Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
..Előléptetés,1 új ruha,Ennyi elég volt,Kisugárzás...Folytatás
Petrenkó hallot miket tettem mostanába a Zónában,előléptettek nagyobb rangot kaptam,Kaptam is 1 Vadi új profi Ruhát amit valami Zsoldos Szervo (legbénább Szervo) nak hivnak,Bele egyeztem,Már küldtek is volna kutatni Vad Vidékre mert ott láttak Zsoldosokat,értem mire megy ki a munka,Dobjam oda a ruhát,Elutasitottam,azt mondták kirugnak a Szolgálatból de még a Bárban maradhatok,Magasról fújtam az egészre,kiléptem a Szolgálatból,Petrenkó már nyúlt volna utánam de becsaptam az ajtót,felkaptam a felszerelésemet,Bulldog 6 ost AK mat mindent és a kódzáras Dobozt is,Lementem a 100 Rad Bárba,ide nem jöhetnek hála istenek a Szolgálatosok,Észre vettem újdon sült "barátaimat",aki technikus akart lenni vagyis
Steiner és a Dimitriy Öccse Yurij vagy ki,Volt 1 félig kiütött ember aki sokat piált,Yurij al beszélgetett,a Csapossal váltottam 1-2 szót és bemehettem a Zsoldossal őrzött szobába,letettem a dobozt,Kijöttem,Oda szóltam a Jövő beli Technikusnak és felé dobtam 1 Alkatrészt,Leültem 1 székre,Kinyitottam a Vodkás üvegemet?Megremegett az asztal,Tudtam mi ez,1 Kisugárzás,Orditottam hogy mindenki a földre,Mindenki lehasalt,legugolt én még megittam a vodkát és Leültem a földre,Megrezgett a Padló meg a föld,a Bejárat felől Stalkerek özömlöttek be,Ők is úgy tettek mint mi,valaki már csak állni tudott az el is esett,a bejárat felől vöröslött a fény,1 perc mulva semmi gond nem volt,mindenki felált,Oda mentem a "Barátaim elé és átkaroltam mind a 2 őt kezeimmel és ilyen 3 as fejsorozattba középbe oda sugtam nekik: Első Kisugárzásotok vissza mentem és tovább folytattam a vodkámat,felvettem 1 apró küldetést a Csapostól...

Amíg lent időztem eliszogattam egy Yuri nevű kezdő sztalkerrel. Nem volt semmije. Esetlenebb volt mint én mikor ideértem. Megtudtam ,hogy őt is vonzák a mechanikai dolgok ,és veszem észre ,hogy ügyes srác. Egy törött rádiót nagyon ügyesen megjavított. Feltettem neki a kérdést ,hogy akar-e velem tartani. Azt mondja igen.
Meg is érkezett a tapasztalt sztalker. Meglepően sok holmival.Kért egy vodkát,majd hatalmas zörej ,és mindenki padlón. De ő megitta a töltött vodkát.
A hepe-hupa után odajön és azt mondja , "Az első kisugárzás !"
Majd foglya magát és oda könyököl a bárpultra.
Én meg odamegyek és felteszem neki ezt a kérdést amit akartam.

Ez nem teljesen igaz amit mondasz,jobban ált és már nem volt kezdő,és Bátyának Dimitrij nek a Fegyverét örökölte,a Mechanikát majd ő megmondj,És már énis próbálkoztam az akar-e velem tartani val de őt a bosszú honvágy sorodja hogy megölje Bátya gyilkosát vagy mi :)

Oh. Bocs. Nem olvastam vissza. Az a rész ami róla szól. Az iszogatást leszámítva törölve. Helyette egy másik kölyök legyen. Ennek a neve Grigorij legyen(kell egy inas.) De hozzád a kérdés továbbra is fenn áll.
Ha már úgyis indulsz.

