Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Ne legyen már irányító!Azt nem írtad oda,hogy van rajta szakadt farmernaci,meg koszos gézkötés!Én csak egy afféle zónabéli "varázslót" láttam a figurában,aki egyébként pozitív szereplő. Így nem lehetne???

meg birnak ok halni ne felj te attol, de akkor tortennenk bizonyos dolgok. a varazslo lepked-lepked. mar kozel van. majd egszer csak leul, tuzet gyujt es leul. ti kore gyultok, o pedig elkezdi elmondani nektek a 4 metro , akarom mondani Mikul a hajhasz tortenetet:

volt egy stalker ki egymaga indult a zonaba, ott volt az elsok kozott es meg most is ott van vhol. utoljara a zona kialakulasa utani evbe lattak. azota csak kosza pletykak keringenek rola. hirlik h o ott volt mikor Strelok elerte a szarkofagot. van ki azt mondja h emg a kivansagteljesito is ott volt es teljesitette hivatasat. kivant, de senki nem tudja mit.

Végül is nem kell irányítónak lennie, csak egy zónai varázsló , aki azért idézett elő fájdalmat nálam, mert különben lelőttem, vagy legalább is megsebesíthettem volna.

Rám pediglen azért bocsátott kellemes és könnyű álmot,mert emlékeztettem egykori hűséges társára,a Zóna kialakulása előtti időkről... hmm
Azonban, azt azért jó lesz beleszőni a történések közé,hogy miért is találkozunk már másodjára vele. Mi a célja. (Külön Kiscsillag karakterével,s külön az enyémmel.) Az álmok néha különösek,néha meg teljesen reálisnak,valószerűnek tűnnek,mégis közvetíteni akarnak számunkra valamit!
Próbáljuk ki ezt a vonalat.
Esetleg ő-maga a Varázsló- lehet az a kisgyermek,aki az én álmomban egy kutyát vezet a szülei társaságában,valamikor az 1970-es és 80-as évek fordulóján Pripjatyban...Történetünk ugye 2014-körül játszódik,tehát az egykori gyermek,ma már legkevesebb 30-40 éves lehet.
Kiscsillag számára pediglen nem véletlenül sugallja az álmában azt a bizonyos magosabb erkölcsi értékrendet. Bizonyára célja van vele. Ne feledjük,,a Varázsló a maga módján egy a "felemelkedettek" közül....

Mi a pokol ez ? Leül az a lény,a kutya alszik,a pali meg csak mereven ül,és a kezét sem mozdítja. Vagy tán nemtudja ? Most itt az alkalom. F1,és RGD5-ösök kibiztosítva.Nincs visszaút.Míg társaim a gránátokat tartják,én egy Foszforgránátot veszek elő. Nem látnak minket. Az ürge lehet,de annyira transzban van ,hogy beszélni sem tud. A foszforgránátot hozzávágom az ismeretlen mutánshoz,és követi is a mozdulatot a többi gránát sorozatban. Majd a porfelhőbe a megbeszélt módon elsöprő tüzet nyitnak társaim,és addig én belövök gránátvetővel is. Ezt senki ,és semmi nem élhette túl. Miután ez megtörtént. Rádión jelentem a "Kobalt kódot" .

Ezek után visszarohanunk a fák nyújtotta fedezékbe, és várunk míg a füst eltünik. Biztonság kedvéért újratöltöm a FAMAS-t. Most próbáltam ki először akcióban, és nagyon jól müködött. Belenézek a füst közepébe a távcsővel, de még mindig nem látok semmit. Pár varjú szál el a fejünk felett, közben meg kárognak. Nagyon ideges vagyok, hogy sikerült-e lelőni őket. Belenézek a füstbe mégegyszer, és két lábat vélek felfedezni a földön. Vigyorgok egyet, majd jelzem a társaimnak, hogy megvannak. Mire odaérünk a füst elszállt. Radovan nagyot káromkodik. Csak a három zombit kaptuk el...

