Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Elmentem a szabadsághoz. A megjavított ruhákért és az "alkalmi kocsmáért odaadták" 5800-ért. De szóltak ,hogy kicsit bütyköljek rajta ,mert már nem a régi. Jól van ez most egy kicsit ráér. El kell mennem a bárba néhány dologért. Szükség van némi készletre még a helyhez. Hallottam ,hogy hoztak be pálinkát. Nagyon rég ittam. Még Kárpátalján egy magyar faluban.
Megérkezve látom ,hogy egy gyereket húznak ki egy épületből amin az állt ,hogy aréna. Néztem ,és nem akartam hinni a szememnek. Már gyerekeket is gyilkolnak ? Bemegyek ,és kérdőre vonom a sztalkerokat.
-Mégis mi ez ? Hogy képzeltek ilyet ?
-Megölni egy gyereket ?
-Ez a szerencsétlen most jött el otthonról ,és ti máris megölitek ?
Így válaszoltak.
-Ez megérdemelte . Bandita volt. Vagy tán közösködni akarsz vele ?
-Vitasd meg azzal a nagydarab páncélossal ott ! Minket hagyj békén !
A halál mindig felkavart. A gyengék és elesetteké még jobban. Dühösen mentem oda ahhoz az ürgéhez ,aki a gyilkosa volt.
-Te rohadt, szemét gyerekgyilkos ,és oldalbarúgtam ,de mint a szikla egyhelyben maradt.
Ekkor megfordult ,és leb*szott egy akkorát ,hogy az ajtóig repültem. Ekkor a fegyveremért nyúltam ami mellettem volt ,de a mellette álló ember megakadályozta a harcot.Majd mindketten kimentek.
-Jól eltalált a rohadék. Sajog az egész testem.
Egy kis idő múlva felkelek ,és leporolva magam vöröslő arcal ,még morgok egy sort az orrom alatt.
Majd elmegyek a bárba ,és veszek néhány üveggel a pálinkából ,meg némi konzervet. Kifogyóban a készlet ,és kitünő hamutartó használat után.
Bepakolva betolok egy kóstolót a páleszből ,majd visszaindulok a csehómba. Az út mellett látok egy hullahalmot égni ,és a szétfoszló emberi csontok mellett egy képeslapot látok.
Ennyi van ráírva. Szeretett anyámnak Szergej Moszkvából ! 2005.Május.7.
Szememet megtörölve ,és egy keresztet vetve folytatom az utamat.

Nagyon megárthatott nekem az a két üveg vodka. Nem tudtam uralkodni magamon, és folyton belekötöttem a szolgálatos őrökbe. Ezek után még rosszabb volt. Részegen, tántorogva kezdtem fel-alá járkálni a bár területén, fegyverrel a kezemben. Az őrök többször is rám ordítottak, hogy tegyem el a fegyvert. Aztán a negyedik felszólítás után megunták, és bevágtak a bázisukon, egy hűvös cellába, és elvették az összes nálam található fegyvert. Mikor Dimitrij ON-94-esét is elvették tőlem, azonnal felhördültem: "Hhé!...Ti s...s*ggfejek! Azonnal ad...*Hukk*...játok azt vi...vissza, mielőtt bego...gorombulok." A szolgálatosok csak szánakozva nézték ahogy részegen fenyegetem őket, majd sarkon fordultak és kimentek. Viszont az ajtóban még lehetett hallani a beszédüket: "Már megint egy reménye vesztett bolond." "Ja." Erre azonnal kiordítottam nekik: "Hé...Hékás! Fülem az mé...még van. Gyere ide, és megmutatom h...hogy ki a bolond!" Aztán elvesztettem az egyensúlyom, és nekidőltem a rácsnak. Még nézelődtem egy kis ideig, majd lassan a rácson támaszkodva elaludtam.

(Pár óra múlva)