A bárba visszaérve elindultunk a helyőrség felé. A hídnál épp 3 bandita akart átmenni akiket lelőttünk. Odaérve az őrök értetlenkedtek de megbeszéltem velük hogy Iván velem van és nem bánt senkit. A parancsnokságra beérve épp ott voltak a katonák és még néhány katonai sztalker. Arról volt szó hogyha sztalkert látnak akkor kezeljék úgy mint egy banditát. Amikor mindenki kiment odamentem a parancsnokhoz de ő is mondani akart valamit:
-Figyeljen Borisz, Thunder rádiózott, és elmondta nekem hogy ki volt az a stalker aki ellopta a fegyverét, ha önt annyira érdekli a fegyvere, tartson velük többnyire ismerem Thunder barátait, rendes emberek.
Tartson velük azzal a feltétellel hogyha stalker vissza adja az ön fegyverét, ebbe kénytelen lesz bele menni. Mellesleg ki ez a sztalker?
-Iván Katajev, veterán sztalker aki freedomos volt pár hétig de megunta a sületlenségeiket. Ő segített a zsoldoskonvoj elpusztításában, A jupiteri túszdrámában és még a pripyat alatti alagutakba is velünk jött ahol nyoma veszett. A kisvárosban ahova elvileg felderíteni küldött ott volt fogoly. És mondta hogyha elpusztítom az adókat akkor megszűnik az irányítás. Igényelni szeretnék neki egy Zóna-útlevelet.
A másik pedig hogy a város küldött egy levelet. Veteránokból áll, a város és egy monolitellenes frakciót alapítottak. A katonasággal való együttműködésről van benne szó.-A parancsnok fontolgatta majd megszólalt:
-Rendben meggondolom mindkettőt. De menjenek Thunderékhez.
Útközben elmagyaráztam Ivánnak kik az esetleges csapattagok, mert továbbra is velem akart tartani. És mi a szokás a katonaságnál és ebből mi érint őt. Legjobban az ingyen lőszeren lepődött meg. Meg még a "sztalker-rendeletnek" mondtam el az előzményeit.

Bocsi Axon ! Elolvastam ! Legközelebb jobban figyelek ! :)
Hát igen. Látok egy kevlár lemezt itt . Van benne pár sörét. Kiszedem ,majd kipótolom a sérült anyagot.
A roncsolódott szálakat kis drótszálakkal összefogatom ,és készen is vagyunk.
Vissza viszem a ruhát a sztalkernek. Örül is neki. Kifizeti a jussomat. Hú ! Már van elég pénzem. Még megvárom a "feladat adómat" a válaszával ,és útra kelek ,hogy szerszámokat ,és alkatrészeket keressek.

Igen nehéz az ébredés. A fejem fáj, hasogat minden, ráadásul szédülök, de hihetlenül. Ahogy bírom, próbálok
felülni, Chernova felkarol, és arrébvisz engem. Nem tudom miért, nem tudok gondolkodni. Valahol leülünk, és várunk.
Unalmas ez, próbálnék felállni, de társam mindig visszaültet. Talán öt perc után ismét felkarol, és segít járnom.
Kezd kitisztulni a látásom, látom, hogy egy rakás doboz mögül jövünk ki, Scarecrow és Thunder felé, akik úgy tűnik, épp egy
fontos beszélgetésen vannak túl. Elbúcsúzunk egymástól, majd elindulunk a régi mocsár felé. Mikor már jó távol vagyunk
mindenkitől, Yadviga kezemnél fogva megállít, elémáll, egy ideig gondolkozik, majd lekever egy hatalmas
pofont nekem. Kibillenek az egyensúlyból, és hanyattesek. A tarkómra térdel, majd a hajamnál fogva hátrafeszíti a fejem, és rámordít:
- Mit képzelsz magadról, te hülye?! Előbb leordítasz egy katonát, aztán egymagad nekirohansz húsz banditának! Meghalhattál volna, érted?! És mindennek tetejébe, félholtra iszod magad!
Az arcom a friss esőtől felhígult sárba merül, gondolom a ruhám is ilyen szép.
Nem tudok mit kezdeni a helyzettel, így sírva fakadok. Közben az eső is elered.
Chernova sóhajt, majd lehajol, és felemel a sárból. Átölel, és így szól:
- Sajnálom. Csak tudod, rettenetesen felbosszantottál. Ha meghaltál volna, azt sosem tudtam volna megbocsátani magamnak. Megijedtem. Ha gondolod, pihenhetünk egy kicsit, hogy megnyugodj.
- Jó, semmi baj, én voltam a hülye. De... leülnénk egy kicsit? - válaszolok neki szipogva.
Rámmosolygott, majd szólt:
- Igen, gyere csak.
Egy közeli, kidőlt fatörzs alatti mélyedésbe rohanunk az eső elől. Társam ad nekem némi csirkesaláta-konzervet,
amit még bárban vett. Nagyon finom. Közben megkérdezem, hová megyünk.
- Miért pont a régi mocsár felé megyünk? Ott állítólag már senki nincs, szétszakadt, párfős frakciókon kívül. Mi dolgunk lenne ott?
- Ismerek ott egy embert. Potenciális csapattag, jó lenne beszélni vele.
Még megeszem ezt a konzervet, majd továbbmegyünk. Két óra múlva vesszük észre, hogy kezd sötétedni,
úgyhogy egy moszkvics leszakadt tetejét egy bombatölcsérre húzzuk, így hozva létre alvóhelyet.
Az én hálózsákomat telibekapta pár lövés, úgyhogy inkább cserélünk Chernovával.

