Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
..ismeretek,Az Aréna,Első Menet,Második,Ennyi elég mára..Folytatás
Barátom a mostani "technikus" meghívott 1 Vodkára,majd közölte velem hogy elakar jutni 1-2 helyre,mondtam hogy oké de mielött ÉSzak fele indulnánk megvizsgálom a Közeli Vad Vidéket és a melleti Yantar helyet ahol Zoombik vannak,Bele egyezett,Oda szólt nekem 1 Stalker,hogy:
Pénz akarsz Gyűjteni?Menny az Arénába Szerencsét Próbálni
Mit jelent ez? kérdem,
Mondta hogy itt a bár elött van 1 Aréna ahol küzdhetsz halálra jó sok pénzért
Hát jó mondtam
Oda mentem az Aréna vezető elé és elmondta mi a szitu,ő adnak fegyvereket meg minden,kaptap 2 kötszert 1 elsőegély csomagot és 1 Eaglet,bedobtak 1 Kezdő mellé,
A Hangos bemondón:Most 2 Aréna újoncot láthattok akik halálig fognak most küzdeni,Mindent bele!RAJTA!!!!
Elindult a harc,balról közeledtem,megláttam,tüzeltem,lábát megsebeztem nem birt járni,tárat cseréltem,felmásztam a dobozokra és fejbe lőtem
Hangos bemondón: Hát igen ilyen 1 Hús vs Profi küzdelem
Kimentem és kaptam 2500 rubelt
Majd elkezdi,hé akarsz ennek a 2 szeresét is megkeresni?
Igen volt a válaszom,
Kaptam 2 kötszert 2 elsősegély csomagot és 1 AK 47 est PSO val
Hangos bemondón: Most megláthatjuk hogy 1 Volt Szabadságos aki most életéért küzd mit ér 1 Profi ellen?Hús Vs Hús 1ikük most kutya eledel lessz,Felkészültetek?RAJTA!!!
Elindult a meccs,Megint balról közeledtem,rossz ötlet volt,majdnem eltalált,felszereltem a Távcsövet fegyveremre,felmásztam a Dobozokra,Válon lőtem,Gyorsan befutottam 2 fedezékkel előrébb,mögé surrantam,Közelharcba kerekedtünk,győztesként kerültem ki
Hangos bemondón: Hát igen néha még a veteránok ból is csak 1 Csont marad
Kimegyek majd kapok 5 000 RUbelt,Cuccaimat felveszem majd vissza megyek a bár melleti kis helyemre amit én rendeztem be,már megint Scar közeledik felém Yurij mögöt,Köszönök nekik majd lefeküdnek mellém pihenni...:D

Érdekes utam volt. Sikeresen visszaértem. Útközben teljesen váletlenül megpillantottam valami tárgyat. Csillogott a bokorban. Kaptam némi jegyzetet a relikviákról. Ez bizony egy húscafat. Azt is tudom hova jó. A széle a töltényadagolóba reteszelve meggyorsítja a hüvelykilövelést. Ezálltal a fegyver tűzgyorsasága megnövekszik. Van jó pár töltényadagolóm ,majd kipróbálom. Szerencsére Zini barátom összehozott azzal a technikussal aki megmutatott néhány fogást. A szakirodalmat átolvasva rájöttem ,hogy ezek még annyira se bonyolultak ,mint egy óra. A szélek eltávolítása után elindultam az uticélom felé. A húscafat látszólag nem sérült ,és nem is látszik a beavatkozás. A bárba érve dobtam pár vodkát a helyi arcokkal ,és reklámoztam az új kis műhelyemet. Végre dolgozhatok 2 év semmittevés után. Kaptam is néhány újabb információt ,bizonyos eszközökről ,amik segíthetnek. Szintén a szovjet időkből. Egy kis betonbunker a "Vörös erdőben" . Ez már megint milyen név ? Nem lehet olyan vészes...
Ott találhatok cuccokat ,csak a sztalkerek tartanak odamenni. Veszélyesnek tartják.
Nem gond ,de azért jól jöhet néhány barát. Na csak ki van itt ? Zini. Látszólag derült hangulata van. A sgítségét megjutalmazom a húscafattal. Örül is neki. Én is. Köszönt az ismerős Yurijnak és egy ismeretlen sztalkernek ,mire az bemosott olyat neki ,hogy csak durrant. Ezt nem hagyom. Oda megyek feltűrt kabátújjal ,és ökölbe szorított kézzel ,de Yurij lecsitítja a harmadikat. Aki nagyon dühös. Rám is szúrós tekintettel néz ,de a helyzet után meghívom Zinit egy vodkára ,és egy-egy szál cigaretta mellett ismertetem szándékaimat. Ó és igen. Kaptam tőle a szükséges alkatrészekből. Egy igaz barátra leltem ebben a veszélyes zónában ,de egy biztos. Egyenlőre szeretek itt lenni ,bár a megölt ember emléke továbbra is kísért...

