Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Hát te engedted meg az utolsó esélyt ezzel megbékélve velem a "háborút" ^^
A másik hogy Thunder aki Tom az 1 ik főfőszereplő szerü kari,pl mint Tatjána vagy Borisz karaktere,ezek ős idő óta élnek és ezért maradjanak is úgy ahogy vannak :)
A Katonai Stalkert vissza hozhatom?(tom hogy ez 1 egyértelmű kérdés: nem)

Borisz

A helyőrségről mindenki elment. Rajtam kívül. Hoztak 3 Katonai sztalkert és 5 katonát. Elmondtam nekik a bázis részeit. Ekkor fedeztem fel hogy Iván is itt van. Észre se vettem. Az elkövetkezendő két napban semmi se történt de a harmadikon egy monolitost látok felénk jönni fegyvertelenül. Felszaladtam a tetőre.
-Katona mért nem lő???
Ekkor ledobja a monolitos a köpenyét, pár kiló c4 és tnt volt rákötve, hatalmas robbanás rázta meg a földet. A falak kibírták de egy óriási kráter maradt a helyén.
Ekkor egy csapat erősen felfegyverzett monolitos közeledett. Már mindenki a tetőről lövöldözte őket amikor újabb robbanás rázta meg a földet. A csapat helyén. Ezek szépen le akarják darálni a falakat. Öngyilkos csapatokat küldenek ide. Kiadtam a parancsot hogy a fegyvertelen monolitosokat lőjék le először. Már a 6. csapat jött. Nem tudom mi lesz ebből.

Dmitrij

Remek a tesztek sikeresek. Közbe minden anyagommal visszamentem janovba. A sztalkercsapatot kiküldtem hogy helyezzenek el 4 ilyen adót. A föld alá hogy banditák ne találjanak rá. Ha az elemzések jók akkor janovba egyetlenegy mutáns és zombi se lesz a felszínen.
Másnap kimentem körülnézni sikerült e a kísérlet amikor hatalmas ütést érzek a tarkómon. Egy Viper volt nálam megy egy elrelytett késem. Semmi más. Még a PDAm se. Ja meg a ruhámba épített GPS. Föltettek egy helikopterre amikor meglátták hogy felkeltem fejbe rúgtak.

Scarecrow
-Nem

Nem volt sok időnk a sebeink nyalogatására menni kellet tovább mert kaptunk egy üzenett az általános szabadságos csatornán miszerint a monolit elfoglalta a vörös erdőbe vezető utat és erősítés kell ha esetleg a bázist támadnák, meg persze be kell számolni a kudarcról Lukashnak. Amiért gondolom seggbe rugás lesz a fizetség. Ugyan azon az uton indultunk vissza. A nagy csöndet Kozlow töri meg.
-Ki a francok voltak ezek ?
-Nem tudom de vérprofik és nagy háttér vannak. Zotrch egszerű válaszában érezni lehett az elkeseredetséget és azt a megsértetséget amit benne ki váltot ez a vereség, az biztosd hog ő nem szeret veszteni.
-Ők a 141 taskforce emberei voltak. Fáj bevallani de esélyünk sem lett volna tényleg csoda hogy élünk még. Kíváncsi lennék milyen okból vannak itt a zónában. És kik voltak azok az idegen támadók. -Sakál az sokat tud, és igazából nem is lepődtem meg hogy ezt is tudta.
KÖzbe beértünk a vörös erdőben.
-Jólvan fokozott figylemet kérek kezd szürkülni nem akarok semmi balesetet. Mozgás. Halkan és puhán.
Sakál ment elől mögötte Zotrch, majd Valik mellete Loki mögöttük én meg Kozlow végül Drivij.
-Állj sakál halkan adta ki aprancsot majd kéz jelekkel szétszóródásra intet minket. Nagyjából kör alakban helyezkedtünk el és minden irányba figyeltünk. Semmi mozgás sehol semmi nesz egyszerűen csak a csendes és aggasztóan békés erdő.
-Lassan hátrálunk több fedezék kell, laposan Loki, Drivij indulás utána Zotrch és te Tomi, Valik fedez Kozlow együtt indulunk. Kész, mozgás.
Elindultunk tökéletesen működött a visszavonulás, már csak arra lennék kíváncsi mi elől vonolunk vissza.
Jólvan vissza értem Lokiékhoz akik egy rakás kidölt fát találtak fedezéknek. A célnak megfelel. Nah most indulnak Kozlow-al,
-Mesterlövész !!!! -ordítja Kozlow, és akkor hallom a lövést, de Sakál már a földön vagyis Kozlow éppen felakarja venni.
-NE Kozlow fedezékbe ! szólt Valik Kozlow így tett és ez volt a szerencséje egy pillanat múlva az előző helyén csapodott be a golyó, és egy kis késésel a hang is ide ért. Nagyon mesziről lő ez a lövész. Valik gyorsan kapcsolt és Eldobott vagy két füst gránátot.
-Kozlow most induljatok gyorsan. A többiek amíg a füst tart a fákat pakoljátok magasabbra és utána sprint a következő fedezékig minnél messzeb innen. És kikerülünk a lövész hatósugarából. Gyerünk, csináljátok !
Nem volt gond automatikusan követtük a parancsot, ő volt a rangidős. Pakoltuk a kisebb rönköket de még így is a szintetikus izmokkal majd megszakdtunk Kozlow közben eldobott még két füst gránátot hogy fent tudjuk tartani a fedezéket. Majd elindultak Lokival és vitték Sakál testét is, kegyetlen érzés volt ígylátni a Paracsnokot, ze igazi mesterlövész a régi iskolából. Tökéletes pszihológia hadviselés a tiszt és az orvos volt a cél egyértelműen számtalan esélye lett volna bárki mást lelőni, de nem a legfájobb pontot célozta. Valik jött és szólt hogy elég.
-Remélem beveszi, és akkor vissza tudunk jutni a városba. Futás !!
-Gyorsan, tűnjünk innen. adott nyomatékot Zotrch a parancsnak.
Mikor úgy éreztük hogy biztonságban vagyunk megálltunk pihenni és Kozlow megnézte a parancsnokot. Még az erdőben voltunk és most már sötétedett, szóval ha nem akarunk valami fenevad vacsija lenni igyekeznünk kell.
-Sürgős ellátásra van szüksége vissza kell jutnunk a bázisra a lehető leghamarabb. közölte Kozlow a rossz hírt.
-Helivel megyünk a lehető legrövidebb úton. Gyerünk a városba. Közben ki kérte a Helit a bázisról kaptunk 5 percet hogy beérjünk szóval marad a sprint ami érdekes lesz miután Sakál sérült és eszméletén kívűl van.
2 percet késtünk a heli. De a heli meg várt betettük a Parancsnokot és gyerünk a bázisra.
-Pilóta ! alacsonyan a lehető legyorsabban a bázisra. Induljon !! adta ki a parancsot Valik.
Fél óra alatt a bázisra értünk közben Kozlow megtett minden tőle telhetőt, de csodára nem volt képes.
Landoltunk már vártak a hord ággyal és elviték Sakált levitéék a föld alá.
-Rendbe hozzuk ne aggódjanak. Ezek voltak az orvos szavai. De legbelűl mndenki tudta hogy, vége.