A Búcsúzás

Október 23. délelőtt, Kijev, Központi Temető, a Nemzetünk Nagyjai számára fenntartott parcella

Borongós nap ez a mai, reggel óta szemerkél az eső. Mintha az ég is siratná azt az embert, akit ma utolsó útjára kísérnek. Sokan érkeznek a búcsúztatásra, az ország minden részéből, sőt még Belorusziából és Oroszországból is. Nagy ember volt az, kitől ma búcsúzunk. Kiváló tudós… Elsőrangú katona… Nagyszerű barát… És mégis el kellett mennie, ilyen fiatalon. Nem volt még 45 se, és mégis máris érte jött… 11 óra. A tiszteletes a helyére áll, a tömeg halk morajlása elcsendesül. Akitől ma búcsúzunk különleges ember volt. Noha nem volt családja, nincsenek élő rokonai, mégis többszázan vannak jelen a temetésen. Katonák, kutatók, tudósok, orvosok, egyszerű emberek… Mindenki hozott koszorút vagy virágot, ki kisebbet, ki nagyobbat, ki többet, ki kevesebbet. A búcsúbeszéd rövid de tartalmas, a gyászolók sora annál hosszabb. A menet elején 3 ember sétál, két férfi, és az egyikük lánya, a Bruhanov család még élő tagjai, a Professzor legjobb barátai. A menet végén egy katonatiszt sétál szépen, komótosan. Az arcán látszik hogy elfáradt az utóbbi időben. Ő szintén különleges ember, mondhatni elpusztíthatalan. Rengeteg mindenen keresztül mentek a professzorral a Zónában. Viszont a valódi nevét itt igen kevesen ismerik, ő Tom Abrams ezredes, de sokan csak Thunder-ként ismerik. A sírhelynél már kész maga a síremlék, a fejtábla bevésve, kicsit távolabb 20 katona, AK 47-esekkel a kezükben. A koporsót 4 tiszt ereszti a mélybe, közben az osztag háromszor süti el fegyverét, így tisztelegve az elhunyt emlékének. Mikor a fedő márványlap is a helyére kerül, elkezd szakadni az eső, mintha az ég is elsírná magát. Az emberek és a katonák sietve elindulnak, hogy minél előbb menedéket találjanak az autóikban vagy épp a buszmegállóban. Csak 4 ember marad a síremléknél, az ezredes és a Bruhanov család. A síremlék fejkövén a következő olvasható:

Prof. Michail Kerenszkij
1971-2015
Emléked szívünkben örökké él.

