Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
mert annyira nem fogom vissza magam komolyan hogy nézem a hülye fejed azt Varja is mondja hogy hagyam majd azt se tudom hol a fejem mert kilöknek,azta ez annyira rossz komolyan te besértődős pupák :) azt most megint jön a kövi privi hogy abba hagyjátok leszarom hetente irok mindig negatív véleményeket csakis a hülye fejed miatt thx :) tőlem bannolhattok feljövök kövivel majd kövivel stb...

de legalább magyarul írnál, mert nem magyarul írsz, külön értelmező nagy szótár kell hogy megértésem amit írsz....
na idefigyelj nem tudom ki vagy lehet hogy egy hájas görény aki otthon játszik a gép elött magával, közben jót röhög azon hogy próbálnám szinten tartatni a játékot.
de legalább ne te lennél megsértődve, mert ha belegondolsz, és vissza olvasol, legalább 10 oldaig, az találod hogy te vagy az a "akibeszólnekemletépemtökeit" gyerek című fejezet, meg én mindenkit ledarálok, végtelen raktárral, és stb...
És komolyan te vagy felháborodva mert szólni mertem elsőnek is hogy vedd vissza magad...
sajnálom pszichiátriai eset vagy...

bocs tibi elfogyott a türelmem....

és itt 1 majdnem békés megoldás
szavazzunk ki akarja hogy zini eltűnjön a szerepjátékból? a hszében várok egy igen szót, avgy egy nem
szót.
ja igen asszem a véleményem 1 értelmű: igen

Csalódtam. Azt hittem a baráti szó hat,de tévedtem.Mindennek a tetejében még valami iszonyatos baromsággal cseszi el a leszámolást.Sajnálom. Igen.

Nabu figyely nem 1 szer volt olyan hogy pont mielött irtam volna 1 HSz-t megöltek,2 emberemmel is mikor arrébb akartam menni vagy ép az erőműbe tartottam,azt most Grigorijjal is bajuk van hogy vele se legyek és haljon meg,ezt minek nevezed?Ez nem olyan mint Scar nak a nevéhez illő embere hogy túlél 1 kibaszot nagy robbanást,én 1 ilyet beirok már jön a nyafi hogy ez hülyeség meg hogy ez meg ez abba hagya -.-

már az elött elmagyaráztam a helyzetemet hogy 1 pici pici lyukon néztem ki semmi más rés nem volt, 1.
2:Pont mielött kijöttetek volna észre vesztek,azta ezt a rohadt nagy szerencsét
3:1 15 centi vastag falon átlát az ember és pont fejbe megy 1 olyan lövés amihez Elektronikus cella kell ami eleve nem megy át a falon,látszik csak azt olvasod el amihez neked kedved van,és 3-1 méter az hogy 1 nagyon magas ház legtetejéről néztem Lefelé,ügyes vagy,
4:Itt a bizonyiték hogy akkor irtam az én HSZ emet hogy elmegyek janovba csak Black megelőzött és meghaltam,pedig szart se bántottam volna,így kezdődik a történet!!!!

a 3 fejlövést még annó légió adta, az is első hszben túl élted, mondván 1 méterről 2 férre lőt 1et meg a koponyád állított meg.... no komment....
AZ meg meg hogy észre vettek az nem mázli volt hanem hun írásában hőképes felderítés miatt vettek észre, a gauss meg alapból a legerősebb fegyver.... Svd átvinne 15cm falat.... lőszer kérdése..

Gauss a játék készitői szerint olyan áramot bocsátki a tölténye ha bármihez hozzá ér ami megsokkolja az embert,1 sokkoló szerintem nem nagyon megy át a falon,Légió a tudósával volt akinek kis stukkere volt,

Domesz én nem arra gondoltam,1 golyóba van bevezetve,
Na Scar itt a következő olyan fegyvereket hoztok létre,én most csinálok magamnak 1 félig atom bomba félig Gauss fegyvert azt felrobbantom a katonaságot és ott fogsz nyavalyogni hogy "Perzse ezt meg ezt lekinyiheted de a szarokat nem"

