Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
mondtam -.-
Komolyan annyira rüheli mindenki hogy mindenki ahoz ir valamit és mindenki azt olvassa el és így tovább,ha annyira nem érdekelne mi a szar van akkor megnéznéd a nevet és képet hogy ki irta azt már else olvasod így kezdődik

csak én tiszteletben tartom hogy aki írt, mind 1 ki za, el szoktam olvasni, még a tiedet is mert ez a szerepjáték lényege, hogy elolvassuk egymásét, de te nem teszed ezt, és direkt keresztül mész mások ötletein ezért van az hogy ittléted alatt sikerült majdnem az összes szerepjátékossal összeveszni, mert téged nem érdekel más csak a te gondolataid, tanulj meg alkalmazkodni, már nem tudom hányszor mondtam neked de az első 2 minimum szépen hogy fog vissza magad, nem te csak azért is megmutatod....
hát ezért tartunk most ott ahol tartunk.

figyely én is elolvasok mindent még akkor is ha 2 hét múlva jövök haza,az hogy az ember fejében olvasni kell az legyen a te tudományod én nem tudok több kilóméteren át ilyet tenni,az első 2 őt ha felidézném akkor is csodálkoz nál hogy: ez?Én?AAhh ez biztos nem...

nem mondom azt hogy próbáld ki és majd meglátod hogy nem így viselkednék, azért mert elfogyott a türelmem veled szemben ezért a válaszom: Get out of here Stalker!

A kézitusa megint rossz eredménnyel van, Schellenberg egy késsel akarja elvágni a nyakát.
ekkor a mellkasomban lévő késre nézek.
"ez az utolsó amit tehetek értetek, isten veletek drága barátaim, ma meghalok, de előbb megölöm ezt a mocskot!"
gondoltam magamban, majd megfogtam a kést a markolatnál, és elkezdtem kihúzni.
Irgalmatlanul fáj, de már nem sok van hátra.
kihúzom a kést, és úgy forgatom hogy eldobható legyen.
céloztam, majd elhajítottam, az éppen felém felnéző Schellenberg felé.
Schellenberg teljesen ledermedt, a kés pontosan a szemgödrébe állt bele, hátra döntve a testet.
majd hátra döntöttem a fejem, és vártam a halált.
de e helyett nem sokkal Steiner térdelt mellettem: köszönöm!
...
Hamarosan gépzúgást hallottam, nem sokkal később betettek valamiféle páncélosba, és gyorsan mentünk azt hiszem vissza a bázisra.
Vissza érve agyar fölém hajol és nagyjából ellátja a sebet, és oda teszi a relikviát ami már másodjára fogja megmenteni az életemet.
még pár másod percig magamnál vagyok, majd elvesztettem az eszméletem.

Másnap reggel ébredtem, a seb helyén egy újabb kis heg, semmi több.
felkeltem, és elindultam a rádióhoz, kértem Kosztyántól váltás embereket.
Délben meg is érkeznek a kivonási pontra, kivételesen szép nap volt, elindultam a kivonási pontra.
Borisznak Át adtam a hely védelemre feljogosító parancsnoki rangot.
Steiner, és Tátja is velem jöttek.
Minden rendben volt, vissza értünk a bázisra, ott Kosztyánnal rendbe tettem Steiner, és Tátja múltját, majd újra fogtam magam, és a jelentéseimmel kivonultam a zónából, bár msot nem tudom vissza térek-e....

A csapatomnak elmondtam miért hívtam ide őket, ők szét széledtek a zónában....

