Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Mintha álmodtam volna. Álmodtam egy csuklyás kétlábúról,a gazdámról,meg egy sor olyan dologról,amik meghaladják az én kis kutyaeszem teljesítményét,mégis itt zúg,,morog az egész a fejemben.
Lassan derengeni kezd.A sárga kontrasztok átváltanak a táj megszokott lehangoló színeibe.Az éjszaka elmúlt. A hideg földön fekszem,moccanni nincs erőm,csak pihegek. Olyan fáradt vagyok. Megpróbálok körülnézni,nehezen megy.Beteg vagyok? Nem hiszem. Mi kutyák nem szoktunk megbetegedni. Arra nincs időnk. vagy lelő bennünket a kétlábú,vagy más kegyetlen teremtmények tépnek szét. Ez a sorsunk...
Most ,ahogy ez az eszembe jut,félni kezdek. Mitől is? A haláltól.
Olyan furcsa. Sokat láttam már,osztottam is nem egyszer,még Gazdám védelmében is,de nem gondoltam volna,hogy eljön ez a pillanat. persze. Amíg egészséges,még egy kutya sem gondol erre.
Nem tetszik,hogy ilyen kiszolgáltatva,harc nélkül kell kimúlnom.Ez tényleg nem méltó egy kutyához.
Most zajt hallok a hátam mögül,és nagyon ismerős.
A Gazdám jellegzetes léptei és csörgése,amint a dörgő botjai hozzáverődnek a többi holmijához.
Fel kell kelnem. Muszáj! Támolygok,szédülök.Csak az a borzasztó bűz ne volna itt az orromban,olyan undorító.
Ha ettem volna,most biztos viszontlátnám.
Gazdám közelebb jön,segít talpra állnom rendesen,leporolja a bundámat és enni,inni ad nekem. Valahonnan szerzett egy remek kis öblöst,abba rakja az ételemet.
Lassan elszáll a rosszullétem,és tisztulnak a gondolataim is. Nem egyformák a kétlábúak. És nem csak kívülről. Ez már biztos....

Kezeltetsd magas szkizofrén kihatású betegségre bipoláris tendenciával. =)

Ön pediglen tanulmányozhatta volna-talán-egyrészt miről szól a szabályzat,másrészt tette volna,hogy kissé-talán a görgetősávot használva-visszaolvasgatná,miféle szerepjáték zajlik itt.
Úgy vélem-gondolom,ezzel nem vagyok egyedül-az ilyenféle sértegetősdinek ITT semmi helye nincs.
Ha Ön,tisztelt Úr ,úgy gondolja,ebben leli örömét,keressen más,megfelelő fórumot,ahol velősen be lehet szólogatni egymásnak,mindennemű következmény nélkül. (Ne haragudjék,de nem adok tippeket...)
És,ha már meg nem haragszik,mivel hozzászólása nem a témába vág,illett volna más betűszínnel,esetleg privát levélben ezt közölni velem.
Ennyit a jó modorról.

És még valami. Az lentebb idézett felhívást nem itt,hanem a TÁRSALGÓ/ AIRSOFT szekcióban kellett volna megtennie,vagy meg kellett volna kérdeznie bármelyikőnktől. Higgye el,szívesen segítettünk volna.

Mik vannak...Már szerepjátékozni sem lehet anélkül,hogy valaki beszólna...
Jólvan ideális a terep az indulásra. Cuccolunk,és megyünk . Hisz ez a kötelességünk. Az ajtón való kiléplés előtt kaptam a riadóztató tudóstól,egy mérő eszközt. Anomálikat kell vizsgálnom. Fizikai kutatásba kell az anyag. Útközben néha megállunk. A jó ebben az,hogy látjuk a relikviákat is a képernyőn,és a sugárzás mérő is kifinomultabb. Tehát ebből önhasznot is húzhatunk. Az oldalfegyverem meg eltűnt. Hogy hová azt nemtudom. Na mindegy elmentem a hadtáphoz 1 Glockért. Az a stukker egy mestermű.Egyes ,és sorozatlövés. Még jól jöhet. Na de most induljunk. Vár a zóna,és a küldetés...