Egy őr kezd zörögni a rácson, közben azt mondja: "Hé öreg! Ébresztő! Gyerünk, kelj fel te részeg disznó!" Erre azonnal felébredtem majd azt mondtam: "Fizetek." Lassan kinyitom a szemeimet, és látom ahogy kinyílik a vastag fémajtó. Azon a szolgálatosok egyik fejese jön be, a börtön őr kíséretében. "Ő lenne az?" Kérdezi gondterhelten. "Igen. Pár órával ezelőtt tartóztattuk le, nyílt fegyver használatért. Ráadásul ittasan." "Értem. Engedjék szabadon. De a fegyvereit még ne adják vissza. Majd ha csak kialudta a mámorát." Mondta a tiszt. "De uram! Mi lesz ha megint bajt csinál?" "Nézze! Van így is elég gondom. Holnapra várunk egy csapat banditát megint, és szabadon kell hagynunk a zárkát. Most nem érek rá ilyen semmiségekkel foglalkozni." "Igen uram." Mondta a börtön őr, aztán kinyitotta a zárka ajtót, és kivitt a kapukhoz. "Kö...Köszike hölgyem." Mondtam kótyagosan, majd elballagtam az aréna mellett lévő toronyhoz, és leültem a tövéhez. Folyamatosan csak néztem azokat a stalkereket, akik az arénából húzták kifele a hullákat, aztán a tüzet kezdtem nézni ahol elégették őket. Még egy ideig néztem, aztán lehajtottam a fejemet, és elkezdtem bánkódni a fegyverek miatt. "Most már abszolút nincs semmim. Az utolsó emléket is elvették. Rohadt szemetek." Gondoltam. Aztán ismét elaludtam.

Érdekes,csak most kezdem észrevenni magam körül a tényleges zónát.Amikor pár nappal ezelőtt kiültem egy fára nézelődni egy kutya falkát láttam ami főként vak kutyákból állt.Már éppen emeltem volna a fegyverem amikor megpillantottam valamit ami miatt nem bírtam lelőni őket.Tulajdonképpen egy család volt.Ahogy elnéztem,hogy hemperget a fűben a kutyakölyök,még így is tudja élvezni az életet,hogy ne lát semmit.Ekkor eszembe jutott az én családom,akik már nincsenek többé,s egy könnycsepp szökött a szemembe.Ebből az állapotomból egy puska dörrenése,keltett fel,még egy sorozat és már meg is ölték a kutyákat.Majd pár banditát látok közeledni,úgy néz ki nem vettek észre,ez jó hír.
6-an vannak ha jól számolom:-Heil Hi°°°°°!-Aha szóval neonácik,ezek már mindenhol ott vannak.Sikerült a beszélgetés végéig észrevétlen maradnom,szóval kihallgattattam őket.
Támadás terveznek a Kopaszfalu ellen,erről még beszámolok Farkasnak.

Miután kiértünk még beszélgettem mesterrel, sose szerettem így hívni, inkább a valódi nevén: Ardamant Vászja.
beszélgetés közben egy felfuvalkodott stalker oldalba rúgja, pechjére, a páncéllemezbe rúgott.
vászja megfordult, és akkorát lekevert neki, hogy az aréna ajtóig repült.
a fegyveréért nyúlna, de a két hullakirakodó megállítja.
nem tudom miért támad ránk.
Vászját, nem tudta különösen felbosszantani, ő szerinte csak egy felfuvalkodott okostojás, aki kis tapasztalatlan kezdő létére kiakarja oktatni, de én mást sejtek a háttérben...
de nem is foglalkoztunk vele sokat, lementünk a bárba, lent mindenki váll veregetve dicsért minket az arénában nyújtott teljesítmény ért.
még maga petrenkó is lejött, legalábbis elsőnek azt közölte hogy holnap is lesz meccs, ha tudok maradjak.
a másik híre már aggasztóbb volt, letartóztatták a kis védencem, gyorsan vissza mentem a szolgálatos bázisra petrenkóval, valóban Yurij volt a cellában, az ajtónak roskadva aludt.
Bólintottam petrenkónak, majd kimentem.
kifele menet még hallottam hogy keltegetik a szerencsétlent.
de nem törődtem most vele, csak megkértem 2 szolgálatost hogy tartsák szemmel, és ha elmenne állítsák meg addig amíg ott nem vagyok.
majd vissza mentem a 100 rad bárba ahol már igen jó volt a hangulat, olybá tűnik Vászja fizetett pár kocsmakört...