Hát emberek meg kell vallani, hogy Zinivel néha elszalad a ló, de legyetek tekintettel zsenge korára.
Én azt gondolom, hogy ez a topik részben arról szól, hogy az írásaiból megismerjük a többi embert, és -legalább megpróbáljuk- tolerálni.
Viszont ehez az is kéne Zini, hogy nem akarsz te mindenféle fejeket lecsavarni, és legalább átgondolod azt, amit az idősebbek mondanak, és most nem magamra gondolok, mert amint ezt már sokat hallottátok 14 vagyok.Ja és ha mást nem akkor azt vedd figyelembe, hogy ebben a topikban te még viszonylag újnak számítasz, és például Scarecrow "kolléga" már egy kicsivel több ideje "űzi az ipart", mint te.
Most sértődötten a többiek unszolására el lehet hagyni a topikot, de az emléke kísérteni fog. :D :D
Inkább teörekedjünk mi topiktagok egy kompromisszumos megoldásra, hogy Zini visszavesz, és mi elnézőbbek leszünk vele szemben, amíg "visszaszokik" a realítás határai közé.

Ez az én nézetem a dolgokról.Mit gondoltok róla?Szerintetek működne?

Merlin hívja Farkas1-et, Merlin hívja Farkas1-et, vétel! Itt Farkas1, mesélj valami szépet Merlin! Össze kéne szedned a csapatot, és szétnézni a Sötétvölygben, az X18-as objektumban. Van ott néhány bandita, és a hőkamerás felderítés érdekes dolgokat jelzett. Oké Merlin, megyünk megnézzük! Nyugtáztam Farkas1, Merlin kiszáll!

Farkas1 hívja a Farkasfalkát, Farkas1 hívja a Farkasfalkát, vétel! Itt a Falkavezér, mondjad Főnök! Kapjátok össze magatokat, buli lesz, Sötétvölgy, X18-as labor. Milyen buli lesz az egy olyan lelakott helyen? Ritka fajta... Rendesen kipucoljuk, és berendezkedünk oda. Lesz végre egy rendes bázisunk, mert elég unalmas, hogy úgy élünk lassan mint a nomádok. Ez igaz Főnök, rendes helyet csinálunk belőle. Meg megkeresem a mesterlövészt akit megmentettünk, hátha érdekli még a dolog, hogy beálljon. Főnök, a Vadász csávónak is szólni kéne, hátha ő is bulizni akar. Abban biztos vagyok, neki is szólok. Na kapjátok össze magatokat, találkozási pont Yanov, labor, 24 órán belül. Nyugtáztam, találkozási pont Yanov, labor, 24 órán belül. Ja és hozzatok nehézfegyverzetet. Akkor gyerünk, Farkas1 kiszáll, vétel.

Kósza hívja Scarecrow-t, vétel! Itt Scarecrow, mesélj! Volna egy melóm a számodra, Sötétölgy, X18-as labor. Ki akarjuk takarítani, és bázist csinálni belőle. És nekem ebből mi hasznom? Mindent megkapsz ami az alakulat tagjainak jár, de nincsenek kötelező melók mindemellé. Megmaradsz beugrósnak. Oké, benne vagyok. Ennek örülök, akkor találkozási pont Yanov, labor, 24 órán belül. Onnan a többit már megoldjuk. Oké Ember, ott leszek. Akkor Yanovban, és a nehézfegyvereit el ne felejtse kérem. Kósza kiszáll, vétel!

Bruhanov hívja a Tiszteletest! Itt Chernova, üdvözlöm. Amiatt keresem, hogy még megvan a kiadó hely a csapatban egy mesterlövésznek, érdekli-e az a hely? Természetesen teljes jogú és kötelezettségű osztagtag lenne, minden felszerelés és szolgáltatás ingyenes, teljes ellátás, kiváló minőségű felszerelések. Értem, és mi lenne a feladatom? Mint ami egy mesterlövésznek szokott lenni, fedezés, támogatás, néhány különleges feladat, de azokról majd akkor amikor esedékes. Tetszik az ajánlat, benne vagyok. Akkor találkozzunk Yanovban, a labornál, 24 órán belül. Ott leszek. Köszönöm Tiszteletes, ja és hozza el a legnagyobb fegyvereit, szükség lesz rájuk. Bruhanov kiszáll, vétel.

