Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A fenébe. Várom hogy Ivoly visszatérjen. Ebben a pillanatban kapok egy üzenetet:
"Az embere tette a dolgát, küldjük a frakciójuknak a pénzt."
Megnyugodtam. Jön vissza. Hagyok neki egy üzenetet miszerint: "Ne keress, majd jövök vissza dolgom van".
Én is felvettem egy küldetést miszerint egy vérszopó búvóhelyet kell kipucolnom. Yantarban van ez a hely szóvaL utam oda vezet. Elindulok és kb 3 nap múlva ott is vagyok.

Jaaa már jobban értem,de ki ez a Hun?XD
Elértem a Bárt,útközben Inyokrav irt 1 levelet miszrerint most dolga van neki,ezt az asztalán olvastam mikor oda értem,letettem a dossziékat,és átadtam a relikviát a tudósoknak,megkaptam fizetségemet,elindultam a Sötét Völgy felé mitán ott rég jártam,segély hivásokat fogtam,szaladni kezdtem,1 csapat Pszikutyába ütközött Stalker volt az,segitettem neki,elhelyezkedtem és lőni kezdtem Dragunovomal,2 tár is bele ment mikor végeztünk velük,oda sietek a stalkerhez aki válaszul:
-Köszönöm,megmentetted az életemet,tessék ittvan minden pénzem és a relikvia meg a PDA,elegem van a Zónából,majdnem elvette az életemet,úgy mint feleségemét 86 ba - sirásba kezdett - majd elment
Sokáig álltam 1 helyben fejemet vakarván majd vissza mentem a bázisra...

Remélem nem haragszotok meg ha Steiner szerez néhány veterán cuccot ! Csak a sok AK mellé néha ilyen régi fegyó is kell. Csak azért kell ,mert megint átállok a kocsmáros szerepébe ideiglenesen és kisebb csúzli kell ,hogy sok cuccot vigyek. Én sem vagyok Hulk Hogan. :D
Esteledik. Jól sikerült a kocsma kiépítése. Most már független terület vagyunk. Bár banditákat még mindig nem engedünk be. Kutakodtam a cuccaim között lőszer után ,és mikor megráztam a zsákot kiesett a Rudolfot meggyilkoló Tokarev. Felvettem a földről a pisztolyt és mikor átvizsgáltam hirtelen bevillant az öcsém arca és ,hogy kéri ,hogy segítsek rajta. A vízión elszőrnyülködtem. A pisztolyt elrejtettem a házban látni sem bírtam ,de szükség van rá. Egyik este egy sztalker tért be hozzánk. Volt nála egy legendás M31-es.Precízebb és könnyebb ,mint az orosz "koppintás".A szabadságnak meg sok parabelluma van. Le is csaptam rá ,mivel könnyebb fegyver kell nekem ,mint egy AK a készletek cipeléséhez ,és ezzel szétdarálok egy vérszopót is. Szétszedtem és csak a zárvázat kellett meghúznom. Más baja nem volt. Volt két teli és egy félig lévő dobtár ,meg két teli doboz tár hozzá.Este megrendelés érkezett 1 láda vodkára ,egy doboz tár behelyezése ,és a Colt pisztolytáskába dugása után el is indulhattam a bárba. Közben azon a fickón filóztam aki SEVA cuccban volt.

Nabu Steiner embered valamikor álmodja meg amit irtam egyszer Zini lelkével :)