Kaptam egy golyót az oldalamba.Összegörnyedek a fájdalomtól. A porban nem látom Tatjánát,csak Abramst és Schellenberget verekedni.Abrams egy kést ránt elő és Schellenberg felé szúr.Az elkapja a kezét,fejbe térdeli,kicsavarja a kezét ami nagyot roppan,és beleállítja a mellkhasába,megpróbálok felállni,de nem sikerül.Rászegezi a pisztolyát a fejére,és mond valamit.Cselekednem kell.Erőt veszek magamon és nekifutásból kirugom a kezéből a fegyvert. Ami még eldördül,de nemtudom,hogy talált-e. Vetek egy gyors pillantást,és látom,hogy Tom csak fekszik vérző szájjal és a jobb kezével próbálja kiszedni azt a kést.Verekedni kezdünk Schellenbergel és közben németül kiabálunk egymásra:
-Te rohadt áruló !
-ÉN ?!
-Nem én hagytam a saját unokahúgomat magára, és kentem rá az egész rablást !
-Most akkor is meghalsz !-fejezte be az ordibálást,és kirúgta a lábamat,és egy csizmából előszedett kést próbált a nyakamba döfni. Tartottam mindkét kezemmel,őmeg csak a jobbal nyomta a kést lefelé,a ballal pedig a sebemet ütötte. Tatjána is közeledett vérző hassal,és sikítozva próbálta Schellenberget leszedni rólam,de az bal kézzel ellökte megától,és ismét a porba zuhant.Egyre lejjebb jött a kés mikor ő egy hirtelen mozdulatomra felrántotta a fejét és egy suhanó kés hangját hallottam ebben a végtelen pillanatban.
A fekete kör alakú napszemüvegén is láttam a vérben izzó szemét ,és mikor a penge átdöfte csakugyan feketés színű vér dőlt belőle. Hátra zuhant,és láttam,hogy Tom volt az. Kihúzta a kést,és egyenest Schellenberg fejébe dobta. Akármennyire volt profi,erre nem készült fel. A test lábai még rajtam voltak,és sziszegve,de felkeltem. Először Tatjánát néztem meg. Erősen vérzett,és könnyes szemekkel nézett az enyémbe. Legugoltam mellé és én is könnyezni kezdtem. Nyomókötést tettem a sebére,de előtte fertőtlenítettem vodkával, és szájon csókoltam. Tom állapota súlyosabb. Sok vért vesztett. Megfogtam a kezét, és ennyit mondtam:
-Köszönöm barátom !
Ő megszorította és bólintott. Ekkor motorzúgás támadt és egy BMP hajtott be. Fehér agyar bukkant ki és a két súlyos sebesültet feltettük. Az adrelarintól nem éreztem,de súlyos nekem is az állapotom. Mint az őrültek,úgy hajtottunk át a városon. Közben Tatjána kezét fogtam,és megcsókoltam. Az ő fájdalmát is érzem. Nem engedem el a kezét. Azt sem veszem észre,ahogy Herceg ordibál a parancsnoki ülésben. Csak az ő szemébe nézek,és nyugtatgatom.
-Nem lesz semmi baj !
-Minden rendben van !

Scarecrow":e5y2xjzo mondta:
én nem használok gausst, egyszerű rohamfegyvereket használok, egy ideje gránátvetőt se....
csak te vagy olyan mindenki írásait keresztűl húzom a félisten zinivel, mert én vagyok a nagyon über numera király gyerek...

porszem vagy...

Én porszem mikor hozzád se lehet szólni mert "Én vagyok a legerősebb meg én vagyok az isten ki hozzám ér meghal" meg ilyen dumák,meg ami egyáltalán a véredhez is bele avatkozik (megütnek meglőnek stb..) olyan felháborodást és hisztitt rendezel mint egy 3 éves a cumija iránt -.-

Nabu ez CoD6 lopás volt XD

Zini":2lbh9evr mondta:
Domesz én nem arra gondoltam,1 golyóba van bevezetve,
Na Scar itt a következő olyan fegyvereket hoztok létre,én most csinálok magamnak 1 félig atom bomba félig Gauss fegyvert azt felrobbantom a katonaságot és ott fogsz nyavalyogni hogy "Perzse ezt meg ezt lekinyiheted de a sz@r nem"

És szerinted zini, mi figyelembe vesszük? És honnan szedel amúgy is lőszert?

Szerinetd honan szerinted honan nézd már meg milyen lőszer van FM2000 hez és mivel harcol a Monolit és Szabadság meg a Zsoldosok akiket folyamatosan leszedek,mostani karim meg 1 olyan Katonai Stalker akinek fizetnek pénzt hogy szolgáljon és védjen meg kutasson

a Fegyverhez: Majd csinálok bele eleget :D

hát ha csinálsz 1 fegyvert hozzá lőszert is kell csinálnod,ez ugyan olyan mint amikor beszerelik a relikviát a fegyveredbe amivel leszedted Zini szellemét ( szerintem rosz ötlet volt kiirnom ezt mert most jön Scarcerow)

Vissza
Top Alul