Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Megkaptam az üzenetet. Azt mondta szerezzek egy gázmaszkot egy maszkot és zárt légzőrendszert. Oké. A gázmaszkot és a zárt légzőrendszert felszedtem az eladótól a halottak között körülnéztem és találtam egy maszkot is. Felvettem és elindultam a szabadságiak bázisa felé. Este volt, belopakodtam. A fickót meg is találtam. Éppen aludt. Odamentem és az ágya alá befeküdtem. Pont úgy feküdtem hogy a nyaka fölöttem van. Fogtam a késemet és átszúrtam a torkát majd alátettem egy zacskót ami felfogja a vért. Kimásztam az ágy alól és egy órán belül kész is voltam vele. Kimenekültem a bázisról és küldtem E-mailt Ivoly-nak. Visszaindultam a főhadiszállásra és felvettem a jutalmat. Ropogós 20 000 rúbel. És minden frakciótagomtól kaptam még 1000-et mert nem tudták hogy kit akartak megölni csak annyit tudtak hogy egy embert a frakciónkból. így összejött 100 000 rúbel. Szép summa, de csak 50 000 rúbelt tartok meg a többit odaadom majd Ivoly-nak. Addig felvettem egy új küldetést ami az volt hogy Vörös erdőben van egy szörny amit meg kellene ölni. Egy barlangban tanyázik. Oda is értem. De valami nem volt rendben. Az az izé halott volt. Lábnyomokat láttam. követni akartam őket de egy csapat Snorkra lettem figyelmes. Valamit nagyon keresnek. Pont onnan jöttek ahonnan én szóval inkább elhúztam a csíkot. Út közben láttam egy félig besüllyedt tankot.Jó rejtekhely lenne de már a nyomomban voltak ezért inkább rohantam. Mikor elértem egy kis házhoz aminek a padlásán megbújtam. Kivárom a reggelt és elindulok. Nem tudom kié volt ez a ház de a tulajt megtaláltam a baj csak az volt hogy a lába és a föld között volt 30 centi. Csúnyán elbántak vele. De a támadói már biztos elmentek. A létrát felhúztam és lefeküdtem. Alszom egy picit majd reggel útrakelek. Küldök egy üzenetet Ivoly-nak mert ő is Vörös erdő felé indult ahogy elnéztem. Szóltam neki hogy ha egy barlangot és egy félig besüllyedt tankot lát meneküljön mert Snorkok vannak a közelben. Az üzenet szövege a következő:
"Ivoly! Ha vörös erdőben vagy akkor kerüld azt a részt ahol egy félig elmerült tank és egy barlang van! A hely tele van Snorkokkal! Engem már bekergettek egy házba. A reggelt kivárom, akkor megyek tovább. És a jutalom amit kaptam azért a fickóért az 100 000 rúbel volt. Majd keress meg vagy küldj E-mailt hogy hol találkozzunk és a felét neked adom.

zini te most szándékosan überelsz engem minden átkozott hszben???
kezdtem egy bérgyilkost limaszkban, neked rittig ott kell folytatnod, közben az utolsó hszben a közelében se jártál mi vel mész, esetleg osztodsz, vagy teleportálsz?!??? lol2

a többieknek meg nézzetek most hülyének, de gondoljatok bele az ellenséget (monolit zsoldosok stb...) lealacsonyítja kb 4ikes szintre, magát meg félistenként, leteszi a fülét a földre, (katonai raktárak a mocsáros kis ház) és azt hallja ahogy én szemétdombon futok a sötét völgyi határ féle... WTF???
Nem érdekel, addig nem írok amíg nem vesz vissza ebből a félisten szarságból! a döntés végleges.
dühös2 dühös2 dühös2 dühös2 **** ****

Te Zini! Te most tulajdonképpen mi is vagy? Egyedül annyi cuccot cipelsz mint amennyit mi két elég nagy helikopterrel viszünk, annyi ellenfelet győzöl le egy késsel, mint mondjuk nekem a 7 fős alakulatom nehézfegyverzettel, légitámogatással. Jah és arról ne is beszéljek hogy tudsz teleportálni is, mert az egyik hsz-edben Limanszkban vagy és onnan elindulsz egy Limanszk melletti kis faluba, de a hsz végére már Yanovban vagy ami kb a térkép másik vége, utána következő hszben pedig hirtelen a vörös erdőben. Ez így nagyon cheat jellegű stílus szerintem. Ez így nem túl frankó sem a többiekkel szemben, sem a játékra nézve......