Ivollyal

Unatkoztam,gondolom az új kocsmába beköszöntök megnézni mivan,elértem a Bárt,1 gyerek 1 láda vodkát cippelt elöttem út közben,néha néha hátra nézet,gyanakvásból,majd megált Colt ját zsebéből kivette és rám szegezte,feltartott kezekkel figyeltem
-Ki vagy?-jött a válasz-miért követsz?
-Nem tehetek róla hogy az új bárba akarok menni te senkiházi
-Én vagyok a tulajdonos,a nevem Sascha Steiner
-Én Ivoly Leontyjev vagyok
-Zini testvére?
-Unokabáttya,honan tudsz te unokaöcsémről?
-Ismerősöm,meghalt...
-Tudom,hallotam róla,na nézzük azt a nevezetes kocsmát
-Azóta felszerelkeztünk vele - kacsintott rám Steiner - na indulás
Elindultunk,télleg felszerelkeztek,olyan mint Janovba szinte,
Kértem 1 Vodkát Steinertől
-TEssék itt van
-Kösz
Kifizettem,mondhatni elég olcsó 75 RU
-Kaphatok 1 matracott éjszakára Steiner?
-Persze nyugodtan,ott van társam,Grigorij,már az igazak álmát aludja,menny mellé,ott 1 szabad matrac,Zini jé vólt
-Köszönöm
Oda megyek,és énis elalszok,Unokaöcsém képe jut az eszembe,O.o

amíg a vadterületre értem, mögöttem jött egy stalker is, én elbújtam, és megvártam míg beelőz, miután kellő távolba ért utána mentem, de nem jelentem meg.
mázlija volt a krapeknek, nem botlott semmibe, mert pont azon az ösvényen ment amit lekaszáltam, azt a kis csapat zsoldost meg behúztam az alagútba.
nem volt náluk igazából semmi különös csak a standard cucc.
egészen a yantari határig követtem, nagyon nézte a labort körül vevő katonákat, engem nem zavartak, nem véletlen volt nálam mindig 1 tucatnyi hamis igazolvány a legújabb a zóna útlevél volt.
közelebb mentem, a kezemben magasra tartva a dokumentumot.
a katonák leengedték a fegyvert, és beengedtek a laboron belülre.
egy ideig beszélgettem kruglovval, majd elmentem üzleteltem egy kevesek szaharovval.
jó bizniszt csináltam, én adtam nekik némi pénz, és 1-2 relikviát, cserébe egy különleges fegyvert, egy "Dead City" nevű helyen talált radioaktív Trs300 ast vettem, kb 30 perc alatt elhalna az ember a fegyver sugárzása miatt annyira radioaktív.
a tárolóimat feltöltöttem sugárzás csökkentő relikviákkal.
a tudós elmagyarázta hogy annyira radioaktív a fegyver hogy ha a lőszer a csőbe kerül magas mennyiségű radioaktív részecskéket vesz fel, ami erősíti a becsapódás erejét, valamit megfertőzi az embert a halálos dózisú sugárzással.
vettem rá egy nem mindennapi távcsövet, ami bírja a sugárzását.
mikor mindent rendbe szedtem, elő vettem a pda-m és megnéztem merre kéne menni.
az ingoványt vettem célomnak, mert ott van még 3 felfüggesztett küldetésem.
így tehát az irányt a yantar és argroprom közötti kis ösvény felé vettem...

