Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Az ujjaimat zsebrerakom, talán még vissza tudják varrni, vagy ha másnem akkor felkötöm a nyakamba, hátha szerencsét hoz.
Keresem a pda-t, eltelik kb negyed óra mire megtalálom, és mit veszek észre rajta?
Ezt is teljesen benőtte a vastag-szúrós rozsdaréteg.
Beköti társam a kezemet, lévén nem túl jó a mozgáskoordinációm a bal kezemben.
Még a cigit sem tudom magamnak megsodorni.Fasza.

Bandukolunk tovább, keresünki valami olyan helyet, ahol van esélyünk találni valamiféle relikviát.
Ekkor valami szakadt stalker odarohan hozzánk, hogy segítség kéne neki, mert a barátja haldoklik.
Hát ez eléggé hirtelen jött, de miután az első dermadtségünkből felriadtunk rögtön utánasiettünk.
Valami mocsárbanragadt tankhoz vezetett minket, ahol még voltak páran, és valaki feküdt a vezetőülésen, és németül motyogott valamit.Fűztünk neki egy kis kávét, amit társam tanácsára felöntöttünk rummal, amit még a szabadság bázisán szereztünk. Egy kis idő múlva a szeme elkezdett kicsit csillogni, aztán már áradt belőle a fény a tank félhomályába. Egy kis fénycsóva kezdett el táncolni a tank körül.
Egyre gyorsabbann körözött, és egyre közelebb jött.
Majd bejött a tank csövén, és körültáncolta a németet.
Meg voltunk riadva, ez nem is kérdés, de nemsokára elmúlt az érzés.Nekem például anyukám hangján szólt a fény, monoton hangon kántálta az 1979-es május elsejei időjárásjelentést.
Ettől valamilyen furcsa érzés kerít hatalmába, mostmár nem félek, nem akarok menekülni, de nem is tudnék, mert az egész testem el van zsibbadva.Érzem, ahogy belesüppedek a tank langyos, és puha fémfalába.

Vasúti sínek fölött suhanok, a kabátom szétnyíli és az oldalai
szárnyként
csapkodnak, mintha valami nagy varjú lennék.A bakancsom önkéntelenül begörbül, valami kis pockot felkapok vele a sínről, és a kabát egyik belső zsebébe dobom.A kabát zsebe összecsavarodik, és összeroppantja a hörcsög csontjait.
Szegény még rikácsol a rekedt hangján, hogy engedjem el, mert akkor teljesíti három kívánságom, de én már nem veszem be, az a dagadt harcsa is ezzel palizott be.
Letelepedek egy kiszáradt diófacsemetére, és várom, hogy megemésszem a hörcsögöt.Érzem, ahogy szétáradnak a kabátban a csontjai.Kiszipolyozza őket az állatból, majd a megmaradt véres masszát nemes egyszerűséggel kiöklendezi a zseb.
Messze kietlen pusztaság terül el, majd hirtelen paneltömbök nőnek a földből, az ablakokon rács és redőny, de kihallatszik a félelem érdes hangja.Ezekben az utcákban bolyongok még mindig szárnyalva.
Mindentudó és hatalmas grúz vezérünk elégedetten tologatja a
villamosokat, közben pipályából az szovjetúnió tagállamainak formályát felvevő füstfelhőket ereget.
De egyszercsak a szája tátvamarad, a bal szeme megrándul és a szájából kihull a pipa.
A szikraeső mindent beborít, lángbaborulnak a betontömbök, az emberek hozzám hasonlóan a kabátjuk szárnyain kirajzanak a házakból, és mind nekem ordít.Eltévedtél kis barátocskám mi?
-Ide ember nem jön szívesen.Te is csak átutazóban lehetsz.Tudom senki nem szereti ezt a helyet.Egyesek szerint túl vad, mások szerint felesleges.De te gondolom tudod, hogy mi csak itt érezzük jól magunkat.Az itt átutazók leginkább keletre szoktak menni, kövesd a hanti dobok hangját, és elérsz oda, ahova eddig kerested az utat!

Ha nagyon zavaró, akkor szóljatok rám!
Csak néha egyzserűen ilyen a hangulatom. :(

Nem, a karakterem nem halt meg, csak azt gondolom, hogy az oázisba csak egy ilyen köztes dimenzión keresztül lehet eljutni, és Morzsival épp oda igyekszünk, hogy meglelje a fiatalság forrását, de ez a furcsa "térkapu"még nem egyenesen oda fog minket kirakni, mert az úgy túl rövid és egyszerű lenne.
A fényjelenség ha senkinek sem tetszik, akkor csak én láttam, mert ugye ez a karakteremk is kezd kicsit bedilizni.És mégvalami, ha nem túl nagy kérés, mondjatok már véleményt a karakterem "látomásairól".

Te! Zini! Nabukodonozor mondta hogy egyik karaktere Radovan Malashenko csapdába esett egy tér anomáliában és ha kiszabaditjuk neki akkor azzal fogja folytatni. Kiszabadítjuk neki?

Az Intézet, Kijev
Május 22.

Igazgatói iroda

- Szia Tánya! - Szemjon bácsi! Örülök hogy átjöttél. - Van most egy kis időm, gondoltam beszélgessünk egyet. Jóapáddal mikor beszéltél utoljára? - Tegnap hívott, befogták a fejlődés alatt lévő irányítót. Kicsit elszámoltuk magunkat, kb 100 mutáns és zombi védte. - A Vadász akiről beszélt? - Kiváló küzdő, precíz lövész, szerintem kínálni kellene neki állandó munkát. - Ha így gondolod... Hívott Krilov is, befészkelték magukat a vörös erdőben, a házba amiben laktam. Azt mondja hogy megszaporodtak az elektro-k, és kitöréskor sem változtatják a helyüket. - Ez érdekes... Tanulmányoztuk az a gyógyítólényt amit az egyik stalker talált. A radionuklidokkal táplálkozik, a szövetekben lévő sugárzó részecskéket gyűjti magába, képes gyógyítani a súlyos akut sugárbetegséget. - Ezt honnan tudjátok? - Oroszországból, a Cseljabinszk-40 -ből érkezett egy paciens, hasadóanyag rakodáskor érte súlyos terhelés. 24 óra alatt tünetmentes lett, újabb 48 óra után pedig már az egésztest számlálás sem mutatott ki többletterhelést. - Ez nagyszerű, Apádnak mondtad már? - Még nem, most kaptam meg az eredményeket, de nemsoká hívom, és kerestetek vele még ilyen "lényt". - Jólvan Kincsem, akkor hagylak is dolgozni. Jajj, majdnem elfelejtettem, ez a Tied, Sok Boldog Születésnapot! - Szemjon Bácsi, köszönöm szépen! - Egészségedre....

