Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
gabber ujoncait sikerült becipelnem a bázisukra, gabbert keresem egy beszélgetés okán.... gabber jelentkezz...
ps: sajnálom a katonáid, de csak egy darabig lesznek harcképtelenek...

Van egy ötletem... mindenki jelöljön magának egy szinkódot, szal ennek az lenne a célja hogy ha esetleges háború vann akkor a taktikai megbeszéléseket szinkóddal lehetne megbeszélni, és az ellenség nem tudhat róla...
1) leirod a szöveget, jelölöd szimkóddal és pl a DUTY nem reagálhat rá ugy viselkedik mintha nem is történt volna semmi...pl: háború van a freedommal, freedom támad és segítségül hiv engem akkor kiirja hogy Hanni léci segits, de duti nem duplázhatja meg az őrséget, nem készülhet fel a támadásra csak az első kör után ...
ez egy ötlet ha elfogadásra kerül akkor az én szinem(azt kell igy jelölni amire nem léphetek mert nem tudok róla) a PINK akkor várom a visszaigazolásokat...

Még nem töröltem ki. Így már jó?

Gabber! Kérném, akkor az alap felszerelést.

Bocsássatok meg,de én bizony nem csatlakozom senkihez,és nem kötök bajuszt össze senkivel! Az persze más lapra tartozik,ha valaki nótóriusan piszkál,üldöz. Arra nekem is megvannak az eszközeim. Leszenk olyanok,akik jó pénzért bármit....ÉS LEVERIK AZ ILLETŐT,MINT VAK A POHARÁT!

Ja,igen,befogtam két zombimorzsit.Mégiscsak igaz,hogy vannak a Zónában. Nagyon éhesek,nagyon kezesek. Tisztogatom őket,tűrik.(Azért ott a kezem ügyében a fegyver,mert soha nem lehet tudni...)
Amióta itt vannak,szépeket és nyugodtakat álmodom.

@gabber: az lenne a kérdésem hogy találkoztál-e már a Monolith-al? tudsz-e pontos informáciokkal szolgálni, a fegyvereikről, a ruháikról, és a szokásaikról? igazából csak a ruhájuk minősége érdekel, és hogy mennyit érne neked egy olyan vagy pl egy fegyverük?

@zombimorzsi: kellenek neked véletlenül, monolithos fegyverek, ruhák?

@mindenki: kellene nekem egy szakképzett célzó mester aki velem eggyütt mászkálna, és segitene nekem sikeressebbé tenni az akcióim... felszerelést nem tudok biztositani. de majd idővel ha gazdagabbak leszünk...

Ötlet: vosztorikov: te most vagy nem értetted amit irtam, vagy csak próbára akartál tenni...
pörgessük egy kicsit fel ezt a játékot, hogy a történések gyorsabbak legyenek...

Hannibal King: Monolitak nagyon jó felszereléseik vannak pár oldallal visszább leírtam :arrow:
ja és egész rostokot birtokba vettük aki be akar jönni fizessen 1000 RU (fejenként)

mennyiért :?: :?: ja és mivel megölted 2 emberemet ezért nekem olcsóbban adni #B

@ gabber: meghaltak? én nem öltem meg őket csak harcképtelenné tettem őket, ha megöltem volna őket nem viszem be őket a bázisra xd
nu mindegy neked 40k rubel darabja, (de ez csak a barátságunk előjelképeként), a többieknek 55k rubel...
nincs véletlenül egy fölös embered, aki jártas a mesterlövészetben, és van neki egy távcsöve is, és jó fejszámoló?

még nincsennek, de majd lopok egyet-ketőt a monolith-tól xd azért ilyen áron adom mert a bőröm is belelukadhat...xd és nagyon kell a pénz...

szeretném ha az előző javaslatom életbe lépne és mindenki választene magának egy szint...

ez tök jó,, monolitos exoskeleton így legalább megtudom hogy mért nem döglenek bele az agyperzselőbe a monolitosok várom a rucikat Hannibal King ne feled átküldtem neked a pénzt

Zombimorzsi: naná hogy érdekel, mert a miénk már nem a leg tökéletesebb. Van néhány kutatási eredmény másolat ami felajánlható, meg egy-két fejlesztett mordály. Van néhány artifact is de csak a kisebb értékűekből egyenlőre. Szerintem meg fogunk tudni egyezni.

Jut eszembe: várlak egy finom vacsorára, egy kis vodkával.

Hannibal King!

A ruhák ugyan kecsegtetőnek tünnek,de köszönöm nem. A múltkor még csak elvertek a színháznál a monolitosok,de azt hiszem,ha híre menne annak,hogy a fegyverzetüket,meg a ruhájukat bocsátom árúba-ráadásul bugázott árú-akkor szerintem megnyúznának enegemet,és a bőrömből pedig esernyőt csinálnának,meg oldaltáskát.
A szikrancsot megtaláltad??

Blakacehun!
A meghívásodat köszönettel elfogadom!Ma este nyolcra viszem az árút,ja ,és van eredeti kubai cigarróm is,vagy tíz karton,csak úgy barátságból.
Az árban majd megalkuszunk...
Északi irányból,az Agroprom felől érkezem,egy vezetőt tégy ki oda,nem akarok beragadni a verdámmal...
Az ultrahang,tudom jó kezekben lesz,s talán még az is lehetséges,hogy egy kisebb segélyhelyfélét is fel tudsz ott állítani.

szikrancs még nincs meg de emlékszem rá hogy hol találhatnék olyat, ugyis vadászatra indulok, elmegyek arra is, aztán belesek hozzád hogy beszéljünk egy kicsit személyessen is xd

A segítséget előre is köszönöm. Még jól jöhet. Közeledem,már csak pár kilométer...

Vissza
Top Alul