Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Katonai katonai jól van azt kihagytam,
Most ott hagytad
ELfordultál,Cigiszünet,Hugyozás,Stb...,Többi alszik XD
a Tatyómba volt
Dragunovomat akkor onann kértem ki XD
Nyitva volt a raktár ajtaja XD
Domotor dumálya alapján a lövész frakciónak vannak 1 es járművei
Fúúú peddig gondolkodtam hogy majd haggyak meglepi C4 eket mikor lelépek de úgy látszik fogok is csak ezért :twisted:

Ivoly írta hogy megtámadták a bázist. Majd fél órával később írta hogy elkapták és a PDA-ja is le lett foglalva.
"Ezt megcsináltad-gondoltam-de most még lábadozok szóval neked kell kijutnod".
Elraktam a PDA-t, és mivel már fel tudtam ülni elkezdtem nézegetni a cuccaimat hogy mi romlott el. Sajna a Vintaromnak a távcsöve és tusamár az emelés közben szétjött a pisztolyomat meg újra kell építeni. De ehhez még korán van. Visszafekszem és alszom tovább. Majd később gondoskodom ezekről.
Scarecrow! Átírtam megint most nem is megyek a bázis közelébe. Bocs hogy elk***am remélem nincs harag.

A betegek meggyógyultak. Kivéve a sztalkert. Ő neki már begyógyult a sebe csak eszméletlen ezért én visszaindulok a relikviákkal. A múltkori ordítás miatt még mindig rettegek. Az elektromos anomáliáknál járok amikor valami mögém ugrik. Ahogy bírok elkezdek sprintelni. Lekanyarodok. Ezután hátranézve láttam hogy elszaladt másik irányba. Egy kicsit kifújom magam amikor valami a tetőről újra mögém ugrik. ezután kiszaladtam a sikátorból amikor ugrott. Mivel hiába futnék bárhova elővettem a késem. Ekkor rámugrott és fellökött de nyüszítve elment. Pedig semmit se csináltam. Egy körben kerülgetett engem de bármit csináltam ezen a láthatatlan körön kívül maradt. Amikor megpróbáltam kimenni mindig támadott. Nem értettem miért teszi ezt hát leültem az egyik körön belül lévő villanyoszlop tövébe.

na ezt nem domotor a kordont nem, vagy törlöd vagy én is indítok egy fél istent egész hadsereggel ami az egész kibaszott játékot végig darálja 1 hszben!!!
idefigyeljetek taknyosok, ne velem kötözködjetek!
ha csak így tudtok játszani akkor menjetek indítsatok ketten 1 másik topikot zónás istenek szerepjátéka címen

Megint átírtam hogy maradjon az eredeti tervetek miszerint kihajítanak egy területen. És bocs hogy belerondítottam legközelebb alaposabban átolvasom a dolgokat.

Maradjunk ennél, én szorgalmasan haldoklom te kikerülsz a pusztára, és éli mindenki a világát. De azért Gyógyulj meg plüssmacit küldhetnél egy betegnek :D .

Ahhh -.-
Kezem még bevolt kötözve,1 érdekes helyre vittek,valahol közel volt ez a Sötét Völgy höz,sőt!Ez az Észak keleti része után van ha jól elnézem,
-Mit adjunk neki?
-ELöbb ledobjuk majd a hátizsákját fél napi élelemmel 1 késsel 3 tárral (pliussz ami a fegyverben van) és 1 Silenced 9mm esel és melé Bőrkabát,meg 1 új PDA,Semmi más!
-Vettük!
leszált a heli,kitetek engem és a cuccot ledobták melé,mikor felszáltak 1 késel el szakitották a kötélt,persze a többi közbe figyelt nehogy reagáljak rá
hátra fordultam és bemutattam neki
felkaptam a cuccost és elindultam keresgélni,már a helin kaptam ebédet szoval nem vagyok éhes,tábort kéne csinálnom,gondolom magamba,ronscokat keresek,ettől a hülye nádas tól szart se látok,valami mocsaras hely lehet ez,1 régi traktort látok a közelben,rajta 1 hullát,már csont volt,megvizsgálom,semmi különös,várj csak!
1 Elsősegély csomag és 1 kötszer,meg 1 üres doboz és gyufa
hoszú kipufogó csöve volt a traktornak,azt letörtem,a nádasból is csináltam 1 nagy tisztás szerü helyet,a csontott biztonság kedvéért bedobtam a savas vízbe nehogy zoombi legyen idő után,a nádasból Y betüket faragtam,végén heggyel,bele döftem a földbe,2 őt csináltam,elbirták a kipufogót és kb még 10 KG-t,
PDA-mba Inyokravott hivtam,ekkor megjelenik 1 ismerős hang:
-Kivagy?
-Ivoly,és te?
-Ivoly?Ő halott
-Nem vagyok halott,keress meg,nem tudom hol lehetek,valami nádas féle de biztos nem az ingovány!
-értem,na majd megnézem halott vagy-e [röhögés]
Segély hivásokat küldök,semmi válasz,
Leirom a táborom helyzetétt hogy hogyan néz ki
Középen a 2 nád és rajta a kipufogó,alatta 1 tűz rakás szerü még több nád van,meg fa,
Attól Keletre TAlálható a mocsár savas vize,tisztán látható,itt nem található nád
Délre helyeztem el matracomat amit még a felszerelésemhez kaptam,a matrac alatt a végén volt a doboz,
Nyugatra található a Traktor,Északra azok a nádasok amik majd a farakáshoz kellenek,meg néhány Zöld nem tom mi anomália szerü izé van ott,
Valamit hallok mögülem,1 Husi kezd el felém szaladni,rám ugrik,előveszem a késemet és bele döfök a szemébe,hátrál,oda futok és kiveszem a késem a szeméből,felrugom az álatott mielött a fájdalmától cselekedett volna,megkerestem szive pontját és bele döftem 15 centiméteres késemet,kibeleztem és furtam 1 lyukat a szályától Seggéig :D,bele illesztettem a kipufogót,rá tettem az Y alakú nádasokra,a Gyufával tüzet gyújtottam,Forgatni kezdtem a Vacsorámat...