..Szabadságosoknál,Vérszopó,1 Szolgálatos,Érdekes Mutáns..Folytatás
Befejeztem iszogatásomat,elválaltam az összes küldetést amit csak a Csapos adott,vagy 10 et biztos,oda mentem Yurij hez és Steiner hez és megadtam nekik a koordinátáimat hogy hogy tudnak velem üzeneteket küldeni,ha kell valami szóljanak nekem,Steiner alkatrészekről beszélt Yurij meg még mindig a bosszú honvágytól és ha tudom puffancsam azt le,Okét válaszoltam,Mivel Aggropomot Kordont Ingoványt és a SzemétDombot fél fele már átkutattam a Szabadság volt bázisa tartózkodási helye,vagyis a Sötét Völgy jobbas átkutatása következik,Déli részén 1 farm Keletin 1 Labor található azt tudom,Most jön Északon a VOlt Szabadságos bázis amit már vissza akarnak újból foglalni és vissza is sikerült,oda tartottam mivel már nem voltam Szolgálatos igen hamar össze barátkoztam 1-2 ővel,lementem az ottani "Bár" ba és iszogattam,oda jött hozzám a "Csapos" és mondta hogy kell-e valami,mondtam hogy igen,információk és alkatrészek 1 technikusnak meg a legközelebbi Husi Falka elmondása,Elmondta hogy ha teljesitem 2 küldetését mindett megadja,elküldött megkeresni a barátját mert mostanába nem adott jeleket,az utolsó jel helyhez oda kellet mennem és megnéznem történt-e valami,bele egyeztem,oda igyekeztem,a Híd alatt volt az a hely,találtam 1 hullát,ő volt az,megnéztem jobban,semmi sebb,1 tépés nyom a nyakán,és vérkimaradás,vagyis VÉrszopók voltak,elvettem a PDA ját és mindent áttöltöttem az enyémre amilye csak volt,Rubelét elvettem,ami a Szabadságos "Csapos"Nak kellet azt persze bennt hagytam de a többi infót kitöröltem,motoszkálást hallotam,Halvány körvonalak kezdtek felém igyekezni,1 Vérszopó,ELőkapom septibe Obokanomat és fejbe lövöm,Úristen... gondolom 1 Csepnyi zajt hallok mögöttem megint,biztos 1 másik, hátra fordultam,le akart szúrni 1 Szolgálatos én orditottam hogy ne tegye,Volt Szolgálatos vagyok és nem Szabadságos,Elengedett,
Mivel volt Szolgálatos vagy tennél nekünk 1 szivességet?
Halgatlak,válaszoltam...
Annyi hogy a Szabadságosoknál van 1 Rádió jel adó,nézd meg hogy melyik csatornán közlik 1 mással mind ezt hogy rákapcsoljunk,mondom ok,VIssza mentem a SZabadságos bázisra,Információról kérdezhettem párat,Megkérdtem hogy tud-e valaki valamit Dimitrij katona gyilkosáról?
Állitólag 1 harcban esett el,legtöbb információt Kosztyán parancsnok a helyörségen és a Borisz nevü katona becézve Légió tud erről 1-2 dolgot,mondtam ok
Második kérdésem a Rádió jel adó koordinátái voltak hogy rákapcsolódjak ha baj van,megadták és beugrottak,Még Megadtak a Husi Csorda koordinátáit és ezel 1 üt a következő küldetést,itt a közelben van 1 Alagút féle ami a levegő fölött van itt a Bázisról meglehet közeliteni,félnek bemenni a Szabadságosok mert valami "Szellem" nevü mutáns van ott,öljem meg hogy jobban tudjanak járőrözni,oké volt a válassz,arébb vonultam,felhivtam a Szolgálatosokat és átadtam a koordinátákat,Azt mondták hogy várnak a jutalomhoz,Elindultam Hát abba az alagútba....