Per pillanat elő se hozam a késet,am eleve én bérgyilkosra gondoltam és else olvastam a HSZ eteket,most olvassak ell 20 at?Nincs kedvem kössz,Figyi nekem nincs sok cuccom van Dragunov,1 Glock,azt kaja meg elsősegély és kötszer,ja és pia,ez annyira sok most komolyan,ja még 1 gramm os pénzek :) Limanks az a Vörös Erdő től Észak Nyugatra fekszik elégé,és kb Pripyat és Limanks között feküdne el Yanov,átmek a folyón és ott vagyok ez annyira nagy távolság húúúú,nem überellek,már 1 idelye erre gondoltam hogy Bérgyilkos legyek csak tod én nyaraláson nem vok kocka és nem hozok laptopot hogy nyomkodhassam a topicot ,És ha látnád Profilomban már 1 idelye kivan irva hogy Hely: Limanks szoval régebb óta arra pályáztam mint te :)
Reggel lett,üzenett érkezett hogy vigyázzak Snorkok miatt,nem tartottam túl veszélyesnek,rosszúl hittem,mikor kimásztam és leugrottam pont ráugrottam az 1 ikre,megdermedtem,de ő nem,már be is rántott a mocsárba és elkezdett engem cafatokra tépni,orditottam esze veszettül,már a lábam vérzet mint a fene,és a hülye mocsári láptól szerintem sokkal rosszabb is lesz,ekkor az a katonai srác pont kibukkant,észre vette,nem volt tár a kis stukerébe ezért újra töltötte,bele lőt a szörnybe aki odébb állt,tönkre mentek a kajáim,pedig annyira sok volt,nagy nehezen rá bírtam állni a lábamra
Apró nyögésekkel elindultam a Hely felé ahol taliznom kell barátommal,Elbúcsúztam a Mérnökösöktől,már közel jártam az épülethez,mikor újra megjelentek a Snorkok,gyorsan bementem,orditottam hogy engedje le a létrát mert irta hogy a padláson van,le engedte,fel akartam mászni,mikor lerántanak,Lábam kibicsaklott,kilátszott belőle a csont,nem birtam rá állni,többi testrészemet akarták már támadni mikor a padlásról 1 Vintár BC apró lövéshangjait lehet hallani,10 dördült el,vagyis 1 tár,1 ik Snork meghalt,amelyik rám támadt az megsérült,ugyan abban a pillanatban arébb kúsztam amig a sérült nézelődött mint a piás ember 10 vodka után,elővettem a glockomat,bele lőtem,2 őt tudtam csak mert kifogyott a tár,közbe észbe kapott a Szörny,rám támadt,mikor újra VSS apró lövései dörrenek el,holtan lefeküdt,a 3. adik idő közben elszakadt,műszerem csipogni kezdett,magas sugárzási léghullám tart erre és ha nem jutok fel a padlásra bele halok,mert Sugárzási "Szurim" nincs,próbáltam felkapaszkodni,felsegitett újdonsült társam,felhúztuk a létrát,bezártuk a padlást és ablakokat,a réseket betömtük,Elsősegély csomagot újra elő vettem,kivolt fogyva,elővettem 1 kötszert és leöntöttem nem súlyos sebeimet,ekkor a Stalker elő vesz 1 félig elhasznált elsősegély csomagot,a többire nem emlékszem,csak arra hogy a lyukokon át Vöröslött az ég,Kisugárzás közeledik...

