Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
És mondjuk végignézed azt,hogy a kuty hullájának véres darabjai,meg a magányos stalker holttestének húscafatjai miképpen olvadnak össze ,több energiakisülést tekintve egy energia-entitássá! Egyébként meg miért? Miért ne jöhetne létre egy energialény,ha szerencsések a körülmények. Ugye ottan vannak a szellem-zomboidok,meg a kopogó kísértetök,na! Azok is akkor X-aktás alakok,úgyhogy csak semmi idegenkedés. Ebben a történetben éppen az volna furcsa,ami normális...

mint már írtam nem a tudásom része az x-akták, és a cop magyarán nem tudom mi van benne.
de amugy egy stalker és egy kutya összeolvadásához, valamint együttes újraéledéséhez, kevés 1 húsdaráló, és egy elektró. bár ez személyes vélemény. (sajna nem tudom kipróbálni, mert elöbb egy húsdarálóba vivén nem maradna semmi a 2 tetemből.
aztán meg hogy csatlakoznál vissza csillaghoz blackace-hez valamint az ijesztő megjelenés egy ex tengerészgyalogos-katonai stalker-zsoldost is kiakasztana.

Márpedig itten reborn lesz,és abból pedig energialény fog születni,"oszt jónapot"! :D
Ámde, úgy hiszem,nem jelent az neked akadályt! Én azért gondoltam erre a kreatúrára,mert eléggé nehezemre esett a dolgokat ,fegyvereket,jelenségeket ,kreatúrákat körbeírva ábrázolni-gondold meg,mit érthet egy kutya az egészből,akármilyen értelmes is-vagy egyáltalán csak nevet is adni nekik.
Amellett pediglen a csapat egyszerűen otthagyott,és Kiscsillag is meg akarja halasztani a figuráját,gondolom megelégelte az állandó üldöztetést.
Az pedig,hogy miként leszen a blow-out, az anomáliák és az összekeveredett maradványok konjunkciójából értelmes entitás,nos,az szerintem nem is kérdés,az egyszerűen magától értetődő!

jó nyertél.
a változás 1 fejezete.

Kerestünk, és találtunk is. a Kutya be volt ékelődve egy falba.
eléggé strapa volt a kutya, elláttam amennyire tudtam, bevittük a házba, és begyújtottunk.
a kutyát amennyire csak tudtuk közel tettük a tűzhöz hogy ne fázzon de nagyon didergett.
fájdalmasan nézett felém, majd lehajtotta a fejét, közben hangos, nehéz lélegzetvételt vett.
még egy párszor, utána elcsöndesült a kutya...

Kimentem az épületből, és felnéztem az égre.
tiszta volt, a hold világította be az egész területet. A három mutánsból 1 teteme hevert azt udvaron, a vére megfagyott, ugyan úgy a tetem is.
Egyszer csak egy erősödött a szél, már majdnem viharos volt, megfordultam és visszamentem az épületbe.
Beérésem pillanatában egy hatalmas dörgés rázta meg a környéket.
Azt a rohadt!
Rohantunk ki az épületből, ami már nem fogta volna már meg a kisugárzást.
Végül megláttunk egy kisebb lejáratot.
Kinyitottam. Agyar ért le elsőnek.
A kisugárzás kb 50 méterre volt.Tibérió egyenesen bele bámult, így hát belöktem a járaton.
Sajnos nem vettem számításba a sebességét.
Egy tornádó sebességével rántott el a bunker mellöl.
Még hallottam egy kiáltás fo szlányt: Tom!!....

Beleszólnák én is! Szerintem ez nem jó ötlet. Ugyanaz fog történni, mint az előző történetnél, megy majd az adok-kapok, és végül kialakul egy patthelyzet.

Megvettem a húsokért a tűzhelyet, és elvihettem az egyik autót is, mert valahogy haza kellett vinnem a cuccot. Még aznap visszavittem a járművet, és hazamentem a motorral (mert azzal mentem). Beszereltem a helyére a tűzhelyet, begyújtottam, és estére már jó meleg lett. Amíg melegedett a ház, délután készítettem egy asztalt, meg egy széket. Holnap csinálok egy ágyat (vagy valamit ami arra hasonlít), és néhány polcot a cuccaimnak. Kezd fogyni a kaja és a víz, fel kell töltenem azokat is, aztán beindítom a bizniszt.

