Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Találkoztam Ivoly-val és megkérdezte mit kell tennie hogy beléphessen a frakciónkba. Örültem.
-Tudod, a rangidőst kell megkérdezni és ő kiszabja a próbát, vagy ha segítettél neki akkor be is vehet próbán kívül.
-És? Mi a baj?
-A baj hogy a rangidős tiszt én vagyok, ezért felveszlek próba nélkül. De ismertetnem kell a szabálykönyvet.
A szabályok: A bázis területén kell tárolnod mindent. Kapsz egy számzáras szekrényt aminek a kódját csak te tudod tehát nem csórhatnak el semmit. A leleteket nem tarthatod magadnál csak a gyógyító darabokat, és ha új leletet találsz akkor azt azonnal le kell adnod. Robbanóanyagokat tehát C4-et a lakórészbe tilos behozni. A napirendedet amit kötelező csinálni le kell adnod a főnöknek azaz nekem és ebben minimum 1 óra fegyvertisztításnak, 3 óra gyakorlásnak kell lennie. A többi időt te osztod be. Mivel láttam hogy jól lősz és tisztán tartod a fegyvereidet vegyük úgy hogy már leadtad. Itt a bázis területén tilos lőni csak indokolt esetben szabad fegyvert használni. A frakciótagokra lőni tilos (khm.....a savas tónál történt eset) ha meg véletlenül eltaláltál valakit köteles vagy behozni, a gyengélkedőre vinni és bocsánatdíjat fizetni neki. Ez minimum 1000 maximum 30000 rúbel. Állandó őrség van így nem kell soha őrségben állnod. Ha ilyen helyzet van mint most hogy a bázis költözik köteles vagy felhagyni munkáddal és azonnal idejönni az új bázisra segíteni az építésben. Oké, beavatási szertartás nincs csak egy speciális Lövész felszerelést kell venned. Az ára csak jelképes ár, 100 Rúbel. Ez ne tévesszen meg az Exoskeletonhoz használt golyóálló anyagból készült de nem segít semmiben tehát nem tudsz nagyobbat ugrani,ütni stb.... Meg a csomag tartalmaz még személyre szabott álcahálót ebből kétfajtát amit te használsz és ami a puskárava., plusz a puskára van még hangtompító és éjjellátó távcső. Extra dolgokat vehetsz és kaphatsz is, de csak akkor ha bizonyos számú munkát elvégeztél vagy bizonyos számú embert megöltél. Ezek az általad megválasztott cuccok. Az ágyadat rendben kell tartani és ha valamilyen fertőzést kapsz akkor azonnal a gyengélkedőre kell menned vagy ha nem tudsz menni akkor a társadnak szólnod kell hogy ez van.
-Ez sok szabály ahogy elnézem.
-Nem sok az csak annak tűnik
-És még valami?
-Ja igen, őrség közben a maximálisan elfogyasztható alkohol egy kostolópohár cigarettázni korlátlanul lehet de nem ajánlott mert meglátják a parazsat. És láthatatlannak kell lenned. Nem szabad nyomot hagynod. Ezt úgy értem hogy a PDA-dba beleépítünk egy vevőt az ütőeredbe meg egy érzékelőt ami ha megáll a szíved jelet küld a PDA-nak ami azonnal töröl minden adatot. Ha meg képes vagy még mozogni tehát tüdőn lőttek akkor köteles vagy megsemmisíteni az adatokat. Ha valami fontosat akarsz adni nekünk akkor inkább szólj és kiküldök pár embert és majd ők elhozzák de ne kockáztass.
-Értem, és most?
-Most a Lövész frakció tagja vagy. Vedd fel az egyenruhát, mutatkozz be mindenkinek és segíts a bázis építésében. Ha valami kérdésed van tedd fel. Ha értesz valamihez akkor segíts benne. Ha toborozni akarsz tedd meg. Ennyi. Ja! És még valami, ez már nem a tárgyhoz kapcsolódik. Minden titkos helyet amit elraktároztál a PDA-don fel kell töltened a fő számítógépbe. Kiküldünk hozzájuk egy osztagot és begyűjti. Ha lőszer, fegyver, ruha akkor odaadják ha viszont lelet akkor leadják és az értékét adják oda. Ennyi. Újonc! Viiigyázz! Leléééééépni!
Amikor elindult kezdtem gondolkodni rajta hogy jól döntöttem-e mert jó lövész de nem hiszem hogy a Szabadságiak nem fognak rálőni ha meglátják mert ellenségesek velünk. Na nembaj majd küldök egy követet hozzájuk és az megtudakolja mi a bajuk velünk. Addigis előkészítem a lakhelyszentelőre a Vodkát és a kaját.

