Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
2 Óra alatt ki is jutottam a zónából. Elindultam a kisvárosba. Az úton senki se volt. Elővigyázatosságból mégis magamon tartottam a köpenyt. Valószínűleg szellemváros és itt ütött tanyát a kereskedő. meg is érkeztem. Benyitáskor megint mindenki megállt. Amikor levettem a köpenyt látva hogy én is sztalker vagyok folytatták a beszélgetést. Odamentem a tulajhoz.
-Pár hónapja maga juttatott be a zónába. Ki keres itt esetleg relikviákat?
-Ott van egy fickó. Valamelyk hozzátartozója nagyon beteg és gyógyítórelikviát keres de az embereim még csak holnap után érkeznek meg. Próbáld meg eladni neki.
Odamentem majd megkérdeztem mi kéne.
-Sürgősen gyógyítórelikvia kell, kérem. -Láttam a szemei vöröslöttek a könnyektől, leraktam az asztalra a két gyógyítórelikviát. Egy ideig szemlélgette majd megkérdezte:
-Melyiket adná?
-Mindkettőt ha van pénze :D
-Mennyi kell ezekért? 50.000 Rubel elég?
-Háát...
-80.000 Rubel?
-Viheti.
-Remek köszönöm. -majd elviharzott a két relikviával.
Odamentem a tulajhoz
-Szeretnék vásárolni.
-Fegyvert páncélt vagy valami mást?
-Hát először egy bázis kiépítéséhez szükséges dolgokat, utána beszélhetünk egy fegyverről.
Elvezetett egy kis terembe. A pultra tettem 2 liter rozsdamarót,pár ecsetet, egy kis kézi forrasztót, 2 lakatot, egy zárat, 6 sarokpántot, 6 tolózárat, 4 villanykörtét + 2 tartalékot. Egy akkumulátort és egy napelem cellát. A tulaj adott egy táskát ajándékba amibe mindez belefér. Ez 30.000 Rubelembe került. A maradék 56700 Rubelemet valami fegyverre és pár biztonsági berendezésre költöm. Először is vettem 4 átalakított Claymore aknát ami jelt ad ha 2 érzékel valamit 20 perc alatt, a jelet egy elosztó kapja. Ehhez vettem egy olyan eszközt ami minden frekvenciát zavar. Ha esetleg egy bandita vagy rossz szándékú sztalker téved oda akkor nem tud segítséget hívni.
Valami kis méretű nagy tűzerejű fegyver kéne. Géppisztoly szóba se jöhet. A rendőrségnél egyszer lőttem egy automata pisztollyal. Mi is volt? Igen. Glock 18c. Megkérdeztem hogy van-e? Azt mondta hogy igen. Olyan kialakításban hogy a bal és a jobb kézhez is illeszkedik. Kettőt veszek, ha az egyik kifogy ott a másik. esetleg mindkét kezemben van egy. 33 lőszer fér bele, és a 9x19 mmes lőszert használja. vettem hozzá 1-1 hangtompítót és 20 tárat. Ezt 50.000 Rubelért adta baráti áron. Holnap reggel elindulok vissza a Zónába.

A városházánál berugom az ajtót. Mögöttem a két kommandós. A következő amit látok, hogy Walcroft lelövi az egyik tudóst !
-Nee !!
-Mit csinálsz ?!
-Ki kell őket mentenünk !!
Walcroft:
-Parancsot kaptam a kapitánytól !
Wing:
-Kapitánytól ?!
-A küldetés célja a mentőakció volt,és a fegyver biztonságba helyezése.
Megszólal a rádió:
-Whiskey Bravo !
-Egy nagyobb csapat ellenséges fegyveres közelít magukhoz !
-Azonnal hagyják el a területet !
Wing:
-Véres pokol !
-Még ez is ?!!
-A parancsnokságon felelni fogsz a tetteidért !
-De most nyomás !
-Egyáltalán hol van a kapitány ?!
Kinéztem az ablakon,és láttam,hogy egy táskával rohan a kivonási pont felé.
-Utánna !-ordítottam
Futni is kezdtünk.