fél órája gyalogolunk, Tom és én, a bárba tartunk, ő beszélni akar perternkóval, és egy barátjával, Ivanostov századossal.
jómagam is beszélni akarok petrenkóval, de a csapossal is lenne egy kis dolgom.
megérkeztünk, az őrök simán beengedtek, nem is állítottak meg hiába volt Tomon bulat páncélruha.
Először a szolgálatos bázis felé fordultunk.
Tom már kezdene hozz, de Petrenkó hozzám fordult:
Honnan az istenveréséből szedted ezt a nyomorult stalkert?!
Mi van?
Azt a Z-t vagy kit?
a második küldetés után itt hagyott minket, pluszba azt se tudom mi lett az altiszttel aki vele tartott.
már folytatná amikor Tom rákérdez.
Volt huzamosabb ideig való kimaradása a tudtod nélkül?
Az ezredes gondolkozik majd egyértelműen felel: Igen volt.
Tom rám néz, én megértettem, és bólintottam neki.
Mi a pda frekvenciája? kérdem petrenkót.
petrenkó elmondta, Thunder már küldi is a frekvenciát helyőrség parancsnokának, aki továbbítja a vadászó katonai stalkereknek.
...
Miután mindent letisztáztunk Petrenkóval, ésa szolgálattal, együtt lementünk a Bárba.
mind a 2 en a bárpúlt elé álltunk
jó páran felfigyeltek a katonai páncélra, és vele együtt Tom.
még egy alak is oda jött hozzánk, egy üveg vodkával a kezében ami félig volt már csak.
Maga katona ugye? kérdi.
Tom odanézett, majd vissza is fordult a csapos felé, aki a kezébe adta az ütős nedűt.
Igen. felelte kicsit később.
Nem ismerte a Bátyámat? Ő is katona volt.
Dimitrij... folytatta volna, de Tom hirtelen elkerekedett szemekkel nézett a stalkerre.
Sietősen elkapart egy fényképet az egyik páncélruha alatti zsebéből, és ránézett a képre.
Rá láttam én is a képre, 2 férfi és egy nő állott rajta, mind a hárman nevetnek.
Thunder felnézett a képről és most ő kérdezett.
Yurij?
Honnan tudta? kérdez vissza a stalker.
Thunder nem habozott, megragadta a stalkert a vállánál, és kirángatta a kocsmából.
ahogy kiértek, a stalker újra kérdezett.
Honnan ismeri a bátyámat?
Együtt szolgáltam vele.
ezután a mondat után részletesen elmesélte mi történt a bátyával.
miután a végére ért, a kezébe nyomta A stalker testvére által adott képet és a következőt mondta.
a bátyád nem akarta volna hogy kövesd.
De de... akkor ki volt a gyilkosa? kérdez a stalker.
a gyilkosa már meghalt felelt szigorúan Tom.
De akkor most mit csináljak.
Nem mondhatom meg mit tegyél Yurij, de egy valamit tudnod kell, a testvéred büszke volt arra hogy katona volt, büszke volt az egyenruhára, és méltó is volt rá.
Ha valamennyire is tiszteletben akarod tartani az emlékét, kerüld el a zóna söpredékét, legyen az bandita, vagy egy elvetemült stalker.
ez után a mondat után Tom elballagott, egy ideig még a stalkerre néztem, majd követtem Tomot.
Mellé érve, suttogva világosított fel hogy neki most vissza kell mennie a helyőrségre, és ha Yurij nem csatlakozik hozzá, akkor legyek a védő angyala.
Én megígértem neki hogy vigyázni fogok rá, majd elbúcsúztunk, ő elindult vissza a kordonba.

