Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
az mondjuk nem nagy gond de viszont akkor azon se kell csodálkozni hogy renegátok és a banditák összefognak a cs ellen

Szerintem kezdjünk el 3-an egy játékot ahol mindenki egyedűl van és a túlélés a cél. lövés1 :cry: Amolyan gyakorlás :D
Helyszínek : Bár,katonai raktárak ,agyperzselő
EZ EGY GYAKORLÁS/KEDVCSINÁLÓ LENNE AMOLYAN DEMO

várjunk majd hispant megkérdezem privát üzenetben hogy mit szól az 5letemhez

hát azt tudom mondani hagy üzenőfalon hirdethessük a játékot
de nyertesek nem kapnak majd VIP rangot mert azt másért adják

hírdessük de szerintem már csak 2-en vagyunk mert már vosztrikov sem írt mostanában. én ennek ellnére nem lépek ki

OFF (de egy ötlet)

toborozzatok sima emberket is. hogy ne csak frakciónak lehessen beállni hanem sima embernek is. így nem frakciószerepjáték lenne, hanem sima szerepjáték :)

Ez így lényegében egészen jó ötletnek hangzik amit eddig olvastam, Én benne vagyok a buliban. Valamint a ClearSky frakció vezetőjeként szövetséget ajánlok fel a tudósoknak bárki lesz is az. Az egyedi emberek akik nem akarnak frakcióként játszani csak simán, ők lehetnének zsoldosok és szabad stalkerek akiknek adhatunk melót megfelelő lóvé ellenében.

Ha valaki szeretne belépni a ClearSky frakcióba szívesen fogadom :D

P.S.: bocs ha kicsit lassítom a játékot de költözés miatt nem nagyon van netem.

Blackacehun: örülök hogy ismét itt vagy
Barin: örülnék ha ismét beállnál a játékba :wink:

hát az engem is érdekelne hogy Putiteng hol a **** -ban van küldök majd neki PM-et

Hát nem vagyok hive az szerepjátékoknak, de itt a fórumon bármibe kezdtem, elégedett voltam vele xd
A zóna láthatatlan szelleme vagyok én aki akkor csap csak le ha biztos a dolgában :D és 99%-os a menekülési esélye... szal vigyázni velem mert, a felszerelésem jó, ismerem a terepeket, pont elég sokszor játsottam át a S.T.A.L.K.E.T, hogy lássam magam előtt a pályákat, és ami a legfontossabb hobbiból ölök XD
megvásárolható vagyok, egy golyó ára 25,000 rubel ha hasznom is van az ember halálából akkor az ár alkuképes xd
én vagyok a vadász, te pedig csak egy potenciális préda, nem bántasz és fizetsz dolgozok neked, de nem csatlakozok sehova...
mig nem vagy ellenségem csak ritkán ölök. mihelyt ártasz nekem pusztitok...
ellenségek: Banditák, és az őrültek akik ok nélkül lőnek...

Hannibal King: bocsika de az ellenségeitek : banditák,renegátok,hadsereg,monolit,zombik,mutánsok nem de :?:

a hadsereg nem bántott és még nagyon az elején vagyok szal egyenlőre csak a banditák ők akartak lopni tőlemm de még senkivel sem nem találkoztam mással szal ennyi akik ok nélkül lövöldöznek azokat csak azért nem szeretem mert egy kósza skulo is képes ölni xd

ha megkérdezhetem miért kelett 2x is újraindítani a játékot mért nem volt jó úgy ahhogy eddig is volt ????

nemtom, én nem örültem hogy újrakezdtük, ki is szálltam, most szállok vissza mint egy ember, nem mint frakció.végülis lehet így jobblesz.:)

jim67":128wvcpr mondta:
ha megkérdezhetem miért kelett 2x is újraindítani a játékot mért nem volt jó úgy ahhogy eddig is volt ????

azért hagytuk rá mert a szabályok rosszak voltak nem volt bennük az hogy az ellenséges frakcióknak harcolniuk kell ha vissza olvasod hsz-eket látni fogod az új szabályokat amik sokkal jobbak mint a régiek
:D

Vissza
Top Alul