]Hát,mondjuk lehetnék ennyi erővel egy traktoros -kombájnos élmunkás sztahanovista szelleme ,mondjuk az ötvenes évekből,akit úgymond felébresztett az első kisugárzás,és rohadtul nem érti,mi folyik körülötte..]Hol a tsz-elnök elvtárs,a párttitkár,és egyébként is,mi ez a sok furcsa öltözékű,marcona alak,fura fegyverekkel..HOGY ENGEDHETI EZT A PÁRT,ÉS SZTÁLIN ELVTÁRS]MIÉRT NEM TUD RÓLA??? HOL EGY TELEFON,RÖGTÖN HÍVOM A GYÁREGYSÉGPARANCSNOKOT,AZ MAJD RENDET TESZ!!! De egyébként is hol van a kutyája, az asszony se főz már scsít,még jó,hogy vodka (pálesz) van dögivel,meg füstölni való is.Na,jó,ez persze csak rossz tréfa "vaótt",és bocsánat mindenkinek,ha véletlen-akaratlanul is-belegyaloglottam a lelkivilágába! Amúgy pedig: :D pattog1 fogatlan[/color]

Fiúk, nyugi! Nehogy összevesszetek már egy szerencsétlen történeten! Azonnal tessék szépen befejezni ezt a gyerekes viselkedést. Egyikőtökhöz sem méltó.

ő tanár, azért kap fizetést, ha kiottatja a gyerekeket. bár én gyerek vagyok, de nem a szívam csücske ha kioktatnak.

vissza térvén megkérdeztem mien helyzet az az adok kapok. erre leírod morzsi a 50 es évek kommunista korszakját, amiből nem igazán értettem semmit hogy mi köze van az adok.....

és morzsi 5 vagyok történelemből, a kedvenc órám, örömmel venném, bár kicsit kisebb hangszínen.

Kész,befejeztem. Ne haragudj,de nem vitatkozom. Nemcsak azért mert alapvetően rosszul fogalmaztál,mivel nem "kioktatok",hanem nevelek és tanítok-ez mondjuk nem probléma-hanem azért ,mert nem fogod az iróniát.
Humortalan emberekkel pedig-legyenek bár gyermekek-nem tudok,és nem is akarok foglalkozni.
Ahhoz már öreg vagyok....
Bocsánat,hogy útban voltam.

Ps.
Ja,és még valami. Nem ártana,ha figyelnél olykor. Az ""adok -kapok-ot "" Putiteng írta. Nekem ahhoz semmi közöm.
Csak,hogy tudd...

Helyes. Annyi minden miatt lehet idegeskedni ezekben az egészségtelen időkben, nem kell még, hogy egymást is bosszantsátok.
Legalább mi, sztalkerek tartsunk össze :)

Morzsi egy ugródeszka beledob egy Möbius-gömbbe - mert a kitörés előtt elrohantál Scare-éktől - és amikor kilépsz akkor a képességeid, és a tudatod egy része, egy korábban egy teleport anomáliában rekedt orvos testében kötnek ki. Így megmaradnak a különleges képességeid is, valamint orvosi tudásod is lesz.

Kiscsillag, te nem halsz meg, hanem súlyos sérüléseket szenvedsz, hosszan fog tartani a felgyógyulásod, addig Yantarban maradnál Novikov mellett. Pár hónapig Yantarban maradsz, és ingázol a Yantari és a Yanovi labor között egy csapat vezetőjeként.

Reni, te és én Yantarban térünk magunkhoz, Kosztyán és Petrovics/Kiscsillag/ ott van mellettünk. Mindketten megúsztuk könnyebb sérülésekkel, agyrázkódással a dolgot. Gyors felépülésünk után visszaindulunk Limanszkba, a kitörés előtt még éppen odaérünk. Látjuk hogy Thunder/Scarecrow/ és két másik ember egy lejárat felé rohan, az első lerohan, a másodikat Thunder belöki a lejáratba, ő maga elesik és beüti a fejét. Mivel futunk a lejárat felé, hamar odaérünk, felkapod a földön fekvőt és magaddal rántod az üregbe. Mint azt korábban írtam, én a túlzott mennyiségű tetrodoxintól immunis vagyok a kitörésekre, ezért utánatok csapom a fedelet és kinnmaradok.

