Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Eh,a fenébe is. Magamra hagyott a terepjárójában. Szerintem kiment az erdőszélre,tudomis én miért?
Az egyik kezemet sikerült kiszabadítanom,most nagyon gyorsan leadok egy vészjelzést,bárkinek,aki hallja. Nem menekülök,mert semmi esélyem sincs,fegyvereimet elvette,elásta valahol,meg nem is jutnék messzire. A rádiót bekapcsolva hagyta-lehet,hogy szándékoltan?
Idefelé,ahogy hátul dobált a kocsi,néha sikerült kitekintést nyernem a környező tájra. Nagyon hasonlít a Kordon keleti oldalára. Szerintem Kopaszfalu felé haladunk,vagy a katonai őrposzthoz.
Blackacehun,ha hallasz,próbáljatok valamit csinálni! Befejezem az adást,mielőtt ideér,és visszafekszem a platóra,had higgye csak,hogy tehtetlen és hülye vagyok.
Adás vége.

Igor dühöng és keresi Morzsit! Én szintén dühöngök! Tiger ezúttal túl messzire mentél!! Az emberid új ruhája szart sem ér Igor tudásával szemben. Erről a magánakciódról tájékoztattam barátaimat a főnökeid között! Te és az embereid halottak vagytok! Ez már tűrhetetlen tőled! Az orosz hadsereg is nagy erőkkel támogat bennünket az akciónkban.

Morzsi: Igort nem tudtam visszatartani, isten irgalmazzon mindenkinek a kordonban!!!!!!!

Akkor én is beszállnék a játékba frakcióm a banditák jelenleg csak harminc tagot számlál és a roncstelepi üres hangárban tartózkodik.
Feleszerelés - Pmn vagy fort 12 oldalfegyvernek
-Elsődleges fegyver pedig kétcsövű sörétes puska vagy pedig ak74/2u
-közelharcra egy 20 cm körüli vadászkés van rendszeresítve

Egyenlőre nem áll szándékomban komfliktusba keveredni senkivel.

Szétnéztem az ukrán feketepiacon, és vettem egy P90-t meg egy MI95-t, úgyhogy ha valaki szórakozik, akkor lesz headshot!

Felszólítom a banditákat, hogy azzonal eresszék el a kereskedőt, ha nem akarják, hogy a területükön egy orvlövész ólákodjon! Mindenki tudja, hogy ők voltak. Már megszokhattunk, ez az ő stílusuk!

Boris

Az én frakcióm nem tartózkodik a kordonban .
Tehát ha figyelembevesszük a zombimorzsi által adott tájleírást akkor ki lehet zárni a mi részvétünket.

Egyenlőre még nam vagyunk elég erősek ien méretű akciókhoz, majd idővel lesznek tagok toborozva illetve vásárolunk fegyvereket és járműveked csak még a pénzt kell rá összegyűjteni.

egyetlen kerdesem van: honnan veszitek h en benne vagyok a Morzsi ellen elkovetett dolgokba? a Krimbe tartozkodok tovbabbi utasitasokig. az embereim pedig az uj egyenruhat tesztelik a Zona korulmenyei kozott en csak az eredmenyek felvetelenel leszek a zonaba. azt is csak egy honap mulva.

Tiger akkor bocs, de ez a stílus terád jellemző! Ja és szólj lécci a srácaidnak hogy valamivel azért jelöljék magukat és ne jáccanak hülye Rambót aki eléugrál mindenkinek mert azt most nem díjazom. Egy fekete ruhás egyént majdnem rommá lőttem egy ilyen hülye mozdulat miatt!

Boris sürgősen gyere utánam mert kellene egy mesterlövész, és kihúzzuk Morzsit a lekvárból.

Morzsi a Mi-24-re tettünk egy hőkamerát és már azzal is keresünk....
Igor azt mondja érzi hogy hol vagy és azt mondja hogy a föld alatt valahol. Ha tudsz valahogy jelt adni akkor hajrá, ha nem akkor Igor továbbra is próbál telepatikusan elérni.

az embereim foleg 10-15 fos csoportba maszkalnak, tobbet nem mondhatok.

Aki pedig Morzsit elrabolta aligha hiszem h a kordonbol visszavitte volna vmi foldalatti helyre, mondjuk sotet volgybe vagy agropomba, mert annak nem lenne ertelme. inkabb a zonabol kellett volna kivinni vhova, legalabbis en ezt tennem. most dolgom van par ora mulva ujra jelentkezek

Gyerünk a Sötétvölgybe, megbügyköljük az antennákat, hogy nagyobb hatótávuk legyen és azzal megtaláljuk morzsit.