Scarecrow":l2d9u1za mondta:
első látásra zombiból kifejlődött irányító, de ennek pont ellenkezője, úgy lett írányító hogy kísérleteztek vele, rajta és a testvérén. 2 választásuk volt vagy kivégzik őket, vagy kísérleteznek rajtuk, utóbbit választották.
és a Fawks pedig egy felvett név, ő se árulta el az igazi nevét ahogyan én sem, annyi különbséggel hogyő belelátott az elmémbe.

Amugy meg bárki is lett zombi, elötte ember volt, és minden embernek van neve. tanulj meg olvasni és értelmezni te gyökér!

Most mi a bajod?Nem kötözködni akartam!értettem mit irtál meg minden csak azt mondom hogy poén amit csinálsz -.- Gondolj már bele hogy gyökérnek nevezel 1 olyas valakit aki nevet az irásodon és dícsér -.-
Ivoly al

Na bevettek a frakcióba,ennyi szabályt,kezdetektől fogva leirtam a PDA-mba XD,na beugrok a Kereskedőlyükhöz felvenni a cuccom,Lemegyek 1 emelettel és máris találkozok az ipsével,oda adom a 100 Rubelt és ő átadja a ruházatott,felvettem,mamár tisztitottam fegyvert és a mutáns lény "gyyakorlása" is megvolt,ja igen a PDA-m,beugrok a technikushoz átadni a 6 relytekhelyet,
1 kis időbe bele telt míg letöltötte de én türelmes egyén vagyok,megkaptam kódzáras Széfemet,bevittem a lakókocsiba,3 an vittük,olyan 120 KG-s lehetett,Beletettem a Bulldog 6 osomat és a töltényeket
-Erre csak ritka esetre lessz szükségem,mondtam mosolyogva,
Még beugrok a dokihoz berakni az ereimbe azt az izét
-Nyugalom ivoly,1 kis szúrást fogsz érezni 1 napig,aztán elmúl
-Remélem
-...Hmm....
-AÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
a Doktor gyorsan leönti vodkával,majd szól
-Jobban vagy?
-Uh...Azt hiszem igen,elmehetek?
-HÁt persze :)
Felkaptam cucmókom és álmosan aludni tértem

Azt arra mondtam hogy honnan a francból juthat ilyen az eszedbe,na mind1 lépjünk túl rajta,látszik te csak a negatív dolgokat figyeled az életben ;)
UUUNATKOZOM :D

voltak ettől gondolkodóbb írások is mondjuk zombimorzsi kutya szerepben nézd meg, ahhoz elég sok ész is kellet, dicsérem is érte, mert én bizony nem tudtam volna így körül írni a dolgokat, na meg azóta is nyüstölöm hogy térjen vissza az állati eredethez, mert az sokkal jobban fekszik neki, bár ez személyes véleményem.

Radovan Malashenko:
Már lassan 2 hónapja botladozok ebben az alomáliában ,és kezdem elveszteni a reményt ,hogy kijutok. Itt tele van minden relikviákkal ,de mit ér ha nem tudom használni őket.
Egyik délután hangokat hallok. Furcsa eddig még ittlétem alatt soha. Majd hirtelen kivet az alomália a relikviákkal együtt. Néhány sztalkert látok és egy fura mutánst elfutni ,de éppen azzal törődök ,hogy szabad vagyok.
Bemutatkozunk ,PDA-ba elmentjük egymást. Elosztjuk a relikviákat ,de én elteszem a legérdekesebbet. Egy relikvia ami kékesen világít. Mint az a hang amit Pripyatban hallottam akkor.
Felveszem az irányt a katonai helyörség felé. Beszélnem kell a parancsnokkal.

