Ahhh -.-
Kezem még bevolt kötözve,1 érdekes helyre vittek,valahol közel volt ez a Sötét Völgy höz,sőt!Ez az Észak keleti része után van ha jól elnézem,
-Mit adjunk neki?
-ELöbb ledobjuk majd a hátizsákját fél napi élelemmel 1 késsel 3 tárral (pliussz ami a fegyverben van) és 1 Silenced 9mm esel és melé Bőrkabát,meg 1 új PDA,Semmi más!
-Vettük!
leszált a heli,kitetek engem és a cuccot ledobták melé,mikor felszáltak 1 késel el szakitották a kötélt,persze a többi közbe figyelt nehogy reagáljak rá
hátra fordultam és bemutattam neki
felkaptam a cuccost és elindultam keresgélni,már a helin kaptam ebédet szoval nem vagyok éhes,tábort kéne csinálnom,gondolom magamba,ronscokat keresek,ettől a hülye nádas tól szart se látok,valami mocsaras hely lehet ez,1 régi traktort látok a közelben,rajta 1 hullát,már csont volt,megvizsgálom,semmi különös,várj csak!
1 Elsősegély csomag és 1 kötszer,meg 1 üres doboz és gyufa
hoszú kipufogó csöve volt a traktornak,azt letörtem,a nádasból is csináltam 1 nagy tisztás szerü helyet,a csontott biztonság kedvéért bedobtam a savas vízbe nehogy zoombi legyen idő után,a nádasból Y betüket faragtam,végén heggyel,bele döftem a földbe,2 őt csináltam,elbirták a kipufogót és kb még 10 KG-t,
PDA-mba Inyokravott hivtam,ekkor megjelenik 1 ismerős hang:
-Kivagy?
-Ivoly,és te?
-Ivoly?Ő halott
-Nem vagyok halott,keress meg,nem tudom hol lehetek,valami nádas féle de biztos nem az ingovány!
-értem,na majd megnézem halott vagy-e [röhögés]
Segély hivásokat küldök,semmi válasz,
Leirom a táborom helyzetétt hogy hogyan néz ki
Középen a 2 nád és rajta a kipufogó,alatta 1 tűz rakás szerü még több nád van,meg fa,
Attól Keletre TAlálható a mocsár savas vize,tisztán látható,itt nem található nád
Délre helyeztem el matracomat amit még a felszerelésemhez kaptam,a matrac alatt a végén volt a doboz,
Nyugatra található a Traktor,Északra azok a nádasok amik majd a farakáshoz kellenek,meg néhány Zöld nem tom mi anomália szerü izé van ott,
Valamit hallok mögülem,1 Husi kezd el felém szaladni,rám ugrik,előveszem a késemet és bele döfök a szemébe,hátrál,oda futok és kiveszem a késem a szeméből,felrugom az álatott mielött a fájdalmától cselekedett volna,megkerestem szive pontját és bele döftem 15 centiméteres késemet,kibeleztem és furtam 1 lyukat a szályától Seggéig

,bele illesztettem a kipufogót,rá tettem az Y alakú nádasokra,a Gyufával tüzet gyújtottam,Forgatni kezdtem a Vacsorámat...