Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Vosztrikov ha az erőmű nem üzemel akkor honnan kap energiát az x11? Valami nagy baj van a vad területen mert valamiért sem a zsoldosok, sem a tudósok, sem a kötelességiek , sem a szabadságiak nem válaszolnak. 2 órája megszakatt a kapcsolat a bárral is.

Nemtudom ,épp ez a baj !
Az X11 az csak egy tároló bázis,a "Vörös ég projekt" az amiről beszéltem és ez az erőmű alatt van !
Az energia ellátást nemtudom mi hozta rendbe !
Sok furcsa dolog történik !

Itt Putiteng!

Azonnali erősítést kérek! Mindenki halott! Ismétlem: The Partizans from FKP frakció megsemmisült! Magam maradtam, fogy a lőszerem és az élelmem. Az öreg templom tetéjén vagyok. 24 óra múlva Szerbia szétlövi az Ingoványt rakétákkal. Mindenhol irányítók és rákszerű izék.
Furcsa vörös sugárt is látok. Azthiszem a bázisunk közepéről jön.

Egy mentőakcióra kiképzett egységem már úton van érted egy mi-24-essel és Limansk-ba visznek hogy a szabadúszó stalkerekkel újraszervezd a frakciódat.

A szerb rakétatámadást ellenzem, akárcsak az ukrán katonaság ,ez a lépés nagyon nagy őrültség lenne,ez nemzetközi ügy de akkor sem engedhetjük a szerbeknek,a zóna megtorolná akárcsak a Belgrád elleni ellencsapás ! Nem lesz semmilyen rakétatámadás !Túl nagy a kockázat !
Ha akarsz felvételt nyerhetsz a frakciónkba ! Autómatikusan századosi rangban !
Monolitkatona,szállítmányt küldök a STALKERoknak ,ételt és vizet ! Én is elmegyek Limansk-ba ! Viszek néhány másolatot az X11-ben szerzett dokumentumokról !

Lehet hogy tényleg nem kellene nemzetközi beavatokzás, mert ezért voltak régen a blowout-ok.Magunknak kell megoldani a dollgot. Szidorovics mesterstalkereket küldött az egykori bárhoz és találtak egy haldoklót aki elmondta nekik hogy éjjel támadtak és láthatatlanok voltak.

Rendben Putiteng-et megmentettük és Limansk-ban van ha valaki keresi.Szerintem a szörnyek a vöröserdőbe akarnak eljutni mert a katonai raktáraknál újfajta hangokat lehet hallani ezér a ti engedélyetekkel napalmot használva felgyújtanánk a vöröserdőt, ha bejutnak soha nem fogjuk megtalálni őket.Amikor döntetek gondoljatok a kinti világra. Meg nem nellen jó ha a nagyhatalmak tudomást szereznének róluk és idejönnének. Akkor tényleg mindennek vége.

Nem kell napalm !
Egy 5 fős csapatot hoztam létre ! 3 E.K.E. kommandós és 2 Spetsnaz !
Őket küldöm a lények után délről ! Te támadj északról ! Morzsi pedig nyugatról ! Kelet felé hajtjuk őket a leganomáliásabb vidékre és ha sarokba lesznek szorítva ,addig lőjetek amíg 1mm átmérőjű darabok nem lesznek belőlük ! Utána vegyetek mintát és elemezzétek ! Hozzátok az X-18ba ha megvan !De először kapjuk el őket !

Köszönöm, hogy kimentettetek. A csatlakozási lehetőséget elfogadom.
A rakéta támadást visszavontam. A saját katonáimhoz ragaszkodom. Három nap múlva érkeznek.
Szerbia tárgyal Németországgal egy esetleges offenzíváról a sziget ellen.
Most, hogy látom, hogy barátságosak vagytok felfedem kilétemet:
Én vagyok Szerbia miniszterelnöke.
Tájékoztatlak titeket, hogy Szerbia teljeskörű támogatást élvezitek.
Az FKP (Független Kommunista Párt) megpróbál 2 gyalogsági századot ideküldeni, továbbá 10 biológust, 5 vegyészt, 2 matematikust és 3 fizikust.

Ui: A katonák piros karszalagott viselnek,majd a jobb karjukon.