Kiscsillag: én még átgondolom...

Zini bajtárs sem hülye, szerintem a kompromisszumkötés mindkét oldalról kifizetődő lenne. Egyrészt Zini maradhatna, és - bár kicsit
visszavéve a vérmérsékletéből - folytathatná az írást. Mi pedig nem veszítenénk el az egyik legtermékenyebb írónkat.
A szavazáshoz: részemről nemmel szavazok.

kiscsillag":1cm4i0kd mondta:
Hát emberek meg kell vallani, hogy Zinivel néha elszalad a ló, de legyetek tekintettel zsenge korára.
Én azt gondolom, hogy ez a topik részben arról szól, hogy az írásaiból megismerjük a többi embert, és -legalább megpróbáljuk- tolerálni.
Viszont ehez az is kéne Zini, hogy nem akarsz te mindenféle fejeket lecsavarni, és legalább átgondolod azt, amit az idősebbek mondanak, és most nem magamra gondolok, mert amint ezt már sokat hallottátok 14 vagyok.Ja és ha mást nem akkor azt vedd figyelembe, hogy ebben a topikban te még viszonylag újnak számítasz, és például Scarecrow "kolléga" már egy kicsivel több ideje "űzi az ipart", mint te.
Most sértődötten a többiek unszolására el lehet hagyni a topikot, de az emléke kísérteni fog. :D :D
Inkább teörekedjünk mi topiktagok egy kompromisszumos megoldásra, hogy Zini visszavesz, és mi elnézőbbek leszünk vele szemben, amíg "visszaszokik" a realítás határai közé.

Ez az én nézetem a dolgokról.Mit gondoltok róla?Szerintetek működne?
Honan tudod te hogy egyáltalán 9 vagyok ami teljes hazugság?

Ramirez elment a kedvem az egésztől -.-

Vége de karim nem hal meg :D
Mikor leszált a heli Varja és Ruszlov kiszált,én fizettem a sofőrnek hogy vigyen Kijevbe,nehéz ez a Zóna és idelye beadni feleségemnek és gyermekemnek a pénzt,azt most 1 ideig Szabadságon leszek,őket nem érdekli mivan velem hiszen ők fizetnek nekem,rég láttam családomat,remélem semmi bajuk nem eset...

Később...
Megérkeztünk,Reggeledett,megettem a konzervemet majd leugottam a helikopterről,fiam hozzám futott és átölelt,én megpusziltam arcán majd megsimogattam fejét,levettem a szkafandert,oda mentem feleségemhez,váltottam vele néhány szót,majd 1 csók lett a vége,bementünk a lakásba,lementem a pincébe,cuccaimat 1 nagy Fa Dobozba raktam.:
-Erre 1 idelyig nem lessz szükségem,
Beadtam magamnak 1 sugárzás elleni gyógyszert biztonság kedvéért,Fiamat,iskolába vittem kocsival,már rég vezettem,és élveztem a friss levegőt,itt Kijevben,de azért hogy ne felejtsek el lőni,naponta kijárok lőtérre,örülök hogy újra itt lehetek családommal
és elfeledhetem a Zónát
Július 7. Este 21:25 Tinyanov Sztanyiszlav,Kijev,
Hangfelvétel kiszáll-------........[/u]

nem akarok újra beléd kötni, de ha a 14 éves csillag képes olyan értelmes írásokat írni, hogy eddig 1 kibaszott szavam nem volt rá mer őszintén, ő a visszafogottság mintaképe, az előző karaktere az Akn kívül mást használni se akart, tudom, mert még azon vesztünk össze hogy én seva ruhát, és vinatart akartam neki adni.
de vissaz térve ha ő 14 évesen képes olyat írni ami még az enyémet is megszégyeníti az általam nagyon hangoztatott realitás szinten, akkor nem tudom hogy te hány éves vagy.

most mi a faszomat tettem?Ő régebben ki ismerte ezt a játékot én meg nem rég kezdtem de már megint kötözködsz mikor most teljesitettem a kibaszot vágyadat mikor az én születésnapom van,1 szó: BAZDMEG!