Walcroft
A francba!
Tom fedezz minket!
Oké!
Rohantam Wing után. egyszer csak megszólal a rádióm.
Walcroft, 2 utcával előtted jobbra elejtettem a táskát, 1 csapat ultrás van az utcánál, fogja meg a táskát, és hozza a géphez, várunk magára!
Értettem!
Az utca kereszteződésének szélénél találtam meg winget, a táska mellette de wing az Ultrásokat lövé, mellé rohanok, felkapom a táskát, és tovább futok, hallom ahogy Wing ordít utána.
Hova mész? NE! Segíts!
Rohantam ahogy tudtam, de felordított, és hátra néztem:
Wing 20 méterrel mögöttem térdre esett, a mellkasán 2 lyuk tátongott.
Walcroft! ne törődjön vele jöjjön! Ordította a kapitány.
A francba az egésszel, eldobtam a táskát, és vissza szaladtam Wing ért, felkaroltam, Thunder pedig utol ért minket, és fedezett.
Felvettem a táskát a másik kezemmel, és a helikopter felé mentem.
Mikor Oda értem a kapitány elvette a táskát az egyik kezével, a másik kezében Pisztoly azzal lelőtte Winget, majd engem is.
Hátra estem, még magamnál voltam...
Áruló...
Pilóta mennyünk! Ordítja a kapitány.
Hátra nézek, Tom rohan a helikopter felé...

Thunder:
Fedeztem Hawkins vissza vonulását, majd magam is oda indultam, de ekkor láttam hogy az áruló kapitány lelőtte őket...
Eldobtam a karabélyt, és minden erőmet mozgósítva a helikopter felé rohantam.
A helikopter talán 2 méter magasban volt, ugrottam és elkaptam a landoló talpakat.
Már másznék be amikor a kapitány rálép a kezemre.
Előveszem a pisztolytokból a fegyvert a másik kezemmel és lábon lőttem a mocskot, ő hátra esett, én pedig felmásztam.
Újra nekem ront, dulakodtunk amikor a pisztoly elsült, és a pilótát találta fejbe a golyó.
a gép elkezdett forogni, erősen kapaszkodni kezdtem...
a kapitány a harmadik csavarnál kirepült a gépből, mert nem bírta megfogni a tartó hálót...
ohhh... bazmeg.
Mondtam majd becsapódott a helikopter egy házsorba....
...

Szavazás:
Wing és Walcroft meghalt... de itt döntés hogy Thunder is kövesse-e a "példát"
aki így akarja hogy eltávozzon a a katonák Titánja az a következő hszében tegyen offba egy igen szót.
aki pedig szeretné ha tovább folytatódnának a kalandjai, és kiderüljön a teljes története az egy Nem szót.

Előzmények:
Walcroft:

Landolásunknál vettem észre hogy az a nyomorult Wing átejtett... most tett tárat a pisztolyába...
Legközelebb lelövöm, ha fegyvert fog rám...
De most még nem tehetem, Jacket parancsot adott, hogy nem szívathatjuk egymást...
Miután átkutattuk a rajtaütés helyeket, Thunder Rádión üzenetet kapott, közölte Jackettel, aki mindenkit erőltetett menetre fogott, elkezdtünk rohanni...
kb 20 per kemény sprint után megérkeztünk egy erdőhöz, az erdőben lassítottunk kissé, és vigyázva haladtunk, de itt vagy újabb 20 percet gyalogoltunk.
mikor az erdő széléhez érkeztünk, elbújtunk a bokrokban, mert mozgolódás volt előttünk.
Pár tudós holtest, és mellettük pár zöldes ruházatú, modern fegyverzetű holtest, Ultranationaist!
Mivel éppen csata után voltak nem számíthattak a rajta ütésünkre, meg is volt az eredmény, 7 ember megadta magát, a többit megöltük a rajtaütés alatt...
A 7 elfogottat kikérdeztem, és állításuk szerint a "szabadság" nevű frakció tagjai, ezt Thunder is megerősítette.
a 7 szabadost elengedtük...