Valikkal elmentünk jelenteni Lukashnak.
-Uram a küldetés kudarcba fuladt és hatalmas veszteségeink vannak több harcos és Sakál hadnagy is. fejezte be szomorúan Valik.
-A picsába, mi történt ? Lukash hangjában egyszerre volt düh és szomorúság Sakál miatt.
-Mire oda értünk lemészárolták a csapat nagyrészét és elrabolták a leletet, majd rajtunk ütötek és mi 7-en megadtuk magunkat, elngedtek és a támadók nyomába eredtek.
-Sakál mikor sérült meg?
-A vissza úton ránk támadt egy mesterlövész.
- Ez... soha nem fogjuk megtudni mit akarta mondani, elküldött minket. Kifelé menet vissza néztem látatm hogy Lukash egy kibont egy üveg vodkát és lehúzza az egészet.

-Vissza mentünk a barrakunkba olyan nyomasztü volt minden most nem kosarazott senki nem volt aki a térképet bújja. Kozlow csak bambult maga elé, Zotrch evett megpróbálta leplezni a fájdalamat de nem sikerült neki a szemei elárulták. Drivij aludt vagy csak próbált. Loki és Valik vodkázni kezdtek és ami még nyomasztobbá tette az egészet hogy Sakál poharába is töltötek az övéket lehúzták és csak Sakál poharát nézték arra vártak hogy lehúzza. De nem, Sakál nem fog velük inni, már nem.

Kaszás:
Miután beszélgettem kicsit a Tudóssal, elmentem kicsit az erdőbe, felderíteni a terepet, és megnézni miféle jószágok jártak manapság erre.
a szokásos őrhelyemtől nem messze találtam 1 kis ösvényt, hosszú tisztás ösvény.
észre is vettem rajta pár nyomot kiszemeltem egy kis helyet magamnak ahonnan tökéletesen rálehet látni a területre, most nem a Vintorezt hoztam magammal hanem a Lapuát.
kezd esteledni, tehát leszedtem az átlagos távcsövet, és rátettem egy hőszkennerest.
már vagy egy fél órája várok, amikor mozgolódást látok elöl, 800 méterre, emelem a puskát, hosszasan céloztam, lehet kiszúrtak mert hátrálni kezdtek.
7 ember, ebből minimum 1 orvos és 1 parancsnok, na nézzük ki az utóbbi...
már majdnem letettem amikor felismertem az egyik kézjelet, mellkasra, Tüdőre céloztam.
Meghúztam a ravaszt, a parancsnok össze esett...
valaki menne érte célzok, és lövök, de elbaltáztam, a fickó félúton megáll, és vissza megy a takarásba.
ááá a francba zavaros a kép, füst gránát....
csesszék meg!
Lemásztam a lő pozíciómból, és óvatosan vissza mentem a rejtekhelyem felé, közben alaposan takarítottam a nyomaim...

Wing:
Heves tűzharcban állunk ! Hol a pokolban van a helikopter ?!
Walcroft elszalad mellettem,felkapja a táskát és a kivonási pont felé lohol.
Egyre több a milícia.
-Ne !
-Maradj !
-Segíts !
Nem hallgat rám,és a heves tűzben csak kapok két lövést.Mellkhasamban a két golyó iszonyatos sahogó érzést vált ki.Lüktet.Elkezdek andalogni a többiek felé,de vérködös a világ.
Elesek,de nemsokkal ezután Walcroftot veszem észre,hogy segít felállni,és a nyakába kapaszkodve ebickélünk a gép felé. Útközben a táskát is megfogom az egyik kezemmel,és odaérve a kapitány mellbelő,és hátra vágódok.Walcroft elképedve nézi,de mire feleszmélne ő is kap egy lövést Jacket Desert Eagle-jéből.Aortát talált.Nem érzett semmit,azonnal meghalt. Én még élek,és mikor ez a seggfej ki akarja szedni a táskát a kezemből,odasúgom :
-Dögölj meg !
Csak ennyit válaszol:
-Csak utánnad !
Ezután elvesztem az eszméletem. A következő amit érzek az az,hogy cipelnek. A milícia. Átkutatnak. Walcroftról leszedtek minden cuccot.Úgy van kiterülve itt mellettem. Tőlem az egyik csak a cigit akarja elszedni,de elkapom a kezét,magamra rántom,és odasúgom:
-Who Dares Wins,te mocsadék !
Kihúzom a szeget a gránátjából,ami a mellén lóg,és egy nagy fényesség...

felkelek,nem láttom az illetőt,de 1 levelett és mellete pénzt azt látok az ágyamon,a felszerelését is elvitte,meg ahogy látom nyitva van az elsősegély csomag,nézzük mitt vett el
...
az összes fájdalom csillapitót,a hülye,remélem elért oda élve ahova akart,
ezekután megszámoltam a pénzt,5000 RUbel,elolvastam a Köszönő levelet:
"-Köszönöm hogy kimentett a csávából,itt hagyok magának ezért 5 000 RU-t Köszönettel: Inyokrav"
-Inyokrav,hmm....ezt a nevet eszembe tartom....
megfogom az AK mat és oda megyek a csaposhoz,ő már tudja mit akarok ezzel,ad 1 küldetést hogy itt a Szemétdomb Észak Keleti részén lőjek vak kutyákat,elindulok...

