Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Monolit? Buddha? Allah?

Nincs Monolit, nincs Buddha, nincs Allah! Egy van! Isten. A Zóna már tulajdonképpen a vallásról szól, már csak idők kérdése, hogy mikor érkeznek meg az iszlámok. Küzdennünk kell a feltámadásért, és az eljövendő örök életért! Zombimorzsi! Te nem vagy isten. Csak egy szánalmas ember különleges képeségekkel! Ne vedd komolyan!!!
Isten megsegít minket a háborúnkban, és hogy elszöpörjük az útból minden szöpredéket!

Előre Istenért, Vatikánért és a Pápáért! A következő keresztesháború elkezdődött!

Boris

Amúgy ateista vagyok! :D Ehhez mit szóltok?

Már nem vagyok ember. Eggyé váltam a Zónával,a legkisebb rozsdás csavarban is ott vagyok,amiképpen a legragyogóbb holdkristály is az én akaratomból jön majd létre,amit megtalálsz az éj sötétjében,Putiteng!
Ott leszek az irányítók üvöltésében,a snorkok szörcsögésében,a kimérák halálos erejű támadásában!
Még a pettyes bögrédben is ott leszek reggel,amikor a kávédat szürcsölöd kényelmes bunkeredben,vigyázz!
És lásd,az akaratom fogják teljesíteni hű embereim,KönigsTiger parancsnok vezetésével. Ők tudják,mire vállalkozom,és azt is,mi a tét. Te nem tudod,pedig tudatlanságod a halálodat fogja majd okozni. A TUDATOSSÁG már kimerült,amikor Blackacehun tudós szövetségesei elpusztították. És ők,bármennyire is emberi számítógépként éltek,mégiscsak emberek maradtak. Bent ragadtak romlandó és nagyon sérülékeny testük börtönében,miközben szellemük szabadon szárnyalt. Így könnyű volt eliminálni őket....
Én megszabadultam ettől a röghöz kötött, rozzant és nagyon beteg testtől,amit a sugárzás,a kínzások,a sérülések véglegesen kikezdtek.
Az én testem a ZÓNA. Mint mondtam kísértet vagyok....

Az én elmém kiterjeszkedik a ZÓNA minden lakójára. Olyan hátborzongató titkok váltak tulajdonommá,aminek hallatára először egy perc alatt megőszülnél,és félelmedben megállna a szíved.

KönigsTiger!
Ti vagytok a ZÓNA letéteményesei. Minden,amit a ZÓNA magából felszínre hoz, értetek van. Minden kincs,minden kristály a ti tulajdonotok,a többiek csak bitorlók és rossz szándékú gonosztevők.
Ezért most meg fogom őket büntetni. Egyenlőre maradjatok az erőmű belsejében,zárjatok le,aknázzatok alá minden bejáratot,és húzódjatok a leolvadt mag alatti szervízalagutakba.
Ne aggódjatok,köztetek és a radioaktív roncsok közé egy erőteret generáltam,de ne közelítsétek meg túlságosan.

Jól mondod, már nem vagy ember! Csak egy szánalmas szellem, akit még mindig a hatalom és dicsőség hajt. Nem kell félned, Isten szeret téged, és ha még időben leállsz, bízhatsz a megbocsájtásban. A plébános úrt idéztem :D

Csalódtam benned. Ami ellen harcoltál, az most irányít, akit megöltél volna, most a legjobb barátod, és ez fordítva is igaz.
Nem ismersz. Nem tudod, hogy mekkora hatalmam van. Hajlandó vagyok tárgyalni, de ha így nem tudunk megegyezni, úgy jársz mint az egyiptomiak, megismered Isten hatalmát, ami tíz csapásként fog megnyilvánulni.

Fogalmad sincs, hogy ki vagyok!

Boris

EN TUDOM MI VAGY!!!!!!!!! HITETLEN VAGY!!!!!!

A Monolit segit minket es mi elfogadjuk parancsait. A Monolit megbocsat azoknak akik leteszik a fegyvert es a Monolitert harcolnak tovabb, de a tobbiekre lesulyt a Monolit haragja.Morzsinak huseget fogadtunk mert eggye valt a Monolittal es igy az O parancsait kovetjuk.

Rosszul tudod. Hitetlen? Nem. Valami más, valami hatalmasabb, valami félelmetes.

Te is csak egy talpnyaló vagy, aki kér egy kis szeletet a tortából. Lesújt a monolit haragja?
Nekem is megvannak a módszereim. Erős vagy, de csak egy csettintés, és már a mennyben felelsz majd a bűneidért.

Ja, és még valami? Köszönd meg a "nagy" vezérednek, hogy részletes leírásokat a Gorgő-főről, itt hagyta a bázison.

Szitkozodj csak, ezzel csak azt mutatod h feled a Monolitot. es nem mersz vele szembeszallni, csak szoval mersz fegyverkezni.