Amikor vége a kitörésnek akkor megjelenik egy Möbius gömb és kilép belőle egy orvosi köpenyben lévő alak. Ahogy közelebb ér látom rajta hogy 30 év körüli, és furán viselkedik. Motyog maga elé és értetlenül néz körbe. Felemelem a Gauss-t és célba veszem a fejét. Ekkor egy hang megszólal a fejemben: Ne Bánts Látó vagyok! Leengedem a fegyvert, odakiáltok neki hogy jöjjön ide. Odasiet hozzám, közben értetlenül néz körbe-körbe. Megkérdezi tőlem hogy mi van itt, mi történt itt, melyik évben járunk? Visszakérdezek hogy szerinte, erre azt feleli, hogy 1976-ban, mondom neki hogy nem, 2016-ban. Néz rám értetlenül, erre mondom neki, készüljön fel, hosszú mese lesz. Közben dörömbölök a lejárat ajtaján, feljönnek a többiek. Tatjána morog, hogy Thunder fogyhatna egy kicsit mert nehéz volt lecipelni, Thunder pedig morog hogy mocskosul fáj a feje. Asszem itt az idő a bemutatkozásra, mondja a doki, az én nevem Anatolij Djatlov, az épülő Csernobili V.I.Lenin Atomerőmű szanitéce, de hívjanak nyugodtan csak Szanitécnek. Ezek után szépen sorban mindenki megtudja a másik nevét.

Nos remélem mindenkinek megfelel a folytatás amit írtam, így azért maradunk az ésszerűség és a Stalker keretei között, Morzsi a tulajdonságaid majd később derülnek ki.

Ha valakinek van csernobillal vagy az atomerőművekkel kapcsolatos bármilyen anyaga, és elküldné nekem annak nagyon örülnék, szakdogához kellene. THX

Részemről a lehető legjobbnak tűnik ez a megoldás!!!!Annyit kérnék,ne orvos karaktert ossz rám,elég egy egyszerű ,átlagember,akinek itt lényegtelen a korábbi foglakozása. Orvosi dolgokban nagyon járatlan vagyok,félek,hülyeségeket írogatnék!
Tehát a történet folytatódik.

Arra emlékszem csak,hogy nagyon hosszú ideje minden fehér. Furcsa, a főiskolán soha szó sem volt arról,még magunk közt sem,hogy létezik túlvilág. Jókat röhögtünk a tudományos fantasztikus regények íróin-bár megvallva az igazat,szívesen olvastuk őket,legalábbis amihez Moszkvában hozzájutottunk-meg a bárgyú filmeken,amik a jövőt mutatták,de a visszafojtott röhögésünk majdnem a vesztünket okozta a pártaktíva értekezletein,amikor is Sztyepán a helyi titkár előadta a hülyeségeit a kommunizmusról és a gyönyörű jövőről,aminek a letéteményesei vagyunk.
Szóval...Szóval itt voltam a nagy semmi kellős közepén. nem tudom mennyi idő telhetett el,lehet egy nap,lehet egy óra,akár egy évszázad is. Nem tudom.
Amire utoljára emlékszem az az,hogy gombát szedni mentem az épülő erőműtől délre egy nagyon nyugodt és gyönyörű,hatalmas gyertyános erdőbe a kollégákkal 1976 kora nyarán. Aztán egy villanás,és minden kifehéredik.
Egyedül maradtam, a többiek egyszerűen eltűntek a környezetemből,csak a nagy fehér semmi és a süket csend...
Eleinte féltem,később-mivel nem tudtam mit tenni-egyszerűen beletörődtem.
Nem voltam igazán tudatában,van e testem. Csak azt tudtam,a tudatom és az elmém még működik. Éhséget vagy fáradtságot,ürítési kényszert nem éreztem.
Aztán ez is megszakadt hirtelen,mintha egy kutya körvonalai közeledtek volna felém,majd felszívódtak-talán-bennem? Ezt sem tudtam pontosan,de ekkor furcsa képeket kezdtem látni,s a megszokott fehérséggel ellentétben mint filmszalag pergett le előttem egy nagyon vad és nagyon furcsa történet,olyan képek amik nem feltétlenül egy ember,szerintem valami ősi tudatalatti -vagy talán jövőbeli?-kivetülései voltak.
Furcsa jelenségek mindenhol, az égen számomra ismeretlen formájú helikopterek repkedtek-ismerősnek tűnnek,de ilyeneket az előtt soha sehol,még a seregben sem láttam,pedig a három év alatt megfordultam egy pár helyen-,aztán mindenféle marcona alak,és ami számomra a legmegdöbbentőbb,a fura és marcona alakok mindegyike állig fegyverben,furcsa maszkokat,ruhákat hordanak,olyanok,mint a vegyvédelmi öltözékek a speciális csapatainknál a Vörös Hadseregben,de még bonyolultabbnak látszanak...Mindegyikőjüknél valamiféle fegyver van,némelyiket fel is ismerem,ott van a TT-pisztoly,a PPS, a jól bevált AK,meg az imperialisták kedvelt gépkarabélyaira az M-16-ra hajazó fegyverek,de olyanok is,amikről fogalmam sincs kik gyárthatták,olyan futurisztikus alakjuk van.
Aztán képek ugranak be egy közepes méretű ,elég jóvágású kutyáról,aki valami eszeveszett táncot lejt egy-már megbocsásson a világ-de szörnyű ,kiterjedt atomfelhőre emlékeztető ég alatt,ahol minden más élőlény meghalna,de ő láthatólag élvezi..
Ezt követőleg iszonyú szörnyek merednek rám,még iszonyatosabb fák közül. Van olyan,aminek ember teste van,de az arca hiányzik,a helyén egy gázmaszk. Mindenféle groteszk figurák,majd ismét a marcona férfiak,meg egy fiatal lány,ahogy kiszállnak abból a furcsa alakú helikopterből. És ott a kutya is....