..Édes "otthon",vadászat,10ember,Küldetés,PDA,Vérszopók..Folytatás
Reggel lett,felkeltem,picit ropogtattam csontjaimat is :D azután elköszöntem barátomtól,vissza indultam Steiner műhelye/bárja fele,Hosszú utam volt,de a végén még a Bárt is elértem,elfordulva tőle indultam tovább a műhelybe,ott találtam Steinert a CLOSED feliratt alatt,gondolkodott,oda mentem hozzá ,bevezettem,kezébe nyomtam a Katonai Valamit,és átadtam neki a SEVA ruhát,amiért tuningolásokat is ingyen csinálja,Mondtam neki hogy még ne ezen a héten (még volt 4 nap) induljunk,bele egyezett,fél óra alatt meglett a Katonai cuccossal,Kinyitottam,csodák csodájára volt benne 1 feltúrbózott Szoviett Speciális Gázmaszk,ezt elvettem,1 PDA is volt benne Méghozzá Pripyat ban 1 rejtekhelyről,kimentem vadászni 1 kicsit,lekaptam már Banditátt és 1 Vérszopit,meglátok a Bár felől 10 Szolgálatost és felénk közelednek,megálnak és a közel fakunyhóba letelepszenek,nem tudtam mivan,köszönök nekik erre meg mondják hogy kell-e 1 küldetés,lekéne lőnöm SZabadságosokat,azonnal elutasitottam,kimentem a SZabadságra és ott kérdtem Küldetést,elküldtek megölni a Vérszopókat 1 elhagyatott faluba és a Észak részén a Katonai raktáraknál lelőni a Zsoldosokat és elhozni vezérük fegyverét,bele egyeztem,elindultam Előszőr a Zsoldosokhoz,4 en voltak,oda dobtam 1 gránátott,azonnal 2 egyből meghalt,rám lőtek,el is találtak,nem súlyos helyen csak horzsolt,lelőtem a 3. adikat majd másik fedezékbe futottam,megint horzsolt 1 lövés,oda guritottam 1 másik gránátott,robbant,nem találta el,de amíg a füst felnem szállt kihasználtam az alkalmat,leszúrtam,1 percig nézve a hullát motoszkálást hallok,Vérszopó volt az,Felkapom a vezér fegyverét de üres,1 másik fegyverét is de abba nincs tár,a 3. adiké meg a robbanás miatt be akadt,Előve veszem késem és a VÉrszopó hasába szúrok,testén Kés átment és bele akadt a falba,Elő vettem Eagle met és bele lőtem,elhalt,erőfeszitéssel késemet kiszedtem,Felkaptam a vezér fegyverét és PDA ját,meg elsősegély csomagokat és egy PSO távcsőt,Mivel 5 Vérszopóról beszéltek és most megöltem 1 et,vadászatomnál még 1 et 3 maradt,mögélyük lopodztam,felmentem 1 magas esésű Dombra,becéloztam az 1 iket a 3 közül,lőtem,holtan esett a földre,a másik kettő társa halála láttán láthatatlan lett és keresett a gyilkos után,1 ik körvonalait megláttam,követtem,tüzeltem,ezis elhalt,a 3 adik észre vett engem,felém közeledett,nem birt felmászni a dombon,ez idő tájt kilőtem,vissza mentem a Szabadságos Bázisra és 15 000 RUbelt kaptam,Steiner hez mentem és oda adtam neki ebből 2 000 ret,Megjavitotta ruhámat,és mondtam neki hogy még 3 nap,de ha Nincs Meg a Szervo több is lehet,majd elaludtam...

Visszaérve a csehóba. Gondolkodásba kezdtem. Nem értettem ,hogy mi is folyik körülöttem. Nem is igazán érdekelt. A ház tulajának volt egy csomó holmija. Átkutatva őket kiderült ,hogy az öreg egy volt szovjet katona ,és találtam néhány váltás ruházatot minden évszakra ,és egy PPS43-ast. Bizonyára a frontszolgálat után elfeledkeztek a fegyveréről. Bár a Szovjetunióban van bőven.
Súlyos teher nekem az az AK minden forduló után. Egy gyors karbantartás után ,a fegyver egyszerűségéből kifolyólag hozzájutottam egy tökéletes állapotban lévő géppisztolyhoz ,ami még ma is megállja a helyét. Bár ,hogy őszinte legyek nem mennék neki vele egy kisdínónak vagy minek. Foggalmam sincs mi is lehet az...
Visszatért Zini a portyából. Meghozta a cuccomat. Meg is köszöntem. A juttatásaiért átnyújtottam a megjavított ruhát. Örült neki. Gyorsan portyára is indult. Esélye sem volt az áldozatainak ,mint megtudtam későbbi elbeszéléseiből.
Később konzultált a szabadsággal ,és mikor visszatért markomba nyomott 2000 rubelt. Mikor ide érkeztem akkor is jól fizetett ,de most már olyan mintha egy jólfizetett munkás lennék.
Mellesleg 2 nap múlva indulunk felderítésre ,és néhány szolgálatos settenkedik erre. Nem akarom ,hogy zaklassák a szabadságot. Jóban vagyok velük...