Kaptam egy érdekes Info-t. Tudnak egy bizonyos helyről ,ahol különböző készletek vannak a javításokhoz ,és finom szerelésekhez. Még a Szovjetunió idején volt itt egy katonai raktár. Abban találhatok némi hasznos dolgot. Gondoltam rendben. Még előtte a főnökkel egyeztettem ,és útra keltem az ifjú Grigorijal. ...Egy raktárháznál járunk a "Vad területeknek hívott helyen". A PDA szerint ez az. Bemegyünk ,és látok néhány ajtót. Bizonyára raktárajtók. Berugom a hozzám legközelebbit ,majd egy fedett dobozról lehúzom a ponyvát ,és látom ,hogy itt bizony fegyver ,és egyéb dolgok javítására alkalmas eszközök is vannak. Szuper ! Megtöltöm a táskát, Grig is így tesz ,ekkor zajt hallunk ,és egy közeledő feketeséget látunk egyre gyorsabban közeledni. Gyorsan mindent megfogunk ami kellett ,és úgy rohanunk mint a szél. Mikor kiértünk az ajtón hátranéztem ,de nem láttam semmit.
-Ez meg mi a fene volt ?
Kérdezte.
-Foggalmam sincs !
Válaszoltam.
-De most gyere ,még azt a műhelyet is meg kell találnunk.
Hát rendben. Elindultunk ,és a raktárházak környékén járva az úton láttunk egy érdekes alakot. Egy ember feküdt az úton. Mellette gugolt valami emberszerű izé. Mikor közeledtünk leemeltem a vállamról az AK-t. Grig ledermedve szorította a makarovot. Közelettem ,és odaszóltam ,hogy segíthetünk-e ? A lény rámnézett ,és egy ordítással elkezdett futni felém ,és egyre halványodott. Ekkor ijedtemben elengedtem egy sorozatot ,és a szörny holtan feküdt a lábaim előtt.
Halálra voltunk réműlve. Ez meg mi a f*sz ? Ott egy aszalódott hulla. Itt meg egy ilyen izé. Hátborzongató ,de tovább állunk mielőtt jön mégegy. Az uticélunk közelében láttunk néhány sztalkert pihenni egy tűz körül. Ezek vajon hogy kerülnek ide ? Nem érdekes..
Meg is találjuk ezt a kis házat. Egész jó helynek tűnik. Lassan belépve látjuk ,hogy nincs itt semmi meglepi. A ház tiszta. De azért körülnézünk. Első dolgom érdekes módon a pince. A szívem a torkomban kalapál ,és izzadok ,mint egy atléta.
Te jó ég !
Két csontváz hever itt. Egy férfi és egy nő. Idős család lehetett itt. Nem tudtak elmenekülni vagy nem akartak. És itt haltak meg. Szóltam Grignek ,hogy vigyük ki és ássuk el őket. Jár a halottnak a tisztesség ,mégha azt az aszalódott hullát ott is hagytuk.
Rendben. Következő lépésben bedeszkáztuk ,és fémlapokkal eltorlaszoltuk az ablakokat.Bent fényt csináltunk.
Megvizsgálom az eszközöket.
Finom munkához való szerelék . Származási hely : NDK
Ez igen. Ez máris szimpatikus.
Csavar ,és csapágy készlet. Származási hely: Szovjetunió
Kalashnyikov ,Dragunov ,és PK alkatrészek.
Egy RPG célzóberendezése.
Durva szerelék. Összehangolt szerelék. Nos elégedett vagyok. Ezzel már tudok valamit kezdeni. Az öreg műhelye is nagyon jó. Minden megvan szinte ami kell.
Még egy satupad is van.
Most már ezennel miénk ez a ház. Elmegyek a Szabadsághoz. Veszek még néhány szükséges alkatrészt ,és rugókat. Mert azok nincsenek.
Meg egy huszasért reklámoztatom a boltot egy sztalkerrel aki sokat jár ide beszélgetni.
Végre megtaláltam a helyem. Pedig csak pár napja vagyok itt. Más már az első nap meghal. Szerencsés vagyok.