Már talán fél kilóméterre lehettünk a megbeszélt pont, mikor egy hatalmas robbanást hallunk, az ellötünk álló dombo tetejét surolta a lángoló rotorú helikopter, éppen idöben sikerült a füldre vetnünk magunkat, a helikopter 20 méterre mögötünk csapodott be senki sem élhette túl.
Mi a hóhér?! Ki a fene volt ez.
Gyorsan kaptunk választ: dübörgö hangra lettünk figyelmesek, de ez a hang nem a btr hangja volt, sokkal nagyobb monstrumra emlékeztetett engem.
Duvinyov futás! Ez tank futás!
jól azonosítottam a hangot, pár pillanat múlva már hallotuk a lánctalp félelmetes hangját, eszeveszetten rohantunk a katonai raktárak felé.
egy pillanatra hátra néztem, és azon pillanat alatt belém ötlött egy gondolat, a halál gondolata...
2 tankot láttam vonalban áltak fel körülöttük 5-10 katona lehetett, valószínüleg katonai stalkerek.
Fordultam vissza ekkor meghallotam ahogy a főágyúval tűzet nyitottak ránk, az első Duvinyov mellet csapódott be, a robbanás ereje őt egy fához vágta, és a főldre már élettelenül esett le.
A második lövés közben egy tó mellet haladtam volna el, a lővedék jobb oldalról tőlem 5 vagy hat méterre csapodott be ezzel engem a vizbe repítve.

pár perc múlva katonák beszédét hallottam, egyre közelebbről, de nem tudtam meg érteni egy szót sem mert szinte elviselhetetlen modon fájt mindenem, egyedül még az adrenailn későn múló hatása miatt voltam még eszméletemnél.
mondat töredékeket értek csak:
bemászni... a parancsnok... cucc... kikell.... vizből...
Majd pár katonát végül beküldtek a sugárzó mocsárba, a légző maszkom lencséje több helyen is elrepet, eltört, de még igy is láttam a két főlöttem egyenesedő alakot egy darabig kotorásztak a holmijaim kőzött, mire kivették a relikviát.
ezt a mondatot értettem valamenyire: meg van vihetjük vissza Tuborgnak.
A két katona gyorsan kimászott a mocsárból, és a tankok is elindultak, lassan délkelet felé, legalábbis a hangokat igy hallotam.
Megint eszembe ötlött a gondolat, amit a két páncélos megpillantásakor éreztem, de most ugy is éreztem hogy itt a vég, érzem hogy pillanatokon belül eszméletemet vesztem, talán meg is halok.

Az utcán belemkötött egy öregasszony, mert káromkodtam, most meg ez. Még ilyet! Zsombimorzsi, hát gratulálok, hogy milyen szépen elküldted a francba. Mosolyt csaltál az arcomra. :) Úgy beszéltél vele, mintha a Bajnai lett volna. :)

(nekem is beszóltak a hévmegállóban , amikor rágyújtottam, pedig minimum másfél méterre voltam a palitól azért elég gáz, hogy mindenhol belékötnek az emberbe :( amugy tiger mikor nézett fel utoljára ? )

Szegény Kutyának valami baja van, kicsit tmintha tántorogna, de mi baja lehet, a sugárzás nem árt neki .
Megetetem, adok neki inni, hátha attól jobban lesz és várom a fejleménnyeket.

Lassan haladunk a vörös erdő felé, mert itt egyre több lesz az anomália.
Nagyon oda kell figyelni, hogy hova lép az ember.
Lassan sötétedik, a bevett szokás szerint valami élyszakai hajlék után nézek.
Azt látom, hogy van egy ház , de már valaki van benne , mivel ég benne valami tűz, afelé vesszük hát utunkat.