Ivoly hívott. Majd megkaptam a táborának adatait. Éppen kelek fel az ágyból mikor bejön egy orvos:
-Még nem vagy olyan állapotban hogy elmehess.
-De egy frakciótagom bajban van!
-Frakciótagból sok van életből egy.
-Az a baj hogy talán ő az utolsó aki megmaradt a frakciómból.
-Nézzen a tükörbe.
Belenéztem a tükörbe és ott vettem észre hogy nincs hajam. Sőt! Jóformán bőröm sincs. Mondták hogy menni tudok de így nem mehetek ki a szabadba.Mondtam hogy ha kell verekedve de kimegyek. A doktor mondta hogy nem vállal értem felelősséget. Vettem náluk egy egész arcot takaró gázálarcot és elindultam. Megnéztem hogy hol található ez a hely: Sötét völgy közelében egy nádasban a savas tó közelében. Én meg itt vagyok Yantarban. Mondom az szép kis út lesz amíg odaérek. Elindultam. Át a báron ahol néztek hogy a gázálarc mellett még a csuklyát is mélyen az arcomba húzom. Ez volt a leghosszabb út. Kereken egy hét elment vele mire odaértem. Remélem még nem késtem el. Írok Ivoly-nak hogy megjött a felmentősereg. Azaz én. Odamegyek hozzá ő meg mondja hogy nem hiszi el hogy én vagyok az. Én meg mondom neki hogy ha meglátna akkor pláne nem ismerne meg tekintve hogy a bőrt leégette az arcomról az anomália. Aztán elmeséltem neki hogy találkoztunk meg mi volt az utolsó melóm meg hogy nyírtam ki a szabadsági figurát. Elhitte. Mondom neki hogy ha akarja megmutathatom neki hogy nézek ki.
-Isten ments most ettem!
Ránézek egy csontkupacra és az állat megmaradt részeire.
-Azt etted?
-Igen.
-Én hoztam neked húst, kenyeret, vajat és valami magyar hazai íz:-). húsrudat valami: "Gyulai csípős"-t. Eszünk? Én éhes vagyok. Amíg eszünk beszéljünk az új bázis terveiről.

Azt nem mondtam üzenetbe hogy Sötét völgy,azt radirozd ki,mert Scarcerow megint belénk köt....Valamit találj ki mást pl valami kalaúz,de ez feltérképezettlen terület...

Négy nappig nem voltam, de úgy látom, elszabadult a pokol. Két dolog:
1.) Zini, a megbeszéléseket a sztorival lehetőleg MSN-en vagy privátban rendezzétek el.
2.) Maradjatok már épeszű határokon belül az írásban, ne írjatok túlzásokat/lehetetlenségeket.

Nabu, Yanov labor, de részemről oké!

Miután visszaértünk a laborhoz beszélgetek kicsit a Vadásszal. A felajánlott állandó meló nem érdekli, de az alkalmi melókat bevállalja. Mint az utóbb kiderül, a Limansk Labor, 2. számú alanyát, a telepata Fawks-ot sikerült megtalálni. Ő Destro testvére, aki képes a telepátiára és a telekinézisre. Már csak a 3. számú alany hiányzik, Pyro, aki leginkább a pirokinézist használta, veszélyes jelenség volt, de kordában tartható. Sajnos Fawks sem tudja hova került. A Michail által talált kutatási eredmények alapján a testet vissza tudjuk állítani a korábbi, emberi formájába. De ehhez el kell mennünk a limanski laborba. Beleegyezik.

Nap folyamán később kisebb ordítozás támad a bejáratnál. Egy katona érkezik, aki az állítja magáról, hogy ő Malashenko hadnagy. Úgy tudom hogy ő meghalt, még mielőtt én a zónába érkeztem volna. Ismertem őt látásból, meg a keresési listáról. Kimegyek a labor elé, és valóban ő az. Ugyanolyan téranomáliában kevergőzött mint én. Jelentkezik szolgálatra nálam, elfogadom, elküldöm, hogy egyen, szedesse rendbe a felszerelését, pihenjen és zedjen össze némi infót napjainkról, hogy képben legyen, utána őrségbe áll. Közben beszélgetek Szlavinnal egy kicsit, ő ismeri Malashenko-t, jó harcos, kiváló katona.

Asszem rendelnem kell mégegy Exo-t, egy taggal bővül az alakulat. Állítólag mesterlövész, nagyon remélem, mert arról a posztról hiányzik az emberünk...

Vissza
Top Alul