A chimerák eltüntetése után tovább mentünk, majd rádión s.o.s jelzést kaptunk a tudósokat őrző csapatól mi szerint idegenek támadták meg őket és heves tűzharc folyik. Futásnak eredtünk egyre közelebb értünk hallottuk is a fegyver ropogást és minden féle robbanást, de már késő volt az idegenek vissza vonulót fújtak úgy látszik meg van amiért jöttek a csapatból alig maradtak páran ők is sérültek a tudósok közül több is holtan hevert de nem volt itt mindegyik. A parancsnok kérdezte az egyik harcost hogy mi történt.
-Mi történt, kik voltak ?
-Idegenek szedett vedett emberek de állig felfegyverezve.
-Terroristák. Szólt egy a hang a háttérből. És a lelet kellet nekik, plussz túszul ejtettek pár tudóst.
-A picsába maguk itt maradnak mi utánuk megyünk megállapítjuk a helyüket erősítést kérünk és kifüstöljük őket, ha lehet a tudósokat is kihozuk.
-Rendben. A franc ellens..... áááhh.. Végig se tudta mondani és ledarálták.
-Fedezékbe mindenki, tüzet viszonozni !!! ordítja a parancsnok.
Lehetett len volt pillanatok alatt támadtak és nagyon erősek voltak szinte az első másodpercben négyen haltak meg. Majd a fedezékből vagy kirobbantva vagy vagy egy szimpla fejesel öltek meg még két embert. Márcsak mi heten maradtunk.
- Baszki, nem is látom őket !! kiáltja Kozlow
-Ne törődj vele csak lőj. Jött a válasz Juriktól aki mint egy örült darált ki a fedezék mögül.
A földre huppantam amit sípolás és erős fájdalom kísért a fejemen. Valaki csúnyán agyon akart lőni. El sem hiszem hogy élek . kinéztem és akkor megláttam egy ellent vissza bújtam mert azonnal oda soroztak. Megint ki lesek de sehol senki.
-Szellemekkel harcolunk az istenit.
-Nem nem, ez nem megy nem fogunk itt meghalni. Tüzet szüntess !!!!!. Ordít a parancsnok.
-Miii ? értetlenkedik mellete Zotrch. Amit a parancsnok egy puskatussal jutalmazott.
-Fel a fegyvert, megadjuk magunkat dugjátok ki vagy dobjátok el a fegyvert. Ez parancs !!!
Kozlow szó nélkül teljesítette a parancsot, majd a többiek is, én nem akartam megadni magam. Nem dobtam el a fegyvert.
-A kurva életbe Tomi ne legyél hülye dobd el vége ennyi.
Nehezen de eldobtam. Vártunk kicsit majd teljes csend lett ők sem lőttek.
A parancsnok kidugta a kezét majd felállt feltett kézzel. Nem lőttek, követük a példáját majd kibújtunk a fedezékből. Az utca ahol harcoltunk teljesen romokban hevert szép lassan besétálunk középre és vártunk mi lesz most, meghalunk vagy megkínoznak és utána halunk meg csak ilyenek jártak a fejemben. Szépen lassan fegyvert célra tartva előjöttek ők is. Nem mondom voltak páran és kiváló felszerelésük volt csupa amcsi fegyver.
-Yenkik. mormogta Zotrch.
Oda érve térdre kényszerítetek majd kérdezték ki a parancsnok.
- Én vagyok. Szólt Sakál.
-Hozzák ide. Sakál nem hagyta magát fel állt magától de ezt egy szép nagy gyomrossal díjaztak oda rángatták a tisztjük elé aki kérdezett.
- Kik vagytok, és mit csináltatok itt
- A szabadság különleges alakulata és a többi ránk tartozik.
-Nem lesz ez így jó. Csóválta a fejét a tisztjük, intett erre elkezdték ütni Sakált, amire többen is megmozdultunk de fegyvert szorítottak a tarkónkra szóval nem volt ez olyan jó ötlet.
-Uram, terroristák támadták meg őket szólt az egyik katona.
-Mégegyszer kérdezem, Kik vagytok és mi történt itt ???
- A szabadság különleges alakulatához tartozunk.
-Ezt igazolhatom uram. Szólt közbe egy másik.
-Felismertem a ruhájukat meg a fegyvereik, igazat mond.
-Mi dolgotok volt a terroristákkal ? .ÉS a pisztolyát a homlokához szórította.
- Egy csapat tudóst és egy lelet kellet volna ki szállítanunk. kiálltja közbe Kozlow.
-Igaz ez ?? kérdezte ingerülten a tiszt.
-Igaz. felelt Sakál.
-Pakoljatok, megvannak. Ti meg takarodjatok megérdemlitek az életet ritka az ilyen ellenállás velünk szemben.
Erre hátrébb álltak tőlünk mi meg szabadon felállhattunk.
Az egyik katonával félre vonultak és beszéltek valamit de nem értetem mit. A többiek közbe össze szedték a cuccunkat és szóltak hogy induljunk. A katonák futó lépésben haladtak tovább és olyan gyorsan váltak köddé mint ahogy támadtak.