Odaértem Yantarba. A vérszopók ürege a mocsárban volt. Azt mondták vigyázzak mert egy igazán nagy példány is van köztük. Nem érdekelt a dolog mert a Vérszopók köztudottan ha csak egy pillanatra válnak láthatóvá akkor úgy néz ki mintha hatalmas lenne közben meg a mellkasunkig ér. Odaérek a rejtekükre és majd elállt a szavam. Egy vérszopó de vagy 2,5 méteres! Akkora mint egy kosaras. Mondom ehhez nagyobb tűzerő kell. Bementem a tudósokhoz és mondtam hogy kell valami fegyver az elintézésére. Mondja:
-Ez megfelel?-és elővesz egy rakétavetőt repesz robbanófejekkel.
-Oké, ez jó lesz.
-De ez egy új rakétavető.
-Hogyan használjam?
-Bejelölöd a célterületet lézerrel majd felfelé célzol addig amíg a célkereszt nem vált zöldre. Miután ez megtörtént tüzelj és a visszafele zuhanó rakéta szétesik több apró bombára és ami a kijelölt területen annak annyi.
Úgy tettem ahogy a tudós mondta. Mikor a területet a földdel tettem egyenlővé észrevettem hogy az a hatalmas vérszopó még él. Nem tudom hogyan de megmaradt. Nem maradt több lőszerem a rakétavetőhöz így a Vintarommal próbáltam meg leszedni. A bőrét nem tudtam átlőni. Visszamentem a tudósokhoz és megkérdeztem hogy mi a fene van.
-Egy kísérlet Az alany ez a hatalmas vérszopó volt. Befogtuk és beadtunk neki egy új szert ami a bőrét acélkeménységűre alakította.
-Meg vannak őrülve? És ha eljut a peremvidékig? Az újoncokat 2 perc alatt ledarálja.
-Tudtuk ezt ezért csináltuk ezt a rakétavetőt.
-De nem működött!
-Tudjuk. Más ötletünk nincs.
-Balf****ok! Mindent nekem kell csinálnom!
Kimentem. Eszembe jutott hogy errefelé elég nagy bajt okoztak a savas anomáliák. Kerestem egyet majd a vérszopót odacsaltam. Amikor már közel volt megfogtam és belerántottam az anomáliába. A sav mind a kettőnket elkezdett égetni. Nekem sikerült kimásznom de a vérszopót szét marta a sav. Én meg súlyos sebekkel küzdöttem. Elmásztam a tudósokig. Küldtem egy üzenetet Ivoly-nak hogy:
"Ivoly! bajban vagyok! Egy savas anomália helybenhagyott. Yantarban vagyok. Amíg lábadozok téged bízlak meg a frakció vezetésével. A lábadozásom eltart egy darabig de addig nem maradhat vezetés nélkül a frakciónk. Remélem jó vezető leszel. Inyokrav. UI: Feladatokat végezhetsz, járkálhatsz is de ha a bázis költözik vagy megtámadják kötelességed megvédeni vagy segíteni a költözésben."
Ő a legmegfelelőbb a feladatra remélem nem sül fel.

Mire felkelek már megint este van.Állítólag két napig voltam ilyen révülős-kómás állapotban.
Pisálnom kell, szarnom is, ezen felül szomjas vagyok és éhes.
Miután orvoslotam ezeket a problémákat már csak az érdekel, hogy mi volt az a hely, mért láttam azt, amit, és hogy tudnék oda visszajutni.
Jól érzeztem magam ott, és szeretnék visszamenni.
Igazából nagy valószínűséggel csak a fantáziám szüleménye, de szeretném hinni, hogy létezik, mégha ott a fizika nem is úgy működik, mint itt, és halott politikai vezetők tologatják a játékvillamosokat.
Hiába magyarázza nekem az öreg, hogy már vége, és ne ordítsak, visszavágyom oda!
Nem tudom, hogy hogy de egyszer visszatérek arra a helyre és ottmaradok!
Nem tudom igazán elmagyarázni, hogy miért, de jobban éreztem magam, mint itt a valóságban(?).

Nem igazán van most olyan hely, ahol nyugton el tudnék ülni.El is indulunk relikviákat keresni az egyik közeli anomáliásba.Úgy fél óra munka eredményeként sikerült kiszednünk belőle valami eldeformálódott fémdarabot, ami bár csak öklömnyi mégis akkora a gravitációs mezeje, hogyha elhúzunk a föld felett, akkor hozzátapadnak a kavicsok, és más kisebb tárgyak, amiket később nagyon nehéz róluk lefejteni.
Nem túl sok gyakorlati haszna van, de el lehet vele szórakozni, és a tudósokat is biztosan érdekelni fogja.
Ezen kívül még találtunk egy olyan pattogó micsodát, ami minden taszít magától, ezért csak úgy tzduk megfogni, hogy a hátizsákomból kipakoltam, majd rávetódtem, és beszorítottam alát.
A leleteket bezártuk kis alumíniumtartájokba, majd elindultunk a kocsma felé, ahol a múltkor a harmónikát adták, ami szétjött.
Csak adnak valami ezekért a csetreszekért, vagy ha nem legalább egy ideig nbyugis helyen leszünk, és információkat gyűjthetünk az oázisról.
Sőt, ha lesz egy kis pénzünk, és nem kell állandóan a kenyér után rohangálni, akkor elhozzuk azt a traktort, amivel jött az öreg.Állandóan nyafogott (bocs) miatta, ezért megígértem, ha kijutunk innen, akkor visszamegyünk érte.
El is indultunk a kocsma felé...