Ahogy elértük a hangárat nem találtunk bent senkit. Na mondom ez jól kezdődik elmegyek bárba. Társam is támogatta az ötletet. Odaérve bementem a szolgálat területére. Katonákat és katonai sztalkereket beengednek. Petrenkó a helyi parancsnok hívott is. Odamenve adott egy küldetést. El kell tenni láb alól egy sztalkert. Megadta a PDA frekvenciát. Észrevettem hogy ugyanez a célpont benne van a PDAban. Rátámadt 2x a helyőrségre. Ezután lementem bárba. Ekkor megszólít egy banditaköpenyes alak.Lenne egy célpont. Nem engedhetjük hogy egyesek félistenként járják a zónát. Megadta a PDA frekvenciát. Ez is ugyanaz az ember volt.Nagy port kavarhatott itt is. Ezután még ugyanez a sztalker mondta hogy feltételezetten katonai raktárakban van. Elindultunk arra. Egyre erősödött a jel amikor megláttuk. A veszélyes falutól keletre. Becéloztuk mindketten majd elkezdtük osztani az áldást. Az én sorozatom súrolta a lábát a társamé a hátát. Elkezdett szaladni ahogy bírt de Iván lövetéke hátba kapta és összeesett. Ezután odamentünk és hogy ne ismétlődjön meg az mint a grozámat el rablóval, az Alpietsből belelőttem a fejébe 3at. Elvettem a PDAjat. Egy vöröserdei rejtekhely volt rajta majd elindultam bárba. Petrenkó átadott egy buborékot és 15000 rubelt. A sztalker egy gyöngysort és 5000 Rubelt. Mondani se kell Iván a pénzt választotta mindkét esetben. Ekkor jelez a PDA. Annak a PDAjat jelzi aki ellopta a Grozám. Jobb lesz elmondani miért lőttem rá és tisztázni ezt az egész gana*ságot. Amúgy is honnan a fenéből tudhattam volna hogy nem bandita ha egyszer ott volt 6 előtte pár perccel, és ő is banditajelmezben szaladgált.

Thunderrel:

Már egy fál órája baktatok, amikor a kilőtt HMMWV-k roncsainál, majdnem egy tucat embert vettem észre.
Elővettem a távcsövem, de azt hittem megáll a szívem, ezüstszürke színű Exoruhások kutattak a roncsok között.
Pedig már meghalt Tuborg... és az érdekes az hogy a szemétdombra eddig még soha nem merészkedtek el...
Ekkor mögöttem egy kibiztosított fegyver hangja hallatszott.
Fel állni! mondja egy hang mögöttem.
A kezeimet nem tettem fel, és úgy fordultam meg.
egy HK-416ossal felvértezett exosekeltonos volt a lefegyverzőm.
A szervópáncélós leengedte a fegyvert, és beleszólt a rádióba:
-Uram itt van egy ember akivel biztosan szeretne beszélni!
-Alpha 4es, ki az?
-A katona barátja uram!
-Jöjjenek ide!
-értettem.
Majd eltette a rádiót, és elkísért a parancsnokáig, aki nem más volt mint Főnix.
intett a katonának aki visszatért az őrhelyére.
mit keresel erre főnix? kérdem tőle.
Ugyan azt amit Yadviga Chernova ex tengerész gyalogos, jelenleg önbíráskodó, és társa Tatjána Filatova a szaharov által megbecsült tudós lánya, mára szegény renegátok hírnevével vetekszik.
Honnan ismered őket? kérdeztem kiábrándulva.
Több informátorunk van a zónában mint a kormánynak, itt ha támadás indul egy őrposzt ellen már azelőtt tudjuk mielőtt elindulnak a támadók...
ezt nem jó tudni... de mégis mi a frászt akarsz? feleltem.
Minden bizonnyal tisztában vagy ezzel a helyzettel ami itt készülődik, de valójában tudod-e kik a támadóid?
Zsoldosok... felelem.
Nem! vágja rá. Nem zsoldosok.
Ezzel a lendülettel belerúgott egy halott tetembe, ami a vállára fordulva mutatta az amerikai zászlót.
Ilyen ruhát bárki szerezhet. mondtam neki.
És top technológiát is? Modern fegyverzetet, amit azelőtt senki még csak látni sem látott a zónában?
Jó van benne valami... de... de mi köze mi érdekeltsége lenne az USA-nak a zónában?
Relikviák információk, talán új fegyvereket akar létrehozni, ezt az egyet nem tudom, de azt tudom ki a parancsnoka az egésznek.
Kicsoda? kérdem.
Emlékszel még Irakra, és az ott tesztelt kis hatótávolságú szuper fegyverre?
Igen... 500 méteren belül mindent elpusztított...
Ugyan az a tábornok áll ezek mögött, aki akkor annak a fegyvernek a kifejlesztése mögött.
Na várj csak! neked mi közöd ehhez? kérdem.
Óóó semmi, csak ha amcsik költöznek ide, akkor mi sem maradunk sokáig rejtve...
Közös az ellenség Thunder, tudom hogy a múltad téged az amerikaiakhoz köt, de itt a zónában inkább ésszerűen dönts! ha szükséged lenne segítségre szólj, és a legjobb 5 emberemet küldöm neked.
Tudod mit Tom? gondolkodj rajta, adok egy frekvenciát ezzel elérhetsz minket bármerre a zónában, de a jelszót jegyezd meg: Jégmadár.
ha ezt nem mondod be akkor elváltunk a csatornáról!.
Majd gondolkozom rajta... feleltem, és elindultam a helyőrség felé.
sikeresen megérkeztem fél óra erőltetett kocogás után, az út nyugis volt.
Beérve Kosztyán egy jó hírrel fogadott: megölték Boriszék a katona gyilkos stalkert, és Borisz Prioritásba helyezte Scarecrow megtalálását, és a vele való békés megegyezést.
Kissé jobb kedély állapotba helyezett, a de Főnix kérése nem hagyott nyugodni, elmondtam Kosztyánnak is.
Meglepődött, hogy az üldözőim ajánlanak béke jobbot, de itt minden megeshet.