Nem!! :) csak hátha találkozunk még vele :P

Nem.
Visszaérve a bázisra leraktam a pénzt majd átnéztem hogy milyen feladatokat kellene megcsinálni. Egyérdekes feladatot találtam magamnak, miszerint: Egy Kiméra família ólálkodik Sötét völgyben. Felvettem az M24-esemet, vittem magammal 10 tárat, 3 napra elég kaját, zárt légzőrendszert és anti rad tablettákat. Felkészültem és elindultam. Estére megérkeztem sötét völgybe és az ottani kötelességi parancsnokhoz mentem szállást kérni.
-Miért vagy itt?
-Mert azt a feladatot kaptam hogy öljek meg egy kiméra családot.
-Értem, akkor itt a szállás. Az állatok sok bajt okoztak így én is adok egy kis kiegészítést ha megölöd őket.
Másnap reggel kilestem egy jó fát és ott vártam. Mikor észreveszem a dögöket a véllamhoz emelem a puskát és lövök. Az elsőt a fejen találta el. Azonnal meghalt. A másodikat a felsőtestén találtam el az kivérzett. A harmadik gerincre ment így az még élt csak megbénult. A negyedik mikor rohant felém akkor lőttem fejbe. Gondoltam könnyű volt. És egy táram ment csak el. Megyek a hullákhoz és kiszedem a szemfogakat mert jó ára van ennek majd megyek tovább.Mikor beérek a kötelességi bázisra és mutatom a fogakat gratulálnak és megkapom a jutalom leletemet.Egy mama kedvence. Ez jól jön. Indulok vissza mikor szólnak hogy vigyázzak a banditákra. Megyek a szeméttelepen mikor egy halott banditát találok. Megnézem a PDA-ját és egy rejtekhely van benne, egy pince amiben a bandita tartotta a lopott pénzt, lőszert és ruhákat. Gondoltam megnézem. Lemegyek a pincébe mikor egy robbanás történik. Hála istennek nem kábultam el tőle (mert egy kiütő bomba volt) ezért gyorsan elszaladtam egy bokor alá. Bentről két bandita jön ki és nézik mi lehetett ez. Fejbelövöm őket. Elveszem a cuccukat és lelécelek mert mielőtt a másodikat fejbelőttem még volt ideje segítséget hívni.

Azt úgy értettem hogy balf*** módon rakták fel és ezért nem működött. És még egy hsz még egy szavazat: Nem.

Bocsi Domi, nem kötekedésből de ez is elég száraz. Lazában legyilkolsz egy csorda Chimerát. Most a call of pripyatban nem tudom hogy ölnél le négy chimerá.t még azt mondom oké az elsőnél nem látnak meg puff a fejbe ha jó a fegyver akkor fekszik is de a többi az azzonal támad és elég gyorsan nagyon nagy sebzéssel. Azért hoztam fel a CoP-ot példának mert ebben találták el szerintem a mutánsok erejét. Két chimera izzasztó tud lenn,i a vérszopok meg igen meg tudnak szopa... . Egy kicsit izzaszd már meg a karidat :)

(Nem. Legalább egy régi motoros maradjon :D )