Ivollyal
Fölébredek,1 SEVA ruhás és 1 Stalker jön be,az óázis ról kérdezősködnek,
-Az óázis ról? - kérdem oda ők rám néznek
-Igen,tudsz róla valamit?
-Állitólag a Yanovban található ez a hely,azt mondják 1 Legenda,egyszer megtalálta valaki,Egy titkos ügynök a Hadseregtől,akkor látták erre felé utoljára Lövészt is - köptem 1 et - Segithetek megtalálni,persze nem ingyen ;)
-Örömünkre szolgálna,tudod hol található ez a Titkos Ügynök?
-Ő Lövésszel 1 üt lelépett,hol éltek ti?ez már olyan régi Mese
Röhögésbe kezdtünk
-Steiner,ezt a 2 fickót meghivom 1 Vodkára,dobj már ide 4 et,
IDe tette majd mondja a fizetséget
-Tessék
-Kösz Ivoly
a PDA mat nézegettem mikor üzenet érkezet Inyokrav tól
"Ivoly! bajban vagyok! Egy savas anomália helybenhagyott. Yantarban vagyok. Amíg lábadozok téged bízlak meg a frakció vezetésével. A lábadozásom eltart egy darabig de addig nem maradhat vezetés nélkül a frakciónk. Remélem jó vezető leszel. Inyokrav. UI: Feladatokat végezhetsz, járkálhatsz is de ha a bázis költözik vagy megtámadják kötelességed megvédeni vagy segíteni a költözésben."
Hmm...Inyokrav nak baja esett?Ujujujjj,
- Na szóval hogy hivnak titeket? - kérdeztem miközbe itták a vodkát,erre a Stalker megszólal:
-Én.....

Na,végre visszafelé haladunk. Elég volt ebből a kísérteties helyből,meg a vasporos fákból is....
A két műtárgy-ahogy fiatal társam hívja-roppantul érdekes. Az egyik,mint valami mágnes szív bármit magába,amivel fél méteren belül találkozik,a másik meg pattog,mint egy gumilabda..
Most bebizonyosodott,hogy előrelátásom nem volt okafogyott. Társam kis PDA-ja-mivel ezt a kis elektromos szerkezetet így hívják-a vörös erdei anomáliák jó részét elfelejtette.
Kész szerencse,hogy a térképről vissza tudjuk rá rakni a bejegyzett deformitások helyét,sokkal pontosabban,mint az eredetileg volt.
Ideadja a szerkezetet,elmagyarázza,hogyan jelölgessem a kívánt pontokat,szép lassan megtanulva egyre jobban élvezem ezt a munkát...
Lehet,ha fiatalkoromban is lettek volna ilyenek,nem traktoros,sokkal inkább elektromos szakember leszek.
Szép is,színes is,és még hangot is ad. Olyan ,mint egy játékszer,szinte élvezet dolgozni vele....
Mindeközben társam egy itteni parancsnokfélével tárgyal,egészen pontosan arról az Oázis nevű helyről,amit ott az erdőben félálomban,révületében olyan sokat emlegetett.
Nem nagyon figyelem őket,annyira lefoglal a kis eszközzel való játék(?),mert ez szinte az...
Amikor viszont az utazás módjáról esik szó,a lánctalpasomat is említik,no erre már hegyezem a fülem.
A gép szerencsére most is ott áll ,nem messze a Bár bejáratától,és jelenleg is ugyanúgy dohog,ahogy hagytam.
Fura mód senki nem piszkálta,és én ezt afféle jelnek veszem,hogy meg fogjuk találni azt a csodaforrást!