Sascha Steiner:
Egy kevés vodkázás után cimborám azt mondta elmegy némi pénzt keresni ,és majd jelentkezik. Elbúcsúztunk ,és Grig lépett be a szobába. Örültünk egymásnak. Elmesélte azt az esetet ,hogy banditák szálták meg a helyet ,és egy ismeretlen harcos jött be sgíteni rajtuk ,még a szabadságnál is előbb.Ekkor elhatároztam ,hogy lépnem kell.Barikáddal vettük körbe a csehót ,szögesdróttal és a helyet is átépítettük. A pult és minden már egy valódi kocsmára hasonlított. A határ felől támadó emberek pedig sok ellátmányt tartottak maguknál ezért pár rubelért a pult alá is került egy AK-74 a váratlan vendégek ellen. Banditákat nem szolgálunk ki. A szabadsággal tárgyaltam. Ez a terület is a hatáskörükké vállik. Egy PK-t helyeztek el egy közeli dombtetőre a szolgálat és a banditák ellen. Mostantól biztonságos lesz ez a hely bár a szolgálatos kuncsaftok elvesztek ,de szabad sztalker révén még az üzleti kapcsolataim megmaradtak. A sok fegyverből ami a határon volt én is felszerelkeztem. Szintén egy AK-74-et alakítottam át Yurij fegyvere mintájáta ,valamint egy Coltot és egy szabadság őre ruhát vettem ismét a szabadságtól. A felvarrójukat ,és a sisakot leszedtem és a szabad sztalkerok jelében mászkálok. Szoros barátság fűz a szabadsághoz ,de meghalni nem fogok az ügyükért.

Na ha már divat hogy 1 szerre irrunk több nevünkel :D :
Zini lelkével
megkorgott a gyomrom,éhes vagyok,közelben 1 Snorkott látok futni 1 Stalker után,megpróbálok kommunikálni vele,mondja hogy jöjjek majd elosztjuk,oda repülök,lángcsóvákat dobállok a Stalker felé,szét ég a teste,Lakmározni kezdtünk belőle
a Snork 1 másik Stalker felé mutatott,örömmel bele egyeztem,de ekkor 1 Dragunov lövést hallotam a távolból,a Snork össze esett,oda nézem,1 új fajta Ruházatu Bérgyilkosnak kinéző ember volt az,jobban megnéztem,ez az unokabátyám,már rám forditotta a Dragunovott mikor gyorsan eltüntem a szeme elöl,Szivem kalapálni kezdett,inkább vissza megyek a Vad Vidékről Pripyat ba,és már elis indultam arra..
Grigorijjal :)
megláttam hogy Steinert 1 orvosi ágyon viszik a Szabadság bázisa felé,oda siettem,Yurij elmondta mi történt,Nagyon megijedtem,
-Remélem semmi baja-mondom
-Énis-jött visza a válasz
2 óra múlva be engedtek,Elmondtam Steinernek mitörtént,mintha sokkot kapott volna,másnapra a Szabadság bevédelmezte a kocsmát,mert mostmár az lett,1 AK-t is eldugtunka bárpultnál,meg 1 Colt ott,a Colt ott megfogtam és gyakoroltam vele,
Steiner nézett és megdicsért mert mindig jól eltaláltam az üres konzerveket..
Ivoly al :)
Felkeltem,elküledtek kitisztitani a Vad Vidéket mert nem rég segély hivást kért ott 1 taguk,bele egyeztem,oda siettem,elhelyezkedtem az őrtoronynál,1 SNork üldözte a gyereket,később felbukkant 1 Szellem is,társunk meghalt,DÖbbenésembe bele lőtem a Snork ba,össze rogyot,a Szellem engem kezdett vizsgálni majd odébb állt,gyorsan lesiettem és megnéztem társamat,holt volt,sajnáltam,elvettem tőlük a relikviáit,és lőszerét a Lövész frakció logoját leszedtem váláról,bele dobtam a folyóba a holtestett ami közel folyt a Jantari tóhoz,1 perces imát mondtam majd vissza mentem a bázisra,oad adtam a logóját,és a Snork lábát,amitt később levágtam a történtek után a lábát,oda raktam a lábát a Snorknak és a Lövész frakció logóját Inyokrav elé,tudta mi volt
-Még valami?
-Galacsin és Buborék relikviát találtam nála
-Oké vigyed el a tudósokhoz,
Kezembe nyomott 2 000 RU-t majd elindultam a tudósokhoz,átadtam nekik a relikviákat,ők is adtak 2 000 RU-t Kinyújtózkodtam,és oda szóltam frakció társamhoz!
-Na már,ad ide a gitárt,megmutatom én mit tudok
Átadta,és bele kezdtem a nótámba a tűz elött..
Átnyú