Megkezdtük a támadást. A mi csapatunk ment elől, két másik csapattal. Lassan elkezdtünk a kapu felé menni. Aztán hirtelen záporozni kezdtek a golyók. Az első csapatot, rögtön egy tárral lekaszálták. A második csapat akkor esett el, amikor megpróbáltak bejutni a kapun. Mi elbújtunk a falak, és a romok között, és szóltunk vissza a hátul lévőknek, hogy vonuljanak vissza, mert itt lehetetlen átjutni. Mi is próbáltunk hátrálni, de a folyamatosan lövöldöző ellenségtől képtelenség volt. Az első vissza vonulásnál, elkapták a mesterlövészünket. Amikor újra megpróbáltuk, a vezérünket lőtték le. Tágra nyílt szemekkel, néztük az út közepén elesett vezérünket. Teljesen leblokkoltunk. Aztán míg mindenki tanácstalanul nézett, felkeltem, és elkezdtem kiosztani a parancsokat. "Jeges! Dobd ide nekem a mesterlövész puskáját! Amíg én fedező tüzet adok, vonuljatok vissza a helyőrségre." "És te?" Kérdezte Mester. "Én majd megoldom. Ti csak menjetek!" Felkaptam a puskát és becéloztam a torony tetejéről lövöldöző fickót. Meghúztam a ravaszt, és az élettelenül hullott le a földre. Ezalatt a társaim már lassan kijutottak a harc mezőről. De még további két torony sakkban tartott minket. Először lelőttem az egyiket, utána a másikat. A tornyokat kiiktattam, de még ott voltak az útról lövöldöző géppuskások. Egyiket a másik után szedtem le, de aztán kezdett izzasztóvá válni a helyzet. A többiek már ezalatt kijutottak, de én még mindig ott voltam. Nem tétováztam, felpattantam aztán odafutottam a vezér hullájához, és elvettem a gauss puskáját. "Ez a fegyver nem juthat a szabadok kezére!" Gondoltam, aztán felkaptam, és futottam kifelé. Lassan kijutottam, de eltaláltak a karomon, és az oldalamon. Sérülten, vérezve futottam egészen a helyőrségig. Ez nem jellemző a Monolitra, de ez most mégis szükséges. A monolitnak most minden emberre szüksége van. Elérve a helyőrségre, vissza mentünk a perzselőhöz. Ott átadtam a vezérünk gauss puskáját, a perzselőt őrző csapat vezérének, aztán lementem a saját vackomba. Elláttam a sebeimet, és pihentem egy keveset. Szégyen hogy megint vissza kellett vonulnunk, de nem tehettünk mást. A pihenés után, lassan felkeltem, és elmentem a főnökhöz. Megkérdeztem, hogy esetleg van e valami teljesíthető feladat, mert a szabadok leigázása, lehetetlennek bizonyul. Mondta hogy talán elmehetnénk a városba segíteni az északi csapatoknak, mert nekik még van tennivalójuk. Elvállaltam. Átvettem a vezérünk helyét a csapatban, de csakis a többiek beleegyezésével. A főnök ideiglenesen odaadta a gauss puskát a mesterlövész helyett. Aztán elindultunk a városba. Remélem többé nem lesz vissza vonulás.

