Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Megfogom, és belényomok egy kis érzéstelenítőt! Nemsokára már nem mocorog. Ha mutáns, akkor elpasszolom Szidorovicsnak. Összepakolom a cuccaimat, majd elindulok a falu felé. Délre talán oda is érek.

Jólvan,az ingovány bejáratánál járok. Eddig minden rendben volt ! Várjunk csak mocorog a bokor ! Egy Stalker lép ki onnan.Nem vett észre . Hirtelen előugrok és rászegezem a fegyvert. "Állj ne mozdulj ! Ki vagy ?" normális esetben békén hagynám,de az ingoványban szinte mindenkit ismerek,és ez idegen.Véres a ruhája,és banditának tűnik,de nemvagyok benne biztos.

Reggel még indulás előtt, fel akartam venni a stalker bőrkabátomat, de akkor láttam meg, hogy az egérke nem csak a kenyeret rágcsálta meg. Ezzel már sokat nemn kezdek, így visszavettem a bandita göncöt. Kijöttem az erdőből, amikor megláttam, hogy ez nem a Kordon. Mocsaras terület, valószínüleg az Ingovány. Mit keresnek itt a banditák? Jaj, de hülye vagyok! Ezek a Rengátok voltak. Várjunk, ez nem tiszta! Akkor a Renegátok mit kerestek a Kordonba? Szövetkeztek a Banditákkal? Mi van?
Egy renegáttal összefutottam út közben, nem lőtt rám, mert azt hitte, hogy barát vagyok. Addig hitte, míg bele nem vágtam a késem. Hehe! Nem volt elég neki a torokvágás, mocorgott, ezért bele akartam vágni a szívébe, de elrontottam és a tüdejét sikerült. Mondanom sem kell, tiszta vér vagyok. Átkutattam a cuccait, de nem találtam semmi hasznosat, így tovább indultam.
A patkány közben felébrett, és elkezdte rágni a táskám alját. Nem volt altatóm, ezért agyonütöttem. A kisérőm beszélt az Ingoványról, mondta, hogy keressem az itteni stalkereket, majd ők útbaigazítanak. Meg is találtam őket, vagy fél óráig ordibáltam, míg elhitték, hogy nem akarok rosszat. Sajnos egyiküknek sem volt felesleges ruhája, ezért a véres bandita cuccal kellet tovább mennem. Épp indultam az átjáró felé, amikor a semmiből elém ugrott egy szabadsági, és elkeztett ordibálni, hogy ki vagyok, meg hogy mit keresek itt, közben a fegyverével hadonászott. Elkapott!

"Tedd le a fegyvert,és rúgd odébb,majd tedd magasra a kezedet!"
Odamegyek az ürgéhez,és látom,hogy csöpög a vér a táskájából . Kinyitom,és ott egy döglött patkány.Jólvan ez nem veszélyes. Felszólítom,hogy adja ide a PDA-jat . Meg is kapom.
Na lássuk ki vagy .. Alexander Markovics ....
Heh,ezt nem hiszem el ! Fogtam egy péket :) ! Jólvan semmi köze a banditákhoz ,a bejegyzések tiszták.
Jólvan visszaadom a cuccait ,majd elnézést kérek tőle,és megkérem hogy legyen a vendégem egy kis vodkázásra.

Beszélgetek még egy ideig a szabadságival, kinyögi, hogy Radovan Malashenko a neve, és valami melója van itt. Szükségem van egy társra, ugyan nem sok szabadságit ismerek, sőt eddig még csak egyet láttam, még Kopaszfaluban. :D Iszogatás közben megkérdezem, hogy vele tarthatok-e. Egy korty után, azt válaszolja, hogy még gondolkodik rajta. Ezután mondom neki, hogy alszok egyet, majd átmegyek a másik szobába, lefekszek egy matracra. Alvás előtt még átnézem a bandita PDA-ról átmásolt dolgokat.

Az, hogy mi volt benne, maradjon holnapra, mert álmos vagyok...

Előveszem a PDA-m, majd megnyitom a bandita PDA-ról átmásolt dolgokat.

Üzenet minden banditának és renegátnak!