A francba. Első meló és eltolja. Nem túl jó belépő. De nem izgat. Egyszer talán megjavul. Ekkor hallok egy hangot a szobából. Megfordulok. Egy vérszopó. Még csak ébredezik szóval semmi baj nincs egyenlőre. Előveszem a magnumomat, közelebb megyek és a fejéhez tartom a fegyvert. Várok 1-2 másodpercet majd lövök. Hiba volt ugyanis mikor lelőttem egy ordítást lehetett hallani. Rádión keresztül üzenek:
-Mindenki! Vérszopók! Mindenki figyeljen és ha lát egyet akkor próbálja eltalálni.
Lövéseket hallok. Dragunov. "A francba! Elkapták Ivoly-t!" gondoltam. Leszaladok hozzá. Látom hogy egy vérszopó mászik vissza a szellőzőbe.
-Minden oké?
-Igen, azt hiszem, mi történt?
-Már rájöttem miért nem használja ezt a helyet senki. Ez egy vérszopó fészek.
-Hányan vannak?
-Nem tudom de van egy ötletem.
Lementünk és elővettem egy kiütő bombát. Szóltam mindenkinek hogy vegye fel a fülvédőt. Beindítottuk. Mind a ketten hátravetődtünk de ébren maradtunk. Mikor átnéztük a bázist láttuk hogy vagy 50 vérszopóval osztoztunk. Mindet kinyírtuk. Majd megnéztem az üzeneteimet és észrevettem egy jó munkalehetőséget. A tudósok mondták hogy meg kellene keresni egy dokumentumot a mögöttük lezuhant helikopterben de mivel van mögöttük 2 Snork ezért nem mernek kimenni. Mondom ez egy jó lehetőség.
-Ivoly! Gyere csak!
-Igen?
-Itt ez a munka Yantarban, egy dokumentumot kell kiszedned egy roncsból. Veszély nincs azt mondták hogy pár Snorkot kell majd kiiktatni de más nincs. Elvállalod? A frakciónk kapna érte 50 000 rúbelt amire nagy szükség van mert jelenleg egy árva vasunk nincs.

Ez nem semmi kaland volt. Hála Istennek hogy túléltem. Pedig már olyan érzésem volt hogy beadom a kulcsot. De szerencsére túléltem. Itt ott én is be vagyok kötve, de még tudok járni. És még érzem hogy kicsit éhes vagyok. Ezt viszont könnyen tudom pótolni. Egész jól érzem magam, de a ruhám az teljesen kész van. Alig maradt belőle valami. Hát jó, marad a bőrkabát. Úgy látom vissza sírom még én a régi katonai ruhát.
Egy üveg hideg vodka után a fejem is teljesen kitisztult, úgyhogy el is indulok egy új ruhára összekeresni a pénzt. Elbúcsúztam Steineréktől, felkaptam az AK-m, és elindultam. Azt hiszem a szemétdombon kezdem a keresgélést, mert azt mondják, hogy ha legalább egy napig turkál az ember a kacatok között, akkor találhat egy két értékes dolgot. De ehhez át kell mennem a bár területén. Átvergődők nehezen a régi roncsok között, és elindulok a bár felé. Pár óra múlva el is értem a bárt. Úgy néz ki elég sokáig voltam távol, mert az egész úgy nézett ki mint egy csatatér. Itt valami történt. De mi? Mikor több stalkert megkérdeztem, azok nem válaszoltak, csak mentek tovább lesütött fejjel. Mi a frász történt itt? Na mindegy, nem hiszem hogy most bárkiből ki tudnák húzni egy értelmes választ. Tovább mentem a határ felé, de ott sem nézett ki olyan jól a helyzet. Ott is ugyanaz volt, mint bent. Csak megvontam a vállamat, és elindultam a szemétdomb felé.

