Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Üdvözlet Sztalkerek!

Engedjétek meg,hogy bemutatkozzam. A nevem Szultan Dmitrijevics. Kereskedő vagyok,aki belépett a Zónába,és úgy döntöttem,hogy boltomat a lehető legeldugottabb és legkísértetiesebb helyen, Pripjatyban nyitom meg. No,neeem,nem a snorkoknak és vérszívóknak árulok emberhúst és embervért. Ugyan,nem kell minden mendemondának bedőlnötök. Azért vagyok itt,mert tudom, az erre járó vándornak szűksége lehet némi utánpótlásra,egy kis vodkára, a nehéz percek vagy éppen órák elfelejtéséhez,mindenféle lőszerekre,alkatrészekre.Éhesek,szomjasak lehettek,megsérülhettetek. Elég jól értek a sebgyógyításhoz,tudjátok,az ezeredforduló legelején ott lent a Kaukázusban,no ,de hagyjuk inkább,mert messzire vezetne.Ennek okán ,ha elértek,meg tudom gyógyítani a sebeiteket,s ha kell amputálok is.Bedöglött a jenki csúcstechnika? Nosza Szultan bácsi helyrehozza! Rádión hívhattok,be lesz kapcsolva. Ha látjátok a penészzöld színű BMP-t,akkor tudjátok,én vagyok az. Két emberem őrzi,távolabbról,amíg én az épületben vagyok. Tudjátok biztos,ott,a Szálloda keleti szárnyán,a legfelső emeleten. Előre szóljatok,meret automata védelmi rendszert kell kiiktatnom,a snorkok elég kotnyelesek,a vérszopókkal meg valahogy nem tudtam normálisan szót érteni...
Időnként ki szoktam járni a Zónán túlra is,merthogy be kell szereznem az utánpótlást,s akkor bekapcsolom az üzenetrögzítőt. :D Legyen szerencsénk,barátaim!

@ monolithkatona: nem vagyok az ellenséged, de a barátod sem, ne fordits hátat mert elveszitek egy golyót a fejedben... HAHAHA... ment már mondtam, profi vagyok... csak óvatossan velem... mert harapok...

RÉSZEMRŐL NO SZEMÉLYES ELLENTÉTEK KIÉLZÉSE ITT JÁTSZUNK A TÖBBI SZOBÁBAN STALKER RAJONGÓK VAGYUNK AKIK SZERETIK A STALKERT!
EDIT:
nem láttam azt hogy "ez nem fenyegetés" részt, én sem fenyegettem senkit, nem is fogok, csak szólok ha épp valaki nem tetszik de akkor azt megölöm... megintcsak nem frakcióról van szó hanem 1 mellékszereplőről... pl ha százan vagytok, akkor utánnam 94 en maradtok.... (ilyenkor nagyon haragudtam... xd)

Hannibal!
Azért gondolom,neked is volna mit üzletelgetni olykor-olykor? S,ha már erre jársz,kérlek,nézz be hozzám is. Feltételezem,meg tudnánk egyezni méltányos áron. Ja,van egy cserealapon hozzámkerült orvosi ultrahang készülékem. Egészen új,egy alkoholista dokival cseréltem Csernyigovban,néhány pattancsért,meg húscafatért. A kórházé volt,de kit érdekel,ha a Szolgálatnak,vagy a Freedomnak szűksége van rá? Ők legalábbis a sérült hacosaikban megtalálhatják vele a golyókat,meg a repeszeket. Már,ha van nekik orvosuk.
Majd elfelejtettem,meglőttünk két nőstény vérszopót. Érdekel valamelyőtöket a csáp? Nagyon csábosak... :D Úgy értem a csápok...

Hannibal King: monolit frakció a zóna központját védi ne nagyon keresd a bajt mert azt te se mondhatod hogy 6 exoskeletonos álig felfegyverzett monolittal állsz szemben és lazán kifekteted őket

és had emlékeztesselek a szabályokra melyek szerin a monolit az ellenséged és harcolnod kell velük mint a mint nekem a szabadsággal a hadsereggel nem kell harcolnod mert független vagy (és ezt hsz-emet nem vedd személyes támadásnak mert nem az , bármikor szívesen látlak a bázisunkon ) :wink:

Találkoztam az embereiddel,Gabber!

Megint ott üldögéltek, a színházteremben és valami furcsa ,imaszerű dalt dudoltak,talán moromolásztak. Kérlek,hívd fel a figyelmét az őreidnek,hogy nem kéne mindenáron elverni a békés szándékú kereskedőket! csupa kék zöld folt a hátunk,nagyon megpáholtak,és a gépkarabélyaitok tusa sem szivacsból van.
Kész szerencse,hogy a BMP-vel arréb parkoltunk,szerintem azt is elvették volna.
Ti hogyan álltok a kereskedéssel? Csak azt ne mondd,hogy a Monolith mindennel ellát benneteket!?