- Szia Kislányom! - Szia Apa! Itt volt Szemjon Bácsi és most köszöntött fel. - Én is azért hívlak, hogy Sok Boldog Születésnapot kívánjak neked, és épp most kopogtat az ajtódon a futárom az ajándékoddal. - Igen Apa, épp most kaptam meg, köszönöm szépen! Olyan boldog vagyok! Mikor jössz erre? - Van még itt egy kis dolgom, de nemsoká hazaugrok egy kicsit. Az évfordulóra megpróbálok hazajutni. - Jó Apa, várlak... Jut eszembe, figyelj csak, átküldöm a kutatási eredményeket, ha találkoztok még ilyen lénnyel, akkor gyűjtsétek be, vigyetek belőle Yanovba is és Yantarba is. A sugárbetegséget rendkívül gyorsan és nyomtalanul tudja gyógyítani. - Melyik, Kislányom? - Az a zselészerű... - Odafigyelünk rá. Tetszik az ajándékod? - Igen Apa, főleg a sál és a felső. Honnan szerezted? - Titok :D - Akkor jó. Most mennem kell, várnak a laborban, várlak haza Apa! - Amint tudok megyek, jó légy Kislányom! - Jó leszek Apa! És vigyázz magadra! - Te is!

kiscsillag: Én lettem a csillagszemű juhász. :)
Nekem tetszett az írásod. Nekem az ilyesféle irracionális világ elég művészinek tűnik.

Fúú Scar köszi :D Majd irok Grigorij al is,am sztem jöhet a tér bubi :) Ivoly al
Megérkezett Inyokrav,azt hittem itt pusztulok el éhemben,majdnem mindent felzabáltam,ittam,Dragunovomba is hozott tárakat,megköszöntem neki,kifényeztem öreg pajtásomat,szét szettem alkatrészeire és újra össze raktam,mintha új lenne :D
ELsősegély csomaggal elő segitette a lábamat Inyokrav,elég jóra sikeredett,a gipsz is rajta van,rátudok állni nehézkesen,mondta hogy a közelben miközbe jött talált valamien anomáliát,2-3-1 en oda bevannak zárva,vész jelzések jönnek ki onann,Tudtam mire céloz,bele egyeztem,feltápászkodtam,kerestem 1 kevésbé Sugározott Botott,rá tápászkodtam,elindultunk,1 SNorkot vettem észre venni a távolban,Jobban megfigyeltem,de hülye vagyok!3 ember volt az,a Tank felé igyekeztek,jobban megvizsgáltam őket...
1 Seva ruhás,a Katonai szerzetü,És régi barátom akivel a Daruban aludtam 1 szer :D
Mentünk tovább,egyre erősödött a SUgárzás,felvettük a gázmaszkot,néhány anti sugárzás relikviát találtam út közben,azokat magamra és Inyokrav ra tettem,Ekkor elestem,1 gödör volt ez vagy mi,
Barátom felsegitett,tovább álltunk,PDA-mban vész jelzések jöttek ki:
"Segitség.....Ez egy.....Anomália,nem tudjuk hol a vége,kérem......ki.....Gyorsabban ha lehet...."
"Nem hal minket senki?.....Itt fogunk meghalni!...Kérem....Segitsenek!!!"
"Hagyad már az orditozást,úgysem......senki!"
"De még lehet rá esély,fogytán van az élelmünk!"

Jó lesz ez így Kiscsillag!

A dög támadását visszavertük,azért mondom így,mert a rohadék annyira gyorsan mozgott,elpusztítani sem volt érkezésünk,viszont eliszkolt és fiatal társam ujjait leharapdálta,szerencsére nem mindet,
A sebet-ahogy tudtam- egy kis vodkával fertőtlenítettem-és bekötöztem,aztán jó adagot diktáltam az ifjúba,legalább átmenetileg ne érezze a fájdalmat.
Biztosan sokkot kapott,mert könnyesre nevette magát,úgy kellett támogatni az út további felén, amikor egy riadt és meglehetősen tépázott ruházatú fegyveres egyén szaladt elibénk, majd vezetett halott társa felé,aki éppen egy az úttól távolabb fekvő páncélos-ahogy így nézem,a Panzer III-mas rozsdásodó tömege mellett hevert.
Nem igazán tudtuk kivenni,mit is akart,de az ott heverő hullát félrehúzva és egy zöld színű,rongyos katonai pokróccal letakarva,igyekeztem kiszedni belőle mi történt,sajnos így sem túl sokat megtudva
Hogy a meglehetős nyomott hangulatot oldjuk,az italozást tovább folytattuk,mivel nagyon száraznak éreztem magam, a kávét is rummal fogyasztván.
Jócskán felöntöttünk a garatra,és én széles jókedvemben mozgalmi nótákat dalolgattam a többieknek,akik ilyeneket soha nem hallottak még.
Az ifjonc társam is -látom-nagyon beakadt valahol,mert hatalmas vigyorral a képén a páncélos oldalba simulva vigyorog ,de a szemei teljesen olyanok-már bocsánat a hasonlatért-mint a porcelán kacsáké!
Jól elvagyunk itten,az én agyam is szépen ködösödik,gondolom a hely szelleme teszi ezt,és látomásom támad Hruscsovról és Sztálinról,ami a következőképpen zajlik:
"Felkeresi egyszer Sztálint Nyikita Szergejevics Hruscsov, és így szól: „Nincs igazad. Beszélni szeretnék veled!" Előhúzza erre Sztálin a pisztolyát az íróasztalból, de Hruscsov gyorsabb volt, és ő lõtte le Sztálint. És megparancsolta, hogy a hullát észrevétlenül ássák el."
Nagyon tetszik a látomás,jót röhögök rajta.......
Közben két kis parányi lidércfény közelít felénk,s én meg nem ijedek tőlük. Az egyik kinyújtott kezemre száll,meg nem éget,de melegít,majd mint egy könnyű pillangó,továbbröppen,és ott köröz köztünk...
Jótékony erőt érzek belőlük kisugározni,valamiért nagyon jó.
Aztán,mint egy zsák,félredőlök,és mély ,sötét és pihentető álomba zuhanok.