A Halál
Felkeltem,gondoltam jól esik1 kis portyázás relikviákra,Elindultam keresni,találtam 2 kristály relikviát,ovatosan anomáliákhoz férkőzve tovább kutattam,semmi...Nicsak mi az?1 húscafat,felkaptam,Ekkor felém fut 1 Vadkan falka,előkapom Obokanomat és Lövöm őket,nagy nehezen megvannak de bele harapnak a lábamba,vissza fele út meglátok 1 vérszopót,nagy nehezen lelövöm,tovább menve 2 alak közeledik felém,rám lőnek,horzsolta golyólyuk a hátamat és lábamat,vissza akartam lőni de pehemre töltényem kifogyott,futásba indultam,Eltalálta az 1 ik a hátamat,a földre estem,oda akartam kúszni Obokanomhoz hogy tárat cseréljek,nem sikerült,elővettem kis Stukeremet,de az is fogyva volt,a pi**ába mondtam magamba,oda jött az 1ik,fegyverét a távolról a fejemhez fogva,ideges volt,1 lövése mellé ment,1 Horzsolta a nyakamat,a következő eltalált a fejemen,Alig éreztem valamit,elvették PDA mat utolsó látásaimnál,és elsötétült elöttem minden,multamatt idéztem fel mindenbe,de hirtelen 1 hangot hallok meg valami távolról álmomba,1 kevés moccanás,nem érzek semmit..

Reggelre esőre ébredtem. Teljesen átáztam, mivel a torony aljában aludtam át az éjszakát. Kegyetlenül zúgott és fájt a fejem. És nem emlékszem, hogy mi történt tegnap. Próbálok vissza aludni, hogy kipihenjem a másnaposságot, de nem sikerül. Amikor már majdnem lehunyom a szemem, egy furcsa, mély, félelmetes hangot hallok: "Amit akarsz, itt van stalker. Jöjj!" Megrázom a fejem, és próbálok felébredni, amikor ismét meghallom azt a hangot: "Csak egy kaphat jutalmat, látom a legfőbb kívánságod. Jöjj, és elnyered jutalmad." Ismét megrázom a fejem, és felállok. "Ez most csak a zóna ocsmány játéka, vagy csak halucinálok?" Kérdezem magamtól. Aztán ismét meghallom a hívogató szavakat: "Kelj útra stalker a zóna szíve felé, és minden kívánságod teljesül." Ez a mondat teljesen megbabonázott. Nem éreztem az esőt, és nem hallottam a villámlásokat. Úgy éreztem, hogy nincs körülöttem semmi, még a sajgó fejemet se éreztem. Aztán ahogy voltam, fegyvertelenül, senkit, és semmit nem érezve, elindultam a katonai raktárak felé. Épp áthaladtam volna, az őrségen, amikor megállítanak. Utána már csak arra eszmélek, hogy egy házban vagyok, megint fáj a fejem, és a szolgálat orvosa vizsgál. Az asztalon, egy pohár víz, és egy fájdalom csillapító. Felkelek, és megkérdeztem az orvost, hogy hol vagyok és mi történt, de nem válaszol, hanem csak egyszerűen fogja magát, és kimegy. Rám zárul a vastag fémajtó. Kinéztem azon a kis résen ami az ajtón volt, és kiordítottam: "Most mit követtem el?" Válasz nincs. Elkezdtem körbe-körbe járkálni a szobában, aztán leültem az ágyra. Mivel még mindig fájt a fejem, bevettem a fájdalom csillapítót, és lefeküdtem pihenni.

