Előzmények:
Walcroft:
Landolásunknál vettem észre hogy az a nyomorult Wing átejtett... most tett tárat a pisztolyába...
Legközelebb lelövöm, ha fegyvert fog rám...
De most még nem tehetem, Jacket parancsot adott, hogy nem szívathatjuk egymást...
Miután átkutattuk a rajtaütés helyeket, Thunder Rádión üzenetet kapott, közölte Jackettel, aki mindenkit erőltetett menetre fogott, elkezdtünk rohanni...
kb 20 per kemény sprint után megérkeztünk egy erdőhöz, az erdőben lassítottunk kissé, és vigyázva haladtunk, de itt vagy újabb 20 percet gyalogoltunk.
mikor az erdő széléhez érkeztünk, elbújtunk a bokrokban, mert mozgolódás volt előttünk.
Pár tudós holtest, és mellettük pár zöldes ruházatú, modern fegyverzetű holtest, Ultranationaist!
Mivel éppen csata után voltak nem számíthattak a rajta ütésünkre, meg is volt az eredmény, 7 ember megadta magát, a többit megöltük a rajtaütés alatt...
A 7 elfogottat kikérdeztem, és állításuk szerint a "szabadság" nevű frakció tagjai, ezt Thunder is megerősítette.
a 7 szabadost elengedtük...
A chimerák eltüntetése után tovább mentünk, majd rádión s.o.s jelzést kaptunk a tudósokat őrző csapatól mi szerint idegenek támadták meg őket és heves tűzharc folyik. Futásnak eredtünk egyre közelebb értünk hallottuk is a fegyver ropogást és minden féle robbanást, de már késő volt az idegenek vissza vonulót fújtak úgy látszik meg van amiért jöttek a csapatból alig maradtak páran ők is sérültek a tudósok közül több is holtan hevert de nem volt itt mindegyik. A parancsnok kérdezte az egyik harcost hogy mi történt.
-Mi történt, kik voltak ?
-Idegenek szedett vedett emberek de állig felfegyverezve.
-Terroristák. Szólt egy a hang a háttérből. És a lelet kellet nekik, plussz túszul ejtettek pár tudóst.
-A picsába maguk itt maradnak mi utánuk megyünk megállapítjuk a helyüket erősítést kérünk és kifüstöljük őket, ha lehet a tudósokat is kihozuk.
-Rendben. A franc ellens..... áááhh.. Végig se tudta mondani és ledarálták.
-Fedezékbe mindenki, tüzet viszonozni !!! ordítja a parancsnok.
Lehetett len volt pillanatok alatt támadtak és nagyon erősek voltak szinte az első másodpercben négyen haltak meg. Majd a fedezékből vagy kirobbantva vagy vagy egy szimpla fejesel öltek meg még két embert. Márcsak mi heten maradtunk.
- Baszki, nem is látom őket !! kiáltja Kozlow
-Ne törődj vele csak lőj. Jött a válasz Juriktól aki mint egy örült darált ki a fedezék mögül.
A földre huppantam amit sípolás és erős fájdalom kísért a fejemen. Valaki csúnyán agyon akart lőni. El sem hiszem hogy élek . kinéztem és akkor megláttam egy ellent vissza bújtam mert azonnal oda soroztak. Megint ki lesek de sehol senki.
-Szellemekkel harcolunk az istenit.
-Nem nem, ez nem megy nem fogunk itt meghalni. Tüzet szüntess !!!!!. Ordít a parancsnok.
-Miii ? értetlenkedik mellete Zotrch. Amit a parancsnok egy puskatussal jutalmazott.
-Fel a fegyvert, megadjuk magunkat dugjátok ki vagy dobjátok el a fegyvert. Ez parancs !!!
Kozlow szó nélkül teljesítette a parancsot, majd a többiek is, én nem akartam megadni magam. Nem dobtam el a fegyvert.
-A kurva életbe Tomi ne legyél hülye dobd el vége ennyi.
Nehezen de eldobtam. Vártunk kicsit majd teljes csend lett ők sem lőttek.
A parancsnok kidugta a kezét majd felállt feltett kézzel. Nem lőttek, követük a példáját majd kibújtunk a fedezékből. Az utca ahol harcoltunk teljesen romokban hevert szép lassan besétálunk középre és vártunk mi lesz most, meghalunk vagy megkínoznak és utána halunk meg csak ilyenek jártak a fejemben. Szépen lassan fegyvert célra tartva előjöttek ők is. Nem mondom voltak páran és kiváló felszerelésük volt csupa amcsi fegyver.
-Yenkik. mormogta Zotrch.
Oda érve térdre kényszerítetek majd kérdezték ki a parancsnok.
- Én vagyok. Szólt Sakál.
-Hozzák ide. Sakál nem hagyta magát fel állt magától de ezt egy szép nagy gyomrossal díjaztak oda rángatták a tisztjük elé aki kérdezett.
- Kik vagytok, és mit csináltatok itt
- A szabadság különleges alakulata és a többi ránk tartozik.
-Nem lesz ez így jó. Csóválta a fejét a tisztjük, intett erre elkezdték ütni Sakált, amire többen is megmozdultunk de fegyvert szorítottak a tarkónkra szóval nem volt ez olyan jó ötlet.
-Uram, terroristák támadták meg őket szólt az egyik katona.
-Mégegyszer kérdezem, Kik vagytok és mi történt itt ???
- A szabadság különleges alakulatához tartozunk.
-Ezt igazolhatom uram. Szólt közbe egy másik.
-Felismertem a ruhájukat meg a fegyvereik, igazat mond.
-Mi dolgotok volt a terroristákkal ? .ÉS a pisztolyát a homlokához szórította.
- Egy csapat tudóst és egy lelet kellet volna ki szállítanunk. kiálltja közbe Kozlow.
-Igaz ez ?? kérdezte ingerülten a tiszt.
-Igaz. felelt Sakál.
-Pakoljatok, megvannak. Ti meg takarodjatok megérdemlitek az életet ritka az ilyen ellenállás velünk szemben.
Erre hátrébb álltak tőlünk mi meg szabadon felállhattunk.
Az egyik katonával félre vonultak és beszéltek valamit de nem értetem mit. A többiek közbe össze szedték a cuccunkat és szóltak hogy induljunk. A katonák futó lépésben haladtak tovább és olyan gyorsan váltak köddé mint ahogy támadtak.
Nem!!
csak hátha találkozunk még vele