Épp a pultot támasztottam és beszélgettem az újdonsült technikus haverral, amikor egy katona és egy stalker lép be az ajtón. Ahogy az várható volt, mindenki alaposan szemügyre vette, az egyenruhás alakot, és kigombolta a pisztolytokot, biztonság esetére. Odajöttek a pulthoz és rendeltek egy italt. Ezt az alkalmat nem hagyhattam ki, ezért odaléptem a katonához és határozott hanggal megkérdeztem: "Maga katona, ugye?" A fickó még az italért nyúlt, ivott egy kortyot, majd egyszerűen rá vágta hogy: "Igen." Aztán megkérdeztem hogy nem ismeri e a bátyámat, és közben elővettem egy képet a bátyámról. A kép láttán, tágra nyílt a szeme, és félre nyelt. "Yurij?" Kérdezte döbbenten. "Honnan tudja a nevem?" Kérdeztem vissza. Aztán se szó, se beszéd, megragadta a vállam és kirángatott a kocsmából. Odakint ismét megkérdeztem: "Honnan ismeri a bátyámat?" "Együtt szolgáltam vele." Mindent elmondott. Elmondta hogyan harcolt, szenvedett, és halt meg. "De...de...Akkor ki ölte meg?" "A gyilkosa már rég halott." Mondta. Ez a hír teljesen lesújtott. Bánatomban neki támaszkodtam háttal a falnak, és elkezdtem folyamatosan a földre csúszni. "Nem akarta hogy kövesd." Tette hozzá a katona. "Ezért jöttem a zónába,...hogy megbosszuljam az ő halálát. És most amikor közel kerültem a célomhoz,...kiderül hogy teljesen feleslegesen jöttem ide." Mondtam teljesen kikelve magamból, és a falhoz vágtam a sörétest. "Sajnálom." Mondta a katona. "Mit?...Semmi értelme nem volt annak hogy idejöttem...Mindent elvesztettem." A beszédem is akadozott a dühtől és a bánattól. "Most mit....Most mit csináljak?" Kérdeztem. A katona azt mondta, hogy szerinte hagyjam el a zónát, aztán elment, és még odasúgott valamit a társának. Én felálltam, vissza mentem a kocsmába, és rendeltem három üveg vodkát, és egy erős likőrt. Nem tudtam leplezni teljesen a bánatom, mert látni lehetett a pultra csöpögő könnyeket. Amint megláttam, gyorsan letöröltem az asztalról, és egy pohárba összeöntöttem a likőrt és a vodkát. Mikor megittam, már kezdtem érezni is, a bódító hatását. Aztán kimentem a kocsmából, a másik két vodkás üveggel a kezemben, és felmásztam a bár bejáratánál lévő konténerek tetejére, ott leültem a szélére ahol eltűnhetek szem elől. Ott kezdtem neki a másik két üveg vodkának, és közben hangosan káromkodva, szidtam a zónát, és lövöldöztem a látó határon feltűnő kutyákra, a szolgálatos őrök többszöri felszólításának ellenére.