Grigorijjal
Mielött elolvashattam volna bárki válaszát észre vették a segély hivást,bevittek és megkötöztek,velem 1 üt még 2 stalkert,2 óra múlva beszélgetést hallotam,majd puska lövéseket,majd a melletünk ülő Bandita lőt,felált feltartott kézzel,majd szét rogyott a fején 1 Nagyon nagy lyukkal,ekkor megjelent a 10 bandita gyilkosa,mogorván nézett ránk,én hátra fele kúsztam,nagyon féltem arcvonásai miatt
Ekkor eloldozza a kötelet
Bemutatkoztam,kiderült hogy ő 1 bérgyilkos csak pont erre járt
Válaszként adva kifizettem neki segitségét,11 000 RU-t adtam neki,és meghivtam 1 ingyen Vodkára,örömmel elfogadta,aztán tovább állt,megnézem PDA mat,Maxék adtak választ a Szabadságtól
SIettek ide de mikor látják hogy semmi baj leorditják fejemet én meg elmondom mi történt,csodálkoznak,majd tovább állnak,Steinernek küldök 1 üzenett hogy semmi ok a gondra,1 Szabadúszó segitett nekünk,elháritani a veszélyt!,,

..Ébredezek. Egy lámpa fénye világít meg. Ismerős illat csapja meg az orromat. Itthon vagyok. Kinyitom a szememet ,és látom ,hogy a kocsmámban vagyok. A szabadság tábori orvosa ül itt mellettem ,és sok kötés borítja testemet. Néhány érdekes tárgy is van rajtam ami pulzál ,és már sokkal jobban érzem magamat.
-Jó reggelt ! Hogy érzi magát ? -szól az orvos.
-Jobban köszönöm.
Majd átnyújt egy adag gyógyszert ,és mellé egy vöröses színű főzetet. Beveszem a tablettákat ,és felhörpintem a főzetet.
Majdnem kihányom. Ez undorító.Később megtudom ,hogy a vérszopó csápjainak egyik váladékával kevert gyógynövények jótékony fájdalomcsillapítóját kaptam.
Az orvos kivonul a szobából ,és bejön Yurij.
-Üdv az élők között !
-Köszönöm ,hogy segítettél. De hogyan hoztál ide ?
-Két sztalker segített és még időben ide értünk. Hihetetlen dolgok történtek. Egy fényjelenséggel kísért halucináció roham tört ránk. Ez meg hogy történhetett ?
Én sem értettem. Talán túl nőtt rajtam a kék fény ereje. Vagy csak figyelmeztet ,hogy mi a célom.
Álmomban megint beszéltem vele. Azt mondta ,hogy egyik oldalon Yurij lelke fog lebegni. A másikon az enyém. Az egyikünk meghal ,hogy a másik élhessen. Ekkor kérdőre akartam vonni ezt az egészet ,de vége lett az álomnak és itt vagyok.
-Yurij adj egy cigit légyszives.
Elővesz a kabátjából egy doboz régi cigarettát. Tán van ez annyi idős mint a nagyapám..
Majd odanyújtja és benzines önygújtóval meggyújtja.
Nagyon erős kapa dohány. Mint a benzingőz. De életemben nem esett ilyen jól mint most.
Újra megszólalt a társam:
-Az egyik sztalker kicsit neheztelt rád. Nem láttam az arcát. SEVA ruha volt rajta. Mikor meghallotta ,hogy németül beszélsz erőszakos lett egy kicsit.El is mesélt egy történetet ,de nem volt sok értelme. Tuti őrült a fickó.
Én:
-Meséld el. Hátha megtudunk valamit.
-Nos amikor a neved felmerült. Elmesélte ,hogy a Krím-félszigeten mikor a második világháború alatt szolgáltak éppen helyörségben voltak ,mikor páncélos dübörgést lehetett hallani ,és mindenhonnan német tankok jöttek. Ezernyi. Lerohanták az szovjeteket és majdnem mindenkit lemészároltak ,csak ő és néhány társa úszta meg ,mert elrejtőztek.Nem sokkal az eset után megtudta ,hogy a szellem divízió egy alakulata volt ,és egy bizonyos Wolfgang Steiner vezette őket.
Elképedtem.Bizony a nagyapám volt. De honnan tudja ez ? Kezd minden a feje tetejére állni. Ez már egy teljesen stabilizálatlan világ.De Yurij elől leplezem ezt. Ez nagy titok ,még magamnak sem szívesen hozom fel. A szovjet idők alatt ez nagy gond lett volna nekünk.
-Bizonyára őrült. -Elnyomtam a csikket ,és megkértem Yurijt ,hogy adjon egy kis vodkát. Talán kitisztul a fejem.