hatalmas csattanás ébreszt fel. Valódi volt,vagy csak álmodtam? Lassan,nagyon lassan tudok csak felkelni,a lábaim teljesen el vannak gémberedve. És még valami feltűnt. nem ott vagyunk,ahol voltunk. A csuklyás ,kétlábúhoz hasonló figura-nem is nagyon csodálkozom a jelenlétén,valahogy még meg is nyugtat,hogy nem holmi kétes szándékú kétlábú ül itt-szóval ,most is itt ül,Gazdám vele szemben,és teljesen merev az arca,olyan,mint azoké a kétlábúaké,akiket egy éve láttam a Nagy Sár környékén. A nagyobbak azt mondták,megfagytak. nem tudom ,ez mit jelenthet,de most mintha gazdám arca is ilyen lenne. remélem,ő nem fagyott meg?
És a hely ahol vagyunk,igen,mert hát erről akartam beszélni,szóval nagyon hasonlít arra a föld alatti búvóhelyre,ahol meghúztuk magunkat,de ez itt sokkal kevésbé koszos és poros,sőt nagyon is tisztának tűnik,viszont éles szagok bántják az orromat.
Olyan,mintha ezernyi tűt nyomnának bele. Furcsa.
Füst szagát nem érzem,a helység tetején több fényes cső világít és halkan zümmög. Kékesfehér,és sárgás fényük van,nem lobognak,mint a táncoló fényesek,hanem egyenletesen,szenvtelenül és nagyon élesen világítanak meg mindent.
Négylábú dolgok vannak a szobában,szám szerint három.Körbeszimatolom őket.A csuklyás halkan megszólal: "Igen,azokat bútoroknak hívják. Tanuld meg a nevüket,ágy,szék és asztal." A falak fehérek,és sehol egy ablaknyílás,így kifelé sem lehet látni. feltételezem ,most is a föld alatt vagyunk,de fogalmam sincs hol. Távolról visszhangzó tompa zajok szüremlenek be, egy ajtó vezet kifelé. felkelek,és megpróbálok kimenni. A csuklyás nem tart vissza,kedves hangon szól a hátam mögül. Elenged.
Kimegyek. Hosszú ,nagyon tiszta folyosó. A tetejéről végtelen sorban hasonló fényes csövek világítanak,és más ajtók is nyílnak. Sehol senki. És ez a különös szag mindenhol. Mit is mondjak? Meglehetősen egyhangúnak és unalmasnak tűnik.

no gyerekek van ötlet ebben, be jövök, ha nem teccik amit írtam akkor szóljatok, de agyatok vázlatokat mi szerint fojodjak bele a történetbe

Egy katonai helikopter rakott le engem és társamat Duvinyovot pripyattól kb 4 kilométerre.
Megjegyeztem hogy a másod pilóta gúnyos hangon szólt: "Ha elvégzitek a munkát idöben, talán haza viszünk"
na legalább lesz valakivel "elütni" az időt ha viszatérünk a táborba gondoltam.
Szóval útnak indultunk Pripyat felé, éppen egy relikvia begyüjtö akción vagyunk, de úgy tünik a vörös erdő elé és nem utána rakott le a rohadék, francba.
Duvinyov ez alatt körül nézett.
Hát indulni kéne a nyílt terep nem biztonságos, így aztán elindultunk a város felé.

Végre megérkeztem a tudósokhoz Janov mellett,és amíg újabb utasítást nem kapok addig ott is maradok.Mint tudós érkeztem a zónába,remélem úgy is fogok onnan kijönni,de mi lesz ha "a Zóna nem ereszt"?

Lassan éledezek.Az első érzés amit érzek, hogy mindenem el van zsibbadva.A Kutya már sehol, a csuklyás
pali ott ül velem szemben, az arcát most még sötéttebb árnyék fedi, még itt bent ebben az erős neonfényben is.
-Mi ez a hely?
-Annak most nincs jelentősége.
-Ki vagy te?
-Ez szintúgy nem számít, de ha megbocsátasz akkor most én kérdeznék.Mi óta vagy a zónában?
-Nemrég, ez az első telem.
-A Kutya miért csapódot hozzád, és tekint gazdájának?
-Nem tudom.