Ivoly ideért. Kibicsaklott a lába. Egy kitörés következett. Megúsztuk de a Snorkok még itt voltak. Körülnéztem és találtam egy gránátot. Ki is találtam valamit. Mondom hogy a snorkoknak be kellene fűteni. Kérdezem hogy van-e valami kajája. Mondja a mocsárban elázott mindene. A francba gondoltam. Nem baj, kértem tőle két szelet húst, a gránátra kötöztem őket és ledobtam a dögöknek. Mikor kinyúltak lementem és körülnéztem a házban. Láttam pár hullát és mikor kutatom át őket észreveszem hogy az egyik a Lövész frakcióból van. Nem értettem. Vagy 3 hete itt van mi meg 1 hete mutattuk meg magunkat a külvilágnak. Felvettem a PDA-ját a testét meg beledobtam egy gödörbe és elégettem. Visszamegyek a padlásra és Ivoly-nak szólok neki hogy elmegyek elsősegélycsomagokért, kötszerekért meg lőszerért. Szólok neki hogy hozom az 50 000 rúbelt amit neki adok amiért elárulta a megbízója nevét.

3. napja vagyunk ebben a roncsban. Az élelmünk fogy, Steiner egyre rosszabbul van, szintén fogy az elsősegély csomag, és a kötszer. A PDA akkumulátora is merül. Az időmet jórészt már csak üldögéléssel és elmélkedéssel töltöm. Steiner mintha már a végét járná, folyamatosan németül beszél és néha valami kék fényt, és hangokat emleget. "Lehet hogy azokat a hangokat hallja amiket egyszer én is hallottam? Nem...Az nem lehet." Futott végig az agyamon. Másnap reggel teljesen átázik a vértől a kötszer. És elfogyott a készletem. Muszáj vagyok valahol segítséget keresni. Elvettem Steiner PDA-ját és a térképet kezdtem vizsgálni. Még egyszer egy darab ronggyal átkötöttem a sebét, aztán elindultam. Egy ideje ballagok már az erdőben de még mindig nem látni a végét. Ismét eltévedtem. Vissza megyek a barlangokhoz, és újra elindultam de most más felé. Megint egy ideig gyalogolok az erdőben de még mindig semmi. Aztán meglátok két embert amint az erdő közepén sétálnak. Kiállok a fa mögül és ordítani kezdek: "Hé! Várjatok meg! Segítsetek!" Arra nem is gondoltam hogy lehetnek banditák, csak futottam feléjük és folyamatosan segítségért kiáltoztam. Mind a ketten megállnak, és néznek rám a tépett cuccom miatt. Az egyik egy fiatal srác akinek be van kötve a keze. A másik arcát nem látni, mert a SEVA ruha maszkja eltakarja. Amikor odaérek zihálva kezdem magyarázni hogy a társam súlyosan sérült, és segítségre lenne szükségem hogy kijuttassam innen. Nagyon nem szólalnak meg csak annyit kérdez az egyik hogy merre van. Zavarodottan kezdek mutogatni a kitaposott ösvény felé. Biztos bolondnak tartanak, de most nincs időm nyugodtan csevegni. Aztán elindulok gyors léptekkel vissza felé a tankhoz.

Vége a kisugárzásnak,oda tolakodok 1 kitört rés felé nézelődök,az ég megtisztult,varjak repültek fölötte,elővettem távcsövemet,néztem,ott a tank,az a katona kimászik belőle és elindul valamerre,
Inyokrav elindult elsősegély csomagért,nem éreztem a lábamat,biztos a sok morfium miatt van,ránéztem,a csont látszott a bőrömön,kibicsaklott,súlyosan a vérzés tegnap este elált,hála a kötszereknek és a fél elsősegély csomagnak,még1szer rá pillantottam sebemre,kisé csípést éreztem ott,majd magamra néztem,Glockomat lent hagytam a létra alján,a francba,amúgy is elvolt romolva,nem veszem többé a hasznát,Dragunovom meg szerintem feladta a harcot,1 és fél táram maradt,Ruhám kopott,egyedül Sisakom van jó állapotban,remélem Inyokrav hamar vissza ér..