Zini Lelkével
[hörgések]
....
Ezek az álmok....1 ik emberből a másikéba járok...AHHHHH..így nem tudok élni....
Mi ez...Gyenge hüvösség,Mintha eső esne,Hív a Zóna Szive,1 Ismerős arc tünik fel közelemben,
Újra emberi testem van,Végre a hús vér testem,
Közelebb megyek az emberhez,Ez Steiner!
Köszöntöm,ő csak Bambúl rám,megijed,és halgatja tovább a Zóna Szive hivását,Ekkor elhalgatom a Zónát
Közlöm vele hogy én még élek,a Lelkem 1 Mutánsként zajong az életben,létezik 1 Óázis,a Jantar ban,bármi olyan dolog,ami emlékeztett téged rólam,az újra éleszthet ha kedve tartja,Családom képe 1 relytekhelyen van eltéve,és ennek a Koordinátái,HOsszusági fok: 150,Szél fog: ---,nem birtam elmondani,mert eltünt,és vele együtt énis felébredtem,
Megfogtam nem látszó fejemet,sirva fakadtam,könnyem jött,utálom ezeket a rémálmokat,Tegnap Sztálin fejbe lövése és 1 SEVA ruhás fickó,ma Steiner,és én nem mondhatom meg nekik mit gondolok,
[felorditottam]

Ivoly-val elindultunk az anomália felé majd mikor észrevettük elkezdtük vizsgálni. Fura volt, belevágtam egy csavart és semmi. A benne lévő csávó felemelte és mondta: Figyeld: Ki akarta dobni a csavart de az visszajött a másik oldalon. Ilyet még nem láttam. Elkezdtünk tanakodni hogy mi legyen meg hogyan. Arra az elhatározásra jutottunk hogy egy ásót adunk nekik mert az anomáliák nem terjednek a föld alá. De nem volt ásónk. A katonák volt bázisán biztos van nincs is messze egy óra alatt oda lehet érni. Ivolyval elmentünk a volt bázisra és találtunk is 3 ásót. De az is kiderült miért volt katonai bázis ugyanis 5-6 vérszopó vagy 2 kilóméteren át üldözött minket. Mire leráztuk őket addigra már megtettük az út felét vissza. Visszaértünk, egyik ásót bedobtuk nekik másikkal mi kezdtünk el ásni. Már jó egy másfél órája ásunk mikor valami nagy Wombat-kutya-ember szerű mutáns kiugrik a föld alól. A fogai olyanok voltak mint a Wombaté ilyen rágcsálószerű, de olyan pofája volt mint egy kutyának. Ami érdekes volt benne hogy a kezei olyan emberiek voltak és a szemében is látszott hogy ember volt de valami ilyenné tette. Ettől függetlenül vak volt. Az alagút már kész volt szóltam a túloldalon lévőknek hogy jöhetnek ki. Mindenki kijött, majd mondtam nekik hogy temessék be az alagutat. Alagút! Miket mondom a kis 30-40 centi mély kaparás inkább ráillik. Betemették én meg elkezdtem ordítozni a többieknek meg mondtam hogy maradjanak csöndben. A lény felémugrott de kitértem előle így meg beleesett az anomáliába. Abból sem jutsz ki mondom. Bemutatkoztunk egymásnak.
-Sziasztok! Ti kik vagytok?
-Én Radovan Malashenko vagyok.
-És ti?
-Francba a nevünkkel! Tessék a relikviák amik miatt idekerültünk mi meg eltűnünk a francba innen!-és ezzel elhúztak a zóna peremvidéke felé.
-Radovan te ugye maradsz.
-Persze hogy maradok. Nem vagyok hülye! Ez egy aranybánya. Egy csomó relikviát találtunk.
Elosztottuk a relikviákat, bejelöltük egymást a PDAnkon, mondtuk hogyha valakinek kell valami akkor csak szóljon, elbúcsúztunk, én meg mondtam Ivolynak hogy elviszem a bázisra mert egyedül nem hagyhatom, de nekem vissza kell mennem a bázisra mert ezek új leletek és le kell adnom a bázison dolgozó tudósoknak hogy tanulmányozzák, és amíg leadom a relikviákat az orvosok is megvizsgálják hogy nem lett-e komolyabb baja.

Ivollyal akkor :)
Inyokravval megtaláltuk az anomáliát,1 tér idő buborék...hmm...Társam be dobott 1 csavart,nem találtuk,ugyan ott az emberek bedobtak de mögöttük jött ki.
Ekkor barátomnak ötlete támadt,a régi katonai támaszponthoz megyünk 3 ásóért és barlangot csinálunk a föld alá,
mind az 5 ünknek tetszet az ötlet,
Inyokrav elöl én mögötte mentünk,idő közben lábam miatt megáltunk pihenni,oda értünk,tök nyugodtan tünt a hely,de nekem nem tetszet,a Katonai technikus laborból kihoztuk a 3 ásót,ekkor elöttünk termet 1 vérszopó,farkas szemet néztem vele,majd láthatatlan lett és eltünt,ekkor Inyokrav tudta hogy ez mit jelent,Futásba eredtünk,már 4 en,sőt 6 an üldöztek minket,ekkor befordultunk a kanyarnál ők meg vissza fordultak,lepihentünk,megebédeltünk,tovább álltunk,fél óra múlva oda értünk,bedobtunk 1 ásót az anomáliába,mögöttük jött ki,ásni kezdtünk,ekkor valami mutáns láttunk,kijött és az erdőbe futott,tovább ástunk,átért az 1 ik luk a másikba,a 3 Stalker át mászott rajta,ugyan ekkor megint támadt az a izé...
Inyokav ra akart ugrani de ő félre állt és a lyukba ugrott,gyorsan betemettük
Bemutatkozunk 1 másnak
Ivoly Leontyjev vagyok,a zónába Ivoly a Bárdos ként ismernek
Inyokrav is bemutatkozott
-Én Radovan Malashenko vagyok
Jött 1 veterán szerzetü Stalkertől a válasz,
a másik 2 őnek annyira elege volt a Zónából hogy már bemutatkozás közbe távoztak
-Te nem akarsz távozni?kérdtük Radovan tól
-Nem,ez 1 arany bánya-mondja és átnyújt nekünk néhány relikviát-
PDA-mba bejelöltem a fickót,Inyokrav helyettem válaszolta ha valami kell szóljon
Ekkor Radovan elment
Inyokrav felém fordult,
a Lövész frakció bázisára megyünk,én tagja vagyok,kitünő orvosaink ellátják a bajodat,
Bele egyeztem,fél napi utazással oda értünk,engem lepasszolt az orvosoknak,altatótt adtak be,aztán láttam hogy hozzák a szerszámokat majd mély álomba merültem
Vissza tért rémálmom a Szemétdombról,égett a Zóna,1 rakás Kereszt áll elöttem,és le akartak lőni mindenhonann..de most nem tért végett az álom,eltalált ezernyi golyó,majd 1 érdekes és új fajta frakció tünt fel elöttem,nagyon sokan voltak,a vezérük elő vette Óriás Séf kését,felém sétált,már belém akart szúrni mikor valaki lelőte,mintha vérét ízlelném és az álom igaz lenne,nem értettem
Ekkor mind ahányan voltak elterülnek holtan,1 kis 7 tagú csapat jelen meg elöttem,arcukat nem látom,valamenyin maszk van,elém lép vezetőjük,le akarja venni maszkját,de pont mielött látnám tekintetétt,felébredtem...