Amikor már felépültem elkezdtem nézegetni a cuccaimat. Kabát! Az első dolog! Vettem egy újat és meg is tisztítottam és fel is akasztottam a helyére. Nem kellett sok dolog mert a gázálarcom jó a légvezető cső is csak koszos volt. Rohadt cső, amikor nem kellene elszakad amikor meg elszakadhatott volna akkor bezzeg nem szakadt el. Az orvosok hívnak. Bemegyek hozzájuk. Leültetnek. Mindenféle sugárzásmérővel kezdenek el vizsgálni meg minden de nem értek semmit.
-Mi a baj főnök?
-Nem is tudom hogyan mondjam.
-Mit?
-Veszélyes mértékű sugárzás érte. Naponta kell az anti rad gyógyszert szedned. De ez csak lelassítja. Előbb-utóbb immunis lesz a gyógyszerre és akkor meghal.
-Mit beszél?
-Igen. Amikor robbantott a mutáns kiméra egyik foga vagy csontszilánkja magába fúródott, kiszedtük a nagy részét de még mindig maradtak magában apró darabok. Nem lehet magán segíteni. Sajnálom Inyokrav.
Összeomlottam. Bementem a szobába. A titkos helyemen ami egy kép mögött van tartottam egy pisztolyt. Egy revolver. Kiveszem. Megnézem a töltényeket. 6 darab. 5 darabot kiveszek, majd megpörgetem. Mikor megáll a fejemhez tartom. Izzadok. Nem tudom mit tegyek. Ha most gyorsan megteszem akkor nem fogok szenvedni. De ha majd később próbálom meg akkor lehet hogy már nem lesz hozzá erőm. Lassan meghúzom a ravaszt. Kattanás. Nem lövés. Megnyugszom. Megint a fejemhez tartom. Lassan húzom a ravaszt. Ekkor kirúgja valaki a kezemből a fegyvert és a nyakamnál fogva a falhoz szorít.
-Meg vagy őrülve vagy mi?
-Strelok, sejtettem. De már te sem tudsz segíteni rajtam. Lassan meghalok.
-Te marha! Nem te mutattad nekem az Oázis rejtekhelyét?
-Áhhh! Az a Zóna műve. Mint a sugárzás. Biztos nem tud segíteni.
-De tud! Ő küldött ide!
-Ő?
-Igen! Mióta a monolitnak átrendeztem az állományát azóta én lettem a védőszent. Ha kinéz valakit a zóna arra kell vigyáznom! Kimentem a zónából egy időre de elegem lett a külvilágból! A zóna sokkal igazságosabb és örülj hogy megtetszettél neki! Nekem egy századot kellett kiírtanom érte.
-Igen, de mit tegyek?
-Menj az Oázishoz te marha!
-Minek? Úgyis meghalok.
-Mit veszíthetsz?
-Igaz, indulok is.
Felpakoltam a cuccaimat és elindultam. Strelok mondta hogy mostmár magára hagy, de bejelöltem a PDA-mban ha kell valami szólok neki. Remélem minden oké lesz, azért betettem a revolveremet mert ha nem működik a dolog én véget vetek a dolognak.

Dmitrij

Fenébe. Minden zavaros. Ledobnak a helikopterről. Utána a kezemnélfogva elvonszolnak egy szobába. Belöknek. Már lassan magamhoz térek. Egy széken ülök. Szembe e.. egy monolitos.
-Üdv Pripyatban. A szekrényben van kaja ha éhes lenne. Viszont kint vannak az embereim. Szökésre nincs esélye érti? Amivel jantarba kísérletezett elkészíti nekünk!!!! De emberre kiterjedő változatot. Írja föl a szükséges dolgokat és adja ki az embereknek. Mondjon már valamit!!! -ordítja majd pofon vág. Bólintottam majd kiment.
Időhúzás. Egyedül ez az egy szó jutott eszembe. Elkérem az állítólagos hozzávalókat és nem fog hatni. Így hivatkozhatok arra hogy még emberre kiterjedő változatot nem építettem. Fél nap alatt elkészítettem egy teljesen más eszközt. Közben az egyik behozott egy szabadsági foglyot. Félholtra volt verve. Közbe a parancsnok is megérkezett. Rátettük az eszközt majd bekapcsoltam.
Elkezdet zúgni majd felrobbant Odajött a parancsnok és a falhoz nyomott. Még egy baklövés és halott!!! Majd bedobott a székek közé.
De közben kiloptam a hangtompítós Desertjét és 2 tárat. Már csak egy monolitos köpeny kéne. Kiadtam az újabb hozzávalókat. Ezúttal csak az anomália és a transzformátor eltérő de mire olyan képződményt szereznek megpróbálok megszökni.

Col. Tom Abrams "Thunder" (miheztartás végett rang és név fedőnév) :D

Kinyitom a szemeim, a helikopterben vagyok, nem haltam meg, de beszorultam...
Éppen Próbálom magamat kiszabadítani amikor Orosz beszédet hallok...
Ez az a helikopter, nézzük meg hátha találunk valami felszerelést!
Már hallom a lépteket, de hirtelen tüzelni kezdtek, hallok egy helikopter hangot, de ez egy Mid24-es, aés gépágyúval lesorozta a nacionalistákat.
A helikopter leszállt, és erre jöttek a katonák.
ekkor egy régi ismerős hangot hallok:
Essenek neki a helikopternek, nézzék meg van-e túlélő, ha nincs, váljanak 2 csoportra, és keressenek, találják meg őket!
Kosztyán! Kosztyán!
A helikopterből Uram!
A fenébe is szedjük ki a romokból!
Ekkor neki álltak eltakarítani a törmeléket, hamarosan ki is jutottam a helikopter roncsból, ami a törmelékek alá szorult.
kivettem a táskát is, és a helikopterre tettem.
Ne mozogj te eszement balga állat! mondja Kosztyán kicsit nevetve.
Hawkinst meg kell találni!
Kit?
Walcroftot!
valahol a keleti résznél láttuk őket Uram. szólt az egyik baka.
Kosztyán kérlek.
Rám nézett, és bólintott, látta rajtam hogy minden áron meg akarom keresni őket.
Átrepültünk a keleti szektor felé, egy csapattal bementünk a darázsfészekbe, és pár harc után megtaláltuk Walcrfotot, és winget, utóbbiból nem sok maradt...
Walcrfot is meghalt, de megkerestem a pdáját a titkos zsebében, elvettem, és vissza vittük a helikopterhez. nem hagyom a nacionalisták kezében a barátom testét, eltemetem tisztességesen...
Majd vissza mentünk a Kordoni helyőrségbe a helikopterrel.
Vissza érve Tátja, és Steiner is bámultak, ahogy a barátom holtestét viszem le a helikopterről.
magát azt nézték hogy leviszem, és közben potyognak a könnyeim, mert igen sírtam, sirattam egy jó barátot...