Lassan ébredezem, megpróbáltam gyorsan felkelni, de nem birtam, iszonyatos fájdalmat éreztem minden porcikámból.
Tudom hogy nem szabad itt idöznöm, hiszen hiba szigetelt a páncélom, a sugárzás itt lehet bármekkora mértékű.
Erőt vettem magamon, nagyon nehezen de fel tudtam állni. Szét néztem, egy fa alatt megakadt a szemem,
egy Exo páncélban fekvő élettelen testen, Duvinyovon.
kisétáltam a térdig érő vizből, és oda mentem hozzá.
egy kis ideig néztem a testre, majd kivetem a 4 relikviát a páncélja titkos rejtekéből, és átvettem magamhoz, ezt követően átnéztem a még épnek tűnő felszerelését.
mivel jó magam felszerelése sugárfertőzözt lett, a fegyverem meg használhatatlan lett a vizben töltött órák miatt.
sajnos a forgótáras gránátvető csöve behorpadt, igy használhatatlaná vált.
igy csak a 45 ös colt ja maradt, ahoz is 4 tár összesen.
a további felszerelés 1 katonai jellegű elsősegélycsomag, 4 anti-rad drog amiből 2 be is vettem rögtön.
Ezek után a még aktív PDA-ját kikapcsoltam.
Elő vettem sajátomat, és megnéztem rajta a helyzetemet.
De jó a legközelebbi szolgálatos csapatok 6 kilóméterre van, akkora utat viszont nem birnék ki.
A katonai raktártelep 3 km re van csak, de az a szabadság csapatok szállása, ott nem látják szivesen a magamfajta zsoldost.
Nincsen más választásom, az estét nem tölthetem szabad ég alatt, hiszen a lábam miatt egy vak kutyának is könnyű préda vagyok.
Így hát elindultam a katonai raktárak felé, út közben azon gondolkoztam hogy a zóna hagyot-e életben, vagy szerencsém volt.