Megvolt, odaértünk. Miután Ivoly-t leadtam az orvosoknak elmentem a kutatókhoz és tanulmányozás céljából leadtam a leletet nekik. Szép summát kaptam a szörnyért és a leletekért. 50 000 rúbel összesen. Ebből vettem pár elsősegély csomagot és kötszert na meg egy erősebb és jobban kezelhető pisztolyt. Egy 45.magnum felturbózva. Mondták hogy amit eltalálok vele az nem kel fel, egy vaddisznót egy lövéssel leterít. Oké. Megyek le a laborba megtudni mi folyit itt mikor látom a vértócsát. A falhoz vágom magamat és óvatosan benézek. Az egyik tudós halott a másik meg megőrült. Elkezdett ordítani és felémfutott. Fura volt mert amúgy a dagadt illető majdnem lefutott engem is. Megfordultam és fejbelőttem. A feje lerepült. Gondoltam vége. Ekkor még felállt egyszer és felém jött. Mondom mi az isten! Ellőttem a kezét, jött tovább. Ellőttem a másikat akkor is. Már mind a négy végtagját amputáltam mikor még élt. Kifutottam a laborokból és meghúztam a vészjelzőt. Bemondtam:
-Az összes lövész azonnal jöjjön a leborokhoz! Ne mesterlövész puskákkal hanem gépkarabélyokkal és 45. kaliberű magnumokkal!
Odaértek. Mondtam nekik mi történt és nem hittek nekem. Ekkor kinyitotta az ajtót és amint meglátták a tudós végtag és fej nélküli testét elborzadva kérdezték hogy mi ez. Újabb kutatók légmentesen zárt ruhákban bementek érte és a másikért. Mondtam keressenek 5 újfajta leletet is, erre mondták hogy csak 4 van. A másik tudós meghalt, az akinek nem volt keze-lába-feje azt berakták egy titánium ketrecbe. 3 nap múlva szétnyílt a mellkasa és kimászott belőle egy olyan lény mint amit az anomáliánál láttunk. Ekkor derült ki, hogy azok a leletek ennek a lénynek a petéi vagy mijei. Ekkor jutott eszembe Radovan és a másik két ember akik vele voltak, nekik még volt pár ilyen leletük. Radovannak írtam, el is hittem de a másik két hülye nem hitte el. Ennyi idő alatt nem juthattak még el a peremvidékig de a szeméttelepig igen. Mivel ott nagy balhé van a megölt szabadsági fickó miatt nem hiszem hogy hamar átérnek rajta. El kell indulnunk hogy megsemmisitsük a maradék leleteket.Felmegyek Ivoly-hoz hogy szóljak neki erről. Remélem velem jön mert őneki kell beszélnie mert lehet hogy az én hangomat felismerk. Remélem jön mert ha azok az izék kijutnak a szabadba Oroszország 142 008 838 lakosából rövid időn belül ilyen izék lesznek onnantól meg meg van pecsételve a külvilág sorsa . Elküldök az összes Stalkernak egy üzenetet a PDA-mon:
" Figyelem! Minden Stalker aki a Szeméttelepen vagy a közelében van! Keressenek két embert akik a külvilág felé mennek! Különös ismertető jelt nem tudok mondani, de lehet hogy má rmeg vannak zavarodva és támadnak minden élőre! Figyelem! Ez nem egy vicc! Egy veszélyes mitáns van a testükben ami ha kiszabadul a külvilágba akkor kiírtja az emberiséget! Mindenki keressen ilyen embereket és ha ismeretlen relikviát találnak náluk azt kobozzák el és semmisítsék meg bármi áron! Ez nem egy vicc! A lövész frakció nagy jutalmat ad annak aki ezt megteszi és fényképpel bizonyítja hogy meghaltak! Köszönöm a figyelmet!"
Remélem még em késtem el ezzel. Megyek fel Ivoly-hoz a gyengélkedőre. Remélem még jól van nem költözött bele egy olyan izé.

Mikor felébredeztem az a mutáns mászott a szám felé amit legutóbb láttam,ledobtam magamról majd rátapostam a fejére,elhalt,ekkor Inyokrav befutott..
Mondta hogy jól vagyok-e,válaszom igen volt,lábam nak kutya baja ez az izé meg majdnem megölt,
ekkor kérdő tekintettel felé fordultam,mi ez az izé?
ELmondta mit csinált a tudósaival,nagyott néztem,a tér buborék anomáliához siettünk,kikeltek a lárvák,20-30 an voltak,Inyokrav 1 gránátott pörgetett a kezébe,majd kihúzta a biztositékot,és beguritotta a lyukba,szerintem mind elhaltak,jött tőlem a válasz,ekkor a fejemre esett ez az izé
Mint 1 lány szégyenembe mondtam: "Vedd le Vedd le!!!"
Majd előveszi 45.magnum ját ha jól látam és lelövi a fejem tetejéről
Húú,kösz,Inyokrav...Idelye elköszönnöm én a Bárba megyek felszedni 1 rég nekem járt jutalmat,
Mondta hogy elakar kisérni,mondom jólvan,elindultunk a Bár felé,a Katonai Raktáraknál voltunk,Szemtől szembe találtam magam 1 másik bérgyilkossal,nagyott morgot,a szemembe nézett,én ugyan azt tettem,majd megált elöttem,megvizsgálta ki vagyok,majd arca kitisztult,mogorva tekintete eltünt,és mint 1 átlagos ember tovább ált,Inyokrav hátra nézett és kérdezte hogy ez ki
Én sem tudom,mondtam a választ,letáboroztunk,Megettünk 1 Konzervet és ittunk 1 kis Vodkát,fél óra múlva felkeltünk,és már a Bár beton "útját" tapostuk..