Tom! itt kosztyán van egy kis infóm gyere vissza az őrjáratból!
Vettem megyek!
10 perc múlva vissza is értem, kosztyán az irodájába hívott.
Tom, figyelj két hírem is van.
az egyik az hogy láttak egy igen furcsa jelenséget yantarban, pontosítva három szakértő gyilkos ember járt ott az utóbbi egy napban.
Furcsa... mondtam neki
A másik az már tényleges harci helyzet lehet.
észre vettünk egy kis csoportosulást a szemétdombon, a legaggasztóbb hogy ellenségesek.
Voronin is vissza jött így most már Ő vezeti újra a frakciót, és már rendezik át a védelmet, hogy olyan ami előfordult ne történhessen meg.
Mellesleg megkértem őket hogy küldjenek egy kisebb osztagot hogy ellenőrizzék le őket,
már majdnem oda értek amikor megszakadt a kapcsolat velük, az utolsó rádió adások szerint mesterlövészek lőtték le őket.
Hmm... érdekes...
Kiküldjünk egy egységet? kérdeztem
Csak ha te vezeted! mondta kosztyán.
Kezdjünk neki!
Gyorsan felszerelkeztünk, kifele mentet, még egyeztettem a csapattal akikkel elindultam:
Van egy olyan érzésem hogy szerintem költözni fognak, vagy már el is mentek onnan, de ha sietünk, elkaphatjuk őket!
ha a bázison vannak, akkor a helikopter sorozza meg a magasabb lő helyeket, esetleges őrtornyokat!
ha megvan használja a 20mmest a gyalogsági ellenfelekhez!
Értem válaszolt a pilóta majd felszálltunk 4 embert vittem magammal, mind katonai stalker.
veszteségünk nem lesz mert mind a 4et ismerem, és rendkívül szívósak.
10 perces repülés után szól a pilóta látja a célpont helyet, elötte pedig pár fickó pakolászik egy kisebb teherautóra.
Rakétákat! mondtam
Értem! Cél bemérve.Tűz!
A rakéta süvítve indult el és telibe kapta a kisteherautót, ami valószínűleg megvolt pakolva fegyverrel és lőszerrel mert a körülötte álló emberek is mind meghaltak.
2 leshely jobbra! szólt a másod pilóta.
oda is küldtek pár rakétát hogy biztosra menjenek.
Szálljon le utána aprítson szabadon pilóta!
Értem.
Gyorsan leszálltunk, és támadó formációt felvéve bementünk "bázisra"
Ahogy vártam a dolgokat, fél órás tűzharc után alig maradt 4-5 ember akik elfutottak mindenfele.
Üldözzük őket? kérdezi a pilóta.
Ne, jöjjön vissza és szálljon le!
Értettem parancsnok.
A fiúk elkezdték átvizsgálni a hullákat 1 mindbe közös volt hogy a pdak ki lettek törölve.
Az egyik még élő csávót vesz észre, és a pdan mókol, gyorsan kivesszük a kezéből.
A fiúk kiélve brutalitásuk megrugdosták a csávót, én addig a pdat néztem.
Az egyik a fejéhez szegezi a pisztolyát.
Állj! ordítok rá
A katona értelmetlenül néz.
Élve kell!
Mi a neved gyökér?! kérdez oda neki az egyik katona.
cseszd meg!
A katona még egyet belerúgott, majd miután intettem nekik hogy elég megfogták és felvitték a helikopterre.
A pda-t átmásoltam az enyémre, majd azért éltettem az övet valami Ivoly a srác többet kell megtudnunk ezekről, mert van egy olyan érzésem hogy ez cska 1 bázisuk volt.
Rádióztam hogy viszünk egy kis faggatni valót, és hogy küldje a szolgálatot blokád alá venni a helyet, és takarítani a fegyvereket
Engem a személyes kérésemre kitettek a bár felé, a katonák pedig vissza mentem a kordonbeli bázisra.

és itt van a nagyon szép 1986odik hszem nem érdekes?