..A mutáns,Váratlan üzenet,küldetések,újra a bárban,barátságos fogadtatás..Folytatás
Az alagútban elég libabőrös lettem a hangoktól,hirtelen megláttam 1 repkedő izét,felém közeledett,ilyedtemben elestem,felé fogtam Obokanomat és esze veszetűl lőtem,nem halt meg,mögöttem megjelent,valami tűz burokot alkotott és rám lövelt,vissza lőtem,majd jobbról,hála istennek elvoltam esve így 1 ik se talált el,megint megjelent elöttem,most vége,gondoltam,elővettem Bulldog 6 osomat és pontosan a pofályába lőtem,Meghalt,Isten áldjon meg köszönöm,Körül néztem találtam relytekhely koordinátákat és 1 PDA-t ahol 1 régi Szabadságos Vezér Rakománya volt a Vad Vidéken,hát jó mondom,kiugrottam az épületből,a Szolgálatos Helyörségre mentem,Megkaptam a jutalmamat 2 000 Rubelt,VIssza mentem a Szabadságos "bárba",és mit látok?Steiner barátomat,mondtam várjon 1 percet,oda adott nehéz munkára való alkatrészeket és 1 rakás rugót hozzá meg csavarrt stb.. és 500 Rubelt,Oda mentem Steiner hez és akezébe nyomtam az Alkatrészeket,1 álcázott Pasas közeledett felém,oda suttogta nekem hogy ő Szolgálatos és felbéreltek hogy adjam ezt át neked,
Átadott 1 papirost amiben pénz volt,a Jobb alsó sarkára az volt irva hogy köszi a ruhát: Yurij,Régebbi történetmegjavitottam Zsoldos ruhámat és full ra tuningoltam a pénzemből Vettem töltényt Obokan hoz,Most elindultam Keresni 1 Húscafat relikviát de Steiner elém ált és mondta: Ezt keresed?És felém nyújtotta azt amit keresni akartam,Mondam igen de ő válaszra azt mondta hogy nem kér érte semmit majd vissza ment a Bárhoz,Csodálkoztam,Csapos küldetései közül 1 el hát megvagyok,Most jönnek a husik.1 Mocsáros rész fele mentem középen volt a Sötét Völgy nél a híd közelébe,megöltem a husi csordát Vintár BC-m el a hídról,közelebb mentem 1 iknek kivágtam a Szemét,oda mentem a halott Vérszopó hoz ami még mindig a SZabadságos hulla mellet feküdt és levágtam a csápját,elővettem Jegyzet füzetemet és ezeket is kipipáltam,már csak 1 maradt,5 RGD Gránátott vinni,nekem csak 2 ő volt,Vissza siettem a Bárba,megvettem a maradék 3 at,végeztem,elindultam a Bár fele,este felé megérkeztem,Oda mentem a Csaposhoz,mindenért kaptam 10 000 Rubelt összesen,jó nagy zsákmány mondhatom,Petrenkó elment elöttem,Farkas Szemet néztünk 1 ideig majd eltávolodott,Megláttam Yurij-t és Scarecrow barátomat,Köszöntem mind a 2 őnek,megköszöntem Yurij nak a pénz Scarecrow meg le kevert nekem 1 et,vissza adtam neki,nekem lila volt a szemem neki meg vérzett az orra,Rá orditottam hogy mi a szart képzelsz?Erre lekever nekem 1 pofont és elmondja:
Ezért segitettem neked bejutni a Roha*t Szolgálatba hogy most ott hagy,és már jött volna a következő pofon de Yurij közénk állt,Scarecrow érekesen Yurij ra majd morgó szemmel rám nézett,Aztán kezet nyújtott és mondta: Béke?
Igent válaszoltam,majd megtöröltem Lila szememet és vöröslő arcomat ő meg az orrát...

Hát nem tom hogy milenne érted Most vagy én halok meg és kezdhetem újból vagy pedig ők halnak meg és durci lessz hát érted nem tom nem akarok akkora nagy harcot elakarok jutni az erőműig és ott megdögleni vagy már régebb óta nyomni érted XD

Még megse épült ha eljut a Szabadságos Bázis részre a Sötét VÖlgynél ak talizik velem oda adok neki rugókat és Nehéz munkára valót azt elmondja :)

Nabukodonozor":xqq6s2d8 mondta:
Az öreg műhelye is nagyon jó. Minden megvan szinte ami kell.
Még egy satupad is van.
Most már ezennel miénk ez a ház. Elmegyek a Szabadsághoz. Veszek még néhány szükséges alkatrészt ,és rugókat. Mert azok nincsenek.
Meg egy huszasért reklámoztatom a boltot egy sztalkerrel aki sokat jár ide beszélgetni.
Végre megtaláltam a helyem. Pedig csak pár napja vagyok itt. Más már az első nap meghal. Szerencsés vagyok.

Megvan csak nem tudom kivenni hol

Vissza
Top Alul