Ekkor társam előjön valami másik folyosóról, és kérdőn néz ránk.

(Morzsi ebbe a párbeszédbe neked is bele kéne írnod, hiszen rólad is szól, én meg elakadtam :( )

Nem igaz. Hova a fenébe tűnhettek ezek az átkozottak. Kobalt visszavonva. A zombik persze csak fekszenek lógó belekkel. Olyan dühös vagyok hogy meg is rugdosom őket. De mi ez a földön ? Ez valami olyan amit nem láttam. Társaim közben körbenéznek,és védelmi alakzatot vesznek fel.
Látom,hogy csomó nyom égett a földbe. Ez valami új mutáns,ez más mint az eddigiek. Nagyobb már a hangsúly. Irány vissza *"titkosított hely"*. A Cselka-1 bázisra. Ezt látniuk kell viszem a fényképeket. Jobb felszerelés szükségeltetik. Változott a terv.

Elég büdös van itt mindenhol. A kétlábúak ilyenféle folyadékot locsolgatnak a sebeikre,meg valami hasonlóval mossák le a felszerelésüket is,ha a furcsa bizsergető forróság megérinti őket. (Itt a radioaktív szennyeződés mentesítésére használt kemikáliák erős illatára céloztam,meg a fertőtlenítő folyadékokra...)
Legalábbis a szag erre enged következtetni. Sehol senki,és más ajtók meg nincsenek nyitva. Zavar ez az erős fény,meg tisztaság. Inkább visszamegyek.
Látom,hogy a csuklyás kétlábú,meg Gazdám még mindig szemeben ülnek egymással,Gazdám arca már kiengedett,felém fordul,és magához hív. Ők ketten a kétlábúak szokásos furcsa nyelvén közölnek egymással valamit,amikből csak nyomokban értek meg ezt,azt. Tudom,rólam is esik szó,mert a "kutya" szót vélem hallani,s akkor mindketten rám néznek.
A csuklyás arca-ő azt hiszi legalábbis- teljesen rejtve marad gazdám szeme elől,de az enyém elől nem. Látom az arcát. Látom,sárgás fényben tűnik elő,egy nem is olyan félelmetes,de furcsa szemeket viselő ,inkább én afféle Zónabéli lakónak gondolnám,mert nincs neki szembogara. Az egész szem olyan,mintha valamiféle egyszínű hártya borítaná,ami nem túlzottan sötét,inkább olyan szürkés,de egységesen az. Gondolom, ez nála a védelmet szolgálja. Ez eddig fel sem tűnt nekem,igaz túl sok időm sem volt rá,hogy a képébe bámuljak.
Azt hiszem nagyon ostobán bámulhatok az arcába,ráadásul csodálkozásomat nem is leplezve,mert érdeklődve félrefordítom fejem,mert elmosolyodik,és eképpen szólal meg: "Furcsán nézel,kutyus. Ilyet még te sem láttál,igaz e?"
Aztán ismét egymásra néznek és folytatják a párbeszédet.

