Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Barin hadnagy küldetést kapott,ha hátráltatod megöl !
Az engedély:MEGADVA
De mégegyszer mondom ! A küldetés nagyon fontos !Ne legyél az útjában !
Velük mehetsz !

Rendben velünk jöhetsz, nemsokára indulunk készülj!

Vosztrikov kapitány!
Engedélyt kérek arra hogy ha már Yantarban vagyunk megfigyelni, vizsgálódni maradhassunk. hátha találunk valamilyen ritkaságot. Ne aggódj nem fog minket hátráltatni beleegyezem énis hogy velünk tarthat.

Az alomáliákkal óvatosan ! Semmi hősködés és rendben van !
A méréseket és az elsődleges feladatokat kérem elvégezni !
Jó utat !

Én a helyetekben,nem mennék vissza az ingoványba ,előzetes felderítés nélkül ! Anomáliák,mutánsok,lehet ,hogy banditák ...
Amúgy Putiteng,hogyan sikerült ilyen rekord idő alatt újra szervezni,egy ütőképes frakciót !
Tudom,hogy te vagy a szerb kommunista elnök,de ezt a titkot áruld el nekem is !

Országom 90 százaléka támogat. Kemények a szabályok, de érzik, hogy így erőssebb az ország. Megpróbálom újra összehozni a nagy Jugoszláviát, és ebben sokan támogatnak.
Sok repülőnk van, és mellé dukál a sok ejtőernyős is. Ne feledd, akik a Zonában vannak, Szerbia elit egységei, és bármire képesek a győzelemért. Sokan valják nézetünket, ahhoz képest, hogy a párt 2008-ban alakult. Az első alelnök úgy fogadta el, hogy alelnök lesz, hogy adtam neki egy fél kiflit. :lol: Az embereim ott is vannak, ahol álmaitokban sem gondolnátok. Lehet, hogy a föld alatt? Lehet, hogy a levegőben? Vagy lehet, hogy az összes embered a FKP tagja? Lehet, hogy te is az vagy, csak nem tudod? :D A Zonában bármi lehetséges!

Szerbek ! Ne közelítsetek !
Hogy-hogy bárhol ottvannak ? Ez bizony fenyegetés !
Képtelenség ,hogy ennyien vagytok !

Yantarban vagyunk a Megfigyelővel. Alacsony a sugárzás szintje. A Megfigyelő szorgosan jegyzetel a jegyzeteit elkérem tőle. Meg persze én is gyűjtögetek. A volt Shadownatz emberek is jólérzik magukat, a napi stresszt a kimérák ölésével vezetik le. nagyon sok kiméra csoport van errefelé. A tudósok is jólvannak. Holnap valószínűleg visszatérünk.

A Kimérák elüldözték őket valami kietlen helyre. Legalábbis ezt állítják az alagutakban bújkáló magányos stalkerek. segítsünk nekik és kiírtsuk az összes Kimérát? de mivel veszélyes lenne ezek közé a fenevadak közé menni 7 embernek, némi segítséget kérnék.

A taktikai egység engedélye visszaigazolva !
Spetsnaz különleges erők bevetése,engedélyezve !
3 helikopternyi ukrán Spetsnaz indul,most felétek !
A katonai tanácsadóknak hála az ellátmány is úton van !
A megfigyelőt fegyverezzétek föl ! Mindenki élve jusson haza,ez parancs !
Kimérákat kiírtani,stalkerokat evakuálni,adatokat elhozni !
Utánna vissza a bázisra Barin hadnagy !

Sok szerencsét !
A szokásos helyemen fogok állni,mint ahol az egykori Duty tábornok !

Ez nem fenyegetés, ez tájékoztatás. Ő kérdezett, én válaszoltam.

Ellenőrizni kellene a mágneses és pszi erőtereket a környezetünkben, mert a kimérák valamitől megrémültek! A mágneses erőteret tudjuk ellenőrizni, de a pszi erőterekhez a Zombimorzsik segítségét kérnénk, valamint szeretnénk egy részletes agyszkennelést kérni a kimérákról a zombimorzsiktól. Ha le tudjuk másolni azt a hatást amitől megrémülnek akkor ezt beépíthetjük a páncélokba.

A zombimorzsi klán egységesen úgy döntött,hogy a Bár déli előterét ismét elfoglalja magának,egészen pontosan azt a területet,ahol ősei is tanyáztak. A különbség csak annyi,hogy a meglévő acélrudakkal ellátott részt kiterjesztjük a Bár túlsó,a Rostock-gyártelep felé eső részére is.
Ezentúl,ha bármiféle támadás érné a Bár területét,és az ott menedéket kereső emberteket,-bár erősen kétkedünk ebben-nos,azt,legyen bandita,vagy gyilkos mutáns,annak a zombimorzsikkal kell szembenéznie.
A délnyugati fás részen túl pedig,ahol viszonylag sík a terep,elkezdjük a helikopterleszállóhelyek,és az azok köré vont sáncrendszer kiépítését. Ide gondoljuk a megígért két MI-8-as,fegyvertelen szállítógép leszállódrónját is létrehozni,összesen tíz,teljesen egyforma sík platót tehát,ötszög formában,csúcsonként két "parkolóhellyel". Az ötszög közepébe javasoljuk,hogy telepítsetek vagy légvédelmi rakétákat,és tűzvezető rendszert a katonai pizsamások esetleges botor,ötletszerű támadókedvének lehűtésére!
A területre azért esett a választásunk,mert a szeméttelep túl messze van a Zóna magjától,és a megkezdett munkát,a Pripjaty folyó parti csata alkalmával félbehagytuk.
Ami a technomágus csapat kérését illeti,azonnal elindítjuk a megmaradt falka állományának a felét,és kérünk egy találkozási pontot tőletek!A könnyű sérültek a Bár előterében maradnak! Jó lenne,ha valamiféle szállítójárművekkel jönnétek értünk,mert nekünk még mindíg csak a négy lábunk van. (Bár ez utóbbit inkább módosult mancsoknak kellene hívnunk..)

Vissza
Top Alul