Felderítőink jelentettek egy érdekes esetet! A napokban egy stalker láttak, a Szemétdomb bejáratánál. Az az érdekes az egészben, hogy egy vakkutyával volt. Sikerült kideríteni a stalker nevét: Szergej Petrovics. A külvilági embereim lefizették a rendőrséget, és érdekes dokumentumokat szereztünk. 27 éves, csempész, bérgyilkos. Halottnak van nyilvánítva. Mint mondtam, bérgyilkos, így különösen veszélyes. Ennyi információ van a kezünkben. Aki elteszi láb alól, 10 000 rubel a jutalma. Aki a kutyát is elkapja, és elhozza élve, kap még 1000-et. Sok szerencsét!

Bruszilov banditavezér

Ez érdekes lehet! Kell nekem sürgőssen az a pénz. Egymagam nem tudok elbánni velük, de tudom ki fog segíteni.

Zombimorzsi és kiscsillag!

Ne feledjétek, ti erről nem tudtok.

Na,basszuskúcs!

Az éjjeli szállásunk talán még veszélyesebb,mint odakint mászkálni a vaksötétben. Ráadásul a kétlábúak is tudnak hangoskodni,társam nem különben.
Egy csomó ideig jó messziről üvöltött velük,és ők is rendesen visszafenyegették,már amennyire azt a hangsúlyukból ki tudtam venni. A szavaikat nem értem,de az abból kisugárzó érzelmeket nagyon is...és ez a helyzet most minden volt,csak nem barátságos.
Alig várom a hajnalt.
Mi ketten a nagy épület egy távolabbi részén húzhattuk meg magunkat, másik három kétlábú csak addig engedett,s nagyon az az érzésem,ennek most én vagyok az oka.
Társam meggyújtotta a táncoló fényest,legalább meleget ad. Enni is kaptam,de látom szegénynek az arcán,hogy nagyon csalódott.(halkan nyöszörgő hangot adok ki,és közelebb kúszok hozzá,és bánatosan nézem az arcát.)Elalszik. Csodálom,hogy tud aludni,és nem érzi a közvetlen mellettünk levő veszélyt. Én felmászom a peremre és figyelem a helyiség átellenes sarkában lévő kétlábúakat.
Különben meg mérges is vagyok rá egy kicsit.
Odaadta. Persze a kerek kékeket odaadta amazoknak,nem maradt neki a négyből csak egy.És még csak nem is vette a szájába,hogy játsszon vele....
:D

Azért, mert kitöröltem amikor még kimenőben volt.

Nabuko! Válaszodra várok, addig nem lépek.

Ok
Jólvan jöhetsz ! El kell mennünk a Clear Sky báisra,leadom a munkát,elmegyek a fegyverszakértőhöz,és megoldjuk ezt a bandita dolgot.

Akkor felezünk a vérdíjjon? 50-50. Nem szeretem a banditákat, de kell az a zsozsó. Te előre mész a Clear Sky bázisára, mert engem megsoroznának. Viszzafelé beugrunk Szidorovicshoz, hátha megjöttek a tudósok, és kifizetik a mutánsomat.
Aztán megkeressük azt a csávót, meg a kutyáját, kinyírjuk, és 5000 rubelból egy ideig nyugtunk lesz.

Na jólvan továbbindulunk a bár felé de megállítanak minket.
Valami úttorlasz van előttünk.
Kák egyenruhás alakok azt mondják, hogy fogjam vissza a kutyát, vagy lőnek és azt, hogy nincsen jogom belépni a bár területére, és különösem nincs jogom mutánsokat hurcolni oda.
Hiába magyarázom, hogy barátságos és hogy nekem sincs semmi rossz szándékom, de nem tágítanak.
Már éppen fordulok meg , amikor azt látom, hogy egy csapat snork közeledik a torlaszhoz.
Gyorsan elkezdem sorozni őket az ak val , de nem sokat ér .
még pár méter és elérik a legelöl állókat , rá is ugrik az egyikre, ki is harapja a nyakcsigolyáját.