Borisz

Már a 12. támadás jött amikor tudtam hogy nem tarthatjuk tovább. Hívtam egy helikoptert. Az összes robbanóanyagot lehordtam a raktárba. Sőt még a benzines generátor benzintartalékát is. Így összejött pár tonna. A támadások egyre hevesebbek. A detonátor nálam van. Amint felszállunk a helikopterrel robbantok. A bázis amit sajátkezűleg építettem nem kerülhet a kezükbe. Mindenki a tetőn van már menetkészen. Ekkor kapok egy üzenetet:
-Itt Bravo kettes 2 perc múlva ott vagyunk.
-Rendben siessenek.
A távcsőbe belenézve távol egy ismerős arcot látok. Scarecrow!! Monolitos?! Méghozzá parancsnoki egyenruhában.
Ebben a pillanatban a tető másik oldalán leszállt a helikopter. Mindenki felugrott. A monolitosok látva hogy visszavonultunk beözönlöttek a hangárba. Menjetek csak minél többen, marhák!! Mondtam röhögve immár 200 méterről majd megnyomtam a detonátort. Az egész felrobbant. Semmi se maradt belőle. A detonátort pedig kidobtam az ép alattunk lévő park fölött. Ha megtalálják lehet egy emlékük erről a napról.

Dmitrij

Kimentem csendben az erkélyre. Fölöttem is egy erkély volt. Egy részen leszakadva. Amikor ott nézelődök föl oda jön egy őr. Reflexből lelőttem pedig nem akartam. Beraktam a szekrénybe. Az 1. emeleten voltam így kijuthatok. Kintről bedobtak egy zsákot.
-Itt vannak a cuccaid hitetlen.
Hú nem sokon múlott volt hogy leleplezzenek. Ezt az épületet egy folyosó kötötte össze a szomszéd épülettel. Az imént lelőtt monolitosnál találtam c4et. A robbanóanyagot ráragasztottam az ajtóra, a detonátort pedig a padlóra úgy, hogy ha kinyitják robban a bomba. Kiugrottam, senki se vett észre. A bokrok között elmentem a folyosóig. Itt átjutva eljutottam a járműparkolóig. Beugrottam egy dzsipbe amibe benne volt a kulcs és elindultam.

Scarecrow:
uhh.... hátra vetett a robbanás ereje...
mellém szalad 2 monolitos, és felsegítenek, elveszem az egyiktől a trs-t, és a távolodó helikopterre lövők.
végig a gépet sorozom, míg ki nem fogyott a tár.
Mit csináljunk Testvérem? kérdezi az egyik monolitos.
Ez a helikopter a Vörös erdő felé tart lőjék le az ottani csapatok!
Értettük, majd elszaladtak a bázis felé.
Remélem találtak azok a golyók... mondtam Mérgesen magamban, és elindultam találkozási pont felé, amit a parancsnok adott meg mint hogy itt találkozok a prófétával.

A város immáron teljesen Monolit uralom alatt van, ideje megtudnom mi célt szánt nekem a Zóna...
negyed óra múlva meg is érkeztem.
egy csuklyás ember volt ott, mellette erősített Monolitos kíséret, de ezeken látszott hogy a legjobbak legjobbjai a monolitosok közt...
csigatáras G36 volt náluk, de volt olyan akinél SR-25ös mesterlövészpuska volt...
a kíséret mereven nézett maga elé, és szilárdan semmi nemű remegés nélkül fogták a fegyvert az exoruháikban.
Térdelj le!
Követtem az utasítást és letérdeltem a kőre mint a két lábammal.
a csuklyás fazonnak már csak egy kasza kellet volna, és azt mondom hogy maga a halál áll elöttem.
tépett fekete szövet csuklya és palást volt rajta és bár a csuklya nem volt teljesen lehajtava, teljes sötétségbe burkolódzik az arca.
a hideg ráz ki az egésztől....
Scarecrow! szól fojtott hangon, de olyan hogy tényleg adta az érzést arra hogy most a halállal beszélek
Téged kiválasztott a hely, megjelölt a nélkül hogy tudomásod lett volna róla. Múltat bánatos, jelened szomorú... jövőd ismeretlen, de megmutathatom jövőd, miben értelmet találhatsz, és vele egy új életet kaphatsz, te leszel a leghatalmasabb mind közül, te leszel a Monolit Ura.
A zóna kiválasztotta azokat az embereket melyek szerinte szükségesek az egyensúlyhoz.
sokan vissza utasították a zónát, mert nem értik igazi valóját, és félik az ismeretlent.
De te más vagy ezt érzem, te nem féled se a halált, se az ismeretlent.
Megadhatom neked az újjászületést, de cserébe el kell engedned a múltad minden kapcsolatát, Nem nézhetsz vissza, nem nézhetsz le, csak tudatosan előre!
Vállalod-e árat hogy újra ember lehess, hogy újra 1 lehess?