A hely,ahová érkeztünk nagyon is eltér minden eddig látott és tapasztalt tájéktól. Itt is vannak fák,meg bokrok,de többségük száraz,vörösesbarna színű,a kinézetük meg inkább olyan formátlan,valahogy nagyon ijesztő.
Sem a ligetes erdősnél,sem a kupachalmok mellett,de még azon a helye sem láttam ilyet,ahol ma reggel magamhoz tértem. Pedig ott jó volt lenni,tetszett a sok bucka,meg zölden hullámzó fű.
Ahogy így haladtunk arrafelé,ahonnan a fényes ég szokott kiáradni,egyre komorabb és ijesztőbb minden.
Láttam egy nagy fát,ami oly rémísztően integetett felénk a karjaival,mintha azokat a csápos szájából lopta ,s növesztette volna óriásira. Már arra gondoltam,ez is csápos,csak éppen mérhetetlen nagyra hízott.
Egy pillanatra még az is átfutott a kis kutyaeszemben,mi volna,ha megelevenedne? Gazdám dörgő botja, a dörrenő toboz,de úgy lehet,a fényesen villanó ,tűzcsóvát köpő nyeles gomba sem tudná ledönteni a lábáról ezt a szörnyűséges behemótot!
És a környék is rettenetes. Mindenfelé kéken szikrázók,száraz vízhullámok,szivárványos morgók,meg zöldes fortyogó nyálkaforrások,egy részüket még látni sem lehet,mert a bokrok,meg a föléjük hajló ágak takarásában szinte észrevehetetlenek.
Szerencsére Gazdám oldalán levő kis fekete dobozka,meg az ahhoz hozzákötött kis világító valami szerencsésen átsegített köztük bennünket. Gondolom,hogy ez lehetett helyi segítő kalauza gazdámnak,mert folyamatosan ezt bámulta,miközben előre lépdelt nagy óvatosan. Nekem ugyan nem jelentett akadályt a sokféle halált hozó csapda,de ugyanakkor inkább rá figyeltem,nehogy a kis fekete doboza félrevigye.
A tájról még azt is érdemes tudni,teli van kétlábúak maradványaival,jobbadán csak a csontjaik és tönkrement felszerelésük láthatók mindenfelé szétszórva,szerintem nekik sem fekete dobozkájuk,sem mocsári kutyájuk nem volt....
Láttunk olyan nagy zöldes barna emelőszárnyúakat,amiket korábban az erdős-ligetes résznél a levegőben repkedtek nagy büszkén,s itt bizony majdnem mindegyiknek föld ment a szájába. Hiába na,a kétlábú csak kétlábú. járjon inkább a földön,mert itt talán nagyobb biztonságban van,és semmi esetre ne akarjon Károgó lenni,részben azért,mert nincsenek igazi szárnyai,más okból viszont akkor egész nap odafönt kellene perlekedniük egymással.
S,mint ahogy meséltem,jó ideje ballagtunk már-bár óvatos haladásunk miatt nem nagy távolságot tehettünk meg így-a távolból ,legalábbis nekem úgy rémlett,éles fénnyel világító emberi hajlékot vettünk észre mindketten.
Borzasztó kíváncsi lettem,s mert Gazdámat,s engem nem kötött össze semmiféle bőrből készült húr ,kíváncsian előrerohantam,őt magam mögött hagyva.
Tettem ezt azért is,mert semmiféle veszélyt nem éreztem az épület körül,sőt,mintha barátságos hangulat lepte volna meg azt a kis tisztást is,ahol állt.
Sehol egy halálcsapda, semmiféle ijesztő teremtmény,csak a ház belsejéből kiszivárgó meleg és barátságos fény és kellemes illatok.
Azért,amikor az ablakhoz értem,óvatosabb lettem,hátha mégis valami rossz tréfa az egész,és a nyakunkba szakad az ég is,hogy aztán menekülni kelljen,holott ilyen helyen az igencsak bajos lenne.
Óvatosan két lábra álltam-megy ez nekem!-és két mellső mancsommal a fából készült falazatra támaszkodva belestem.
Odabent négy ,teljesen egyforma külső bőrt viselő,dörgők nélküli kétlábúak jöttek mentek,majd egy ötödik is feltűnt,akinek hosszú sörénye volt,mint Nyihának-(Ez a zónabéli vadló,egy új kreatúra,akiről eddig nem volt szó...Nagyon erőszakos,általában harapásokkal intézi el ellenfeleit,és roppant gyorsan fut)-csak ennek sokkal sötétebb,és termetre is kisebb,finomabb,kecsesebb,mint a másik négy.
A négy nagyobb kétlábú mintha megkülönböztetett figyelemmel követné az ötödiket,s innen kintről úgy tűnt ,teljesen csakis miatta tesznek ezt azt. Az ötödik meg egészen parancsoló,ellentmondást nem tűrő hangon utasítgatja ezt a négy nagyot,de semmiféle vita,vagy hangoskodás nem kerekedik ki belőle.
Azok mindenféle dobozokat,meg eszközöket hoznak ,visznek,piszkálgatnak,rakosgatnak össze.és kötnek egymásba mindenféle színes húrokkal és csak időnként adnak egy egy rövid,szinte vakkantásszerű választ.
Teljesen az az érzésem ,az ötödik nőstény kétlábú,s minden valószínűség szerint ő a falkavezér.
A legeslegfurcsább az,ügyet sem vetnek rám. Mintha ott sem lennék,bár szerintem annyira el vannak foglalva a dolgukkal,talán azt sem vennék észre,ha egy csapat szörcsögő táncolná körül a házat.
Remélem a vezérnőstény nem fog Nyihára hasonlítani semmiben. Nyiha ugyanis még a villanó farkasokat is szétrugdossa,ha teheti!
Bárcsak tudnám beszélni gazdám nyelvét,vagy ő érthetne engem jobban. Elmondanám neki,hogy nyugodtan jöhet. Visszaszaladok,és megpróbálom a tudtára adni.
Lefekszek előtte,majd amikor közelít és megsimogatna,elkezdek nagy vigyorogva hátrébb ugrani,hogy közelebb csaljam az épület felé,és így tovább...remélem megérti,hogy ez nem igazából játék-bár én úgy teszek-inkább jelzés.