Elindultam. Útközben belebotlottam egy szabadsági őrjáratba így meg kellett húznom magamat egy darabig. Mikor már messze jártak továbbmentem mert tudtam hogy Ivoly nem húzza sokáig. 3 napba telt míg eljutottam a bázisig. Gondoltam mire visszaérek Ivoly már éhes lesz ezért felpakoltam konzerv terén is. Vettem lőszereket a Vintaromba és Ivoly Dragunovába. Vettem pár elsősegélycsomagot és elindultam. a zsákom volt vagy 20-25 kiló szóval lassabban mentem. Nem szoktam meg ezt a terhet. Eddig mindenhova vittem egy kis kenyeret egy kevés vizet meg 2-3 elsősegélycsomagot plusz 5 tár lőszer és a puskám. Most meg úgy éreztem magamat mint egy málhásló. Újabb 3 nap telt el mire visszaértem. Körülnéztem és látom hogy egy zombi mászkál arra. Gondoltam akkor a közelben van egy irányító is. Körülkémleltem a tájat és megtaláltam a mocskot. Egy tárat a fejébe engedtem mire megpusztult. Mikor már tiszta volt a terep felmentem a padlásra és visszatettem Ivoly csontját a helyére. Most már megértettem hogy a hullák az összes mutánst idevonzzák ezért mindet elégettem. Ivoly gyógyulgatott. Tudtam hogy éhes mert a 10 konzervből 7-et megevett egyszerre. Én a maradék 3-at. Mikor már lábra tudott állni elindultunk együtt. Mondtam neki hogy egy darabig vele leszek mert ha megint bajba keveredik akkor fedezem. El is indultunk.

...reggeledik. A napfény besüt a tankba ,és Yurij ott ül mellettem. Elfordítom a fejem ,és megkérdezem:
-Jól vagy ?
Éppen nézett ki a tankból ,és a hang hallatán gyorsan felkapta a fejét.
-Persze ! És te ?
Láttam rajta ,hogy tele van vágásokkal és egyéb sebekkel ,a ruhája meg csupa vér. A kötésekről nem is beszélve.
-Vissza kell jutnunk valahogy a határon túlra !
Ránéztem és így szóltam:
-El kell jutnom az erőműbe.
A szavak hallatán kinevetett.
-Ne beszélj hülyeségeket ! Vissza megyünk és a csehódban jól berugunk ,te meg rendbe jössz !
E szavak után komoly arckifejezéssel mondtam:
-Sajnos nem. Míg félholtan feküdtem itt megint megjelent az a vissza térő kék fény és azt mondta ,hogy minden amit csak akarok valóra válhat ,de meg kell találnom ,és ő a szarkofágban van.
Elképedve nézett rám. Vajon megőrültem-e vagy mi ? Sebek borítanak ,kishíján meg is haltam ,és most el akarok oda menni ahonnan senki sem tért vissza élve ?
-Steiner ez öngyilkosság ! Nem hagyom ,hogy ezt tedd.
Én meg elmesélek neked egy történetet az én kis "utazásaim" egyikéről.
2000,Ploiesti,Románia...
Rudolf az öcsém és én elmentünk romániába mikor még céltalanul csámborogtunk munkahelytől munkahelyre. Az öcskös elveszettebb volt mint én ,semmit sem kezdett magával. Fa kitermelés volt a munkánk lényege ,az erdészet ekkor még korrupt volt. Fekete munka is jól jött ,ha becsületes.Mi becsületesen végeztük a munkánkat mindenféle modern eszköz nélkül pl.motorfürész ami mára elég alap.
Ez a munka három hetes volt ,és egyik este mikor betértünk egy kocsmába ,hogy jót igyunk leültünk három iszogató székely mellé.Kicsit motyogok magyarul ezért hamar megbarátkoztunk. Iszogattunk nagyokat ,és hahotáztunk.Nem is tudta ,hogy az ukrán szászok ilyen viccesek mondta az egyik.
Azonban nem messze tőlünk ült tíz román egy asztalnál. Három felállt és odajött hozzánk.
-Annak a légynek több joga van itt lenni ,mint nektek ! Mit képzeltek ,hogy csak úgy bejöttök a kocsmánkba ?
Rudolf elég forró fejű. Felpattant egyből és így szólt:
-Nem tetszik valami.
Erre hátulról az egyik támadott egy székkel ,és én ugrottam oda ,hogy elvegyem tőle. Ki is tekertem a kezét ,ami nagyot reccsent. Erre jött a többi és nagy verekedés lett. A székelyek is bele lendültek a harcba ,és egyszer csak egy vérző fejű román pisztolyal a kezében közeledett.Megláttam ,majd megpróbáltam elvenni tőle. Dulakodtunk párszor el is dördült a fegyver ,de végül el vettem tőle.Pofán rúgtam az ürgét.A tömeg a hangokra abbahagyta a harcot.Az öcsém felé fordultam.Csak nézett rám ,és láttam ,hogy folyik a melkhasából a vér.Gyorsan odafutottam ,és összeesett. Nyugodt volt.Csak feküdt.
-Ne haragudj bratyó !
Ezek voltak az utolsó szavai ,és eltűnt a szeméből a gyerekes csillogás. Ilyen fájdalmat sosem éreztem ,mint akkor.
Ezért akarok az erőműbe menni ,mert semmit sem akarok jobban ,mint az öcsémet visszahozni. Kerül amibe kerül.