ColdBlood: Most hogy mondod, adtál egy ötletet:
Hazaérve szólnak hogy a főnök hív. Biztos jutalmat akar adni nekem. Bemegyek.
-Szeva főnök! Mizujság?
-Maga féleszű kancsal marha!
-Mi a baj uram?
-A kimérákat megölte?
-Mind halott!
-Akkor ez mi?
Bekapcsol egy rádióadást amiben egy figura ordítozása hallatszik és egy mutáns üvöltése.
-Mi volt ez?
-A sötét völgyi kötelességi bázis. A maga által kinyírt kimérák ölték meg az ott lévőket. Hogy ölte meg őket???
-Izé, az M24esemmel lőttem le őket....
-Maga tehetségtelen! Attól nem halnak meg! Csak elkábulnak a nagy ütéstől! Miért nem használt erősebbet?
-Csak ilyen fegyverem van....
-Na jah. Akkor használja ezt! Tünés vissza és mindet ölje meg!
-De a fogukat is kivettem és nem moccantak....
-Mi?
-Mondom. Nem mozdultak. Nem is véreztek más.
-Hmmmm.... Ezesetben, tévedtünk mert azokat tényleg megölhette. De van ott több. Vajon honnan jött ez a sok kiméra? Derítse ki! Ja! És mégvalami! Az M24es emberi célpontra kifejlesztett fegyver, mutánsok ellen nincs haszna. Szerezzen be egy jobbat.
Kimentem, és a fegyverraktárnál kivettem egy sörétes puskát. Egy szuper kis Chaser 13-as sörétes, hozzá meg speciális töltényt vettem, ami a célban darabokra esik ezzel hatalmast sebzést okoz a belsőszervekben. Remek kis puska. Vissza Sötét völgybe meg kocsival mentem mert siettem. Odaértem és egyedül bementem a kötelességiek bázisára(mármint arra a helyre ami megmaradt belőle). Csőre töltött puska és egy rakat lőszer társaságában elindultam befelé. A kimérákat megtizedelték, nem tudom mennyien vannak de 5-öt kinyírtak. Egy kötelességi még él, de csak félig.
-Mi történt?
-Kimérák! Nem tudom honnan jöttek de levertek minket! Mindenki meghalt. Hatan voltak....uhh......
Hatan voltak ebből öt meghalt. Helyes! Remek lesz, vérpezsdítő és szórakoztató is. Ekkor ordítást hallok és kinyílik egy ajtó. Mondom itt a móka! erre kijön egy hatalmas kiméra. Nem vagyok alacsony(186centi vagyok) de az a kiméra hatalmas volt. Volt vagy 2,3 méteres! Gondoltam itt a lehetőség a visszavonulásra. Elkezdtem futni de egy ugrással elém jött. Nem tudtam mit csináljak ezért a sörétesemmel rálőttem. Kidőlt.
-Neked annyi.
Megyek el mikor morgást hallok.
-Hát ne már baz.......-be sem fejeztem máris egy hatalmasat csapott az oldalamra. Odacsapódtam a falhoz.A fegyverem elgurult. Nem tudtam mit tegyek. Ekkor észrevettem egy körfűrészt tőlem 1,5 méterre. A kiméra jött felém én meg felkaptam a fűrészt és megsuhintottam. A kiméra pont előttem volt így eltaláltam. Hátraugrik de nem hal meg. A körfűrész fogai meg széttörtek. Gyorsan amíg nem figyel befutottam a közeli kis raktárba és üzentem a bázisnak:
-Főnök! Mibe kevert? Ez a kiméra egy terminátor!
-Miket beszél?
-A körfűrész fogai eltörtek rajta!
-Áhh. Értem. Ez egy mutáns kiméra amivel kísérleteztek a tudósok. A bőre ellenállóbb.
-Gyengepont?
-A szája, szeme, füle.
-Értettem.
Mivel a sörétesem kint maradt, csapdát készítek neki. Egy csomó akkumulátor is van itt, amiket használhatok. Van itt víz is meg benzin is. Ezek még kelleni fognak. A benzint az nagy ajtóhoz közel rakom a vizet mellé az akkumulátorokat meg összekötöm drótokkal és a két drótot meg az ajtó elé teszem. Kinézek, kint van a dög az udvaron. Ordítok egyet erre elkezd befele futni. Beugrik az ajtón és leteper mielőtt szétlocsolhatnám a vizet. Itt a vég gondolom. Erre minden erőmet összeszedve hasbarúgom. VBalami hatása lehetett mert a jobb mancsát lejjebb csúsztatta így kiszabadult a kezem. Kivettem a késemet és belevágtam a szemébe. Erre elkezdett ordítani és rángatózni. Kirohantam a sörétesért, becéloztam a benzint és lőttem. Berobbant az egész. Egy repesz a hasamba állt. Én hanyatt estem. Nézem, a dög már halott. Én meg lassan vérzek elfelé. Nagyon jó. A PDA-mon küldök egy utolsó SoS üzenetet majd elájulok. Most mi lesz?

