Annyira jó ez a mély dübörgés! Nem bántja a fülem,sőt,mintha csiklandozná belülről. A csípős szél kihajtja az összes bolhákat belőlem,amik tehetetlenül potyognak kifelé a gereznám redőiből!
Nagyszerű. Olyannyira elememben vagyok,hogy táncolnom kell!
És a színek,a színek egyszerűen leírhatatlanul csodálatosak! Ilyet még távoli őseim sem láthattak. ők azt sem tudták,mik a színek,mint ahogy a saját közvetlen eleim sem tudták,mi az ,látni!
Aztán,mintha az egész csak egy gyönyörű álomkép lenne,vége szakad az egésznek.
Ilyenkor sötétségnek kellene jönnie,de most minden érdekes sárgában látok. Látom,ahogy közvetlenül a Gazdám búvóhelyeként szolgáló kerekeken guruló emberi hajlék fölött hirtelen egy ,mintha vízből való labda lenne,mely egy helyben lebeg,nos ez a valami-elég nagy és elég félelmetes-jelenik meg.
A gömb alakú jelenésből pedig mindenféle emberi eszköz kezd potyogni,egyenesen a kerekeken guruló ház kemény tetejére!
Van abban mindenféle,de egytől egyig kisméretű, egy kézzel is megfogható dolog,mintha csak valaki odaöntötte volna,csak úgy ,mert ki akarta volna őket dobni,mintha már nem lenne rájuk szűksége,vagy mintha hirtelen akarna megszabadulni ezektől,ki tudja miért?
A potyogó tárgyak áradata is ugyanolyan hirtelen ér véget,mint ahogy megjelent,és a félelmetes gömb óriási csattanással eltűnik,de ekkor már teljesen világos körülöttünk minden.
Engem annyira lenyűgözött az egész történés,hogy fel sem tűnt,a világossárgában látható világ lassan visszanyeri eredeti színeit.
Az egészből számomra három dolog lett teljességgel nyilvánvaló. 1) A fényes égbolt számomra kifejezetten kellemessé vált. 2) Nincs többé sötétség számomra,csak ha a szemem is lehunyom. Így már Nyau sem csúfolkodhat rajtam,azt mörcögvén jó távolról persze,hogy vak nyomorék vagyok! (nem is baj,majd jól megkergetem Nyaut,és nézd majd a nagy szemeivel,hogy mi van!)
3) Gazdámat nagyon megriasztotta-még a szokásosnál is jobban- az égiháború,bár-ahogyan most látom-riadtsága eltűnt,ahogy a búvóhelye köré zúdult sokféle kacat és talán neki is hasznot jelentő holmi között kutakodik!
(Kiscsillag! Egy Moebius -gömb jelent meg a blowout végére a búvóhelyed felett,és abból mindenféle érdekes szerszám,cuccos,eszköz,konzerv,különféle lőszerek,kötszer,meg néhány ismeretlen műszer potyogott ki. Egy része hasznavehetetlen,de van közöttük szép számmal neked is hasznosnak tűnő,és működőképes darab! Válogass közöttük! A Moebius -gömb ugyan onnan dobálta ki a felszerelési tárgyakat,mint ahonnan az összeégett emberi maradvány és a Gaussod érkezett! Ja,igen,és jó volna már elindulnunk a Bár felé,meg útközben bekukkantani a titkos búvóhelyünkre is,ahol a vezérlőeszköz-tudod,ami olyan szép karácsonyfaszerűen világítja be a helységet-is van!)
Többieknek pedig!!
Srácok,most már kellene megint találkozási pontokat rakni a történetbe. Jó volna,ha Tigris barátom pedig koordinálná az eseményeket. Énnekem nem fűlik hozzá a fogam,egész nap azt csinálom a tanítványaim körében ugyanis!