Ezek után ismét elkapott az a görcsös fájdalom ,és megint éreztem ,hogy nincs sok hátra. Felszakadtak a varratok szerintem. Vörös ködbe burkolózott a világ ismét.

Az az utolsó emlékem ,hogy kimászik a tankból és lecsukja a fedelet. Lehet,hogy ez lesz a koporsóm...

Te hova megyünk?Na Grigorijal
Steinert már nagyon régóta nem láttam,1 hónapja,remélem nem esett baja,az asztalt törülgettem,az új ellátmány most érkezet,ekkor 1 Bandita csapat jött be,Vodkát kértek és 2 konzervet,10 en voltak,oda adtam nekik,mikor fizetésről volt szó morcosan oda adták majd leültek,fél óra múlva az 1 ik felkell és rám szegezi a fegyvert,feltartott kezekkel nem értem mivan...mondta hogy haggyam el ezt a helyiséget,inentől ez az övéké,feltartott kezekkel kimentem,gyorsan üzentem Steiner nek hogy 10 Bandita megszálta a Bárunkat,1 egész óra múlva válassz jött:...

Ömmmmm... Nem tudom. Ahogy Nabukodonozor hsz-ét olvastam szerintem követhetnénk a reaktorba ott meg majd eldöntjük hogy mi lesz hogy a monolithot leleplezzük vagy mind a hárman a víziókba menekülünk és elpatkolunk. De csak akkor ha Nabukodonozor is beleegyezik abba hogy vele tartsunk. Vagy mehetünk artifactra vadászni Pripjaty közelébe. Esetleg elmehetünk a kötelességi bázisra és szétválhatunk.

Még megvárom Axon mit ír ,és akkor döntök. Ha jön ketten folytatjuk ,és valahol valahogyan összefuthatunk ha nem neki adom a kocsmámat ,hogy vigyázzon rá és építse ,én meg magányosan indulok a nagy ismeretlenbe.
Zini:Én éppen egy tankban haldoklok. Nem vagyok eszméletemnél ,és Yurijnál van a PDA-m. Akkor szerintem ő fog válaszolni ennyi időn belül. Ó igen és felhívom a figyelmedet ,hogy a szabadságiak barátai vagyunk. Szólj nekik.Max a törzsvendégünk úgyis. Nem véletlenül azt au épületet foglaltam el.

Szegény Steiner ideg roncs lessz ha megtudja mi lett a kocsmával,sérült,és még elme beteg is lessz,Ajj,ne,rémálmok,ég a kocsma,NEEE,SOHA!!!! XDDDD

Akkor nem tudom. Találj ki valamit hogy hova menjünk mert én kifogytam az ötletekből Várj! Még ott van Pripjaty és a kötelességi bázis! Valamelyiket kinevezhetnénk uticélnak.