Miként mondtam, a bosszú napja ím eljöve!!!
A hitetlenek félni fognak!
Ismeritek,hitetlenek a fényes esőt? Most majd megtudjátok,mi is az! A húsotok lemállik a csontotokról,a csontjaitok meghajlanak,és ezt szörnyű kínok közt fogjátok megtapasztalni, a halálotokig! A fényes eső ott és akkor jön,amikor én akarom,de ti nem tudhatjátok,mikor és hol.
Egy villanást fogtok látni a keleti égbolton,és utána zuhog majd a nyakatokba. Nincs védőruha,mi megvédené gyarló személyeteket!
Meg ne próbáljatok Pripjaty közelébe menni,mert elmállasztom veletek együtt!

KönigsTiger parancsnok!

Törjetek át Pripjaty felé, egészen a szállodáig,és ott romboljátok le a vortex lövegeket,amiket korábban hátrahagytam.
Nem kerülhetnek a támadók kezére!
A város köré megalkotom addig a pszicho-árkokat. Ezek szörnyű karmolásos sebként fognak éktelenkedni Vörös -erdő és Pripjaty városa közt.
Amelyik ellenégtek közel merészkedik ezekhez,úgy jár,mint aki korábban az Agyperzselőnél.
A különbség csak az,ezeket az árkokat senki nem tudja betemetni.

6. Páncélos ezred, és a 19. Gyalog század megérkezett. A napokban megérkezik a 4. Svájci ezred is. Mindannyiukat Pripyat déli határához vonultattam.
Már kész vannak a bunkerek, elsősegély -, mendékhelyek. Amiket megépítettünk titánból vannak, a tetejére pedig vasból készült óriási vájúkat ragtunk, tele vízzel. Az út jobb illetve bal oldalára árkokat ástunk, a "Vakondtank" segítségével.
Visszatérve a vájúkra, amikor leesik az esőd, akkor szépen beleesnek ezekbe a vájúkba, és a víz higítóként fog működni.
Már csak az a dolguk lesz, hogy bevárják a svájciakat, és megkezdjük a tisztítóharcokat Pripyatban.

Boris Dimitrijevski, ANF főparancsnok

Barbárok! Tönkretettétek a zónát! A nagy kísérletet! Ezennel elhagyom a kietlen romokat, a barbár horda aki monolith-nak nevezi magát, és a másik aki felszabadítónak, nem különbözik egymástól semmiben. Csak a rombolás és a pusztítás érdekli őket!!!! Essetek hát egymásnak mindahányan és pusztítsátok ki egymást! A harc befejeztével visszatérünk és újrakezdjük a kísérletünket!

Vegrehajtottuk parancsodat Morzsi. a tudosok pedig csak ne artatlankodjanak. amit ti csinaltok aza rombolas, mi vedenenk a zonat, es tisztelnenk a Monolitot. ti vagytok a betolakodok. Putiteng meg ugyis kevesen vagytok. sosem gyozhettek le minket. sosem tudjatok meg igazabol hanyan vagyunk. a Pripatj ala rendelt egysegeitek egy resze meghalt amikor a Monolit megmutatta hatalmat. egy hatalmas horda kulonfele mutansokbol ugyanis eloretort a voros erdobol.

a vajuaitokat meg menezhetitek mert kicsit lyukasak lettek egy kis mennyisegu robbanoszertol amit egy osztagunk juttatott oda szintugy a voros erdo felol, majd sikeresen visszatert kozenk.

Nem tűrhetem tovább a betolakodó hitetlen és barbár hordák kegyetlen előrenyomulását. Most megzavarom érzékelésüket,minekutána teljesen össze fogják keverni a megfelelő csapásirányokat.
KönigsTiger!
Jó munkát végeztetek! Most készüljetek a védekezésre,ássátok be magatokat.
A föld alatt közelítő vakondtankokat-mivel erős rezgéseket keltenek-könnyedén észlelhetitek,ha a módosított anomáliadetektorok tercier nagyfrekvenciás moduljait visszacsatoljátok az oszcillátorokra,és újrahangoljátok őket.
A dögöket el tudjátok intézni,ha a talaj felé indulnak,elég annyi,ha a páncéltörő lövedékek robbanófejeibe beszerelitek a vortex ágyúkból kivett apró kristályokat,és azokkal lövitek őket. Nincs az a páncélzat,ami ennek ellenállna. Kíváncsi leszek,milyen arcot vágnak,ha eltalálja őket a szuper nehéz mag,és berobbantja a páncélosaik küzdőterében elhelyezett lőszert...
A fényes eső pedig hamarosan hullani kezd. Nyugatról irányítókat szabadítok a csokigyáros svájciakra,és soha nem fogják elérni a várost,jobbadán jól felszerelt zombiként támadnak Putitengékre....A segítség,Putiteng-kissé romlott formában érkezik majd hozzád.

elkezdtuk beasni magunkat, az erzekeloket atallitottuk. csinaltunk par uj tipusu panceltorot es par meglepetest is. talaltunk egy regi markolot amivel askalodtunk majd magneses harckocsiaknat raktunk mindenfele es visszatemettuk.