(Találkozási pont , lehet hogy találkoznunk kéne idővel Scarecrow-al, ha ő is benne van.)
Bizony egyre jobban látszik, hogy közeledünk a zóna belsejéhez, már nem csak az állatok öltenek torz formát, hanem már a vegetáció is egy kissé apokaliptikus képet vett fel, a fák, mintha hosszú görbe "ujjaikkal" vádlón mutatnának az erőmű felé, hát igaz a mondás ez az ember alkotta pokol,
bár akkor mi még csak a purgatóriumba készülünk belépni.
A Társam előre rohan a házhoz, utána akarok szólni, de inkább hadd szaladjon, anomáliába úgyse lép, és legalább megnézi a házat, hogy miféle szerzetek ütöttek tanyát benne.
Hamar vissza is jön, lefekszik a földre, mintha várná a simogatást, ahogy odalépek hozzá egy kicsit hátrébb ugrik, megint közelebb lépek, megismétli.Boldog terentmény, még itt a fizika és a józan ész határán is képes megőrizni a játékosságát.Bár bevallom nekem is jólesik kissé elfelednem ezt a borzalmat.
Egy idő után észre veszem, hogy akármelyik irányból közelítem meg mindig egy irányba ugrik el.
És ez a ház felé van, elindulok arra és ő meg boldogan lohol a nyomomban, úgy látszik, hogy sikerült megértetnie velem a szándékát.
Ahogy közelebb érünk, parancsszavak hallatszanak ki a viskóból.Ajaj ezek nem valami kósza stalkerek ez vagy valami magasabb szervezettségű frakció vagy rosszabb esetben a hadsereg.Nem szeretnék velük konfliktusba keveredni, elég fáradt vagyok már és a zónában is elég veszély fog ránk várni az eljövendő napokban.
(bocs a többit akkor ha lehet holnapra, mert álmos vagyok )

Nagyon helyes a meglátásod,ez egy jó ötlet. Legyen itt egy találkapont! A bent lévők lehetnének akár tudományos kutatók is,afféle szigorúan tudományoskodó okostojások. Viszont lehetne velük "bótolni"!!!

Belépek, nincs a kezemben fegyver, de azért a makarov ki van biztosítva a zsebemben.
Elég furcsán néznek rám, üdvözlöm őket, megkérdetem kifélék, mifélék, állításuk szerint valami kutatók, a zóna aktivitását vizsgálják a területen és azt mondják, hogy vannak készleteik, amiből örömmel bocsátanak a rendelkezésembre abban az esetben, ha segítem kutatásaikat azzal, hogy relikviákat hozok nekik meg hasonlók.
Öten vannak négy pali , meg egy feltűnően csinos nőszemély.
Úgy tűnik, hogy a ő a kutatósoport vezetője, hiszen a többi ember mind az ő parancsainak elngedelmeskedik.
Azt mondják, hogy van valami relikviában gazdag település a környéken, csak az a baj, hogy vérszívók telepedtek meg az elhagyott házakban.
Úgy tűnik, hogy el kell vállalnom, mivel elég kevés sugármentesített víz van már a kulacsomban, a cigim is fogytán van, meg egy kis vodka is rámférne már.
A Kutya a biztonság kedvéért kinnmaradt, még lelőtték volna, vagy be akarták volna gyűjteni kísérletek céljából.
(bocs Morzsi jobb az óvatosság)

tetszik az ötelt, én is benne vagyok(lennék) egy találkozásba, de most a szabadság raktár telepénél leszek ugy 1 napig mig egy kicsit rendbe hozom magam az ütközet miatt. 1 nap az nem tul sok? tököljetek már kicsit a tudósoknál:)

