Huh, azt hiszem átugrottál egy előző hozzászólásomat, de semmi gond, gyorsan javítok.
Előző hozzászólás:
Mostani:
Egy hatalmas zombihadsereg tart a bázisunk felé! Lehet, hogy éhesek.
A hangzavarra kiment a szabadság egyik vezetője is, aki gyorsan megszervezte a védelmet. Amíg nézelődtem, idejött mellém két ürge, valószínüleg mesterlövészek. Voltak olyan kedvesek, hogy hoztak nekem is egy fegyvert. A terv elmondása után (egyátalan nem figyeltem, mert nekem nem kell elmagyarázni, hogy hogyan kell meghúzni a ravaszt
), tüzet nyitottunk. Volt, hogy egy lövéssel több zombit öltünk meg, mert olyan sokan voltak. Amikor végül elfogytak, a sérülteket elvitték, a többiek, köztük én is, megrohamoztuk a zombik felszerelését. Mivel nagyrésze selejt árú, nem sokat kaptam értük. Arra elég volt, hogy végre megvegyem a szeretett Famasomat. Még a techikusuk javított rajta egy kicsit, mondván a "ház ajándéka". Elég olcsón kijöttem belőle, meg kedvesek is voltak, valószínüleg a társam az ügyem érdekében, szólt néhány szót, de végül így is csak 200 rubelem maradt. Aztán azt is elköltöttem kajára, mert a társam szólt, hogy indulunk.
Előző hozzászólás:
Miután megérkeztem a Szabadság bázisára, megkerestem a társamat, akivel legurítottunk pár vodkát. Ezután benéztem az orvoshoz, aki megnézett, megállapította, hogy nincs komolyabb bajom, csak egy kicsit pihennem kell. Hallgattam rá, elmentem egyet szunyókálni. Mondhatom nagyon jól esett, hogy végre nyugodt helyen aludhatok, nem kell félnem a mutánsoktól.
Éjszaka, három-négy óra lehetett, amikor felkeltem. Kintről keserves, rémült hangokat hallottam. Én is nagyon megijedtem, de a kiváncsiságom felülkerekedett rajtam, és úgy döntöttem, hogy megnézem mi történik. Egy raktárhoz hasonló épületben kaptam a fekhelyem, gyorsan felszaladtam az épület tetejére, körülnézni. Amikor felértem, érdekes, de annál inkább rémisztő látvány fogadott. Minden a feje tetejére ált!
A szabadságiak össze-vissza futkároztak a bázison. Szétnéztem, és távol, a Kordon felé futó, óriási mutánscsordát pillantottam meg. Hát, ezért vannak egyire megijedve? Az ottani katonák, majd elintézik őket! Gyáva kukacok! Nem is értem, hogy... Úristen!!!!!!!!
Mostani:
Egy hatalmas zombihadsereg tart a bázisunk felé! Lehet, hogy éhesek.