(Áááh...Scare, lelőtted a poént. Na nem baj van még mit tennem. )

A szabadság bázisától a bár felé áll négy épület. Van egy három tömbös ház. Az a műhelyem. Ugorjatok csak be. Kereskedéssel is foglalatoskodnék. Konkurenciát építek a bárnak.

Ez a volt szabadságos a velem lévő sztalker akart lenni mert akkor törölheted!!!!!!!!

A raktáraktól (szabadság bázis) délre áll 3 darab háztömb. Ez igazából egy. Van ettől a helytől pár méterre ,egy Lada ,meg egy traktor.És ott áll az az épület ahol a Skull vezette Dutysok meg akarták rohanni a szabadságot.
Remélem ez már segít mindenkinek. Szóljon ha nincs tisztában vele ,akkor megpróbálom térképen megmutatni ,de szerintem már mindenki tudja.

U.I. Ha van bármi hasznos Infod . Sascha Steiner a te embered.

Nem. Téglaház. Ott van a faház előtt. Ha elindulsz a faháztól a szabadság bázisa felé,vagy kikerülöd ,vagy átmész az udvarán.

Nem rossz helyre vacokltad be magad.Legalább a szabadok és a szolgálat között vagy.Így mindkét frakció igénybeveheti a szolgálataidat.

Szegény Tatjánát alaposan megagyaltam, utólag már sajnálom. Igyekszem jóvátenni, ennek fényében adtam neki egy konzervet, amit
még két napja vettem magamnak. Ritkaság az ilyen luxuskaja errefelé. De nem baj, megérdemelte, és a hálózsákomat is. Reggel én keltem
fel hamarabb, hagytam aludni szegényt. Főztem kávét, és próbáltam valami májgaluskalevest csinálni. Egészen jól sikerült, Tatjána legalábbis
díjazta. A reggeli után olvastam neki a Bibliából, ezen kicsit csodálkozott, de megértem. Mikor minden napkezdő dologgal végeztünk,
elindultunk a mocsáron át, az északnyugati erdő felé. Egyszer megszólalt a rövid hatótávolságú rádióm, majd helikopter zaj verte fel
a párás levegő csendjét:
- Hallottad, mi lett Igorral?
- Ja, szegény.
- Azért mocskos egy halál ez, főleg ilyen fiatalon...
- Főleg, hogy egy éve van felesége... várj, kik azok? Két sztalker, repüljünk rájuk!
Próbáltunk a sík terepről valami fedzékbe szaladni, de sikertelenül.
- Nézd csak, ezek nők!
- Ja, de... nem gyakoriak errefelé, és nem csaj volt az, aki megdobálta a kordoniakat gránáttal?
- De, biztos az egyik volt. Azonnali tűzparancs! Szórd meg őket gépágyúval, de előtte jelentsd le a helyzetünket!
- Rühellem ezt a melót...
Megszólalt a kávédaráló gépágyúja, a golyók felszántották körülöttünk a földet. Egy pár Tátja mellé csapódott be, aki elesett.
Nem tudtunk hová futni, ezért szembe kellett szálni a támadókkal. Egy mozdulattal leakasztottam a hátamról a cheytacot, majd röpke
célzás után a farokrotorra céloztam. Az első lövés talált, a helikopter fara megemelkedett, majd a lélekvesztővé alacsonyodott eszköz
eszetlenül pörögni kezdett, és tőlünk párszáz méterre a földbe csapódott.
Most nem foglalkozhattunk velük, találkoznom kellett azzal a sztalkerrel, minél hamarabb.