A képek áradatának vége szakad. Megint óriási villanás,a fehérség eltűnik, és én egy erdei tisztás közepén találom magam,ahol egy majdnem kétméteres, a látottakkal csaknem azonos ember egy nagyon ijesztő kinézetű fegyvert szegez a fejemnek,és azt üvölti,hogy meg ne merjek moccanni,mert azonnal a másvilágra küld..
A másvilágra? Ember,én onnan jöttem,vagy mégsem?
Könyörgőre fogom a dolgot. Életemben nem voltam valami harcias,igyekeztem kerülni a verekedést,inkább elszaladtam,de azt most tökéletesen tudom,innen nincs hová.
És most,mintha egy belső hang szólalna meg bennem,de nem úgy ,mintha a sajátom volna,és ezt mondja: "Ne bánts Fekete! Látó vagyok!" De ki az a Látó???? Csodálatos,már kettős a személyiségem is.. Ha ez a munkahelyemen kiderül,vagy a Gyikatlovszkij részlegfőnök rájön,rögtön mehetek a fenébe,és jó,ha csak egy szibériai városban ,egy koszos műhelyben kötök csak ki,nem pedig a diliházban. igaz is,azt mondják van itt egy titkos város. Ott állítólag van egy ilyen,persze csak mendemonda,de ki tudhatja pontosan.
Van itt a környéken egy két érdekes építkezés,aminek a közelébe sem mehetünk,annak ellenére,hogy az atomerőmű dolgozói vagyunk.Éberek az elvtársak.
Közben -ahogy hunyorogva nézem a figurát-nagy nyöszörögve megkérdezem tőle,hol vagyok,és ő mit akar velem most tenni.
A kapott válaszokon úgy megdöbbenek,hogy szinte megáll bennem az ütő. Meg kell tudnom,itt és most 2016-ot írunk,tehát,ha jól számolom 40 év eltelt,úgy,hogy én nem is tudtam róla.
Van egy csomó kérdésem,amit illetlenül rázúdítok a fegyveresre,aki azóta barátságosabb lett,de látom,őt is meglepi-nem is kicsit-akivel és ahogy szembesülnie kell! Furcsa. Úgy kezel,mintha egy régen látott ismerőse volnék.
A tisztáson egy -csak most vettem észre-óvóhelyféle pince lejárata terpeszkedik,aminek az ajtaján ez a hórihorgas férfi erőteljesen bezörget,és valakiket hív felfelé,ellentmondást nem tűrő hangon.
Érdekes,ez a hang és ez a stílus is roppantul ismerős nekem valahonnan,de képtelen vagyok hová tenni.
A társai megjelennek az ajtóban ,és lássatok csodát,ott az a lány is,akit korábban láttam,mielőtt itt megjelentem volna.
Mindez nem lehet a véletlen műve!
Lesznek kérdéseim!

Így szerintetek megfelelő? Ne várjatok túl sokat a karaktertől,eleinte roppant gyáva lesz,mindentől fél,fegyvert pedig nem fog használni
Amúgy ez a beírásom volt az saját számlálóm szerint az 1986-ik
Nem különös?
8)

Vissza
Top Alul