Zárjuk már le ezt. Zini,te realizálódsz,és örülj, hogy Ramirez, és Kiscsillag kiállt melletted.
Van akármilyen beszerezhető fegyver a karakterednek, de a sentrygun kicsit durva.Remélem érted. A helyesírásodra is figyelj oda. Lényegében ennyi. Azt javaslom kezdj új karaktert,és légy olyan,mint bárki más. Ne szuperhős. A relikviák miatt történtek velünk paranormális jelenségek,és tudtunk életben maradni. De innentől ez nem olyan biztos.
MÓNIKA SHOW VÉGE

Most azt javaslom folytatódjon a menet.Jössz/mész dönthetsz,tudod mire figyelj. De több vita nem kell.
Az egésznek semmi értelme,ha közben egymást marjuk. Innen béke, és annyi.

Figyi Nabu mindig ha új karit csinálok 1 el több negatív véleményező lessz,számold ki elején Légió Scar majd jött Black és most te majd kövi ki lessz?Reni??Hagyom a francba

Rendben van minden. Senkit nem látok. Kimegyek majd mikor megbizonyosodtam róla hogy én vagyok az egyetlen ember 100 méteres körzetben továbbálltam. Körülnéztem és elindultam vissza a bázisra. Mikor visszaértem és megtudtam hogy nincs nagy baj leültem az e-maileket elolvasni. Semmi extra, szokásos jelentések....de egy pillanat...... Egy irányító csapat(!!!) megszállt egy kis falut. Mondom mi a fene? Az Irányítók nem szoktak csapatban vadászni. Egyedül megbolondítják áldozatukat majd belakmároznak belőle. Ez érdekes lesz. Felvettem a feladatot a listámba és elindultam a nevezett helyre. Az irányítókkal könnyű dolgom lesz a speciális puskámmal. Amikor odaértem akkor a 4 irányítóból 3-at leszedtem. Az utolsóra is céloztam de ekkor megszólal egy hang:
-Várj!
-Ki az?
-Akire célzol te marha!
-Ez egy trükk tudom, kapsz egy lyukat a fejedre!
-Nem trükk. Ha akarnám szétcincálhatnám az agyadat.
-Nos, igaz. De honnan tudjam hogy bízhatok benned?
-Háááát..... Kezdjük ott hogy nem öltelek meg.
-Rendben.
Leteszem a fegyót. Eltettem majd lementem hozzá. Hát ez érdekesen kezdődik....

Leadtam a bárban a rendelést a csaposnak ugyanis elhatároztam,hogy megnézem mi van lent a bányában,de először a liftet kéne megcsinálnom,ahhoz kell pár alkatrész,meg a PPSH-hoz,mert fogynak a táraim,azt mondta csak 2 nap múlva lesznek itt a cuccok,kivettem 2 napra egy szobát,azonkívül vettem még egy fegyvertiszttókészletet,és darabokra szedtem a PPSH-t,közben azon gondolkoztam ez nem lesz elég tűzerő az a tárnában,és valami fülvédelem is kéne,mert zárt térben lövöldözni nem éppen a legszerencsésebb.Visszamentem a bárba,de most nem a csaposhoz mentem,hanem az egyik szolgálatos barátomhoz,akinek elég szép választéka volt minden fegyverből,rögtön kinéztem egy MG42-est,amiről ő elmagyarázta,hogy ez a modern változata,ezt MG 3-asnak hívják.Szerencsére tudott hozzá adni 3 csigatárat,Remélem ez elég lesz .Mostmár csak a rendelésemet kell megvárnom.

Vissza
Top Alul