..1 új "labor",rendezkedés,az első vendégek..Folytatás
Steiner felébreszt hogy bemutassa újdonsült Technikus "Laborját" Hát jó,megkérdeztem hogy lakhatok-e ott és viszek oda 1 Stalkert is,bele egyezet,Szoltam a Stalkernak,az a berúgott volt aki beszél Yurij al,most józan volt,elindultunk arra felé,át a Katonai Raktárokhoz,Oda vezetett minket
Tádááá-mondta Steiner
Szép kecó mondtam Grigorijal és a berugott csávóval 1 üt,megmutatta hol aludhatok,ott volt hátul 1 kis rész ott szundizhattam kedvemre,volt ott Póker Szett is,beszartam,találtunk 1 gitárt is,Szét tépet bútorok is voltak de kényelmesek!
Beszarok mondtam végül az újdonsült Technikusnak
Gondolkodtam majd eszembe jutott valami,kerestem Ólom lemezeket,az ablakra erősitettem őket,majd mondtam:
Ez más Technikus laborról loptam el,a lényege az hogy ne tudjanak lelőni mivel az ólom kemény megvéd
Bele egyeztek,Segitettem berendezkedni,letettem a cuccaimat is,És kimentem levegőt szívni,elég hamar idő alatt megjelent 3 Szabadságos és felém szóltak: Hé ez 1 Technikus bolt?mert a PDA-nkon itt láttunk 1 új Technikus jelet,válaszoltam hogy igen,bevezettem őket,Steiner nagy meglepődésére,első vevő,első aggodalom
Nagyon izgult Steiner de elkészült azzal hogy feltuningolja a Szabadságos Fegyverét és Javitson a ruhákon,2164$ et keresett,abból nekem adott 664 et majd mondta: hogy kössz a segitséget
ELfáradtam annyit rendezkedtünk,mai estémet itt töltöttöm Holnap Vad Vidék HOlnapután Yantar és jövvök vissza,mondtam a Technikusnak fél álmomban...

Én most független vagyok. Ugyanúgy részesül mindenki a szolgáltatásokból. Jó kis helyet akarok létrehozni. Zinit is elhívtam ,bár nem nagyon tetszett neki a hely ,azért megvolt vele. Behozott valami szabadságit. Hmm.. Az első vevő. Örültem neki,bár nagyon izgultam ,hogy el ne csesszem de az elégedett vendég fizetett is. A haverjai egyre gyakrabban jönnek ide kisebb javítások ügyében. Azt hiszem a frakciójuk örül az ittlétemnek.
Érdekes ötletem támadt. Ha már itt vagyok ,akkor megadom a módját is. Régi asztalokból ,és székekből építettünk egy kisebb bárt.
Néhány őrültebb sztalker puskaporral keverte a vodkát ,de láthatólag nagyon izlett nekik. Nos ez is itallapon lesz.
Pár raklapnyi vodkát sikerült szerezni a banditáktól ,egy sztalkertámadás alkalmával.
Most már ha vodkázni akarnak ,akkor is bátran jöhetnek bedobni néhányat.
Sőt. Áron alul van nálunk a cigaretta. A forrás nem publikus...
Mégsem hagy nyugodni az ,hogy nincsenek még meg az említett dolgok a bunkerből. Egye fene . Elmegyek érte ,de kell néhány ember. Majd meghírdetem a vendégek között.
Szereztem egy rádiót. Mostantól kellemes muzsika fogadja az erre járó fáradt sztalkereket.
Szükségem lesz egy SEVA ruhára. Ismerek egy bizonyos Fürgét. Ha erre jár megkérdezem tőle.
"A zóna remeg ,a pia remek nyitva az ajtó sztalkerek." Nem túl eszes mondat ,de nincs csehó szlogen nélkül.