Már látom a régi katonai bázis tornyait, bár nem láttok el odáig mérget mernék rá venni hogy mesterlövészek vannak rajta.
A kezemet magasra tartottam, ezáltal látták hogy nem sok a fegyverem.
közelebb mentem, egyenesen a bejáratig.
Ott 2 szabadságos csőre töltött trs301 esel várt rám.
Közelebb léptem az egyikhez, közben leengedtem a kezem.
Még mielött meg tudtam volna szólalni a szabadságos intett, és mondta hogy nem érdekes, kövessem.
Egy kicsit megnyugodtam. Követtem a 2 stalkert a bázisba.
a séta közben megkérdeztem, hogy merre van a főnökük.
Csehovot keresed? vagy Max-et? kérdezte az egyik
Bár sokat jártam a zónában, de a szabadságos bázis számunkra tabu volt, én 2 jára jártam itt de első alkalommal még valami Lukas volt a vezér. mivel nem tudtam ki kicsoda ezért azt mondtam Csehovot.
Ekkor a két szabadságos felém fordult. Te biztos hogy őt keresed?
Igen. Válaszoltam kissé erőltetetten.
Hát jó, majd elindultunk újra.
Meg mutatták azt a házat amerre az a bizonyos csehovot találom.
A hogy beléptem az ajtón jobra egy szabadságos őrt állt, balra egy másik szabadságos, de ugy tünt hogy az ismeretlen jellegem felkeltette az érdeklődését. valószínűleg ő lehet a tábori kereskedő, mivel nem egy helyen láttam már ezt az arckifejezést.
De most még nem álltam le inkább az emeletre felbaktattam és oda mentem a Csehovhoz.
Jó napot stalker, talán megtépázott egy csapat szipka?
Hmm... attól rosszabb.
Nos mind 1 gondolom engedélyt akarsz kérni arra hogy kereskedj és ledölj egy kicsit.
Mintha látta volna rajtam a vezér hogy mit akartam. bár ha nem látja akkor csodálkoztam volna igazán.
igen. feleltem.
Nos akkor Dimitrijev a tábori orvos nála elláthatod a sebeid, a kereskedő a földszinten van gondolom találkoztál már vele.
Meg köszöntem az utba igazitást és már indultam volna kifele mikor újra megszólalt.
Grisa kisérd majd el ezt a stalkert a 3.as barrakhoz! Ott majd lepihenhetsz stalker.
Lassan kimentem, és eldöcögtem az orvoshoz utána a szabadságos elkísért a barrakhoz.
végre ledöltem aludni, szinte le se pakoltam a cuccom hanem csak rádőltem az ágyra és behunytam a szemem.

Úgy látom,én most itt kívül rekedtem. Gazdám bement abban a házba,de előtte engem szelíden a földre nyomva arra kényszerített,várakozzak kint a susnyásban,a bokrok rejtekében. hagyott hátra némi ételt a sajátjából,meg a maradék tiszta vizét is nekem adta,amit az öblösbe öntött,és letett elém.
Megsimogatta a fejem,mondott pár bátorító és kedves szót,majd bement.
Én csak azt gondolom,semmi baja nem történhet,ez itt valamiért egy nagyon biztonságos helynek tűnik.
Távolról ugyan hallok néhány ólálkodó teremtmény által kiadott harci zajt-éppen néhány szörcsögő találkozhatott egy csepptestűvel,és ilyenkor püfölik,rúgják vágják egymást becsületesen-szóval ezen a zajon,meg a huhogókon kívül csak néhány távolabbi halálcsapda mormolását lehet hallani,egyenletesen.
Nem tartok attól,hogy idejönnek. Láttam errefelé jövet az aljnövényzetben egy érdekes dolgot.
Olyan volt,mint a kétlábú által használt éjszakai fényeskedő,ami egy irányban veti a fényt,és nagyon nagy világosságot hasít az éj sötétjébe.
Ez a valami egy három lábú oszlopra volt felrakva,és a belseje folyamatosan villogott,olyan magos volt,mint maga a kétlábú. Furcsa hangot adott ki,de engem ,megvallva az igazat egyáltalán nem zavart.
lehet,hogy ezzel tartják távol a többi kreatúrát,aki ezért nem mer idejönni? nem tudom,de minden esetre,ha ez így van,akkor ez lesz az első olyan éjszaka,amit egyedül a szabadban,és teljes nyugalomban tölthetek!

