..A mutáns,Váratlan üzenet,küldetések,újra a bárban,barátságos fogadtatás..Folytatás
Az alagútban elég libabőrös lettem a hangoktól,hirtelen megláttam 1 repkedő izét,felém közeledett,ilyedtemben elestem,felé fogtam Obokanomat és esze veszetűl lőtem,nem halt meg,mögöttem megjelent,valami tűz burokot alkotott és rám lövelt,vissza lőtem,majd jobbról,hála istennek elvoltam esve így 1 ik se talált el,megint megjelent elöttem,most vége,gondoltam,elővettem Bulldog 6 osomat és pontosan a pofályába lőtem,Meghalt,Isten áldjon meg köszönöm,Körül néztem találtam relytekhely koordinátákat és 1 PDA-t ahol 1 régi Szabadságos Vezér Rakománya volt a Vad Vidéken,hát jó mondom,kiugrottam az épületből,a Szolgálatos Helyörségre mentem,Megkaptam a jutalmamat 2 000 Rubelt,VIssza mentem a Szabadságos "bárba",és mit látok?Steiner barátomat,mondtam várjon 1 percet,oda adott nehéz munkára való alkatrészeket és 1 rakás rugót hozzá meg csavarrt stb.. és 500 Rubelt,Oda mentem Steiner hez és akezébe nyomtam az Alkatrészeket,1 álcázott Pasas közeledett felém,oda suttogta nekem hogy ő Szolgálatos és felbéreltek hogy adjam ezt át neked,
Átadott 1 papirost amiben pénz volt,a Jobb alsó sarkára az volt irva hogy köszi a ruhát: Yurij,Régebbi történetmegjavitottam Zsoldos ruhámat és full ra tuningoltam a pénzemből Vettem töltényt Obokan hoz,Most elindultam Keresni 1 Húscafat relikviát de Steiner elém ált és mondta: Ezt keresed?És felém nyújtotta azt amit keresni akartam,Mondam igen de ő válaszra azt mondta hogy nem kér érte semmit majd vissza ment a Bárhoz,Csodálkoztam,Csapos küldetései közül 1 el hát megvagyok,Most jönnek a husik.1 Mocsáros rész fele mentem középen volt a Sötét Völgy nél a híd közelébe,megöltem a husi csordát Vintár BC-m el a hídról,közelebb mentem 1 iknek kivágtam a Szemét,oda mentem a halott Vérszopó hoz ami még mindig a SZabadságos hulla mellet feküdt és levágtam a csápját,elővettem Jegyzet füzetemet és ezeket is kipipáltam,már csak 1 maradt,5 RGD Gránátott vinni,nekem csak 2 ő volt,Vissza siettem a Bárba,megvettem a maradék 3 at,végeztem,elindultam a Bár fele,este felé megérkeztem,Oda mentem a Csaposhoz,mindenért kaptam 10 000 Rubelt összesen,jó nagy zsákmány mondhatom,Petrenkó elment elöttem,Farkas Szemet néztünk 1 ideig majd eltávolodott,Megláttam Yurij-t és Scarecrow barátomat,Köszöntem mind a 2 őnek,megköszöntem Yurij nak a pénz Scarecrow meg le kevert nekem 1 et,vissza adtam neki,nekem lila volt a szemem neki meg vérzett az orra,Rá orditottam hogy mi a szart képzelsz?Erre lekever nekem 1 pofont és elmondja:
Ezért segitettem neked bejutni a Roha*t Szolgálatba hogy most ott hagy,és már jött volna a következő pofon de Yurij közénk állt,Scarecrow érekesen Yurij ra majd morgó szemmel rám nézett,Aztán kezet nyújtott és mondta: Béke?
Igent válaszoltam,majd megtöröltem Lila szememet és vöröslő arcomat ő meg az orrát...