Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
én már jártam bogdan relytekhelyén de nem tudtam kik azok, felfedezhetném az összefüggést

Rágyújtottam a Cigimre,Gondolkodtam...Feltámadt bennem a vágy,hogy elkéne mindenkit pusztitani...De hevesen tiltakoztam ez ellen,Megfogtam cokmókomat és vettem tárakat és töltényeket a Dragunovomba,Makarov ot vettem mellé,feltuningoltam/javitottam Stalker ruhámat,elindultam a Szabadságos bázis felé,ahoz nem messze a mocsár túl oldalán elhelyezkedtem,felépittettem saját bázisomat,Oda vittem Homokzsákokat,épitettem ott őr tornyot,és le álcáztam,itt fogok én mostantól élni,és figyelmeztetés után leadva ölni,kivéve ha jót akarnak,cigim eléget,Hajnalodott,Szép volt az Ég,Távoli Hulla és Vér szag ütötte meg az orromat,tudtam ez honann jön,ekkor Mutáns falkát láttam közeledni,3 Vérszopó volt,majd hirtelen megfordultak,és bementek a Szabadságos bázisra,heves üvöltéseket hallotam,nem foglalkoztam vele,élvezem nyomorult életemet,Ebben a Rohadt Zónába,meguntam tetteimet!Várom,mit hoz a sors...

Elérve Jantart megpillantottam egy betonbunkert és elindultam felé. Yurij megragadta a vállamat ,és mondta ,hogy figyeljek. A távcsőbe belekukkantva láttam jópár fegyverest .
-A francba !
Esteledett ,és már le kellett táborozni ,elmentünk hát egy öreg buszhoz ahol letelepedhettünk. Átvettem az őrséget ,és az éjszaka felét cigizgetéssel töltöttem közben elmotyogtam a régi kedvenc nótámat.
"Reise ,reise Seemann reise Jeder tut's auf seine Weise..."

Reggel megközelítettük a gyárat ,de mindkettőnknek nagyon fájt a feje. Minél közelebb mentünk ,annál jobban. Ez így nem fog menni ,találnunk kell egy alternatív megoldást ,mert valami különös dolog veszi körül ezt a helyet. Ránéztem Yurijra és ő is pont ugyanerre gondolt...

nabu a gyárat már megsemmisítettem :D annó C4 essel.
inkább az a baj hogy még mindig omlás veszély van...

ja és légió, én azon az alapon vagyok hogy az a rejtekhely kissé kevés ahhoz hogy elrejtsenek egy tucat járművet, és katonákat, tehát valami kihaltabb hely kell nekik.

Zini vel
Felkelek,[hörgések]hmm....mintha a távolból komunikálni akarna valaki velem,arra felé repülök,3 vérszopó és 1 másik Szellem van ott,értem rendesen orosz beszédüket,a 3 vérszopó beakar jutni a Szabadságos bázisra,míg mi 2 en elmenénk Vad Vidékbe kisérteni,bele egyeztünk,1 ideig néztük a 3 vérszopót,sok hullát kihoztak amiből mi is lakmároztunk,majd elindultunk a Vad Vidék fele,Sok Szabadságos,Szolgálatos,Stalker hullát találtunk itt út közben,heves harc lehetett itt,betértünk a Vad Vidékre,1 közeli Stalker csapathoz mentünk,lángokat és dobozokat szortunk oda,elég sok időbe tellet mire megöltük őket,
Már 1 idelye "Lőjük őket" társam elhalt,
Végre megvan,oda repülök feléjük és megvizsgálom őket nézetből,majd elindulok tovább 1 sötét nyirkos helyiségbe érek...

a szabadságos bázist elfoglalták a haverjaim és a vérszopókat már rég kinyírták volna, ja meg indítok egy új karit a szellemirtókból :D

Nehogy megmerjed XD AM most Ivolyal picit pihizek most a Szellemecskémet fejlesztgetem 1 ideig,aztán majd ha valaki rám talál nehogy lelőjön XD

meg másokba bele kajálva...

Thunderrel:
Vissza hívtak a helyőrségre, 2 nappal a vissza térésem elött, mert történt egy incidens.
a helyőrségre érkezve az egyik rangidős tiszt mondta el a helyzetet, valamint hogy Kosztyán most a szolgálat bázisán tanácskozik.
beérve a szobámba, bekapcsoltam a laptopom, és átnéztem az üzeneteim, 3 üzenet jött, mind Scarecrowtól.
3 ember PDA-jának adatait küldte el.
Utána néztem mindnek, érdekes feljegyzéseket találtam róluk a hírszerzésnél, 2 a századomból való volt.
a harmadik ismeretlen a számomra, de a hírszerzés szerint 1 rangú helikopter pilóta volt az egyesült államokban, de amint a fegyverfejlesztési tábornok keze alá került az aktáját titkosították.
ugyan ez volt a másik számomra még ismerős emberekkel.
Újabb üzenet jött tőle, azt írja hogy esélyt kapott rá hogy találkozzon velük, a bázisukon, én nem el feleltem, de ismertem hogy milyen önfejű találkozni fog velük.
-Hát legyen ha ezt akarod titokban tartom, de azért remélem tudod mit csinálsz Scarecrow
-Csak így vethetünk neki véget.
-Sok sikert.
-Kösz.