Másnap korán keltem, a PDA-m felkeltett. Üzenetet kaptam a Táborból.
Lassan feltámaszkodtam és megnéztem az üzenetet ami a következő volt:

Thunder hol az isten verésébe voltál tegnap? A helikopter nem jött vissza Duvinyov PDA-ja meg deaktiválva lett! És mi a francot keresel te a szabadságnál? Hol a cucc? MI TÖRTÉNT?!

Nyomrult haszon lesők. Állandóan csak követelőznek és parancsolgatnak, talán ki kéne lépnem.
Gyorsan gépeltem nekik egy üzenetet miszerint a cucc a sereg kezében van, és valószinűleg egy belső ember elárulta merre vagyunk. Valamint amit már tudott:duvinyov halott.
Gyorsan kaptam egy választ is, és egy újabb küldetést is
egy tudós helyőrségre kellene mennem valahol a vörös erdőben vagy környékén.
így hát gyorsan össze cuccoltam és el is indultam a kereskedő felé.
Skinfilnt ugyanis igy hívták a kereskedőt, este is dolgozott a páncélomon, de nem tudta rendbe hozni.
Mikorra tudnád rendbe hozni a páncélt?
Talán 2-3 nap alatt.
Az nem jó nekem. Van valami eladó páncélod, olyan amiben a szolgálat se kezd rám azonnal lövöldözni?
Akad itt egy különlegesség egy Szolgálatosról szedtük le miután fejest kapott.
Eléggé speciális.
Az mit takar filnt?
Fejlesztett éjjellátó erősített testpáncél és zárt légző rendszer, eddig még nem találtunk olyan pénzes stalkert aki megvette volna.
Elő vettem egy relikviát és megmutattam neki.
Jézusom ijet még nem láttam, mit kérsz érte?
A páncélt, és némi felszerelést.
Miféle felszerelést?
fegyvereket. Vintar van?
Akad, és némi lőszer is. még valami?
egy sgi, és ha van nehéz fegyveretek akkor egy érdekelne.
nehézfegyver? például? kérdezte skinflint értetlenül nézve.
Forgótáras gránátvetőtök az biztos van.
Van de azt nem adhatjuk el.
Biztos meg tudunk egyezni. És elő vettem még 1 relikviát.
Skinflint egy ideig bámulta az általa még sohasem látott relikviát, majd mefordult kicsit hátrébb kutakodott egy kis ideig, majd vissza tért egy buldog 6 osal.
Amig a bázison vagy ne mutasd mert Max agyon fog verni!
Rendben. Köszönöm skinfilnt, viszlát.
Megfordultam, és el is indultam a bázisról még mielött Csehov felkelt volna.
El indultam hát vissza a vörös erdő felé...

Semmi! Csak írjál, és be vagy szálva.

Hajnal van. Megnézem a PDA-m, és innen 2 km-re van egy szolgálatos helyőrség. Itt az idő. A levelet már előre elkészítettem. Átolvasom mégegyszer:

Elmentem. Dolgom van a Vöröserdőben. Bocsáss meg, hogy kihasználtalak! A SEVA-t kifizetem, amint alkalmam lesz rá. Jövök neked eggyel! Még hallasz felőlem!
Pék

Halkan Radovan mellé lépek, és a hasára rakom a levelet. Ezútán a Szolgálatos helyőrség felé indulok.

Nem nagyon van kedvem elindulni a halálba, ez a feladat egyedül szinte öngyilkosság.
A tudósok azt mondják, hogy jön még ide valami másik stalker is, inkább megvárom.
(Lehet a játékban nem létező, fegyvereket használni, például molotov koktél?)

Vissza
Top Alul