A bérgyilkosommal írok:

Utam közben pár magánzó stalker egy kocsmát ismer a közelben, nem olyan felkapott, de sokan betérnek oda, főleg olyanok akiket üldöznek, és a miatt ne mennek a szolgálat területén lévő 100Radba.
ideális hely hogy megtalálhassam a célpontom, ha nem is találom meg helyben, 100% hogy láttak egy ilyen fura alakot.
el is indultam oda.
Nem sokára el is értem oda, mielőtt benyitottam volna felhajtottam a csuklyát egészen úgy hogy ne lehessen kivenni az arcom. benyitottam, és egy bandita rám szegezi az AK-ját.
-Vendégnél nem lehet fegyver, ide vele!
kissé felé biccentek, a hülye nem érti.
-Ez már a mi kocsmánk, ha nem tetszik takarodj a picsába csöves, ha meg maradsz ide a fegyvereiddel vagy elveszem!
-Próbáld csak meg...
A bandita csak a fegyvereim után nyúlt, ahogy hozzá ért a fegyverhez torkon vágtam a banditát, aki fuldokolva össze esett.
a bárpult mögött is bandita volt, és még úgy 5en egy asztalnál kártyáztak.
még fel sem tudtak kelni már halottak voltak, az rövid csövű sörétest előkaptam a kabát belső feléből, és az asztalnál lévőkhöz 3 lövést címeztem, a sörétek kellően szétszóródtak hogy mind az 5 kifeküdjön.
a csaposnak 1et.
Még vártam pár percet, de senki se jött elő eltettem a sörétest, elővettem a pisztolyt, és hátra mentem.
ahogy át értem a másik oldalról megpróbált leütni valamivel, színlelten pofára estem, ekkor az egyik megfordított, és már 2 fejlövést adtam nekik. na eddig 9 lesz e 10dik is?
felkeltem, és a szemközti ajtó mellé guggoltam a falhoz, majd kicsit hozzá értem az ajtóhoz, minek hatása képpen 2 lövés dördült, és az ajtóban bakancs nagyságú lyukak keletkeztek.
gyorsan kapcsoltam hogy egy dupla csövű volt, mire a sörét a kezében volt, én már rá szegeztem a fegyvert.
3an voltak még megkötözve, a bandita eldobta a fegyvert.
Kérlek ne ölj meg, akármit megteszek csak ne ölj me...
Nem folytatta, egy lövéssel a másvilágra küldtem, az agyveleje a mögötte lévő falra fröccsent.
holtan esett össze.
ezek után eloldoztam a 3 stalkert, akik vélhetőleg a bár eredeti tulajdonosai.

Zini olvasd el amit írtam.Tudtam ,hogy úgyis kinyírod a helyet. :D
Ilyen esetekre ápolok jó kapcsolatot a szabadsággal. :)
De ha Scracrow elintézte nekem akkor köszönöm szépen ! (gondolom az én csehómra gondoltál ,ha 10 banditáról van szó,mert ugyebár a szolgálat a 100Radban nem tűr meg banditákat.):)
Zini,fizess neki ,és adj vodkát is.

Fontosabb a család mint egy rögtönzött kocsma. Steiner többre becsüli az emberi életet ,mint mondjuk a pénzt ,vagy egy épületet. De most lesz megfigyelhető egy erőteljes lelki torzulás.. Nem lövöm le a poént.

(Nabu: Nem kellene először meggyógyulnod hogy az erőműhöz mehess? Ehhez először vissza kéne jutnod a határon. Az hogy meg az erőműhöz veled tartok e vagy nem az még kérdéses. Mert van egy ötletem, de nem tudom hogy felvessem e.)

Ahogy gondolod Axon. Csak a karakterem mint látod kissé kezd fanatikussá válni. Torzul a lelke ,és csak a fájdalmas múlt miatt akar el jutni az erőműbe. Nem vesz tudomást semmiről ,ha csak fejbe nem nyomod puskatussal vagy nem adsz neki nyugtatót el fog indulni amint tud járni. De egyenlőre még az életbenmaradása is kérdéses ugyebár.
Nyuodtan vesd csak fel. Ez nem csak rólam szól. Az az egész értelme ,hogy mindenki szinesíti.

Vissza
Top Alul