IVollyal
MIelött kinyögte volna a nevét a pasas segély hivás jött
-Főnök.....Megtámadtak....Gyorsan jöjjön a bázisra,a kocsma elött 1 Hummer várja
-ÉRtettem siettek
Eltüntem és felszáltam a humerre,siettünk,mikor oda értünk 4 katonai helikoptert láttunk eltalálták a hummert,besiettem a fő épületbe,mindenki holt volt már szinte,eltalálták lábamat,1 hullával eltakarva magamat Szoltam Inyokrav nak hogy mindenki meghalt,alig maradtünk 10 en életben,8 an elmenekültek,1 elbújt,kÉrem segits,
Válasz érkezet
-AZONNAL TÖRÖLD A PDA DAT
Megkerresem a Delete Gombot,ekkor bele lőnek a karomba,orommal majdnem megnyomtam mikor kiveszik PDA mat a kezemből,nyakamnál fogva a felfelé emeltek és fejem hez fogtak 1 fegyvert,
EKkor vezérük azt mondta hogy:
-Nehogy lelőd,élve kell nekünk,
Majd eldobott,rugdosni kezdett
Elkezdtem orditozni:
-MIND MEG HALTOK,MEGFOGUNK TITEKET ÖLETNI
Azt még 1 et rugtak belém mikor elájultam,Helikopteren ébredtem fel mikor az főnökük bekötözte a kezem
-Hogy hivnak?
-Cseszd meg
Pofán ütött
-Figyely,rendes kérdésre rendes a válasz,hogy hivnak?
-Ivoly....
-Teljes nevet!
-Ivoly Leontyjev,téged meg Mr. Megöletlek mi?
-Hehe jaj de vicces,Kosztyán majd megneveltett
elvette a PDA mat
Azt add vissza te kö.....
fejemhez fogta a fegyvert
-Pofa be vagyok megöletlek
-Inkább meghalok mint hogy bármit kiszedjetek belőlem
Szivemet tartottam fejem helyett kihúzva testem a fegyver csövéhez
-Bátor vagy te ahoz képest hogy ellenséges vagy
-Mit tettünk nektek hogy - köptem 1 et - felkell robantani a bázisunk?
-Én sem tudom biztosan,te vagy a vezér?
gondolkodtam 1 picit,Inyokrav majd a segély hivástól megmenthet,szoval nem köpöm be
-Igen én vagyok!
-Addig örülj,talán életben maradhatsz
-picit kioldódott a kötél mikor már elment,PDA mat az asztalon hagytamfeláltam,elvettem,
PDA-mban irtam: Inyokrav,baj van,nem birtam kitörölni,most túsz vagyok,ments meg,ez a Hadsereg,életben hagytak ezért nem törlődött ki,de átmásolták az övékére,minnél hamarabb küldj segitséget,Üdv.:Ivoly
Majd vissza teszem az asztalra és véres fejemet lábamat hideg vizbe mártom ami kivolt készitve,Dragunovomat itt hagyták,a töltényeket kiszedték belőle a tárakat elkobozták,a hátizsákom is itt van csak messzebb,látom a mellék késem nem fedezték fel mert még mindig kivan dudorodva,ennek majd hasznát veszem
-a Dragunovomat legalább melletem legyen,kérlek,kedvenc fegyverem,én magam fejlesztettem
-Ahogy akarod,majd mellém teszi ráborulok fegyverembe és valami szurit adnak belém,fáradt lettem,és hirelen eldölök mint 1 zsák,rohadt altató...

-1 katonai helikopter volt.
-az ellenség pdaját, nem hagyjuk a faggatott közelében.
-és magát az ellenséget nem hagyjuk őrizetlenül.
-a túszt mindig megmotozzuk, annyira hogy nem marad náluk semmi csak a csontjai...
-és a fegyverét és egyéb felszerelését kivisszük a raktárba.
csak ez az 5 standard probléma van...
és még valami az elején: honnan szereztél "Hummert"?!?

az első az személyes írásom 1 katonai helikopter benne a 2 pilóta 4 katonai stalker plusz én.
a többi 4 az pedig katonai alap dolog...
a monolitot banditákat zsoldosokat lealacsonyíthatod, de a katonákat nem hagyom!
:P :lol:

Vissza
Top Alul