Szkenneltük a keleti irányt,erős pszi-nyomokat hagynak maguk után,olyat mint az irányítók,csak még erősebben és hosszabb ideig érzékelhetők. Mindegy,készen állunk az ütközetre,ha még mindíg van közöttük pszi-hullámokat is kibocsátani képes élőlény,blokkolni fogjuk.
Mozgásuk szerint a Pripjaty folyóhoz tartanak.ha sikerülne időben beérni őket,megakadályozhatnánk az átjutásukat a túlsó partra. ez már csak avégett is áldásos volna,mert a Zóna keleti határa ott húzódik. Nem szabad hagyni,hogy kitörjenek innen. Igyekezzünk!
Arra figyeljetek,hogy a part arrafelé nagyon lapályos,sík és széles. Az egykori Szovjetúnió műszaki katonái a 86-os kataklizma után egy hatalmas aknamezőt hagytak hátra ott,hogy meggátolják avatatlanok Zónába történő illetéktelen behatolását..Lehetséges,hogy működésképtelenek az aknák,de soha nem lehet tudni. Ha ráterelnénk ezeket a dögöket,mindjárt kiderülne. A part meg elég magos,ha jók a mesterlövészeitek ki lehetne lövöldözni a maradékot.Ha nem is láthatóak,mi érezzük egyértelműen a pozíciójukat ,s ha ott vannak a sniperek,irányítjuk a tüzet indirekt módon,katonáitok vizuális érzékeléséhez némi "virtuális" megjelenítést keverve. Ilyenkor ők is érzékelni fogják a specifikumokat,de valójában mozgó, céltáblákat fognak látni,hogy ne legyen számukra nyomasztó a lények külalakja.

A monolith csapatok felsorakoztak Pripyat határán és készek a támadásra.A napalmot a folyó túlpartján ledobtuk.Ez azt jelenti ha átjutnak az aknamezőn és a folyón, akkor még mindig ott van a lángoló napalm+még az égen 2db MI-24-es is velünk van.Ha ez nem elég akkor még ott vannak Vosztrikov,Zsombimorzsi,Monolith,Védelmező,Szabadúszó csapatok és Putiteng 200 ígért embere. Remélem ez a hadművelet sikeres lesz. Isten legyen mindannyiunkkal.

Az embereimmel nemsokára ott vagyunk. Viszünk pár MG-42-t is. Van egy tankunk is.
Az 1. Hadosztály veletek lesz. Szükségem lenne pár információra:

1. A folyó milyen gyorsaságú?
2. Radioaktív-e?
3. Milyen mély?

Ezen a szakaszon nem meanderezik,így viszonylag gyors,0,8 -1,m/s . A radioaktivitását illetőleg csak annyira radioaktív,amennyire a benne lévő roncsok váltak azzá a 86-os tragédia óta,és a régebben meglévő blowoutok miatt,azt kell mondjam nincs mitől félnetek,de azért ne piknikezzetek heteket mellette!
Mélysége a legmélyebb részeken 11 méter, átlagosan azonban úgy 5 métert számoljatok. Kelet felé haladva hirtelen mélyül,a bal oldali partrésze átmegy vizenyős,mocsaras területekbe. Lehet,pont ezért igyekeznek arrafelé a dögök is!
Mi kezdjük a támadást azzal,hogy leblokkoltuk az irányítóikat. Így egy konzervnyitóval is bátran nekik eshetnétek,de azért maradjunk csak tisztes távolban. Ne kockáztassunk feleslegesen,inkább célozzatok pontosan...

S.O.S.: Barin vagyok a Kötelesség egyik tagja. valami újszerű titokzatos lények tartanak fogva..mintha vérszopók lennének de valamiért nem bántanak...elképzelhető hogy tervük van velem...a Vörös Erdőben kaptak el. jelenleg a Zóna egyik számomra ismeretlen földalatti részében tartanak fogva, nemsok időm van már remélem valaki észreveszi a jelzésem.

Itt a Black Shadows frakció !
Vosztrikov vagyok ! Halljuk az adásod ! Erősítsd fel a jeled és nemsokára érted küldjük a Shadownatz-ot !
Többiek ! Figyelem ! A kötelességit mentsük ki ! siessünk ! Azok az izék ,nemtudom mit akarnak vele,de jó nem lehet !

van Isten...sajnos nemtudom jobban mert egy magam eszkábálta rádióadóról küldöm a jeleket. csoda hogy működik. a kötelességiek utolsó tagja vagyok.
...
áá neee bejöttek a cellámba 3an...áá 'brrr zzzz sssss' segít 'zzzzz' sééég......

Szegény Barin99 máris meghalt? Ezennel kihalltak a kötelességiek. Nem tudom hogyan készített rádiót a fogságban, de már mindegy inkább foglalkozzunk a dögök írtásával.

Vissza
Top Alul