..Ez meg mi?Indulás,a Vad Vidék..Folytatás
Felkeltem,hát nem arra ébredek hogy Steiner barátom csinált 1 bárt?Tele vendégekkel szereléss minden,Beszarok mondtam neki végül
Aztán elmondtam hogy dolgom van Yantar ban és a Vad Vidéken 2 napig min. távol leszek,azután itt körül nézek majd indulás az a bunker vagy hova akarsz menni,magyarul 4 nap alatt,
Ok de kell nekem 1 SEVA ruha betudsz nekem szerezni?
1 Seva?Jólvan megpróbálom egyefene,de!Nekem addig szerezz meg 1 Stalker Szervot már kérlek,itt a Szabadság bázisan van 1,Yantar ban meg SEVA,Köszike
Elköszöntünk 1 mástól felkaptam a cucaimat és elindultam,Kicseréltem VIntáromba és Obokanomba a táramat,minden tárat vittem mellé és töltényt,felvettem 5 gránátott amit kaptam 1 Szabadságostól,és mivel Steiner nekem ingyen javit (De csak javit) Megjavitotta nekem a Mostani Zsoldos ruhámat,elindultam a Vad Vidék felé,a Báron át kellet menem,néhány óra múlva beértem,köszöntem 1 ott lévő Stalker csoportnak,megláttam 1 félig ember félig mutáns fajta izét,tudtam mi ez,Valami Snork,amit én orrmányosnak becézek,lelőtem,lábát levágtam,indultam tovább keresgéltem semmi,1 szer csak Rádiójeladást kapok,1 Zsoldostól jött,megkérdeztek hogy énis Zsoldos vagyok-e,mondtam nem én csak ezt a ruhát hordom
Nem kaptam választ,helyette 1 mesterlövész távoli lövését hallom,fedezékbe vonultam,1 másoddal az után oda pattant a golyó ahol álltam a lövésnél
Kinéztem,VIntár távcsövömön ovatósan,1 Zsoldos Mesterlövész volt,megint tüzelt,gyorsan befutottam 1 épületbe,1 ablakból kinéztem,eldőrdült a vintár,tárat cseréltem,újra belenéztem,már csak 1 hullát láttam,eltaláltam,Körül nézek jobban,Keleti részét és Északi részét ismerem a VadVidéknek,Északi Része üres Keleti részén Stalkerek,Nyugat fele vonultam,úristen mennyi mutáns mindenhol,Vérszopók,vadkanok,rágcsálok,orrmányosok,husik,kutyák,oda hát nem mentem,AKkor DÉl fele vonultam Jantar felé...

Áhhh... a ménkű verje meg ezt a stalkert, 2 lekevert pofon után a kezét nyújtja, látszólag megbékéltem, de belül teljes méreg voltam, úgy hogy majd szét robbantam, nem is vártam sokat, amint elment a stalker pihenni elmentem Arine hoz, bent egy ismerős kollégával a "Mesterrel" találkoztam.
üdvözöltük egymást, és megbeszéltük arineel hogy együtt 1 csapatban a saját felszerelésünkkel játszhassunk.
ellenünk 7 bandita és 4 zsoldos van, a vad területen kapták el őket.
A hangos bemondón arine hangja: Ma 2 vérprofi ossza az igazságot a bűnösökre. 2en 11 ellen akárhogyan is nézzük véres igazságosztás lesz! Rajta!
Mester és én már jó régóta ismerjük egymást, és a banditák és zsoldosok taktikáját, míg a banditák szemből jönnek a zsoldosok alantasak, és megpróbálnak majd bekeríteni, mint vártam a banditákat én kaptam.
kibújok egy doboz mögül meglátok párat, eresztek egy sorozatot, 2 golyó ki lyuggat egy banditát, a harmadik a mögötte lévő bandita fejébe repült, amelyiknek agyveleje a mögötte lévő fémládára fröcskölődött.
a többi rögtön tűzet nyit a ládára, kibiztosítottam egy gránátot, oda vágtam ahol a 2 lelőttem.
Vigyá....
a mondatot elnyomta a robbanás zaja, a közönség szinte tombolt örömében.
már mennék ki, amikor egy láb, a térdnél csonkolva száll le elém. Nem szép látvány, de ez van...
ahogy kiléptem bal oldalt megláttam mestert, amint az IL-e csöve egy zsoldos szájában van, a puskán meghúzza a ravaszt a zsoldos fején egy lyuk tátong, egy pillanatig még áll, majd össze esett.
ahogy nézem ő sem tétlenkedett, de még 1 zsoldos van, és a banditákból is még 2.
elbújtak, mert már egy ideje nem jöttek elő.
mocorgást hallok az elöttem lévő konténer mögül, és egy kis árnyék is kivetítődött.
Páncéltörőt töltök a fegyverbe és egy hosszabb sorozatot engedtem a konténerbe.
a konténer mellé dől a halott zsoldos.
de még 1 tompa puffanás is követi. ezt követően egy futást hallunk, előre mentünk mi is, a bandita neki ugrott a vasrácsnak, és megpróbált volna kimenni, de az ajtó le volt lakatolva.
Rángatja ahogy bírja de semmi esélye sincs arra hogy elmeneküljön, mikor ezt felfogta felénk fordul.
az arca fiatalos, talán még a 18at se töltötte be, halálrettegés volt az arcán.
össze fonta a kezeit, és kérte hogy ne öljük meg, nem is kérés volt inkább szánalmas könyörgés.
a mester oda lépett hozzá, megfogta a nyakánál, és egy rántással eltörte azt.
a fiú hiába hadakozott, egy szervópáncélos ellen semmi esélye se volt.
én csak lehajtottam a fejem, tudtam hogy ez így nem helyes, de a zóna törvénye az hogy "csak erősebb maradhat életben".
A tömeg 1 hanggá olvadva ordította: ölj! ölj!
miután kimentünk az arénából, 25000 ret kaptunk fejenként, arine azt mondta ekkor tömeg sose volt még az arénában, és szívesen látna még 1 ilyet, feltéve ha lesznek rá még ellenfelek.