Beértünk a bárba. Ivoly lement a bárba én meg mentem körülszaglászni. A kötelességiek jófejek, csak nagyon szigorúak magukhoz. Egyik régi Lövészt aki kilépett és a Kötelességihez csatlakozott meg akartam hívni egy cigire de nem fogadhatta el mert ellenkezett a szabályzattal a munka közbeni cigi. Mondom jó. Körbekérdeztem mindenkit és mesélték hogy találtak 10-15 halott banditát akiket széttéptek, de nem a vak kutyák hanem valami amit leginkább úgy tudtak leírni mint egy kétlábú kutya. Kérdeztem hol vannak a banditák. Ők meg mondták hogy miután átkutatták őket bedobták a savas tóba a hullájukat. A halottakat a peremvidék közelében az átjárónál találták. "Jaj ne!-gondoltam-Kijutottak!" Lesiettem a bárba ahol Ivoly éppen egy üveg vodkával bajlódott. Leültem és elmondtam a dolgokat. Kérdezem:
-Felvetted a jutalmat?
-Fel.
-Akkor a jutalomból vedd meg a legerősebb fegyvert plusz jópár gránátot, annyi elsősegélycsomagot és kötszert amennyit bírsz. Egy lény megmaradt. Kifelé ment a peremvidék felé. Kell még benzin is vagy lángszóró. Én előremegyek megpróbálom lelassítani te addig készülj fel mert ez rázós lesz. Kiküldtem egy üzenetet minden Stalkernak hogy ha látnak egy ilyen lényt akkor lőjenek rá amennyit tudnak. Ha ezt az egy lényt sikerül likvidálnunk akkor a Lövészek kitüntetnek minket. De most siess, vedd meg a dolgokat én addig elindulok.
Elindultam. Ivoly ott maradt a bárban. Átértem a peremvidékre. De rég nem voltam itt. Van vagy 10-15 éve hogy itt átkeltem. Tudom hogy itt csak újoncok vannak azoknak meg semmi esélyük. Sietnem kell ha eljut Sidrovichékhoz akkor mindennek vége. Remélem Ivoly is hamar elindul mert egyedül nekem sincs sok esélyem.

Kinyitom a szép kis Vodkácskámat és iszogatni kezdem,félig kómás állapotban Inyokrav beszalad hogy 1 kiszabadul,meg hogy vegyek a jutalmamból 1 nagyon jó fegyvert,hülye ez?mondom magamnak,ő már fut ki a peremvidékre,én még megittam a Vodkácskámat és 1 szép Bulldog 6 ost vettem 12 tölténnyel,maradék pénzemből még 1 Desert Deagle-t vettem 50 tölténnyel,Dragunovomat betettem 1 dobozba,még 5 elsősegély csomagot és 6 kötszert meg 1 egész napi elegendő kaját pakoltam be,elindultam nagy nehezen vánszorogva,Dél körül oda értem,Domotor 1 rakás újoncot lőt,oda orditottam hogy mi a szart csinál,erre meg mondja hogy az a lény...
Betöltöm Bulldog 6 osomat,pont at újoncra célzok,lövök,eltalálta,szét robbant a teste,a mutáns Inyokrav irányába szaladt,eldobtam a fegyvert és oda siettem,Desert Eagle mel bele lőtem,semmi,ekkor úgy mint a Labornál eszembe jutott,még 1 et bele lőttem majd 1 pontos időzitésel szét tapostam,Inyokrav megköszönte,vissza siettem a Bulldog 6 osomhoz,még ott volt a helyén,
Ezt gyorsan megoldottuk,mondtam vigyorogva mikor Inyokrav elé értem,
Ő meg pofán vágott és mondta:
-Ugye tudodd hogy ha 1 picit is mellé megy a Bulldog 6 lövedéke bele halok?te elme beteg fegyvert mondtam nem gránát vetőt,
-Ez is 1 fegyver ;)
Megreggeliztünk,látom Inyokrav lába 1 picit megégett a robbanás miatt,elővettem az elsősegély csomagot és besegitettem,a vérzést elálitottam kötszerrel,
Megköszönte
Később Radovan tól jött a válasz hogy elpuszitotta a petéket
1 Stalker közeledett felénk,Inyokravval beszélt 1 kevesett hátrébb vonulva majd elment
Társam elém jött és beszédre hivott
-Nekem dolgom van,fontos ügy,köszönöm szolgálataidat,ja és tényleg,itt az igért 50 000 RU-d
a kezembe nyomta a pénzt,vigyorogva megköszöntem neki,majd elindult Észak felé,a SZemétdomb hangárjáig követtem,majd lepihentem ott,ő tovább ment..