(Nabu: Nem vesznek el a szolgálatos vevőid, ha semleges területté nyílvánítod a kocsmádat, mint Janovban. Ott is megférnek egymástól a szolgálatosok, és a szabadok. Csak meg kell mondani a szabadoknak is hogy a banditáktól védjék a kocsmát.)

Ivollyal
-Aha...de akkor mért nem ittad ki?várj...hallotam valamit,oda megyek...
elindulok 1 sötét helyiségbe közel 1 szellőző járathoz..
-Mi a szar?RIADÓ EMBEREK VÉRSZOPÓK!!
lövésbe kezdek,eltaláltam,de bevonult a szellőzőbe,
Inyokrav lesiett megkérdezi hogy mi történt és hogy jól vagyok-e
valami izével kinyirtuk a vérszopikat,50 en voltak,szoval ezért elhagyatott :D
Feladtak később 1 küldetést 1 hülye dokumentumért,na mind1 majd találok új ipséket út közben,
a kereskedőtől vettem lőszert Dragunovomba technikusnál meg javitást kértem,a technikus ingyen volt ezért örültem,Reggel elindultam Yantar felé,1-2 szokatlan banditátt veszek észre de megnyugodtam mikor enni kezdtek,Beértem a Bár ba,semmi különös nem volt,Csapos nál feltöltötem élelmiszeremet,és picit lepihentem 1 széken miközben eszegettem...

Axon: Igazad van ez lesz. Bár kicsit necces itt de megoldom.
Sascha Steiner:A zóna semleges területeiről hallott pletykák ,és elbeszélések alapján fegyermentes helynek nyilvánítom ezt a helyet. Tárgyaltam mindkét frakcióval és vonakodva ,de elfogadták. A bárt is átrendeztem. Egyik oldal a szabadságé ,a másik a szolgálaté. Így nem lesz összetűzés. Nagy táblákat vertem le a kocsma köré a fegyverszüneti megegyezésről ,de ahogy észreveszem még mindig nagyon ellenségesek egymással.
Majdhogynem teljesen leégtem míg mindez megvalósult. Ezért most igazán szükséges a vendégek forgalma.

Radovan Malashenko:
A kordonba elérve nem hittek a szemüknek. Már rég eltemettek. Az egyik katona meg is kérdezte mikor igazoltam magam:
-Százados ? Jól van uram ?
Ránéztem és komoran léptem be. A parancsnoki sátorba mentem először ,és megkértem ,hogy vezessenek a parancsnokhoz. Ez az új parancsnok nem semmi. Mutánsokat fogtak be ,és tanulmányoznak. Ez valami okostojás lehet ,de nem katona.
-Radovan Malashenko százados.SBU ,Spetsnaz 3.különleges zászlóalj.Visszatértem a felderítésből jelentéssel ,és egy különleges relikviával.
Az ürge aki hátat fordított eddig nekem most szembe fordult velem. Bizonyára tényleg valami tudós féle..
-A feljegyzések alapján maga halott. Mi történt ?
-Csapdába estem egy tér alomáliában uram. Ez relikviákat generált egy bizonyos ház belsejében. Nem tudom ,hogy szabadítottak ki ,de néhány sztalker a segítségemre volt.
Kinyitotta a tárolót ,és elképedve nézte a kéken világító kristályt.
-Ez eddig ismeretlen. De azt hiszem ezt kerestük.Jöjjön velem százados ! Új feladatot kap miután egyeztet a feletteseivel Kijevben.

Blackacehun:Ez te akarsz lenni ha nem bánod.

tod a story amin legutóbb elött össze vesztünk,lelövöd Chernovát,Amcsi vs Duty,azt jönnek a Szabadságosok is,ottvan Tatjána azt Borisz,tod nem emlékszel?meg azt össze vesztünk azon is hogy 2 km-s távolságról meghallotam valamit,Scarcerow feledékeny lett,öregszel XDDD

