Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
délután a kereskedőnk is részletes árlistát tud közölni.
Blackacehun! oké. érdekes információink vannaka Kiméra fogságban lévő viselkedéséről és a Hópihe nevezetű relikviáról. az Iránytűt biztonságba helyeztük.
Gabber! oké. már alig várom. akkor én 100.000 írok majd jóvá magamnak :D meg-hajol

Barin:két készüléket szeretnék venni tőletek és tudom hogy csak 75.000 RU-m van de relikviákat is választhatsz ki akarom kapcsolni az agyperzselőt azé kell kettő mert én és egy emberem kikapcsoljuk az agyperzselőt utána irány Pripyat.....
Barin: csak 50.000 RU-t kéne odaírni holnap

igen. az 50.000 amit kapnék simán is, meg az amennyiért te veszed meg a készüléket.
na majd kiszámolom délutánra hogy mi kell mert most ritkásan vagyok gépnél.

ez a játék jó de nincs ingerenciám visszaolvasni mind a 25467 hsz-t :D

Én is kiszállok!
Nem lehet ezt így! Az egyik szennyezi az egész területet, a Szabadság meg csak nézi. Mondjátok már meg, hogy mit hirdet a Freedom? Azt hirdeti, hogy a Zóna csodálatos hely. Ha az, akkor miért hadják, hogy szennyezék? És a Duty-Freedom harc milyen? Semmien. Mint ahogy a macska meg a kutya se lesznek pajtások, úgy a Szabadság meg a Duty se.
Szerintem ebből ugyanaz lesz, mint az előző részből. Most se háborúzik senki.

kezdjünk újat :?:
ez így már unalmas és azt mondom hogyha újat kezdünk akkor legyen az a szabály :
hogy azok a frakciók akik a stalkerben ellenségek azok a frakciószerepjátékban is ellenségek legyenek :
szóval:
szolgálat:szabadság,hadsereggel,zombikkal és monolittal ellenséges
szabadság:szolgálatttal,hadsereggel,zombikkal és monolittal ellenséges
stalkerek: banditákkal,hadsereggel,zombikkal és monolittal ellenséges
hadsereg: monolittal,stalkerekkel,szolgálattal,szabadsággal,zombikkal ellenséges
renegátok: tiszta égbolttal,monolittal,zombikkal ellenségek
tiszta égbolt: renegátokkkal,monolittal,zombikkal ellenségek
monolit: mindenkivel ellenséges
zombi: mutánsokat kivéve mindenkivel ellenséges
mutánsok:zombikat kivéve mindenkivel ellenséges
hadsereg:banditákat kivéve mindenkivel ellenséges
zsoldosok: monolittal,zombikkal ellenséges
ökológusok(tudósok):zombikkal , hadsereggel,,monolitokkal ellenséges
szerintem így lenne igazi a játék (de persze lehet új frakciót alapítani)
akkor újat kezdünk :?:

Szerény véleményem szerint ,ez tényleg csak egy "dobókocka-algoritmus" beillesztése után működne tisztességesen. Legyen véletlenszám-generálás,és ez döntse el az adott ütközet és az addig tartó mozgás-területre értettem-esélyeit. Pl. meg lehetne adni konkrétan a Zóna fizikai méreteit, és így lehetne üldözni egymást,vagy ellenséges csoportokat két oldalról beszorítani. Ekkor kialakulna a küzdelem,ahol szintén az győz,aki nagyobb értéket kapott. Azonos szám esetén vagy visszavonul az adott fél,vagy folytatják a küzdelmet,de a feladásnak is kellenének esélyek,elvégre ne legyünk kegyetlenek.
A területen való mozgás alatt azt érteném,hogy miután a Zónát szabályos négyzethálóra bontottunk,abban egy érték,egy lépés,egy négyzetrácsnyi elmozdulás,bármilyen irányban.s ha nagyobb-azaz egynél több- az adott érték,mit kaptál,ezzel gazdálkodhatsz. Csatára csak akkor kerülhet sor,ha azonos négyzetrácsra jutottatok. Egészen addig csak üldözésről van szó.
Lehetne nehezíteni persze,hogy bizonyos,véletlenszerűen kialakuló anomáliák jelennek meg az utadban,mikor erre léptél,akkor esetleg visszadob a Zóna egy távoli pontjára-lásd Möbius -gömb-de ez bizony már komoly programozói feladat lenne. A blowoutok természetesen tovább nehezítenék a játékot,ilyenkor mindenki neezebben halad,kivéve a Zóna természetes (?) lakóit,a mutánsokat és a zombikat! Ezek persze csak alternatívák,nem kell velük egyetértenetek.

Nagyon pártoltam egyébiránt KönigsTiger barátom javaslatát,csak én nem tudok progit írni,nem értek hozzá. Annyit tudok tenni,hogy elmondom az elképzeléseimet,aztán,még az is lehet,ha valamelyőtök tehetséges, lesz a STALKER-nek egy aféle internetes,területfoglalós,társasjátékszerű,strtégiai verziója is,ki tudja?

jó 5let az a dobókockás algoritmus :D
:idea: :idea: van egy másik 5letem az is véletlen hogy a lottón milyen számok vannak hát akkor döntsenek azok :D hetente van sorsolás csak nem nagyon vagyok otthon a lottóban szóval kéne valaki aki tudja egy héten mikor vannak a sorsolások............
majd én is utána nézek :D :arrow:

Bocsánat,hogy beleszólok,de ha elég két változó,igen-nem,azt a fórum is szolgáltatja,minden program nélkül.
Az összes hozzászólás(ebben a pillanatban 53444) karaktereit és a fórum pontos idejének karaktereit (15:43) összeadva vagy páros vagy páratlan szám jön ki.Ezek lehetnének az igen vagy a nem.
Most 5+3+4+4+4+1+5+4+3=33 páratlan.Ez egyszerű,követhető,visszaellenőrizhető pld:
Jelenleg összesen 53444 hozzászólás olvasható.
Új hozzászólásElküldve: 2009. 06. 21., 15:45
És mindig változik.

igazad van
pl:
ha 33 azaz páratlnan akkor a stalkerek győznek
ha 34 azaz páros akkor a banditák győznek
nem kell ide lottó meg dobókocka :D

Csiga07 te mért nem álltál be a frakciószerepjátékba :?:

Nincs meg hozzá a kellő fantáziám,meg így is jól szórakoztam,nagyon jól csináltátok. :D

jah hogy te olvasgattál errefelé :D eddig azthittem hogy csak mi olvasgassuk ezt, mert másnak unalmas vagy nemtom.. de jó tudni hogy jól csináltuk :)

Nagyon sokan olvassák.
829572831Snap135_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

valószínűleg újrakezdjük
monolitkatona: de akkor a szabadsággal kell majd háborúznod azért hogy legyen egy kis izgalom

Jim: én jelölgetem, jelölgetem.
Csiga! assztem azok kizárólag mi vagyunk :D

A terület felosztása azonban még nem megoldott. Ha az ABC betűit használjuk "X" koordinátaként,és a számokat "Y"-ként,még akkor is túl kicsi a felbontás,mert ez ugye egy nagyjából 30X 50 km-es terület. Hogyan értelmezhető a "táblán" történő lépkedés????

Vissza
Top Alul