Áuhhh.... Ivoly jól helybenhagyott. Az a marha ahelyett hogy vett volna mondjuk egy P90-et vagy neadjisten 3 tár robbanó lövedéket a Dragunovhoz esetleg egy elefántlövő puskát akkor még nem is égtem volna meg most meg ha elkap egy Zombi halálában először ehet sülthúst. Áú... Na, ezek nehéz idők voltak. Kettéváltunk egyedül folytattam az utat. Első utam vissza a bázisra vezet ahol vagy egy hetel átalszom mert rég nem aludtam. Amint visszaérek a bázisra észreveszem hogy valami nincs rendben. A kapu nyitva. Bemegyek és látom hogy az a lény kitört. Akkor egy pszt hangot hallok oldalról. Odanézek a bedeszkázott ablakú raktárból jött a hang. Beengedtek én meg kérdeztem mi a helyzet. Mondják hogy a lény kiszabadult és a 80 emberből 20-at megölt.
- Mi maradtunk csak itt a többiek elmenekültek.
-Tervetek van?
-Van. A boncolás kimutatta hogy a fejüket és a szívüket egy kemény anyag védi a csont alatt. Ezért nem lehet őket fej meg szívlövéssel leszedni.
-Akkor hogyan kapjuk el őket?
-Nyaklövés, gerinclövés.
-Oké. Terv?
-Nem tudjuk mindet kinyírni, azt eszeltük ki hogy a raktárban lévő 3 mázsa C4-et felrobbantjuk. De ki is kell jutnunk.
-Majd én elintézem ti csak menjetek.
Kimenekültek. Mikor kimentek és messze jártak kiálltam az udvar közepére és egy dudával felszerelve ordítottam hogy:
-Gyertek! Itt a finom husika! Gyertek kapjatok el!
Nem kellett kétszer mondani. Utánamjöttek. Bezárkóztam a raktárba. A detonátorral együtt bebújtam egy széf-be és úgy robbantottam. Csak annyit éreztem hogy zuhan a széf. Mikor földet értünk kinyitottam a széfet és észrevettem hogy a bázisnak hűlt helye. Mondom ez szép volt. Összeszedtem a túlélőket és mondtam hogy:
-Építenünk kell egy új bázist.
-Hogyan?
-Ismerek egy jó helyet. A szeméttelepen valamilyen kutató bázis. Nem tudok róla hogy van-e ott valaki a banditákon kívül.
Oké, induljunk oda. Mindenki szedjen össze a bázisról megmaradt fegyvereket, lőszereket, elsősegélycsomagokat és induljunk. Addig elintézek egy fontos üzenetet.
Ivoly-nak írom meg hogy hova költözünk. Az üzenet szövege:
Ivoly! Tévedtem azok a rohadék izék kinyírták a bázisomat. Igaz én is részt vettem belőle mert én robbantottam fel a lények miatt de ez hosszú. A lényeg hogy a szeméttelepen van egy nagy épület amit senki nem használ. Adom a kordinátákat. Az az új főhadiszállásunk. Kell valami oda gyere vagy ha nem vagyok ott küldj üzenetet. Inyokrav."
Hát most kezdődik az igazi buli.

Arra ébredek hogy a PDA-m csipog,megnézem,Inyokrav az,oda a bázisuknak és valahol itt akarnak 1 újat felépiteni,megadták a ko-ordinátát,
Vissza üzentem nekik hogy beugrok a Bárba azt 4 szemközt akarok vele beszélni,bele egyezett
a Bárba mentem,közel volt,lementem és elraktam a Bulldog 6 ost 1 dobozba,felkértem a futár fiút hogy majd hozza,Dragunovomat kivettem,Desert Deagle met eladtam,abból fizettem ki a futárt,elértük a régi helyet,elég nagy repra telep volt mondhatom,1 rozsdás nagy épület,kis kunyhókkal és lakókocsikkal mellete,1 ik lakókocsiba elhelyezkedtem,ez bent volt a rozsdás épületbe,az épületnek 3 emelete volt,elég tágas,ez 1 régi kutató intézetre hasonlit,a Földszintén 2 szoba van,1 Nagy és 1 kisebb,a Nagy ba lakókocsik ezrei vannak,a kisebb az mozsdó volt,a 2. odik emeleten 8 Szoba állot,1 Régi mehanikus,valami Labor féleség,Egy orvosi szoba,3 alvó hely,méf 1 orvosi,és a végén 1 raktár
a 3 adik emeleten 4 szoba volt,1 ikre kivolt irva hogy Igazgatóság,az volt a legnagyobb,a másik újra 1 Mozsdó volt,a következő megint 1 alvóhely,a 4. edik meg Másodhegedűs szoba
Lementem a földszintre és berendezkedtem,a ládámat letettem 1 lakókocsiba,kifényeztem/mostam a kocsit majd kifizettem a futárt,aki elment vissza a Bárba..a Rozsdás Épületnél 1 aprócska föld út vezetett 1 ideig,majd semmi,ezért nem lehet megtalálni,fél óra múlva feltüntek Inyokravék,a csapata rám akart tüzelni ő meg lecsendesitette őket,elhelyezkedtek én az igazgatóságba vezettem Inyokrav ot majd elbeszélgettem vele,
-Üdvözöllek itt Ivoly,hogy tetszik?
-Szép kis hely mondhatom,na beszélyünk a tárgyról
-Halgatlak
-Megtetszetted velem a frakciódat,mi a neve?
-Lövész frakció a neve,csak profikat veszünk fe!
-Értem,és...mit kéne tennem hogy belépjek?
-Hát....

Áhhh... pokolba az egésszel, nem tudok semmi újat a célpontról... a kocsmai "balhéért tízezer valamennyit kaptam, plusz egy ingyen vodkát, de sajnos a célpontról nem sok mindent tudok, asszem hagyom a francba, majd ha felbukkan akkor 1 lövés és kész.
gondolkoztam egy ideig merre is kéne menni, majd le esett a tantusz hogy meg kéne látogatni Kruglovékat, hátha tudnak valami jó cuccost eladni.
el is indultam yantarba...

