Megkaptam az üzenetet. Azt mondta szerezzek egy gázmaszkot egy maszkot és zárt légzőrendszert. Oké. A gázmaszkot és a zárt légzőrendszert felszedtem az eladótól a halottak között körülnéztem és találtam egy maszkot is. Felvettem és elindultam a szabadságiak bázisa felé. Este volt, belopakodtam. A fickót meg is találtam. Éppen aludt. Odamentem és az ágya alá befeküdtem. Pont úgy feküdtem hogy a nyaka fölöttem van. Fogtam a késemet és átszúrtam a torkát majd alátettem egy zacskót ami felfogja a vért. Kimásztam az ágy alól és egy órán belül kész is voltam vele. Kimenekültem a bázisról és küldtem E-mailt Ivoly-nak. Visszaindultam a főhadiszállásra és felvettem a jutalmat. Ropogós 20 000 rúbel. És minden frakciótagomtól kaptam még 1000-et mert nem tudták hogy kit akartak megölni csak annyit tudtak hogy egy embert a frakciónkból. így összejött 100 000 rúbel. Szép summa, de csak 50 000 rúbelt tartok meg a többit odaadom majd Ivoly-nak. Addig felvettem egy új küldetést ami az volt hogy Vörös erdőben van egy szörny amit meg kellene ölni. Egy barlangban tanyázik. Oda is értem. De valami nem volt rendben. Az az izé halott volt. Lábnyomokat láttam. követni akartam őket de egy csapat Snorkra lettem figyelmes. Valamit nagyon keresnek. Pont onnan jöttek ahonnan én szóval inkább elhúztam a csíkot. Út közben láttam egy félig besüllyedt tankot.Jó rejtekhely lenne de már a nyomomban voltak ezért inkább rohantam. Mikor elértem egy kis házhoz aminek a padlásán megbújtam. Kivárom a reggelt és elindulok. Nem tudom kié volt ez a ház de a tulajt megtaláltam a baj csak az volt hogy a lába és a föld között volt 30 centi. Csúnyán elbántak vele. De a támadói már biztos elmentek. A létrát felhúztam és lefeküdtem. Alszom egy picit majd reggel útrakelek. Küldök egy üzenetet Ivoly-nak mert ő is Vörös erdő felé indult ahogy elnéztem. Szóltam neki hogy ha egy barlangot és egy félig besüllyedt tankot lát meneküljön mert Snorkok vannak a közelben. Az üzenet szövege a következő:
"Ivoly! Ha vörös erdőben vagy akkor kerüld azt a részt ahol egy félig elmerült tank és egy barlang van! A hely tele van Snorkokkal! Engem már bekergettek egy házba. A reggelt kivárom, akkor megyek tovább. És a jutalom amit kaptam azért a fickóért az 100 000 rúbel volt. Majd keress meg vagy küldj E-mailt hogy hol találkozzunk és a felét neked adom.
"Ivoly! Ha vörös erdőben vagy akkor kerüld azt a részt ahol egy félig elmerült tank és egy barlang van! A hely tele van Snorkokkal! Engem már bekergettek egy házba. A reggelt kivárom, akkor megyek tovább. És a jutalom amit kaptam azért a fickóért az 100 000 rúbel volt. Majd keress meg vagy küldj E-mailt hogy hol találkozzunk és a felét neked adom.