csak hogy ne essen félre értes, nem azt mondtam hogy menj a szerepjátékból, csak ne túlozz, mondjuk 1 nap 1-2 küldetés, és ne pörgesd az időt úgy mint az állat, tartsd a lépést velünk, ne siess nem rohanunk sehova.
fegyverzet meg szépen lassan pl nem 1 ládányi vintorez töltény, meg RG-6 gránátvető, meg VSS vintorezt kell találni egyszerre.
szépen sorjában Lassan...
figyelembe kell venni a mostoha körülményeket...
a PONTOSAN célzó zsoldosokat.
az Erős mutánsokat (magyarán ne döfj le egy kis óriást)
hanem egy csapat mutáns az azért elég megerőltető harcok árán győzd le.
és ne operálj annyi féle képpen...
légy oly szíves a hosszabb életű játékért tartsd(suk) már be ezt.

ok akk most máshogy:Szabadság 1 ik embere
Keresgélek itt közel a Katonai konténereknél dolgokat,meglátok 1 hullát,agy veleje ömlik ki a fejéből,valami Zini neve volt,semmi se volt nála csak Elromlott fegyverek és kifogyott tárak,Nem értettem mi lehet ez,elég új vagyok itt,V-Várj mi mi ez?Felébredek,nem tudom hol vagyok,még mindig Szabadságos vagyok,de 1 kocsi hátulján fekszek más emberrel 1 üt,Nagyon salyog a szivem és fejem,megnézem a többi embert,hullák,már tudtam mi ez,visznek Ki a Zónából eltemetni,Nagy nehezen elkúsztam a végéig és ki estem a Kocsiból,elötte 1 ik Stalkernek "Kölcsön vettem" a Fort ját,1 tár volt benne de az teljesen,1 másiknál még kerestem hozzá,így lett 3 táram ezek közül 1 bevolt töltve,le hajitom magam az útra,lágy pislantásokkal felém közeledő katonákat ismerek meg...

Tetszik Nabu kis kocsmája, meg az, hogy szimpatizál a hely a szabadsággal, be is szállnék, ha lehet.

27 éves vagyok, metróvezető voltam.De kidobtak az állásból, mert egyszer piáltam meló előtt és elütöttem valami nőt.Volt is belőle per, de ott ahol most vagyok már nem ér el a törvény vas marka.Itt bizony már nem nagyon számít az ember múltja "odakint" , ahogy itt mondják.Mindig is szerettem harmónikázni, tudok is valamennyire.De sajnos el kellett adnom örök társamat ahhoz, hogy megfelelő felszerelést biztosítsak magamnak ide , a zónába.Olyan ez, mintha a lelkemet adtam volna el egy hitvány vadászpuskáért, amit még kezelni is alig tudok, és még a hangja sem tetszetős, mint annak, amit előtte forgattam a kezemben.Ezen kívül rajtam van az örökölt bőrkabát, ami hosszú, és elég vastag, tehát valamien szinten csak véd a sugárzástól és a golyóktól.Van még nálam pár akciósan vett konzerv is, és pár zacskó dohány, meg pár csomag sodrópapír.Nameg egy skatulya gyufa.Ez mindenem, mivel még a házamat sem tudtam eladni, mert a szüleimmel éltem együtt, de ők miutám tudomást szereztek a munkaelyi "aprócska" mulasztásomról látni sem akartak többé.Most itt vagyok, valami elhagyott falucskában, a zóna határa mellett.Van itt még pár hozzám hasonló alak, mint újfiút meghívtak egy üveg vodkára, és maguk is iszogatni kezdtek.Nem tudom, hogy mit ünnepelnek az érkezésemen, egy olyan helyre tettem be a lábamat, ahol az embernek nincs keresnivalója.

Vissza
Top Alul