Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Zombimorzsi ha az ingoványba jönnél esetleg szólj rám előtte és kapsz magad mellé egy kísérőt, aki majd segít neked nehogy véletlen belegyalogolj valamibe, és ha gondolod fegyveres védelmet is kapsz. Ugyanez vonatkozik mindenkire aki békés szándékkal érkezik hozzánk. Ellenkező esetben kap tőlünk némi támogatást ólom vagy acél formában a fejébe! Valamint Bázisunkon igénybe vehető néhány orvosi műszer és szolgáltatás is, pl.: Ekg, enkefalográf, stb...

nem lenne jobb ha onnn folytatnátok ahonnan még a szabály módosítás előtt abbahagytátok ??,gyakorlatilag kb 10 oldal óta megy az off meg a veszekedés , hogy most mi legyen , jáccatok úgy ahhogy régen aztán kész

Blackacehun: röntgen nincs mert érdekelne azé mert ha az egyik emberem eltöri valamiét akkor legyen hová küldeni röntgenre :D

Kb 3-4 nap és azt is beüzemeljük csak még a nagy diesel aggregátor nem lett elindítva. szerintem indulhattok máris, mire ideértek már menni fog.

Szerintem hétvégére csinálok egy térképet, meg egy szabályrendszer javaslatot, felrakom ide és megbeszéljük.

Akkor a Szolgálattal vagyok. :D

A Szabadsághoz bemegyünk és csinálunk sok stake-et. Jó véresen szeretem. :D

@ zombimorzsi: mi az a skirancs? olyanim nincs de van egy húscafatom amit egy távcsőre cserélnék el... hol találok olyan szikrancsot? benne vagyok a bizniszben esetleg ha nem tetszik valami/valaki a környéken akkor csak szólj bizniszelhetünk valamit...

@gabber 9511: sajnálom, 2 embered kénytelen voltam meglőni, nem messze a bártól, 2 vérszívó közeledett feléjük, az egyiket kiteritettem jóval az őrjáratuk mögött, a másik már takarásban volt mire észre vettem, és csak ugy tudtam megmenteni az embereid ha az egyiken keresztül lövöm ki a vérszivót... sajnos ők ezt nem tudták és mikor előjöttem rejtekemből tüzet nyitottak rám hát viszont lőtem, ezek valahogy nagyon ujoncok lehettek xd megpróbálom becibálni őket a táborotokba szólj az embereidnek hogy eszükbe ne jusson lőni mert megharagszom... remélem sikerültek a szorító kötések és nem véreznek el amig beérek velük...

@vosztorikov: veled is ell kellene beszélgetnem, szólj az embereidnek hogy majd ha látnak ne lőjönek, nem szeretem a golyózáport... xd

Mottó: Bocsáss meg ellenségeidnek, de jól jegyezd meg a nevük!
A csatabárd az egyetlen dolog, amiről mindenki tudja hogy hova ásta el!

SZABÁLYZAT
ELLENSÉGEK:
szolgálat:szabadság,hadsereggel,zombikkal és monolittal ellenséges
szabadságszolgálatttal,hadsereggel,zombikkal és monolittal ellenséges
stalkerek: banditákkal,hadsereggel,zombikkal és monolittal ellenséges
hadsereg: monolittal,stalkerekkel,szolgálattal,szabadsággal,zombikkal ellenséges
renegátok: tiszta égbolttal,monolittal,zombikkal ellenségek
tiszta égbolt: renegátokkkal,monolittal,zombikkal ellenségek
monolit: mindenkivel ellenséges
zombi: mutánsokat kivéve mindenkivel ellenséges
mutánsok:zombikat kivéve mindenkivel ellenséges
hadsereg:banditákat kivéve mindenkivel ellenséges
zsoldosok: monolittal,zombikkal ellenséges
ökológusok(tudósok):zombikkal , hadsereggel,,monolitokkal ellenséges

Putiteng és Gabber szövetsége ÉRVÉNYTELEN gurul1

Hannibal King : OK. Szóltam nekik,de próbáld meg mellőzni a hirtelen mozdulatokat ,ha ez menni fog,a szabadság területére beléphetsz .Ó igen és ha valóban ilyen jó harcos vagy,akkor a szabadságnál jól jön egy százados ! :)
Gabber: Ez komoly fenyegetés volt,jól gondold meg mit mondasz nem csak neked vannak meglepetéseid !Ha azt az őrültet harcba küldöd,akkor a te embereidből lesz a hurka xd !

Shche ne vmerla Ukrayiny i slava i volya !

Vosztrikov!
A hadsereg a zóna elnyomásáért, a duty pedig a lezárásáért küzd. A Monolith a központ védelméért, a Freedom pedig a szabadságáért küzd. A Hadsereg szövetségre lépett a Duty-val és ezek ketten a zóna ellen küzdenek. Lépjünk mi is szövetségre és együtt harcoljunk a zónáért. MIT MONDASZ?

vosztorikov csábító ajánlat, de sajnos vissza kell utasitanom, nem csatlakozom sehova, játszom svájcot mig sok ember meghal... xd s majd igyekszem nem nagy robajjal jönni...
üzenet mindenkinek: egy szikrancsot keresek, nektek problémáitok vannak, én segitek xd nem melózok, gyilkolok...
vigyázat a szövetségekkel! monolitnak nincsennek szövetségei xd

monolitkatona":2gpc55zx mondta:
Vosztrikov!
A hadsereg a zóna elnyomásáért, a duty pedig a lezárásáért küzd. A Monolith a központ védelméért, a Freedom pedig a szabadságáért küzd. A Hadsereg szövetségre lépett a Duty-val és ezek ketten a zóna ellen küzdenek. Lépjünk mi is szövetségre és együtt harcoljunk a zónáért. MIT MONDASZ?

bocs elnéztem a szabályokat azt hitem hogy Putiteng csak egy ember de így nincs szövetség ha ő hadsereg és szerintem ragaszkodjon mindenki a szablyákhoz :wink:

Hát,Hannibal King,szerintem a szikrancs-elmondások alapján legalábbis-az elektromos anomáliákban terem,bár én erősen kétlem,hogy van ilyen,de egy külső ügyfelem nagyon köpte a markát,valamit kóburálni óhajtana belőle! (Mindíg az a hülye varázslás...)
Ezért kértelek,hogy nézz utána jártadban,keltedben.

-Blackacehun!

Mint mondtam,van egy majdnem zsírúj,Philips gyártmányú,színeskijelzős orvosi ultrahangkészülékem. Ahonnan hoztam,ott valóban működött. Érdekel? Nem verlek át!
Ha bejönne neked,kérlek rádiózz vissza,szombatig itt maradok.

Vagyon pillanatnyilag: 27500 pénz (Nem túl sok,de a semminél azért jócskán több,talán a két emberem heti bérét is ki tudom fizetni,meg még marad is . Apropó,senki nem megy tőletek a reaktor felé?)

Én nem Hadsereg vagyok. Én Stalker vagyok. Mivel csak egy embert irányítok, az azt jelenti, hogy Magánzó vagyok.

Szerintem Putiteng barátom nem figyelt,és a régi bejegyzés maradt ott. Meglátásom szerint nincs jelentősége,majd kijavítja![/colo

Vissza
Top Alul