Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
az ilyenre kellene a dobókocka...előre meghatároznánk pl hogy mik lehetnek a csata kimenetelei.
pl. ha...
1-es: nyert Putiteng könnyen
2-es: nyert Barin könnyen
3-as: nem bírtak egymással
4-es: nagy fölénnyel nyert Barin
5-ös: nagy fölénnyel nyert Putiteng
6-os: -

Valami ilyesmi. Aztán csinálni kellene egy Zónás térképet és a területeket felosztani.
Pl:
Kordon:
Kopaszfalu
Helyőrség
Alagút
Vasút
Farm
Szemétdombi átjáró 1
Szemétdombi átjáró 2
Sötétvölgyi átjáró
Stb.
És akkor a gurítókocka.

Vélemény?

ez már lehet hogy túl aprólékos lenne, de végülis a Kordonban ezt simánmeglehetne csinálni, akinek a frakciója kb ottvan. vagy háborúzhattok érte.
Nekem csak az Agroprom és az alatti rész kell. a kutatóintézettől nem messze lévő tábor féleség is szabad, ha érdekel valakit. Banditáknak nem adom ki :D

Mutatnák képet, hogy-hogy gondolom, de túl hülye vagyok, hogy bemásoljam.

Én ,ha megcsináljátok a rendszert-mivel én tök hülye vagyok hozzá-szóval szívesen vállalom a "népnyúzó,nemzetgyilkos,alattomban és orozva támadó,setítsígben bújkáló ellenforradalmár,korrupt és imperialisták ügynökeként bomlasztó,diverzáns tevékenységet folytató közellenség" szerepét,de szükségem volna mindössze egy-azaz 1 db. -szövetségesre,mint frakcióra. lehetne ő is egy mutáns. Modjuk fegyveres snorki,mint az az első, a játékkal kapcsolatos elképzelésekben felmerült.
Nem is kéne,hogy legyen fegyverünk,mert elég volna a pszi-,meg a fizikai erő,meg az a képesség,hogy az anomáliák némelyikébe is belemehetünk,anélkül,hogy sérülnénk,és ráadásul a blowout nekünk egyfajta üdítő zuhanyként hatna,míg ti fetrengtek a fájdalomtól,ha elér benneteket,vagy meghaltok.(Ja igen,jó lenne benne naponta egy blowout,hazárd időpontokban!)

Az a gond, hogy én is hülye vagyok az ilyenekhez.

Valaki magyarázza már el,hogy-hogy kell képet mutatni a hsz-ben!

na keresd meg a képet a neten. a linkjét másold be ide. illetve először nyomd le egyszer ott fent azt a gombot h "Img". utána link, majd megint "Img". és ennyi.

Valaki lehetne Monolit is, meg Bandita. szerintem Renegát nemkell, az olyan mint a bandita, meg csak Blackacehun-t idegesíteni az ingoványban :D

kene meg ember ide, es eloszor a letezo frakciokat kitolteni majd utana letrehozni ujakat. de ez csak egy otlet. de az is lehet h a kitoltetlen frakciokat egyszeruen mar kiirtottnak tekintjuk, ugyis mi alakitjuk a szabalyokat es a tortenetet eza lenyege a szerepjateknak.

nekem a Banditák nemhiányoznának. nektek?
de amúgy lassan már tényleg kezdhetnénk, és még az alapszabályok sincsennek meg... :S

Na szóval nagyjából így nézne ki. A körökben lenne, hogy kié a terület. Persze a pálya nem ez lenne, hanem a Zóna.

Germany.L.jpg

ez már honfoglaló fílinges lenne...bocs de szerintem ennyire ne kössük le a területeket....egyrészt sokidő is lenne, msárészt konfliktusok adódhatnának, harmadrészt meg kéne egy közös tékép is

Szerintem ne legyen ennyire aprólékos a játék. Legyen úgy mint eddig, pl. Egy csapatot küldem a vörös erdőbe. Ennyi szerintem ez is jó.

Zombimorzsi: Lehetek én is veled. A Monolit és a banditák után, a Hadsereg emberei az ügyeletes rosszfiúk.

Az jó lesz!!!! gurul1
Akkor a morzsiklán a hadsereg egyik titkos fegyvere,olyanok mint a kimérák,csak intelligensebbek! Önállóan is tevékenykedhetnek,aféle kommunikatív gyilokmasinák! A hadsereg persze tagadja a létezésüket,de a távol-keleti részeken külön tenyésztik és képzik őket! Majd ezek után becsempészik őket különböző helyekre a Zónán belöl. És persze nem enged betekintést senkinek az army a projektbe,természetesen!
A képességeik ugyanazok,mint az előző részben,csak mostan nagyon gonoszak és korruptak és megfélemlítőek leszünk együtt,oksa????

nah én is beszállok valhova , akinek kell valami technikus féle (esetleg rendszergazda ) amellé beugrok :wink: (szal kb én is olyan vagyok mint a Zombimorzsi klán , ilyen zsoldos )

oké, ha elkezdjük majd a játékot jöhetsz kiépíteni a Sun of Zone hálozatát, kutatórendszerét, biztonsági cuccokat. :D köszi :D

KönigsTiger: nem rossz ötlet , akkor ha nem ellenzi senki akkor mi leszünk a tudósok (de ettölfüggetlenül hálozatot is épíünk ki )

Barin99: megbeszélve hálózatépítés indulhat ha engedélyezed

Vissza
Top Alul