Mindeközben a Kordonban:

Te Tom miért nem hagyod itt ezt a nyomorult helyet végleg, nem hiszem el hogy ennyire szereted?! fordul hozzám kosztyán.
Nem... valóban nem szeretem, de van még 1 ok ami miatt itt vagyok.
És mi az?
Családi ügy.
Hogy érted?
Itt van a zónában a testvérem, az apjának megígértem vissza viszem a külvilágba.
Apjának? hogy érted hogy az ő apjának, és nem a tieteknek?
Én nem vagyok vér szerint Abrams, csak mostoha testvér vagyok.
Ne szívass már!
Nem szívatlak.
Miért jött a zónába a tesód? kérdi kosztyán.
Sokáig gondolkoztam, majd elkezdtem:
Hát ugyebár a háború után haza mentem, akkor haldoklott a mostoha apám.
halála után az idősebb fiú örökli a vállalatot, Jack ezt nem értette meg, mert ő volt a vér szerinti, mellesleg nem is érdekelte hogy én nem akarom a vállalatot, mert én katona vagyok, nem bizniszes ember.
Had tippeljek... besértődött, és eljött a zónába.
Talált, egy kicsit kiegészítem, mindig is rühellt engem, mert hát én szótlan úri ember voltam, ő meg a bajosabb családtag...
Értem... Hát ha valamiben segíthetek szólj! ajánlja fel kosztyán.
Rendben.

Scarecrowval is: :D
Vissza érkeztünk a yanovi laborokhoz, kifizettek, és egy ajánlatot is kaptam, amit mint mindig vissza utasítottam első találkozáskor.
Mindazon által megnéztem a lényünket közelebbről is pontosítva egy külön pszi mező blokkoló szobába tették, amivel szemben egy üveglapon keresztül néztem.
Furcsa érzésem volt, és ugyan Herman ellenkezésére, és egy exopáncélos leütése árán csak bejutottam a szobán belülre.
A zombi nem lepődött meg újra rám néz és kacsint.
Levettem az üveget a SEVA-ról, és hátra hajtottam csuklyát.
A zombi mint minden értelmes ember a kezét nyújtotta.
Érdekes dologra lettem figyelmes, nem éreztem hogy behatolna a fejembe, nem volt erőszakos próbálkozása, de mindazonáltal éreztem a jelenlétét a fejemben, mert beszélt hozzám.
Kezem fogtam vele, majd a szobán belüli 1ik székre leültem. a zombi a másikra.
mindig újabb és újabb kérdést tett fel a fejemben én pedig hangosan válaszoltam:
Hogy hívják?
Scarecrow!
Nem így kérdeztem...
Az a nevem senkire se tartozik.
Miért?
mert ez az én dolgom, az senki másra nem tartozik.
És önnek van neve? kérdeztem vissza.
Igen, a nevem Fawks.
Honnan jöttél? kérdeztem újra.
Egy kísérleti egyed vagyok, destró nevű alany párja, destrót Harcra tervezték, engem telepatikus képességeim és elmelátás képességeim miatt kém és beszivárgó Prototípus lennék, de nem érdekelnek az ilyen tudós emberek, az igazat megvallva még félek is tőlük, mert újra kísérleteznek, és az eddigi kísérletek nagyon fájdalmasak voltak, pedig van annak már 20 éve....
És az a destró nevű hol van most? kérdeztem.
Legjobb tudásom szerint meghalt, fellázadt a sorsa ellen, és elakarta pusztítani az embereket a határon, hogy eljusson oda ahol a rajtunk kísérletezők még élnek, és meg akarta őket ölni, de a katonák a határon megölték.
Értem.
A testvérem volt a kísérletek elött, utána már embernek sem volt nevezhető ami maradt belőle.
Bár nekem a tudtam ép, a testem már megsemmisült, és vissza fordíthatatlanul károsult.
Sajnálom...
Nem kell, 2 választásunk volt, vagy a kivégzés, vagy a kísérlet... vissza gondolva a kivégzés jobb lett volna.
Értem...
Nos a részleteken túl vagyunk, lenne egy kérésem önhöz Scarecrow. szólat meg újra a hang a fejemben.
Hallgatom.
Kérem beszélje rá a tudósokat hogy engedjenek el, ha nem is teljesen, ne zárjanak ebbe a szobába, klausztrofóbiás vagyok. és kérje meg őket hogy ne kísérletezzenek rajtam, ha ezt meg engedik, akkor mindent elmondok nekik amit én megtudok csinálni, és elmondom nekik miképpen tették ezt velem.
Megpróbálom Fawks! mondtam, majd kimentem a szobából, vissza az üvegfalhoz, ahol herman és ozersky az állukat tárva nyitva bámultak.
Közben ide ért a másik is aki eljött értem este, rögtön ütni akart, de kitértem, és megtérdeltem, ezen esetben ért is valamit mivel nem volt rajta exopáncél.
Nem sokat foglalkozott a térdeléssel ütne megint de Herman ráordít!
Elég legyen!
Dühösen néz rám a harcos tudós, jut eszembe megint elfelejtettem a nevit...
de ez most nem számított, Hanem négyen én és a három tudós leültünk beszélgetni, elmondtam nekik az egész beszélgetést, a 2 tudós kételkedett, de a harciasabb elhitte, és megbékélve, támogatta a kérésemet, miszerint ne kísérletezzenek vele, és engedjék ki a szobából.
egy ideig ellenkeztek, majd végül is bele mentek.
Fawkset kiengedtük a szobából, szabadon járhatott kelhetett a bunkeren belül, kapott egy használhatóbb ruhát, és máris elkezdte magyarázni a okostojásnak azokat a kísérleteket amit rajta és a testvérén végeztek.
még utoljára felé néztem, és kacsintottam egyet, mire a hang a fejemben: Köszönöm.

Scarcerow,te a Scarcerow os embereddel elmebeteg vagy már bocsánat XD Ekkora poént,szét röhögtem magamat XD Nagyon nagyon beteg vagy XD Zombinak van neve és testvére OMG XD

első látásra zombiból kifejlődött irányító, de ennek pont ellenkezője, úgy lett írányító hogy kísérleteztek vele, rajta és a testvérén. 2 választásuk volt vagy kivégzik őket, vagy kísérleteznek rajtuk, utóbbit választották.
és a Fawks pedig egy felvett név, ő se árulta el az igazi nevét ahogyan én sem, annyi különbséggel hogyő belelátott az elmémbe.

Amugy meg bárki is lett zombi, elötte ember volt, és minden embernek van neve. tanulj meg olvasni és értelmezni te gyökér!

Vissza
Top Alul