Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
add már fel nem látod hogy mindenki rühelli az írásaid?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Honan tudod te hogy egyáltalán 9 vagyok ami teljes hazugság?kiscsillag":1cm4i0kd mondta:Hát emberek meg kell vallani, hogy Zinivel néha elszalad a ló, de legyetek tekintettel zsenge korára.
Én azt gondolom, hogy ez a topik részben arról szól, hogy az írásaiból megismerjük a többi embert, és -legalább megpróbáljuk- tolerálni.
Viszont ehez az is kéne Zini, hogy nem akarsz te mindenféle fejeket lecsavarni, és legalább átgondolod azt, amit az idősebbek mondanak, és most nem magamra gondolok, mert amint ezt már sokat hallottátok 14 vagyok.Ja és ha mást nem akkor azt vedd figyelembe, hogy ebben a topikban te még viszonylag újnak számítasz, és például Scarecrow "kolléga" már egy kicsivel több ideje "űzi az ipart", mint te.
Most sértődötten a többiek unszolására el lehet hagyni a topikot, de az emléke kísérteni fog.![]()
Inkább teörekedjünk mi topiktagok egy kompromisszumos megoldásra, hogy Zini visszavesz, és mi elnézőbbek leszünk vele szemben, amíg "visszaszokik" a realítás határai közé.
Ez az én nézetem a dolgokról.Mit gondoltok róla?Szerintetek működne?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.