Csomagolj ! Hajtóvadászatra megyünk. Abból a nyereséget osztjuk el 50-50be. Ha igaz amit mondanak,akkor egy pszichopatával van dolgunk,és nem szabad hagynunk,hogy kárt tegyen a békés STALKEREKben.

alakul-alakul a kockas reszek egy ideig kimaradtak, mert uj kockat csinaltam. 38mm a merete. alu alapanyag szepen megmunkalva polirozva :D :D bar dobni meg nem mertem vele :D :D

Én kész vagyok! Itt van 500 rubel, vegyél rajta nekem egy ruhát az első megállónál. Én egy megbeszélt helyen várlak, nem merek veled menni, végül még agyonlőnek. Amint megvan a ruha, hozd el nekem, leadod a cuccot, és tovább megyünk. Aztán beugrunk a második helyre, felveszem a munkáért járó pénzt, ott alszunk, a többi, meg a megbeszélt terv szerint. Elkapjuk őket, ebben biztos vagyok. Kaját ne vegyünk, csak tésztát: Meggyúrom, berakjuk az egy égető anomáliába egy percre, és kész a kenyér. :D

Na jól van én innen rohanok, elindulok jobbra, futok ahogy a lábam bírja a relikvia rásegítésével.
Társam is eléggé szedi a lábát. Pár sorozatot az ak ból azárt hátra eresztek, de csak egy snork jön utánam, a többi el van foglalva a szolgálatosokkal.
Kb 500 méter rohanás után már lassan a sarkamban van, rámugrik de sikarül nyakoncsapni az ak tusával, aztán kiüti a kezemből.
Hihetetlen, hogy mekkora erő lakozik ezekben!
Megpróbálom elővenni a pisztolyomat, de dem szabad az egyik kezem sem, mivel minden erőmmel azon vagyok, hogy távol tartsam a nyáladző állkapcsát a fejemtől.

Rendben.Jó vásárt csináltam neked. Vettem egy normál,zöld stalker ruhát,csak a karján van rajta a Csisztoe Nyebo felvarró.Indulhatunk Szidorovicshoz.Ott megsütöd az élelmet,én meg kikérdezem a stalkerokat,és lemegyek az ürgéhez,veszek néhány adag morfiumot.Ellenőrizd a fegyveredet is nehogy vacakoljon,mert ha csütörtököt mond akkor nekünk annyi.

A szörcsögő utolért bennünket,és ugrani készül. Nincs tovább. Itt nem lehet megfutamodni. Itt harcolni kell ,bármi áron. Hirtelen közé és társam közé farolok,és teljes erőmből a szörcsögő pofájába fejelek,akkorát,hogy hátrahanyatlik. Ezt tudom. Ezt röfitől tanultam,és úgy látszik,hatékony. Szörcsögő hátraesik,már támadna is,de nekem gyorsabbnak kell lennem. Egyenesen a fejnyúlványát harapom ketté,meg még mélyebben is érzem,hogy a külső,furcsa ,kétlábú öltözékére emlékeztető réteg alá sikerült harapnom. Az arcra való támadás csápos sajátja,de most ezt is alkalmazom.
Ez bejött! Üvöltve próbál leütni a fejéről,de én Nyau taktikáját alkalmazva a szemeire támadok.
Milyen halott szemek ezek,és milyen kemények. De nem. Már kifolynak,érzem a mancsomon.
Hörögve ,szörcsögve fetreng.
A küzdelem során megpillantom védencemet,ahogy a kisebbik dörgő bot felső részét hátrahúzza,felegyenesedik és emeli,rátartja a szörcsögőre.
Hátraugrok,tudom,most rajta a sor,elengedem a szörcsögő fejét,társam eltorzult arccal engedi ki a fullánkosokat. Egyenesen szörcsögő fejébe.
A fejből szétroncsolódott,alaktalan massza válik,pontosan olyan állagú,amit nagyon szeretek. El is kezdem nyalogatni,ez nem olyan mint a döcögő íze,ez nagyon ízletes.
Társam kissé furcsán néz rám,elfintorodik,köp is egyet,majd előveszi az oldalán levő éles nyelvet,és ő meg a szörcsögő combját nyiszálja. Mindkettőt.
A kivágott darabokat belerakja abba az átlátszó hólyagba,amiben a kétlábúak rendszerint az ételeiket hordják. Már értem,mitől ilyen jók ezek az eledelek. Mindet szörcsögőkből készítik!!!
Az én védencemnek-el kell ismerjem-nagyon jó az ízlése. A legjobb részt vágta ki magának.
Még egy kicsit elidőzünk itt,hagyja,hogy lakmározzam a szörcsögő testéből,kicsit távolabb megy,és megint azokat a jó illatú füstöket eregeti a száján.

Vissza
Top Alul