Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
nos kiastuk Szidorovicsot Putitengel egyutt. a faluba talatunk par hullat beraktuk oket az egyik hazba, nem pakoltuk ki oket se fegyvert semmit, ott van akinek csak kell. Szidoroviccsal egyutt kivonultunk a zonabol, egyenesen a Krim-be megyunk.

én meg beértem a Bárba...hozhattok nekem is a magyaros husiból :D
találtam egy iránytű relikviát, a bárban megmutatom mindenkinek akit érdekel...

No,akkor,ha Hannibal is a fedélzeten lesz,akkor irány a Bár!

Blackacehun!
A kérésemet ignoráld,a Bárnál talákozunk!

Tigris!
Aztán ti meg minek mentek a Krimbe? Nem tán nyaralni? :D Szerintem Szidorovics olyat nem érdemel,lényegesebben nagyobb gazember mint én,ráadásul el is van szállva egy kicsit az árakkal,és némi kívánnivalót hagy némely esetben az általa eladott dolgok minősége is.
Szóval a napfény helyett ráférne már egy kis hűvös...Naptejet ne adj neki,úgy is elég vastag a bőr a pofáján.... :lol:
Ja,és ha már itt vagyok a frekvencián,tisztelettel érdeklődnék,Putiteng sorsa felől is.

Szidorovicsot visszuk a Krimbe, ha ott hagytuk akkor lehet ott maradunk. de csak akkor ha nem kapunk uj parancsot. Putitenget ott hagytuk.

zombimorzsi":2tlsyx18 mondta:
No,akkor,ha Hannibal is a fedélzeten lesz,akkor irány a Bár!

Blackacehun!
A kérésemet ignoráld,a Bárnál talákozunk!

Tigris!
Aztán ti meg minek mentek a Krimbe? Nem tán nyaralni? :D Szerintem Szidorovics olyat nem érdemel,lényegesebben nagyobb gazember mint én,ráadásul el is van szállva egy kicsit az árakkal,és némi kívánnivalót hagy némely esetben az általa eladott dolgok minősége is.
Szóval a napfény helyett ráférne már egy kis hűvös...Naptejet ne adj neki,úgy is elég vastag a bőr a pofáján.... :lol:
Ja,és ha már itt vagyok a frekvencián,tisztelettel érdeklődnék,Putiteng sorsa felől is.

aztán az átjárásért fizetni :D :!:

És mennyibe kerül egy teljes harcjárművel történő beparkolás? Van valami hangárotok és az ilyen szörnyetegekhez értő szerelőtök? Hát üzemanyaggal hogyan álltok?

Morzsi voltam a bárban, lepasszoltam a cuccod a csaposnak és mondtam neki hogy mind a tied. A marha is mind az 5 kg. Vittünk neki pluszba kóstolót, hogy véleményezze és azt mondta tetszik neki a cucc, szállíthatnánk neki folyamatosan. Gyertek a bázisunkra, a vezetők majd oda visznek, a műszaki személyzet már várja a géped egy nagy vizsgálatra.

Gabber a csapos valami különengedélyről beszélt ami a rendszeres szállítóinak jár, és aki őket zargatja azzal ő rosszban szokott lenni :D

Ja és aki arra jár a csapos fele az ugorjon is be hozzá, küldtem mindenkinek 1-1 üveg jóféle Tokaji Aszút. Egészségetekre!

Ezen esetben az időszakos szervizeket Blackacehun bázisánál a Mocsárba fogom megrendelni.Gondolom nagyobb szimpátiával kezelnek,mint a Szolgálat!
Addig is megpróbálok valamit boltolni a csapossal,meg a szolgálatos srácokkal.
Mindegy,azért hitem szerint jó dolog jóban lenni mindenkivel,érthető okoknál fogva,itt soha nem tudhatom,milyen helyzetek adódhatnak.
A Szeméttelep mellett elhaladva figyelmes lettem egy nagyon szépen ragyogó képződményre,amiről először azt hittem közönséges húscafat,de amikor közelebb mentem hozzá,láttam,hogy lélekről van szó.
Ezt mondjuk valószínűleg Blackacehunnak passzolom le,meg majd meglátjuk mi jön még össze útközben visszafelé.
Az AGROPROM felé szándékozom indulni visszaútkor,hogy onnan érjem el a Mocsarat. van arra valaki közületek????

zombimorzsi":2bhkrx9w mondta:
És mennyibe kerül egy teljes harcjárművel történő beparkolás? Van valami hangárotok és az ilyen szörnyetegekhez értő szerelőtök? Hát üzemanyaggal hogyan álltok?

attól függ mennyien vagytok fejenként 1000 RU

Nu vagyok szultán:) uccú neki. Sajna elaludtam... De már nem alszom. Akkor ezennel a mentes megvolt és indulhatunk:) te vezetsz én lövök:) csak menjünk el erről az átkozott helyről. 'Đavo da ga nese!' gabber mint már mondtam nem fizetek adót senkinek, független vagyok, és neked sem kellene játszani itt az államot mert nem vagy az ez itt a zóna és nem a tied hanem mindenkié, nem sajátíthatsz ki belőle magadnak egy területet:) ez itt a senki földje, majdnem olyan stílus ez min a banditáké:) bocsi de nekem ez a fajta pénzéhség kicsit visszataszító... Rasszista lennék ha most egy faji jelzővel illetném a tevékenységed:) üdv mindenkinek:)

Holnapra várható a kitörés. Szereztem egy UAZ-t, pár óra múlva elhagyom a Zónát. A kitörés vége után pár nappal visszajövök. Pár embert el tudok vinni, aki akar velem jöhet. Találkozó a Kopaszfalunál.

