Találtam egy konténerben szögesdrótot ezzel szépen ráerősítettük körbe a kerítés tetejére. A tetőnek volt párkánya így az jó volt fedezéknek. Az egyik kaput eltorlaszoltuk a másik kapunak csak az egyik szárnyát. Az az egy meghagyott kapu kifelé nyílott így leraktunk egy gránátcsapdát. Hogyha kinyitják robban a gránát. Amit persze belülről és kívülről is hatástalanítani lehet így nekünk nem lesz bajunk. Herceg pár üvegből fénycsőből és vezetékből eszkábált pár reflektort. Ezeket a tetőre raktam. Nagy szögben világított. Így a támadó bármerről jön látni fogjuk ellenben ő el lesz vakítva. Volt egy pince innen nyílt 2 helyiség. Az egyiket berendeztük parancsnokinak a másikban volt egy generátor. Ez lesz a reflektorok áramellátása.
Kaptunk egy rádióüzenetet. Segítséget kértek. Monolitosok támadták meg őket. Nekem el kellet mennem Tatjánáért, és a sztalkerért. Győzködtem őket hogy vissza kell mennünk a raktárba de nem. Egy betontömb mögül pár gránátot dobtak majd nekem lőnöm kellet őket a fedezékből. 23at lelőttem mire vége lett a tűzharcnak. Thunder odajött és elkezdett ordibálni hogy mi a francért engedtem ide őket egyáltalán minek vagyok én itt. Takarodjunk vissza abba a kib@szott raktárba. Mondtam nekik hogy ne jöjjenek. De azért is már. Hozzájuk se szóltam. Felmentem a tetőre őrködni. Ekkor egy ismerős hang mögöttem:
-Hé, abban a kis bódéban van egy csatornafeljáró.
-Jó megyek megnézem.
Megfordulva egy alakot látok. Ilyen árnyékszerű.
-Várj. -kiáltom. De már eltűnt.
Épp ekkor jöttek vissza Thunderék. Na már őrültnek is néznek.
A csatorna tényleg ott volt. Egy betontömböt toltam rá. Odajött Thunder.
-Ki a fenével beszélgetsz a tetőn?!-Kérdezte
-Senkivel.
-Hmm biztos.- Majd elment.
Na mindenki bolondnak néz. Látszott hogy nem hisz nekem. De ha elmondom az árnyat még bolondabbnak tart majd.
Kaptunk egy rádióüzenetet. Segítséget kértek. Monolitosok támadták meg őket. Nekem el kellet mennem Tatjánáért, és a sztalkerért. Győzködtem őket hogy vissza kell mennünk a raktárba de nem. Egy betontömb mögül pár gránátot dobtak majd nekem lőnöm kellet őket a fedezékből. 23at lelőttem mire vége lett a tűzharcnak. Thunder odajött és elkezdett ordibálni hogy mi a francért engedtem ide őket egyáltalán minek vagyok én itt. Takarodjunk vissza abba a kib@szott raktárba. Mondtam nekik hogy ne jöjjenek. De azért is már. Hozzájuk se szóltam. Felmentem a tetőre őrködni. Ekkor egy ismerős hang mögöttem:
-Hé, abban a kis bódéban van egy csatornafeljáró.
-Jó megyek megnézem.
Megfordulva egy alakot látok. Ilyen árnyékszerű.
-Várj. -kiáltom. De már eltűnt.
Épp ekkor jöttek vissza Thunderék. Na már őrültnek is néznek.
A csatorna tényleg ott volt. Egy betontömböt toltam rá. Odajött Thunder.
-Ki a fenével beszélgetsz a tetőn?!-Kérdezte
-Senkivel.
-Hmm biztos.- Majd elment.
Na mindenki bolondnak néz. Látszott hogy nem hisz nekem. De ha elmondom az árnyat még bolondabbnak tart majd.