Scarecrow":9w435y17 mondta:
miközben szétnéztem a szobában ahol deaktiváltam a szörnnyikét, megtaláltam egy vaskos dossziét, amin a következő sor állt.
X-16 Kísérleti Kutató labor

Az első oldalakba bele olvasva világossá vált hogy az agyperzselő emberkéz alkotta létesítmény, amely az X-19 nevet viseli. kezd bennem a zóna is egy olyasfajta képet alkotni, hogy semmi misztikum nincs benne, hanem egy ember kéz alkotta elfuserált kutatás része volt.

Eltettem a táskámba, és mentem a mintákért, de nem volt lelkem eltenni egyet se, ezeket meg kell semmisíteni!
Elő vettem hát 3 kg C4 et, 2 a pillérekre raktam, 1 a kapszulákhoz, amiben a cseppfolyósított valami volt...
felsiettem az emeletre, ahol már vártak rám...
Borisz éppen szólalna meg, de Tátja megelőzi:
Miért nem hoztad fel!?
Mert nem kell! Amúgy meg tűnés ki az épületből, mert 10 perc múlva a levegőbe repül az egész hely!
Mi?!? kérdezték kórusban.
Nem hagyhatjuk lent azt a valamit! erősködök tátja.
Borisz villám gyorsan felpattant, és elindult a vészkijárat felé, én is mentem utána, de előbb vállamra kaptam Tátját, aki minden áron vissza akart menni a kapszulákban lévő trutyiért.
Eresz el te állat! ordítja, én meg ügyet sem vetve szaladtam Borisz mögött.
Gondolom halálra röhögi magát az eseményen...

Végre kiértünk a komplexumból, a felszínre érve pillantgatok az órámra semmi...
Borisz hozzám fordult:
-Szerintem már lejárt a 10 perc!
abban a szent pillanatban ahogy végére ért a mondatnak hatalmas robbanás rázta meg a területet, a gyár egy része rá omlott a laborra, beszakítva a földet egy krátert alkotva...
Borisz rendesen össze rezzent a látványtól.
Burn in to the Ground... mondtam büszkeségtől telített hangon a munkámra nézve.
1 perc gyönyörködés után elkezdtünk vissza sétálni a bunkerhez, a kapuban azonban egy tucat halott mutánsba botlottunk, és köztük az "igazság osztóba" rendesen megtépázódott a harc során, Borisz felkarolta és bevitte a bunkerbe.

Mennék utána, amikor Tátja megfogja a karom, és maga felé fordít, és így szól:
-Bocs, tudom hülyén viselkedtem lent.
-Nincs baj. mondom neki.
-Tudod te vagy az egyetlen ember akit még ismerek, és kedvelek a világon...Fontos vagy nekem.
"Teljesen lehibernáltam ezen a mondaton, bármit eltudtam volna képzelni, de ezt a mondatot nem, lehet hogy... nem az nem lehet... bár..."
-Te is fontos vagy nekem, mondtam neki higgadt nyugodt hangon.
beengedtem előttem, így volt időm kicsit gondolkozni:
"pont 3 év múltán ezen a szörnyű helyen kell hogy valaki belém szeressen?"

gondolkoztam még mi tévő legyek, de nem jutottam dűlőre, így hát bementem a bunkerbe a többiek után...

ez az az írásom amiben a gyárépület együttest a laborra omlasztottam, ami így teljesen megsemmisült!

ha nem tudsz valamit kérdezd meg

Javitva terminator1 amúgy hány emberem lehet 1 szerre?(hány embert irányithatok?)Pl most Zini vesztét járja mert lassan lelövetem,Ivoly most szunyókál míg valaki rá nem talál,szoval most lenne 1 új emberem a támadók közül akik megtámadták a Bárt,Kimostátok az agyát és új nevet adtatok neki vagy nem tom,azt 1 idő után vissza emlékszem ki vagyok és mit keresek itt,és erre ti próbáltok emlékezettni és akkor elmondom hol vannak stb...persze nem rövid idő alatt,vélemények?

Én lennék a PPSH-s ?

Kiscsillag:
Bejön valami alak egy pps-el a hátán, odadob elém egy ak-t 2 tárral, a traktorosnak pedig ad valami pisztolyt, asszem makarovot és kienged minket végre a cellából.
Elég nagy káosz van, a legkülönbözőbb kézifegyverek hangja érdekes, érdes kakofóniába olvad.
Mindenfelé kilőtt töltényhüvelyek, el is csúszom egy kisebb halmon.Meglátom azt a szolgálatost, aki tarkónvágott a puskatussal, körbenézek, és mivel senkit sem látok beleeresztek egy fél tárat a fej-nyak-mellkas tájékába.A koponyája három darabra szakadt, az agyveleje pedig szétfolyt a betoton.Jobban teszem, ha innen megyek, mielőtt még rájönnek, hogy én tettem.Különben sincs kedvem öldösni a szabadság tagjait.Bár még eggyel sem találkoztam, de még a hallottak alapján is jobban rokonszenvezek velük, mint a szolgálattal.Már ki is értem a katonai raktáraknál lévő kijárathoz.Kiengednek gyanútlanul, és már egy kisebb kocsmaszerűség ajtaja előtt állok, amikor eszembejut, hogy nem tudom, hogy mi lett a zombival.

Vissza
Top Alul