Boris

Hannibal!
Először irány a Mocsár,mert a verdámmal valami gond van,mintha a differenciálmű és a láncgörgők eszetlenkednének,meg a felfüggesztő csomópontokra is rá kellene nézni valakinek.
Elég zajos egy jószág,de olyan csikorgásokat is hallok,amiket eddig nem.
ha ez megvolt-vagy mialatt renoválják a dögöt-elmennék a Bárba, Elkisérnél?

Blackacehun!

Megfordultam,most az Agroprom felől megyünk. A kérdés az,tudsz e kölcsönözni egy UAZ-t,hogy ne kellejen gyalogszerrel grasszálni a Bárig,meg vissza. Van ott néhány cuccosom,meg amit te leadtál a csaposnak. A harcjárművemet otthagynám a mocsárbéli gépállomásodon,és kérném,hogy ha van szerelőd,nézze át. max. egy nap az egész,most nem sok kedvem van a szolgálatosokkal egyezkedni,meg Hannibalt is viszem. Ő meg,ahogy látom,kifejezetten nem szimpatizál velük,úgyhogy a lehető legkissebb felületet akarok adni a támadásra,ha esetleg mégislenne valami összeszólakozás.(A társam sokszor nem tesz féket a nyelvére ,ahogy látom,de úgy érzem felelősséggel tartozom érte.)
Majd meglátjuk.
Putiteng szerint újabb blowout várható,de meg kell kockáztatnom mindenképpen. Több helyen van elbújási lehetőség,utolsó esetben az agropromi labor is jó lesz,bár állítólag valami dög lakik mostanában odalent. Jó volna,ha most a két morzsim itt lenne,azok kihajtanák az odóból,és szép kabátnakvalót leheten a bőréből csinálni annak a valaminek. Még vevőt is tudnék reá szerezni.
Gondolom azért ketten,Hannibal meg én csak elbánunk vele.

A földön pokol lesz. A föld alatt sem biztonságos. Elfogyhat a levegő, étel, víz és beomolhat a kijárat és bentragadtok. Legbiztonságossabb ha elhadjátok a Zónát velem együtt. Egy óra múlva indulok.

Boris

Tessék vidd az enyémet, a sofőrömmel együtt. Még szerintem az Agropomhoz is megy veletek segíteni, azt mondta kellene neki egy szép bőrdzseki, meg harcolni is akar. A vassal meg nem tom hol a fenében jártál de szétverted a láncvezetőket, a felső vezetőgörgők tartócsapjai szét vannak kopva, két lánckocsitag is elég **** állapotban van, meg a lánctalpcsapszegek közül is vagy 30-at cserélni kell. Beletelik egy-két napba amíg beszerzem a cuccokat, de majd kitalálok valamit.

Tiger: Amit találtatok a laborban és küldtetek belőle mintát az nem más mint a WX-8 nevű ideggáz. Ugyanezt találtuk az erőmű környékén nyomokban is. Egyetlen cucc hatástalanítja csak, a Termit. Ezt a gázt csak az USA gyártja és használja főleg ballisztikus rakétákban. Nem tudom hogy került ide ez a cucc, de asszem most baj van. Nem kicsi, nem kevés!

Kész a vírus a bandita PDA -khoz, holnap kerül feltöltésre, az ellenszert már elküldtem nektek, töltések át és osszátok szét az embereitek közt.

Én tudok termitet csinálni. De mindent a maga idejében. Most mindenki hadja el a Zónát vagy keressen valami nagyon jó helyet. Nincs sok ilyen, ajánlom a Kutatók bunkerját. Én is oda megyek. Az UAZ-zal megyek. Viszem Szido gépéit is.

Megcsinálom a termitet, 100000 rubel lesz. Szükségem lesz alumíniumra és vas-oxidra.

Köszi!A segítő jószándékodat többedíziglen megköszönöm,és nem leszek adósod!A lelket meg átadom,szerintem ezzel kb. egyenlítünk is,s ha kis szerencséd van,lassan nyithatsz egy kórházat a végén a Mocsárban,tudod,afféle helyi welnessel,iszappakolás,teljeskörű átvizsgálás,képződényekkel történő,a kívülállók számára csodás gyógyulásokkal. Tényleg,nem is rossz ötlet. lehet,hogy megérné visszamenni arra a mozyr-i poliklinikára,egyenest az épületbe,ahonnan Hannibalt elhoztam?
A géppel most úgy tűnik engem vertek át. Persze,megint a minszki disznóólban kellene takarítanom,ha meg akarom találni,ki volt a az az utolsó,aki kínai pótalkatrészekkel pakolta teli szegény járművemet.Soha nem értettem ezt. Mi gyárttottuk de a rizsevőktől veszünk hozzá pótlást.Mi ebben a ráció?
De majd ennek is eljön az ideje. Most elindulunk az emberedel együtt így hárman, és megnézzük az agroprom labor alját,és kifüstöljük azt a bőrkabátnakvaót. Azt hallottam,van ott valami alsóbb,állítólag vízzel elöntött rész is,amit nem véletlenül ársztottak el ,minthogy valamit titkolni akarnak vele.Meg kéne kuksolni azt is,remélem nincsenek benne harapós halak?

itt vagyok a kutatóknál, és ők is megnézték a dolgokat. Azt mondták, hogy már mára várhatók kissebb kisugárzások. Ezek a "kissebb" kisugárzások akkorák lesznek, mint a múlkori. Én úgyérzem nem veszitek komolyan a helyzet súlyosságát.

Na,bent vagyunk az első alagsori szinten. Ha a múltkori blowoutot túlélte az,aki behúzódott,akkor van esélyünk.
Egyébként is,olyankor aktivabbak a zónabéli fauna egyedei.
Lassan,szinte zajtalanul mozgunk előre...Később többet!

Vissza
Top Alul