Én ugyan nem sokat fogok fel kettejük társalgásából,de agyamban olyan képek villannak fel,amiket soha azelőtt nem láttam,tehát emlékek aligha lehetnek.
Egy kétlábú áll egy hatalmas fénylő kőszikla előtt és nagyon dühösen,szinte parancsolóan morog valami olyasmiről,hogy mily elaljasultak a többiek,s mennyire rájuk férne már egy kis ütleg és szigor!
Ekkor a kép hirtelen vált,és régi korok ,már elporladt kétlábúak seregei jelennek meg,akik dühösen rontanak egymásra,mindenféle dörgőre hasonlító dolgokkal,füst,pusztulás,vér mindenütt.Először száguldó sörényesek hátán ülve,később négykerekű házakhoz hasonlító ,ormótlan és szürke tömbökbe jönnek mennek,amelyekből félelmetes táncoló fényes lobbanások törnek elő,a föld remeg,mint amikor fényes égbolt jön.A levegőben fémtestű madarak kergetőznek éltre halálra,szárnyaik alól és a csőrükből sziszegő fullánkosok tömege zúdul a földön levőkre,vagy egymásra.. Ijedten állok a harc közepén,majd megint fordul a kép,s most leromlott,romba dőlt emberi hajlékok közt látom magam. Az épületek közt nyomorúságos condrákba öltözött,nagyon szürke arcú,hiányos végtagú,botokra támaszkodó kétlábúak,sovány fajtestvéreim mindenütt. Minden csupa sár és ürülék. Undorító bűz terjeng,a halál illata!
Megint ugrik egyet a képsorozat. Most hatalmas lobogó ,vörös színű ruhaanyagokat repít a szél. A kétlábúak tömött és rendezett sorokban menetelnek,arcukon mégis a leírhatatlan félelem tükröződik,amint egy magos szikla tetején trónoló kövér és unott arcú pöffeszkedő társaikra néznek. Csakugyan a társaik?
Aztán sok szobát látok.Pont olyanokat,mint ahol most vagyunk. Ezekben a szobákban jól öltözött,izmos kétlábúak rugdossák,vasakkal verik véres arcú és tépett ruházatú áldozataikat.
Ismét vált a kép-szinte rosszul vagyok ettől a sok dologtól-egy hatalmas épületet látok az éj sötétjében,ahogy még kezdetben békésen,megvilágítva a sok kétlábú által készített fényesítőtől ragyog,majd távoli és egyre hangosabb morajlást,s ezek után az égig feszülő óriási tűzoszlopot látok,ahogyan széthasítja az éjjelt! Olyan mint a fényes égbolt,teljesen!
Később sokféle kétlábú szaladgál az épület környékén,vannak akik fejvesztetten menekülnek,mások az épület felé igyekeznek,s érzem a forró bizsergést a bőröm alatt....
Majd a képek egy utolsó sorozata jelenik meg előttem. Nyomorult kétlábúak változnak át iszonyatos kínok és görcsös fetrengés közepette szörcsögővé, gumóarcúvá,döcögővé,meg csápossá.
Most már tudom,hogy valamikor ők is kétlábúak lehettek. Nagyon elszomorodok. Nekem nem itt és nem így kellene léteznem. Valamit nagyon elronthatott a kétlábú,azt hiszem...

Már 2 órája ballagunk a területen, ami egyre erdősebb sziklásabb kezdett lenni.
Hm.. ez már a vörös erdő területe.
Hát valószinű Duvinyov, valószinű.
El gondolkoztam hogy merre is kéne pihenni ha visszafele jövünk, a bárban vagy Yantarban, ott talán a többi relikvát is elpaszolhatjuk.
tovább indultunk, de igen csak gyorsan fedezékbe huztuk a seggünket, egy tapasztalt lövész lövöldözik
ránk a fene tudja merről.
duvinyov előkapta a forgótáras gránátvetőjét, majd megsorozta az elöttünk álló területet.
valahogy a 4 gránát után egy rohampuska tusja vágodott neki a sziklának.
úgy tünik ez teli talált volt. intettem hogy meg kéne nézni mi maradt a fazonból.