Még lent amikor a kis irodában találtam egy térképet ami az alagútrendszert ábrázolta,van nem messze innen egy 150 méteres egyenes rész amit ha berobbantanék,akkor nagyon nehezen tudnák újra kiásni,csak egy olyan időpontot kell kifogni amikor egy jó ideig nem jön semmi monolitos szerelvény,amint pedig végeznék ráfabrikálni a sínre egy nyomásérzékelős detonátort ami eltemetné a monolitosokat.A terv megvan,de pár dolog hibádzik nem tudom honnan szedjek robbanóanyagot,és detonátort?Megkérdezem Kaszást mit szól ehhez a tervhez,remélem tud majd segíteni.

Háhááá, domotor, nah ez már igazán tetszett. Volt benne feszülség. Jó lett taps1

Nem
Ja és Domotor nem baj ha most jövök? :D

Megint relikviákat mentem keresni a Sötét völgybe,mivel elöbb ott sok cuccost találtam,
egy volt kötelességi bázis körül keresgélek a mocsárban és az elektromos anomáliák között,találtam 1 Buborékot később meg valami kerek izét
Ekkor valami robban a kötelességi bázison,felkapom AK mat a földről és oda rohanok,Hullák és Kiméra nevü mutánsok mindenhol,majd PDA mon egy SoS nevü jelzés van méghozzá pontosan a folyosó végén,oda futok és benyitok,1 nagyon nagy Kiméra hulla tátong elöttem mikor belépek,elötte meg 1 erősen vérző hulla,jobban megvizsgálom a tetemet,ez még él,felkapom hátamra,még a bázis még mindig össze vissza robbantgatott,a végén meg kirepültem a pasas al együt,néhány égési sérülést szenvedtem meg a becsapódás miatt horzsolásokat,elhasználtam 1 kötszert,megint felkaptam a hapekot és elindultam a műhelyem felé,lerövidettem az utatt mert inen tartottam és pont a Bár déli részére érkeztem,mindenki nagyokat bambult rám hogy mit csinálok 1 hullával mikor a bárba értem,letettem az ágyamra és beborogattam a fejét,1 repesz tátongott a hasába,és beszáradott vér,a repeszt nagy nehezen kiszedem majd a megolvadt vért elmosom onan,lefertötlenitem majd bekötöm,a fegyverzetét és cuccait az ágy mellé rakom,leveszem róla a páncélját és betakarom,a székre ülök és bámulom,bámulom,olyan Este felé lehet,elalszok...

Már-már azt hiszem hogy ez a mennyország, de nem. Kinyitom a szememet és egy ágyon fekszem mellettem meg egy fickó alszik. Nézem mi a fene de nem akarom felkelteni. Óvatosan felülök és egy elsősegély cuccból kiveszek egy adag fájdalomcsillapítót. Beadom magamnak, a ruhámat mivel egy lyuk tátongott rajta a hátizsákomba tettem mindent átnéztem és kimentem. De azért 5000 rúbelt és egy köszönő üzenetet hagytam ott a fickónak. Felmentem a bárba és eladtam a régi kabátomat és vettem egy újat. A bakancs és a nadrág még bírja szóval visszamehetek a bázisra. El is indulok. Félúton elkezd sajogni a seb a hasamon ezért beadok még egy adag fájdalomcsillapítót. Egyre sűrűbben kell adagolnom magamnak a fájdalomcsillapítót mert egyre jobban fáj a seb. Odaérek, és bemegyek a gyengélkedőre. Ott elaltatnak. Remélem mire felkelek megszűnik a fájdalom.

Jézus.... még zini is azt mondja hogy ne haljon meg, pedig én az eddigi összes kariját kiüldöztem...
csak tudok valami....

amugy ezt még annak idején zombimorzsi írta amikor újra lett kezdve a játék:
szóval szabályok,hogy,egymás cselekedeteit igyekeztünk megfelelően tolerálva-az elején,később nem-lereagálni,mert aztán már csak az egymással szembefordulás és két pártra való szakadás marad.
Inkább egy közösen írt történet volt ez,mintsem játék,a szó klasszikus értelmében.

Vissza
Top Alul