Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Scarecrow":9w435y17 mondta:miközben szétnéztem a szobában ahol deaktiváltam a szörnnyikét, megtaláltam egy vaskos dossziét, amin a következő sor állt.
X-16 Kísérleti Kutató labor
Az első oldalakba bele olvasva világossá vált hogy az agyperzselő emberkéz alkotta létesítmény, amely az X-19 nevet viseli. kezd bennem a zóna is egy olyasfajta képet alkotni, hogy semmi misztikum nincs benne, hanem egy ember kéz alkotta elfuserált kutatás része volt.
Eltettem a táskámba, és mentem a mintákért, de nem volt lelkem eltenni egyet se, ezeket meg kell semmisíteni!
Elő vettem hát 3 kg C4 et, 2 a pillérekre raktam, 1 a kapszulákhoz, amiben a cseppfolyósított valami volt...
felsiettem az emeletre, ahol már vártak rám...
Borisz éppen szólalna meg, de Tátja megelőzi:
Miért nem hoztad fel!?
Mert nem kell! Amúgy meg tűnés ki az épületből, mert 10 perc múlva a levegőbe repül az egész hely!
Mi?!? kérdezték kórusban.
Nem hagyhatjuk lent azt a valamit! erősködök tátja.
Borisz villám gyorsan felpattant, és elindult a vészkijárat felé, én is mentem utána, de előbb vállamra kaptam Tátját, aki minden áron vissza akart menni a kapszulákban lévő trutyiért.
Eresz el te állat! ordítja, én meg ügyet sem vetve szaladtam Borisz mögött.
Gondolom halálra röhögi magát az eseményen...
Végre kiértünk a komplexumból, a felszínre érve pillantgatok az órámra semmi...
Borisz hozzám fordult:
-Szerintem már lejárt a 10 perc!
abban a szent pillanatban ahogy végére ért a mondatnak hatalmas robbanás rázta meg a területet, a gyár egy része rá omlott a laborra, beszakítva a földet egy krátert alkotva...
Borisz rendesen össze rezzent a látványtól.
Burn in to the Ground... mondtam büszkeségtől telített hangon a munkámra nézve.
1 perc gyönyörködés után elkezdtünk vissza sétálni a bunkerhez, a kapuban azonban egy tucat halott mutánsba botlottunk, és köztük az "igazság osztóba" rendesen megtépázódott a harc során, Borisz felkarolta és bevitte a bunkerbe.
Mennék utána, amikor Tátja megfogja a karom, és maga felé fordít, és így szól:
-Bocs, tudom hülyén viselkedtem lent.
-Nincs baj. mondom neki.
-Tudod te vagy az egyetlen ember akit még ismerek, és kedvelek a világon...Fontos vagy nekem.
"Teljesen lehibernáltam ezen a mondaton, bármit eltudtam volna képzelni, de ezt a mondatot nem, lehet hogy... nem az nem lehet... bár..."
-Te is fontos vagy nekem, mondtam neki higgadt nyugodt hangon.
beengedtem előttem, így volt időm kicsit gondolkozni:
"pont 3 év múltán ezen a szörnyű helyen kell hogy valaki belém szeressen?"
gondolkoztam még mi tévő legyek, de nem jutottam dűlőre, így hát bementem a bunkerbe a többiek után...
Bejön valami alak egy pps-el a hátán, odadob elém egy ak-t 2 tárral, a traktorosnak pedig ad valami pisztolyt, asszem makarovot és kienged minket végre a cellából.
Elég nagy káosz van, a legkülönbözőbb kézifegyverek hangja érdekes, érdes kakofóniába olvad.
Mindenfelé kilőtt töltényhüvelyek, el is csúszom egy kisebb halmon.Meglátom azt a szolgálatost, aki tarkónvágott a puskatussal, körbenézek, és mivel senkit sem látok beleeresztek egy fél tárat a fej-nyak-mellkas tájékába.A koponyája három darabra szakadt, az agyveleje pedig szétfolyt a betoton.Jobban teszem, ha innen megyek, mielőtt még rájönnek, hogy én tettem.Különben sincs kedvem öldösni a szabadság tagjait.Bár még eggyel sem találkoztam, de még a hallottak alapján is jobban rokonszenvezek velük, mint a szolgálattal.Már ki is értem a katonai raktáraknál lévő kijárathoz.Kiengednek gyanútlanul, és már egy kisebb kocsmaszerűség ajtaja előtt állok, amikor eszembejut, hogy nem tudom, hogy mi lett a zombival.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.