Végig gondoltam a múltamon, bevillantak a képek a családomról akik meghaltak, az ellenségemről kinek családját kivégeztem, Thunderről és a barátaimról...
Igen... feleltem.
A csuklyás közelebb lépett, a kezét kinyújtotta, és a koponyámra tette...
abban a pillanatban ahogy hozzá ért erős fény kezdett világítani, majdnem megvakultam
képek villantak be az elmémbe, megtörtént dolgok, emberek tartályra kötve, egy hatalmas Blowout ami katonák százait ölte meg egy hullámmal...
a perzselő felrobbanása, de elötte egy Psi hullám ment végig a zónán, mi után már csak holtestek maradtak hátra...
majd újra fény...
Újabb képsorozat...
a perzselő áll, de Monolitosok masíroznak végig az elötte elfekvő úton, utánuk páncélosok, majd megint csak gyalogosok... egy kép a lángokban álló katonai raktárról, mellette több tucat halott stalker, és szabadságos, a vér szinte tengerré lett, és patakszerűen folyt a savas tóba, minek színe már teljesen vörös volt...
a következő kép a bában volt, mindent ugyan így végezte a bár tele volt holtestekkel, és majdnem romokba döntve, pár Dutys az életéért küzd a FHSZ lejárójából...
szinte mindenütt lángok és törmelékmajd oda áll egy Monolitos Páncélruhás és egy rpgt lő a Dutysok felé majd becsapódva felrobban az egész lejáró, a főhadi szállásra pedig ráomlik a fölött álló épület.
Majd egy közelebbi kép a csatapáncélosról.
leeseik a földre mellé az rpg. a sisakjához nyúl, és leveszi de az arcot már nem láthattam, mert újra fény jött...
Mikor vége, már magamhoz tértem ott térdeltem a Próféta elött újra.
Most már készen állsz hogy őt szolgáld halálodig! Szólt a prófétát majd, egy szellő jött és szó szerint porrá fújta a Prófétát és a kíséretét
Még sokáig térdeltem ott a kövön, amikor már viharossá kezdett lenni az idő villámok cikáztak az égen, és az eső is elkezdett szakadni.
1 kérdésen rágódtam ott az égiháború kellős közepén:
2 látomást adott a próféta... vajon melyik az én jövőm?

Ez volt az utolsó
mondom magamnak mikor bele lövök még 1 et a kutya fejébe,vissza indultam a Bárba mikor 1 helikopter indult Limanks ba,kis idő múlva pedig Pripyat ba,érdekes katonai kinézete volt,álcázva meg minden,leadom a küldetést és kapok 1 másikat hogy monolitosokat öljek,picit lepihentem,megint távoli hangokat éreztem és fogdostam a fejemet,majd 1 hangos JÖJ TE IS!-t hallotam,majd gondoltam a sok pia miatt lehet,a Csapostól megkaptam a Stalker ruhát a sok munkáért és ezért meg adott 1 dragunovot amit már vissza kell adnom,2 tárral adott 3 Monolitosra,az 1 ikük 1 nagyobb rangú lehet,betértem a Katonai raktárak ba és 1 fán elhelyezkedtem,a 3 ember elött még néhány Szabadágos futott mikor észre vettek engem a fán fedezékbe mentek a Szabadságosok,megjelent a 3 Monolitos,szememre emelem a fegyvert,kicélzom a kisebb rangút,és mielött meghúznám a ravaszt 1 erős csípést érzek válamon,1 nagy vágás nyom volt,de nem késsel,de ez fa ág se lehetett,majd megint megszólal az a fura hang,újra becélzom a monolitost mikor hirtelen elengedem a fegyvert és a másik válamra is kapok 1 ugyan ilyen nyomott,
-Mi történik velem? - kérdem magamtól
-Csatlakozz,amig nem kényszeritünk - szólalt meg a hang,majd az a 3 ember is eltünt,gondolkoztam,nem értettem mi lehet ez,megfogom a Dragunovott és vissza megyek a Bárba,oda adtam a Csaposnak és elmondtam neki mi történt
-Létezik a monolit vallás - szólalt meg - amit a Monolitosok hitei tesznek össze,1 nagy Kivánság teljesitő kőben hisznek,ami létezik,mikor valakit megszólaltatt a kő,hivja a monolithoz,mert küldetése van felé,cserébe bármi vágyad teljesiti,de ott kell hagynod sok fogad hogy ez meglegyen,és csatlakoznod kell a halálosztóhoz,ha pedig nem csatlakozol,egyre jobban kínoz,míg a végén már a halálod szélén kegyelmez meg mert akkor már engedel neki,szerintem ezt várd ki,addig bármi történhet,a Monolit kő,csak olyan személyeket választ ki,akik olyan mesterséggel rendelkeznek,amit őt előre segitik
-Jólvan,ja és nem tudtam lelőni a 3 személyt,itt a dragunov
-Az Nagy baj,na mind1 majd máskor,
Vissza mentem a műhelyembe,megérkezett a pasas a kalibráló szerszámaimmal,kifizettem,és felis tuningoltam a ruhályát,bekötöttem sebemet,és lefeküdtem,folyamatosan a Csapos beszéde jutott eszembe,de nem engedek arra hogy pszihopaták elvegyék tőlem a saját hitem!

Odaértem az Oázishoz. Lemegyek, és megérintem a leletet. Ekkor megint megszólal a hang.
-Hát itt vagy. Végre. Most munkám van neked. Egy bandita csoport tart errefelé. El kell intézned őket. Érted?
-Igen. Indulok.
Kimentem és láttam egy magas dombot. Felmentem rá és letáboroztam. Láttam a 3 banditát. Célzok, és az egyiket le is lövöm. A másik kettő elbújt. Elkezdenek jobbra-balra lövöldözni. Egyik kinézett én meg lelőttem. A harmadik nehéz eset mert az istennek nem mozdult el. Nézem hogy itt mit tegyek. Célzok, célzok, célzoooooook és kinézett, pontosan fejbelőttem. Visszamegyek a lelethez.
-Remek. Sikerült! Meggyógyítalak. De még ne pihenj mert még terveim vannak veled.
Ekkor elhallgatott, én meg elindultam haza. Remélem már tényleg kigyógyultam.

Amint ma reggel felébredtem eszembe jutott honnan tudnék robbanóanyagot szerezni,a szemétdobon a banditák technikusa,engem meg ismernek ott,szóval könnyű menet lesz,megreggeliztem,amit leöblítettem egy adag málnaszörppel,és elindultam.Kaszás nem akart jönni,ráhagytam,hogy vigyázzon a házra.Egész szép idő volt az út alatt,és még nem is kellett lőnöm.Amikor beléptem a kapun rögtön a két zöldfülű őr rámordít,hogy álljak,meg vagy lelőnek,de ezeknek is csak a szája nagy,belépek a kapun,pár ember felugrik,de az idősebbek lecsitítják őket,és üdvözölnek:
-Rég láttunk,mi járatban erre fele ?
-Vennék pár dolgot
Ezzel elindultam a technikus felé,szerencsére minden volt nála ami kellett,fizettem majd távoztam.A hazaút is csendes volt,bár szinte lehet érezni a feszültséget most,hogy a monolit elkezdte a hadjáratát.Végre hazaértem,na megmutatom kaszásnak a cuccokat,kíváncsi vagyok mit szól hozzá.......