Nem én irtam én csak felvilágositottalak...
Ivollyal

Megvolt a kaja,felkaptam cucmókom és tovább indultam,Vad Vidék nyugalmas volt,a Snork még ott volt a helyén,út közben semmi se történt velem,de úgy éreztem mintha valaki követne..
Na mind1,legrövidebb utatt kihasználva beértem Yantarba,látom a Labor szépen épületgett,de a Hadsereg az örség,ez nem tetszik,ha lelőnek nagyon durci leszek,kikerültem a labort és elindultam a helihez,már megis láttam első célpontjaimat,a Snorkocskákat :) már be is céloztam az elsőt mikor valami megfogja a lábamat és elesek,de közbe meghúzom a ravaszt,1 kéz volt az,a föld alól fogott meg,Zoombi,elvágtam késsel majd futásba eredtem a Helikopter felé,3 Snork már üldözni is kezdet,felmásztam a propellerre és elkezdtem őket lőni,1 iket eltaláltam,elég súlyosan,vissza vánszorgott a tó felé,a másik beszart a lövéstőla 3. adik rám ugrott,nyakát épp megfogtam,elszakadt csövén átt nyál jött ki,undoritó ez a rodhadt nyál,idő után megfojtottam,majd ledobtam magamról,tárat cseréltem,bemászok a helikopterbe,elég nagy sugárzást mutatott ki a műszerem ezért gázmaszkott vettem föl,néhány tudós van itt,nézzük csak,1 doboz..
BEle rugok a zárjába de semmi,ekkor átkutatom a tudósokat de újra semmi,a pilótát vizsgálva 1 Kruglov nak szóló levelet találtam,azt elraktam,tovább kutatva megtaláltam a kulcsot,kinyitottam,szemem szályamnak ingerére 20 000 RU-t Dragunovomhoz 3 tárat és 2 köteg dokumentumot találtam,meg 1 új fajta elég érthetetlen módon megtalált relikviát,felvettem mind és elindultam haza felé,ekkor szembe találom magam út közben 1 Tudóssal,relikviát tartott a kezébe,a Bár felől jött,megkérdezte be akarok-e menni,mondom igen,a Hadsereg be engedett,átadtam Kruglovnak a levelet,cserébe 5 000-t adott,az a tudós máris kérdezősködött Kruglovnál mivan benne,én vissza fele indultam...

Grigorijjal
-Te Grigorij - szól Steiner - Szaladj már el nekem 100 konzervért 100 kenyérért 100 szalámiért és 200 Vodkáért,köszi előre
-Máris főnök - szólok vissza és már septibe futok a bár felé a pénzel,nagy nehezen nagyon lassan vissza értem a kocsmába,leraktam mindent,ekkor vagy jött be 50 vendég,Steiner oda sugja nekem:
-Képzeld hirdettem a kocsmát ^^
-Örülök neki,csak bandita ne legyen Többer,Grr.....
-nyugi semmi baj - erre kihúzza a fiókot ahol az AK van - tudom eddig csak a Colt ot ismerted,de ha kell itt van ez is ;)
-De..De én...De én nem birok megölni 1 embert se soha életembe,én nem vagyok Gyilkos
-Akkor ha túl akarsz élni a Zónában idelye hozzá kezdened - a kezembe nyomja a Colt ott és kiküld a lőtére 5 tárral - és nézi hogy lövöm ki az üres Vodka üvegeket és konzerveket
-Elég jól lősz ahoz képest hogy nem emberi,mutáns célpontod van - szól hozzám mosolyogva majd vissza megy a bár pulthoz
Kilövöm a maradékot a 3. adik tárból majd valami mozgó célpontott keresek
-ÁÁ,varjak,erre vannak :)
Kicélzom az elsőket és maradék 2 táramat rályuk irányitom,6 ott szedtem le,beviszem Steinernek és mondom:
-Vedd ki belőle az olmot kérlek és lessz Szárnyasunk ebédre - kacsintok rá 1 et - na én lefekszek,rég nem aludtam
Majd lefekszek régi matracomra és 1 perc alatt már az igazak álmát aludtam..

na zini itt egy dicséret, mert végre egy fokkal vagy kettővel vissza fogtad magad, ha ettől föntebb nem lép a killer státusz, és a súly szállítás akkor okés.
de légy oly szíves a helyesírásra figyelj :D

axon olyan nagy bontás meg nem volt, főleg hogy a külső részen volt a támadás, a bunkernél és ott is kb annyi hogy pár chrassolt heli van... meg pár nagyobb kráter és lyuk a falakban...

Vissza
Top Alul