@gabber 9511: Hoppá, mióta kell nekem a Monolithosokat támadni, nem ártottak nekem, és mire jók ezek a szabályok, azért lettem magánzó hogy azt és azzal csináljam amit csak akarok... találkoztam már kicsit erősseb csapattal is mint 6 db potya exos 3X gyorsabb vagyok náluk és mire észbekapnak hogy mi is történik velük 2-en elestek mire rájöttek hogy honnan lövök még 2-en földön vannak, és a 2 az egyre ,már igazságos arány xd azért nem kell elfelejteni hogy mik az előnyei a 12.7 mm snippernek ötvözve a páncéltörő lövedékek átható erejével :P
Előbb utóbb elfogadom a meghivásod, s ha van valami munkád számomra, tudod mi az ára!
@zombimorzsi: Hát majd egy pár nap mulva elmegyek feléd, szükségem lesz egy két dologra... nincs sok pénzem, de remélem futja majd:
kiló cukor, kiló só, 3m érszoritó, 6 db steril tű, 2 l destilált viz, 2 kanál, 2 szike, egy öngyujtó, 3 KÖTSZER, 3G mariska(kizárólag fájdalmak enyhitésére) 2700 rubelt terveztem ezekért adni...

JAVASLAT: MINDENKI BEJELENTI HOGY MI VAN A FELSZERELÉSÉBEN, HOGY NE LEGYEN UTÁNNA AZ HOGY ELŐRUKKOL VALAKI EGY HARCKOCSIVAL HA BAJBAN VAN xd

nekem van egy hracikocsi a hátizsákomba :D
amúgy hannibalking legyőzhetetlen ő az úr a zónában :D

nananana nem vagyok legyőzhetetlen csak jó a taktikám xd
meg jók a fegyvereim...
@ zombimrzsi: kellene nekem még 50db 12,7x108 páncéltörő skuló darabjáért 1000 rubelt adok ha sikerül szerezned nagyon ritka az ilyen xd

Hannibal King: igazad van nem kell támadni a monolitot majd ők támadnak :D lövés1

hát jó, akkor majd kap a pofájuk xd lesben várok rájuk biztositom a kiutam, nem árulok el többet. inkább ellátogatok bár felé, és beszélek a Duty főnökével...

Hannibal King!

Az átlagos tétel megy,2500-at fizetsz érte,ami viszont a skulókat illeti,nekem csak uránium-karbid hegyű lőszereim vannak ebben az űrméretben,darabját 1200-ért tudom adni. Így is nagyon kicsi rajta a hasznom,és tudod,ha ezzel lebukok a Kordonnál,rögtön kibeleznek....Ha megfelel,vagy hozol nekem inkább mondjuk egy szikrancsot. ez esetben gratis kapod a felét,a másik felét meg ahogy mondtad,darabját 1000-ért. Így a végszámlád= 27.500+egy szikrancs.
Szerintem megbótolhatjuk.
Ja,és ha a Bár felé jársz,add át baráti üdvözletem a csaposnak!

(Gyerekek! A vagyonkánkat azért jegyezzük,mert szerintem így fair a játék! Én itten kereskedő vagyok,nekem a vagyonszaporítás a célom,és ki is fogom írni,mekkora összegre rúg.)

RETTEGJETEK TŐLÜNK! A KÍVÁNSÁGTELJESÍTŐ MEGMUTATOTT NEKÜNK EGY ÁLMOT, MELYBEN MINDEN ELLENSÉGÜNKET LEGYŐZVE URALJUK A ZÓNÁT. Nem lessz itt semmilyen
Strelok, Lebegyev meg Zsoldos. Ha ha ha ha gurul1

És ekkor érkezik meg Boris Dimitrijevski, aki nem mellékesen elmebeteg és tömeggyilkos.
Nincsenek barátai, csak ellenségei. Készüljetek a halálra. Ha megöl, kiszedi a beleidet, és kolbásszal kitömi, és úgy pirítja meg. :D Aztán a fejedből maszkot csinál stb.
Ha valakit morbid módok akarsz eltenni láb alól, akkor Boris a te embered. Csak aztán ne csodálkozz, ha te is hullazsákban végzed. :D

Hamarossan megérkezik az alkaida és a sikoly is :D
Putiteng=Osama Bin Laden?

Csak azért kérdezem meg mert TÖMEGGYILKOS vagy lövés1 :blowup: lol2

SILENCE ! I KILL YOU ! xd

Najó,Boris ha bejössz a szabadság területére a te beleidből csinálunk véres, és májashurkát a mutánsoknak !És,tetteidre visszatekintve,a te fejed lesz a trófea a falon ,te állat !

Megduplázom az őrséget mindenhol,és szigorítom a figyelmet ! (Az első tettem,ha beindul a buli)

Putiteng":1pj6c0pi mondta:
És ekkor érkezik meg Boris Dimitrijevski, aki nem mellékesen elmebeteg és tömeggyilkos.
Nincsenek barátai, csak ellenségei. Készüljetek a halálra. Ha megöl, kiszedi a beleidet, és kolbásszal kitömi, és úgy pirítja meg. :D Aztán a fejedből maszkot csinál stb.
Ha valakit morbid módok akarsz eltenni láb alól, akkor Boris a te embered. Csak aztán ne csodálkozz, ha te is hullazsákban végzed. :D

dolgoznál nekem a szabadság ellen :D :?: ha már meg akarnak ölni a szabadságosok akkor én szívesen segítek hogy túléld

Vissza
Top Alul