Hát megszívtátok! Észak felől, az atomerőműnél támadást indított a 3. Ukrán gyalog ezred. :P
Elhintettem pár port az EU-nak, hogy mik folynak errefelé. Nemsorára egy kellemes rakétatámadást fogtok kapni a nyakatokba. :D
Zombimorzsi, igazad van. Nem fogjuk soha elérni a várost... mert addigra már nem lesz semmilyen város. :D
Készüljetek a hajléktalan támadásra, mivel felgyújtottuk a Vörös Erdőt. #B

Boris

felkeszulten vartuk oket. meg mindig tobben vagyunk. de ha erdekel mostmar elmondom neked h allnak a dolgok. anno amikor bevonultunk meg gepjarmuvekkel akkor 2 ezred erkezett . azt vegul kette osztottuk. az egyik fele van az eromube amit most megtamadtatok. a masik meg ........ van. a voros erdo felgyujtasaval a mutansok meg idegesebbek lettek. raketatamadas meg majd megnezem. az EU-ban oke h elhintettetek a morzsakat de aza kerdes kik azok a vezetok. (vihogos szmajli)

ZombiMorzsi!
varjuk a parancsokat.

Eddig kegyes voltam a hitetlen és arcátlan támadókkal. Kegyességem ideje ,ím oda már. Megsértettétek az entitásomat,és ezért porrá zúztam a harmadik gyalogezredet.
Észak felől támadtatok,rendben volt minden,míg el nem értétek a mocsarakat. A rothadt lelkű hitetlen katonáitok arcát kellett volna a szolgalelkű és elaljasult politikusaitoknak és a pizsamás tábornokaitoknak látnia,amikor ellepte őket a mocsár. Sár ment a tüdejükbe és meghaltak mind,úgy,ahogy ezt érdemelték!
Lassan,eget verő halálsikolyok közben fulladtak bele a mocskos iszapba!
A rakétáitokat kilőhetitek. Emlékeztek,hogy amíg ember és szellem létem között,a Gorgó főkkel a nyakamban haladtam az erőmű felé,egyszer elestem,és valami különös erő lassan,pihe módjára tett a földre?
Nos ez az erő én vagyok már. Rakétáitok ugyan tüzes dárdaként akartak testembe fúródni,de szelíd galambként ereszkedtek a szarkofághoz,s ott példás rendben állnak most.
Amikor majd én engedem útjára őket,a mocskos európai züllött nagyvárosokra,ez a szelídség soha nem látott és pokoli dühvel büntet meg benneteket,csak azért,hogy én terjeszkedhessem,és az igazaknak átadhassam a földi paradicsomot,amiről ti mit sem tudtok!
Először rombolnom kell ahhoz,hogy utána egy jobb és másfajta világot adjak az enyéimnek,akik megérdemlik,annyi szenvedés és harc után!

KönigsTiger !

Egy órán belől vonuljatok vissza az erőműhöz,mert ezek után a várost körbeveszem a pszicho-árkokkal,sőt az utcák helyén is azok lesznek.
Az erőműhöz soha nem fognak eljutni.

Nagyon helyes! Putiteng vakondtankjai meg bennrekedtek a város alatt. Oda kerültek csak,ahová valók. Nem tudnak kijönni,és segítséget sem kaphatnak kívülről.
Ha még sokáig akadékoskodik,kénytelen leszek a rakétáiból néhányat megküldeni a csapataikra.
A rakéták robbanófejeibe szereljétek csak be a legnagyobb aktivitású kristályokat,hogy tovább fokozzuk a hatásukat.
Nyugodjatok meg,körülöttük sztázismezőt gerjesztettem, egyetlen alkatrész,egyetlen gyújtóáramkör sem tud addig működni,míg ez a mező él,ráadásul tökéletesen árnyékolt mindenféle külső rádiófrekvenciás manipulációval szemben.
A mezőt megnyitva a technikusaid bemehetnek a rakétákhoz és fel tudják bontani a "hasznos terhet",és bele tudják helyezni a kérdéses artifactok előre elkészített darabkáit.
Ezalatt senki a többiek közül ne közelítsen a mag kiégett részéhez,ahol a mező széle van és ahol l a procedúrát folytatják a szakembereid,mert széné égnének.
Ugyanígy figyelmeztesd a dolgozó embereid,hogy közös munkájuk végeztével menjenek az ismét működő teleport kapuhoz,amit azonmód megnyitok ,és mehetnek kifelé.

Vakondtankok a város alatt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem nincsenek semmien vakondtankjaim a város alatt. Lehet, hogy arra a sok mutálódott egérre gondoltok, amik hanghullámokkal kommunikálnak? Valószínüleg.
Az agyúitokat már tudjuk, hogy iktassuk ki.
Nemsokára beengedek még kétezer egérkét, és hajrá, meg lehet próbálni kiválogatni a vakondtankokat.
Kellemes szórakozást!

Boris

van egy egyszeru megoldas, neve pedig szarazfoldi torpedo :D :D egyebkent meg hozunk sajtot es nincs tobbe eger a foldalatt

A földalatti rész le van zárva. Egy bejárat van, az is a mi oldalunkon. Torpedózhattok agyba - főbe, de ez nem úgy van mint a videojátékokban, hogy örök a golyó.

Boris

Vissza
Top Alul