Boris

A frakcióm 20 taggal bővült így már 50 tagot számlál,illetve a fegyverállomány is korszerűsítve lett.

Az ak 74/2u helyett ak 74/2 lett rendszeresítve illetve a viper 5 is benne van mostmár a felszerelésben.

A jármű téren még csak annyi előrelépés történt ,hogy sikerült beüzemelni egy a roncstelepi parkolóban talált teherautót.

Ha valaki el akar tenni valakit lábalól akkor a frakcióm örömmel vállalja pár rubel ellenéban 8)

Oké Boris, menj! Hátha össze tudsz hozni valamit! Én Igorral maradok a kordonban, a Kopaszfalu környékén egyre erősebben érzi Morzsi telepatikus erőjeleit és a helikopter is talált érdekes dolgokat. Lehet hogy megvan Morzsi? Mert ha igen akkor aki elkapta azt közprédára teszem valahová, mindenki előjegyezheti magát egy rúgásra!

Nyílt rádió és videoüzenet mindazon barátaim számára,akik most keresnek.

A hír,amit közöltek veletek,valóban igaz. Harkov mellett egy katonai bázison vagyok,egyenlőre mint túsz. Jelen pillanatban is figyelnek,és csak azt mondhatom el,amit megengedtek fogvatartóim.
Bántódásom nem esett,s a körülményekhez képest kielégítő módon bánnak velem. Úgy is mondhatnám: "Tudatom,jól vagyok."
El kell mondjam azt is,olyan erős őrizet alatt vagyok,amit nem volna értelme sem kijátszani,sem pedig áttörni. Ennek okán,és a békesség kedvéért tehát kérek mindenki,ne próbálkozzon szabadító akciókkal. A fogvatartóim közölték még azt is velem,hogy hamarosan formális bírósági tárgyalás keretén belől el fognak ítélni, állam és társadalomellenes tevékenységért,és terrorcselekményekben való részvételért,amit a Zónában vittem véghez.
Mindezeken túl,közölték azt is,mindenki,aki a Zónában szabadcsapatokba verődve bitangol és banditizmusba keveredik,a konkrétan meghatározott tiltás ellenére,azt szintén hasonló sorsra fog jutni.

Ezeket most azért írtam ide,hogy fordítsak a történeten egy kicsit,ha nem haragszotok. Az üzenet igazságtartalma nyilvánvalóan nem 100%-os,mint amiképp a túszul ejtett ember sem a saját véleményét tolmácsolja kívül lévő barátai és szövetségesei felé! A fogvatartók nyilvánvaló módon ki akarják használni személyemet,de elsősorban a pszichikai hadviselés formáival nyitnak,mivel valójában nem is áll rendelkezésükre olyan erő,amit az én számból történő kikényszerített hazugságokkal akarnak nektek beadni! Szóval,előfordulhat-sőt több mint valószínű-hogy el akarják terelni a figyelmeteket.

a kopaszfalu addigra nem lesz. elttoruljuk a fold szinerol!!!!! amit pedig aza becstelen Zombimorzsi(ne szivd mellre ez csak jatek) mondott az mind igaz, mindenkit rogtonitelobirosag ele ellitunk majd eliteljeuk. ha vege lesz a takaritasnak a zona visszakerul azoknak a kezebe akike volt. csak egy frakcio lesz!!!

Nos rendben. Ilyen körülmények mellett én nem veszélyeztetem az embereim életét. Mi összepakolunk mindent amit tudunk, és elhagyjuk a zónát és Ukrajna területét is. A Mocsárban felállított kórházat máris áttelepítettük Oroszországba, és ez embereimmel együtt mi is elindultunk. Az orosz kormány állampolgárságot és védelmet ajánlott nekem és társaimnak a radioaktivitással szennyezett területen való munkavégzésben szerzett tapasztalatainkért cserébe.

A Cseljabinszk 60 nevű Mayak létesítményben szívesen fogadnak bennünket.

Sajnálom hogy ez így történt de valaki megint túllihegte a dolgot. Nekem néhány dolog itt nagyon büdös, de mindegy.

menekultok mi? nem szep nem szep. a .......kezei azomban mindenhova elernek majd meglatjatok. a regen oly hatalmas szovjetunio mar nem oan mint ma, nem tudnak megvedeni titeket!!! egyebkent aza kerdes kijuttok-e a zonabol? van par meglepetes a zona hatarain tul. lehet mar halljatok oket, kordonba mar hallhatoak a teherautok monoton hangja ahogy egyre jobban kozelednek.

Vissza
Top Alul