Kaszás:
Dinamit... hehehe...
a tárnákat sem dinamittal ásták ki.
Már hogy ne azzal, igen dinamittal, de nem katonai, hanem ipari...
Nem mind 1?
Nem igazán, mert ha ezzel robbantasz, akkor esély van rá hogy az egész bedől...
uffff...
De csináld ha szeretnéd...
Mit javasolsz te?
hagyd a francba az egészet! hívj ide egy csapat szolgálatos ők majd megcsinálják kedvük szerint...
Már hívtam ez elött, de nem jöttek el vannak foglalva a maguk ki terrorritásukkal...
ez mi? kérdez fel a tudós.
Mi?
Ez hang?
Süvítő hang volt alig hallható majd hirtelen felerősödött a hang.
Rakéta! földre rántottam a csávót, abban a pillanatban egy rakéta csapódott be a falnak, ami egy részt beomlott
felkelek a romokkal borított szobában, és a falon keletkezett lyukon kinézek, legalább 30 monolitos 2-nél rpg, az egyik tölt a másik céloz.
a padlón nem messze tőlem volt a trs, hát felkaptam és oda soroztam a monolitos hátra esett, de a rakétát csak ki lőtte.
1 sorozat a rakétát találta el, ami nem robbant fel, hanem kitért a pályájáról és a szoba fölé csapódott, valószínűleg felvonó tartó szerkezetébe.
kicsit hátra néztem, a fickó még a földön van.
Hozd ide azt az MG42-est!! Ordítottam rá, mire nehezen, elkezdett kúszni a földön, és megfogta a szoba másik végében a sarokba támasztott géppuskát.
Gyere ide! Ordítottam rá újra, mire nagy nehezen idejött, és letámasztotta a géppuskát, de ekkora már az összes monolitosa házra lőtt.
a taktikai előnyünk az nekünk volt, mert fedezékben voltunk, jó rálátással, viszont ők többen voltak.
A fickó végül is letámasztotta a géppuskát, és lőni kezdte a monolitosokat.
én tovább soroztam őket a TRSel, de oldalt láttam ahogy elszökik egy csapat, biztos az ajtónál akarnak feljönni.
Kicsit magára hagytam a géppuskást, és kimentem a szobából.
ahogy becsuktam az ajtót, 2 golyó a fejem mellet csapódott be az ajtóba, gyorsan lebuktam, kibiztosítottam egy F1-est, és levágtam a lépcsőnél.
majd kinéztem, a lépcsőből kb 4-fok hiányzott, és vagy 5 monolitos feküdt kiterülve.
még 2 jött be az ajtón, de őket lesoroztam.
vissza mentem a szobába, a fickó éppen Tárat cserélt.
kinézek a lyukon, és azt látom hogy újabb tucat monolitos jön a katonai raktárak felőli útról.
ez nem fasza!
kicsit odébb kúsztam, felvettem a puskáim, és az ajtóhoz mentem.
Tűnjünk innen!
Ne!
Gyere már a szentségit!
Még 2 sorozatot engedett a géppuskával majd otthagyta, felkapta a géppisztolyát, és a táskáját, és kimentünk a szobából.
Kilépve az ajtón 2 monolitos lőtt ránk, az egyiket kilőttük, a másik fedezékbe ment, és vaktában kitolva a fegyvert a fedezékből lövöldözött.
Oda dobtam egy gránátot, és futásnak eredtünk.
de hirtelen hasra vetettük magunkat. egy rakéta egyenesen a szobába repült, és hatalmas robbanás lett az eredménye a szobában hagyott robbanóanyag miatt.
téglák repültek szerte széjjel.
Gyorsan össze szedtem minden erőmet, és felkeltem, oda futottam a tudós fazonhoz, és felkaptam a hátamra majd futni kezdtem. az erdő felé.
Biztos az egyik tégla ütötte ki, vagy a robbanás....
Átrohantam vele az erdőn egészen a másik végéig.
a Yantar szélénél lévő határátkelő körül kelt fel, ott letettem, és onnantól a saját lábán közlekedve mentünk el a Yantari Tudományos laborba.
az egész út alatt egy szót sem szólt a fickó lehet sokkot kapott...

Scarecrow:
Aznap a viharban kint töltöttem az éjszakát, de ez edzett meg, és adta meg a támadás kezdetét, itt az idő hogy a Monolit újra hatalmas legyen!
Kora reggel elmentem a Perzselőhöz, és kiválogattam 50 harcos akik előre nyomulnak a katonai raktáraknál, és ostrom gyűrű alá teszik a katonai raktárat.
adtam melléjük 2 tankot is, és 3 Btr-t.
2 parancsnokot kapott a csapat.
az egyik egy megbízható taktikus parancsnok a másikat nem tudom, őt a monolit kérte tesztelni akarja a fiú testvére egy katona volt aki az egyik kiválasztottja mellet szolgálat haláláig...
egy újabb támadó osztagot rendeltem ki melléjük de ez a vörös erdő azon részére megy ahol az egyik földalatti járatunk lejárója is található, azt a lejárót meg kell semmisíteni.
ide csak gyalogosokat küldtem.
Az Offenzíva előcsatározói pillanatnyi habozás nélkül kezdték meg a küldetésük.
miután a perzselőnél lerendeztem mindent vissza mentem Pripyatba és az erőmű melletti bázisra,
rendbe szedette a támadó haderőt, és megkezdtem a mozgósításaikat a perzselő irányába, ha át értek, 25 főt hátra hagyva a perzselő őrségének induljanak tovább, és pusztítsák el a katonai raktárat!
Mikor minden parancsot kiosztottam az Északi Monolit parancsnoka odaadta a Harci páncélom, és mellé közölt egy aggasztó információt, miszerint Pripyatban szökésben van 1 tudós, aki a perzselő tökéletesítése miatt fogtak el.
magam mellé rendeltem 15 embert, és elkezdtük keresni a szökevényt a városban, minden utcát minden házat szobát átkutatunk érte.
a városbók kivezető összes utat lezárattam, innen élve nem jut ki!