..Jantarban,1 régi barát,SEVA ruha,Kisóriás,PDA..Folytatás
HÁt ennyi lenne a Vad vidék,csupa rom,semmi relikvia,mászkáló dögök mindenhonann,Jantar fele láttam pár zoombit azoknak miután észre vettek már csak 1 lyuk tátongott a fejükön,tovább mentem,Jantar nál a Zoombival teli gyárhoz be nem merészkedek,nem vagyok hülye,Kelet felé mentem,1 kisebb Stalker Csapat "Piknikezett ott",megláttam a Katonát akit akkoriban kimentettem Aggropomból,köszöntem neki,Mondta hogy kell-e 1 gyors küldetés 1 Seva ruháért,csodálkoztam,mondtam igen,azt mondta hogy a Gyártól Nyugatra van a lezuhant helikopter azt tudom énis,ahoz közel eltunt 1 kutató csoportunk 3 tagja,1 iknél nagyon fontos információk vannak és amig nem szerezzük meg nem mehetünk vissza a Bárba,a gond annyi hogy félünk oda menni,hát mondom jó,ELindultam hát Nyugat fele,útközben láttam 1 két SNork ott,akkor elővettem Vintorez fegyveremet és lelőtem őket,csak VSS el mentem előre célozva nem akartam közelharcot,folymatosan tisztogattam a területett de hullát nézni nem álltam meg,ELértem a Helikoptert,megvizsgáltam azt,találtam 1 Ládát levólt kódolva,majd oda adom Steinernek első nehéz munkája
Mondom magamba,Tovább mentem megtaláltam a 3 tagot,melletek 1 Kisóriás kerülgetett és lakmározott belőlük,oda dobtam 1 gránátott a fejébe lőtem,nem tudta mivan,oda dobtam még 1 et majd Obokanommal a közelébe futva lőtem,és a végén már a nagyon a közelében Eagle vel és mikor szemtől szembe néztük farkas szemet leszúrtam,megse tudott mocanni szegény,megnézem a hullákat,találtam 1-2 relytekhelyet a Vörös Erdőben,Elvettem a PDA ját a gyereknek,pénzüket is elvettem,vissza fordultam a Stalker táborhoz,épp Mutánsok támadták meg azt a tábort,segitettem a Stalkereknek,1 halottunk se volt,átadtam a PDA át cserébe megkaptam a SEVA ruhámat,hát elég hamar meglett minden,már 1,5 napja nem aludtam,hát leszunditottam a közeli buszban,Jót aludtam....

Vissza
Top Alul