Oké Yantarban vagyunk. Bemegyünk az ajtón,és ott találkozunk azzal a tudóssal,aki nemrég szólt a rádión a kisugárzásról. Eléállok. Ő furcsán néz rám. Majd átnyújtom neki a jelentést,és a képeket. Az előtérben,az őrszobán 2 felfegyverzett katona áll,és mindenhol zajlik az élet. Katonák,és tudósok felváltva csatangolnak fel,és alá. A fegyverttartókban AK-k sorakoznak sorban egymás után. Pék mindenen nagyokat néz,és szinte nem is akarja elhinni,hogy így fölvitte az Úr a dolgát.Odalépek egy magas őnagyhoz,és azt mondom neki,hogy B terv. Ekkor az ellátmányozási helységbe indulunk,és még 2 katona csatlakozik a szakaszhoz. Seva ruhát adnak ki nekünk,és bemegyek a tiszti kabinba tárakat tölteni. A hangulat elég unott. Amíg odakinnt áll a bál,addig én alszok majd egyet,és Péknek is mondom,hogy tegyen így. Most nemsikerült a terv,de újra nekifogunk.

Olyan tervet eszeltem ki, amely több pénz kereshetek mint ezzel a kutya-ember páros hajkurászásával. Radovan nem fog neki örülni, de így megy ez a Zónába. Csak várnom kell a megfelelő időpontig. A tervem csak akkor sikerülhet, ha a közelben lesz egy Szolgaláti helyőrség vagy bázis. Magamra fogok haragítani a Szabadságot, de meg kell valósítanom azt, amiért idejötttem.

Hát körülbelül egy vödörre való maradt a lövöldöző fazonból, a baj az hogy már nem tudjuk meg hogy ki volt és miért lőtt ránk. Egy kicsit szét néztünk a környéken, aminek meg is volt a jutalma, találtunk 2 szikla között egy félig eltemetett nagy rozsdás széfet, ki lőttem a zárat egy páncéltörő lövedékkel. kinyitottuk és ragyogott a szemünk. volt benne 5 igencsak ritka relikvia, azok között is egy igencsak ismerős kinézetű elő is kotortam a pda-mat meg nézni a képet amit a begyűjtendő artifaktumról kaptunk. Menten meg állt bennem az ütő, bár nem azért mert olyan hű de szép lett volna, hanem mert ilyen mázlim soha sem volt.
A kép és a széfben lévő képzödmény egyezett.
Nah végre. küldetés befejezve mehetünk haza!
Duvinyov eközben rakta el a másik 4 relikviát is, majd felnézett.
Akkor ideje lenne hívni a helikoptert.
Bolintottam, gyorsan eltettem a relikviát és ellentétes irányban azzal amerre eddig tartottunk futó lépéssel elindultunk.

( Na látod Morzsi azért kértelek a befejezésére, mert én ilyet nem tudtam volna írni! grat. )

A csuklyás "emberrel" hosszan tartó, az emberiség egész történetét felölelő, "beszélegetésbe" elegyedtünk, bár ez inkább annyiból áll, hogy inkább ő beszélt én meg gondolkodtam.
A végére pedig az a kérdés merült fel, hogy a zóna egy szörnyű dolog, és jobb lenne, hogyha nem is létezne, vagy pedig igaz hogy szörnyű, de egy csodálatos és lehetőséggekkel teli világ, amely egy "ajándék az emberiségnek vagy pedig egy fiegyelmeztetés , hogy rossz úton jár , és nem tanul a hibáiból.
Amikor megkérdezem, hogy szerinte mi is, addigra minden elsötétül, és egy lerobbant kórház mellett kelek fel valahol ott a katonai raktárak mellett, és a párbeszéden kívül csak az átható klórszag maradt meg bennem, amelyet mintha még most is éreznék.

Úgy érzem, hogy muszály választ kapnom erre a kérdésre, de hol??
Mintha egy késztetést éreznék, hogy menjek a zóna szívébe

Aki akar Márciusban jönni a 48 órás szerpejátékr,a majd később a keményebb LARP szitnű táborba, 2 helyszínre, az érdeklődjön.

http://airsoft-jatekok.hu/forum/viewtop ... dee726b808

[mod]nem érdekel senkit a szerepjátékod , és megkérlek rá , hogy beszélj normálisan , regisztráció előtt láthattad volna , tudod ki a skizofrén állat mindig az aki mondja ezesetben te egykomám :evil: :evil: [/mod]

Vissza
Top Alul