Mikor az ágyamhoz indultam volna bejött Max és kihívott.
-Figyelj Tomi, tudom hogy megrázta az egész csapatot Sakál elvesztése, javasoltam Lukashnak hogy te vedd át a csapatot de ő nem engedte. VAlikot előléptetik hadnagyá és átveszi az osztag parancsnokságot.
-Ő jobb vezető mint én lettem volna. Jobban bíznak benne a többiek mint bennem. feleltem
-Lehet hogy jobban bíznak benne de nem olyan jó vezető. Majd meglátod. Jah és ha gondoljátok a csapat kap egy hét pihit, ezek majd mond el a többbiieknek, a pihenőt ne utasítsátok vissza mert nehezen vettem rá Lukasht. Nah jóéjt, pihenjetek, rátok fér.
-Az biztos.Jóéjt, és kösz a bizalmadat. bolintott majd elment. Én meg vissza a barakba
Nem tudtam hogy most vagy majd holnap mondjam nekik a híreket.
-Nah mesélj. kezdte Loki amint beléptem és nyújtott egy pohár vodkát. Le is húztam.
-Hát, kapunk egy hét pihenőt. És Valik téged előléptetnek hadnagyá ezzel te leszel a parancsnok.
-Én azt mondom hogy esünk neki a pihenésnek. szólalt meg Drivij az ágyából. Komolyan mondom Drivij az egész nap aludna ha tehetné. Valik közben eltünt. De hát ő dolga mit csinál. Én elmentem a régi felszerelésemért. A többiek meg lefeküdtek aludni.
-Hali kész van a felszerelésem ? kérdeztem a raktárost.
-Persze, mindjárt hozom. Pár perc múlva jött is.
-Itt van a fegyvered átalakításra került a szereléksín így más fajtaa kiegészítőket is feltudsz rakni.Az éjjeli reddotodat átépítettük 3. típusúra így többet fohsz látni. Kicsréltük a zár szerkezetet is így erősebb lett. Átalakítotuk a csövet így képes használni a speciális lőszerünket is, viszont az 7.62-ös lőszert elfelejtheted, 5.56-os az új méret és abból a raktáron van dögivel. A páncélod nehezebb let viszont az orosz rangsorolás szerint a 4 osztályba tehető ami annyit takar hogy véd a pisztoly töltényketől akár ebbe beltartozik a géppiszolyból leadott kövésre is, 15-20 méternél messzebről véd a 5.45-ös és a 7.62 acélköppenyes lőszertől is. Kerámia betétek vannak benne, amiket idővel cseréltetni kell.
-Az elég drága nem ? kérdeztem fancsali pofával.
-Az, de mivel tagja vagy SZ.E.A.-nak ezért neked ingyen csináljuk. a pisztolyodat csak ki takarítotuk mert már a nem tudtunk rajta mit fejleszteni ellátuk ezt is egy kis szerelék sínnel alul így estleg szerelhetsz rá rendes éjjeli lézer célzót vagy amit egyes különleges erőknél is használnak az ellen lebénítására szembe világítva időleges vakságot okoz, ilyen nincs a raktáron, szóval máshonann kell beszerezned, ha kell. Ennyi lenne.
-Rendben , köszönöm az ismertetést. Jóéjt.
Tetszettek az átalakítások jó munkát végeztek. Viszont a maszkommal nem csináltak semmit, de azt majd én feljavítom, ha megyek a tudósokhoz. Vissza mentem a barakba, már Valik is vissza jött és lefeküdt. Elraktam a cuccom majd én is aludni tértem.

Reggel pénz helyet fizetségül egy 45.ös kaliberü magnumot kaptam,feltuningoltam magamnak,pontosságán és röp-pályáján és kezelhetőségén javitottam,meg persze lemostam és kijavitottam mert rongy állapotban volt,
közben jöttek sorjában az izzadság cseppemig a javitásért és tuningolásért,végre Délután 5 órakor tudtam 1 nagy levegőt venni de már jött is a kisugárzás,vertem folyamatosan a fejemet
a pénzből megvettem a Dragunovot és hozzá a lőszert,javitottam a kezelhetőségén,betettem a széfbe őket,elmúlt a kisugárzás,kimentem a bárból és Vorogyin vagy azt se tudom milyen Tábornokkal beszéltem,kezembe adott 1 vintárt és 1 PDA-t 1 jelzésel,a Katonai raktárakhoz indultam,a Szolgálatos helyörséghez,átadtam a PDA-t és a Vintárt,majd 1 Szabadságos Bárban ami kivül volt a bázistól leültem oda,1 pasassal elég jól elbeszélgettem,Grigorij volt a neve,elég jól össze barátkoztam vele,majd mikor vissza indultam a Bárba,már velem tartott,dolgozik nekem,persze nem ingyen,ha fejleszteni javitani kell övé a 25% a pénzből,bele egyeztem,kialakitottam neki 1 külön szobát,ággyal meg 1 széffel amit a Csapostól vettem,lefeküdtünk pihenni

Grigorij
Kezdetek óta lesújtott az hogy Steiner aláirta azt a szerződést,ezek a Szabadságosok olyanok mint a Szolgálat,nem olyan kedvesek mint voltak,mi lehet velük?Yurij is elment,már legalább 1 hónapja,de én mostis vissza járok a műhelybe,dokumentumokat gyüjtve,1 szer bejön 1 pasas,nagyon jól elbeszélgettem vele az életről,28 év körül lehetett,ekkor mikor menni akart a Bárba tartott,vele tartottam,észre vett és felajánlotta hogy legyek a munka társa 30% fejében,mondtam 25% is elég,elfogadta,betértünk a műhelyébe,a Csapostól közel volt ez kialakitva,elég sokan jártak már ide,kialakitottunk magamnak 1 szobát,kaptam széfet is,adtam néhány írást és dokumentumot fejlesztésekről és javitásokról amit Steiner régi szobájában hagyott,lefeküdött piheni a pasas,elis aludott,picit mozgolódott,én is aludni tértem...

Másnap hajnalban felkeltem és körül néztem a bázison készülődtek és pakolásztak. Kerestem egy tisztet majd kérdeztem hogy mi folyik itt.
-A monolit megindult nagy erőkkel és itt fognak átvonulni a bázist minden képen megtartjuk és a kis falut meg megpróbáljuk megerősíteni. Reméljük nem ránk fáj a foguk, de ha bepróbálkoznak hát akkor sem könnyítjük meg a dolgukat. Amúgy én csak azért felelek hogy itt rendben menjen minden dolog, Lukasht keresd meg ő elmond mindent.
-Oké, köszi. Dehogy érdekel engem minden, inkább megyek megnézem mit lehet enni. De mi előtt beértem volna a kantinba jön Max hogy vége a pihenőnek. Király el sem kezdődött.
-Szólj Valiknak,Lukash látni akarja feladat van ti meg készüljetek.
-Értetem. Indultam vissza a barakunkba. Már ébredezett mindenki.
-Valik, Lukash látni akar menj hozzá, vége a pihenőnek.
-Gondolhattam volna, a zónában mikor volt pihenő ?! fakadt ki Zotrch.
-Készüljetek, gondolom azzonal indulni fogunk. Gyerünk mindeki mozgás. Mindjárt jövök. Valik kiadta a parancsot majd elviharzott. Mi meg elkezdtünk öltözni meg felszerelkezni.
-Uram.
-áhh Valik. remek. Figyeljen, kemény dió lesz de meg kell csinálniuk és nem szeretnék meg kint kudarcot hallani. A feladat egy tudós kimenekítése a Monolit által lezárt és ellenőrzött területen. Gyors akciót szeretnék.A heli a város közelben ledobja a csapatott. Betörnek a városba ha kell akkor erőszakkal és megpróbálják elérni rádión a tudóst. Vigyázzanak mert a monolitosok is keresik. Még előttük kell elkell csípni és ha megvan ki jutnak a város szélére és megy a heli.
-Értetem.
Mire Valik vissza ért mi indulásra készen voltunk. Csak beszólt hogy irány a heli.
- Nah mi a feladat ? Kezdte Kozlow a helin.
-Mentő akció, gyors és kemény. Pripyatba megyünk és egy tudóst kell kihozni-
-Nem igaz fene vinné el a hülye tudósokat minek mászkálnak azok arra. akadt ki Loki.
Az út további részén csend volt. Mikor megérkeztünk kiszálltunk majd irány a város. Első ponton ahol beakartunk menni nagy volt az őrség, szóval tovább a negyedik hely már megfelelt kisebb csapat gyalogos őrködott. Amennyire csak lehetet közel férkőztünk a növények takarásában majd lecsaptunk villám gyors volt és halálos. Nem igazán tudták hogy mi történt viszont jelenteni volt idejük a fene a pofájukat szóval innentől fel pörögnek az események mert hamar rajtunk lesz az egész monolit és akkor vége a dalnak. A külső negyedből megpróbáljuk elérni a tudóst 2 percenként küldtünk jeleket. 10 perc után érkezett válasz. És mit nem mondjak nem lesz egy séta galopp. A tudós mozgásban van és a város szélefelé jár tőlünk egy 10-15 percre.
- Jólvan, mi legyen fiúk ha futunk akkor oda érünk 5 perc alatt és indulhatunk viszont így nagy a lebukás veszélye, vagy maradunk titokban és lehet hogy a monolit előbb éri el ?
- Futás. szólt Drivij és már el is indult.
- Picsába Drivij ezért még számolunk, gyerünk mozgás mindenki!!
A fene egy kisebb őrjáratba botlotunk nem vetek észre de nem tudunk elosoni melletük.
-Álj !! szólt Drivij mikor utól.
-Egy őrjárat, sok idő lenne megkerülni.
-Hánnyan vannak? kérdeztem
- Úgy 15-en.
-Jólvan lerohanjuk őket. adta a parancsot Valik.
-Neeee, sokkan vannak szemtől szembeni harcra. ellenkezett Loki
-Ez igaz. egyetértését Kozlow is jelezte.
-Akkor, Loki,Tomi tiétek a bal épület első emelete onnan ahogy csak tudjátok szórjátok meg őket.
Zotch és Kozlow ti innen valahonnan nagyobb fedezékből terelitek össze őket lehetőleg oda kis térre. Én meg Drivij majd gránáttasl kifütöljük őket. Mozgás!!!
Lokival elfoglaltiuk a helyünket és tűz ekkor megindultak Kozlow-ék irányába és akkor ők is lőnni kezdtek de továbbra is feléjük haladtak. A picsa nem jött be. És Kozlowék pácban vannak gránáttal védekeznek de hátrálniuk kell.
-Segítsetek, üvölt a rádióba Zotrch.
-Mögéjük kerültünk teljesen. jött a válasz Valiktól
Ránk csak 5 en figyeltek de mivel magassági előnyben voltunk hamar végeztünk velük.
- Tomi le az utcára oldalba kapjuk őket lentről. szólt Loki.
-Megyek

Végül sikerült bekeríteni és végezni velük.
-Sérült ? kérdezi Valik.
-Senki uram. egybe hangzó válasz jött.
-Akkor futás tovább !!
5 perc múlva elértük a házat ahol a tudós bevárt minket.
-Jöjjön gyorsan kivisszük.
-Valik a monolitosok itt vannak egy utcányira legalább 15-en de jobban felszereltek és gyorsan közelednek. Jelentetem Valiknak.
-Akkor induljunk. ezt már a tudós csávó mondta.
-Hátul megyünk ki és spriint a város határig. Remélem, marad idő. Drivij szólj a helinek induljon.
-Rendben.
Elkezdtünk sprinteln. semmi gond nem volt a város határig. Csak épen a heli sehol
-KJ15 itt HS46 merre vannak mi itt vagyunk a talákozási ponton? rádiózott Drivij
-Hs46 KJ15-nek még 5 perc és ott vagyunk.
-Még 5 perc.
-És ha nincs 5 percünk. szolalt fel Loki ijedt hangon.
-Mi ? kérdezte Valik
-Útól értek és kicsit többen vannak. felet aggreszívan Zotrch.
-Mennyi az a több ? kérdeztem aggodalmas hangon
-Hát vagy 30.
30 ember ellen nehezen tartunk ki 1 percig is nem hogy 5 percig.
-KJ15 itt HS46 hűzanak bele a nyakunkon vannak !!! Drivij ordít a rádióba.
-HS46 KS15-nek 2 perc.
Elkezdtünk harcolni. és közben hátráltunk. A heli megjött beugrottunk és induéltunk vissza vagy 3 rpg suhant el melletünk Meg koppogot a golyó a heli páncélzatán. Egy hajszálon múlott.

Vissza
Top Alul