Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nabu! ramutat egy teljesen egyszeru a szemettel idekerult ajtora, h ottan van a bejarat. de azt mondja h meg o sem jart ott. kinyitja az ajtot es egy lepcsot lattok lefele. sotet van bementek hirtelen ratok csapodik az ajto, miutan tementel masodjara ezert fejbevagott az ajto. torteneted holnap folytatodik.

Érdekes,hogy sikerült lejutnom a vakondjárat kijáratából anélkül,hogy a kétlábúak foglalkoztak volna velem.Az éjjel látó szem így nappal biztosan vak lehet,mert semmit nem tett ellenem.(Ezt megjegyzem magamnak,jó lesz tudni,hogy ha legközelebb erre járok,meg kell várnom a Szemest!) A csalitos szerintem meglehetősen jól rejtett,csöndben kúsztam,ők meg el voltak foglalva nagyon valamivel. egyformán öltözött kétlábúak körbevettek egy másik csapat,különböző öltözékekben levő kétlábút,azokkal foglalkoztak,lefektették őket arccal a földre,a felszerelésüket elvették,meg rugdosták őket. Jó messzi voltam tőlük,rám se hederítettek,de az üvöltözésük egészen elhallatszott hozzám is...
Távolabb kerülve megéreztem egyfajta kellemes szagot,a puha hús szagát. Ahogy megcsapta az orrom,rájöttem röfi lesz az. gyorsan átnyargaltam a szürke csíkon-tudom ez nagyon veszélyes,mert könnyen meglát a kétlábú-de a gyomrom hajtott. egy nem egész friss,döglött röfi volt az,nem csalt a szimatom. és senki,semmi a közelben. Még a farkasok sem. Egymagam megehetem az egészet,hurrá! mind az enyém. Ekkora szerencsét!
Lakmározás közben azon töprengek,vajon miért nem akarta senki elfogyasztani? Még a kukacok sem..na,mindegy,egy a fontos,hogy én jóllakjak! Egy ilyen kicsi kutyának szűksége van a tápláló étekre...
Aztán hirtelen megint képek villannak elém. Ezek most a röfi képei. Mi ez,?Röfi szemével látok . Nekimegy egy fajtársamnak és az törött gerinccel repül messze. A fajtársam nem ismerős,kicsit más a bundája is,szerintem idevalósi,és nem a nagy sárban lakott velünk.
Most már tudom. ha röfi támad,oldalazva kell kitérnem előle. Sőt,ha én rohanok neki a kemény koponyámmal a másiknak,akkor az is így elrepül??? Ki fogom próbálni,ez most már biztos.

bocsesz :D mar koma voltam estefele.

Putiteng! meghuztad a ravaszt! a fegyvered elsul es vki elbukik, erre a 2 stalker hirtelenjebe lefog teged. h jol megszivtad baratocskam. majd egy AK tusa nez veled farkasszemet. elsotetul a vilag. egy biztos a 2 stalker nem volt oan igazi stalker.

Morzsi! amiutan megnezegetted a rofit magadnak, elindulsz tovabb amerrol a napocska jott. majdnem del van mire talalsz egy ureg szerusseget aminek ismeros szaga van.

Egy zárt szobában ébredek. Úgy néz ki, mint azokban a C-kategóriás rendőrfilmekben szokott lenni, amikor elkapják a csávót, és egy szobában összeverik, amelyben csak egy szék, meg egy lámpa van.
Bejön aztán a egyik álstalker, valamit pofázik meg röhög, hogy hogy basztak át velem.
Vegül a lényegre tér, hogy váltságdíjat fognak kérni., ezután kimegy.
Pff! Hülye álmodozó! Egy hete nem vagyok még itt, ki fizetne ki. Szidorovics! Nála van a mutánsom!
Ugyan! Miért fizetne? Elpasszolja jó pénzért a tudosóknak, és nekem sem kell fizetnie.

Egyetlen esély, az hogy megszököm.

A röfi jó volt. Sajnálom,hogy itt kell hagynom a maradékot,nem tudok olyat,mint a kétlábú,aki magánál hordja az étkeit,kis furcsa fénylő dobozkákban,meg zizegős és átlátszó hólyagszerűségben. Sokszor találtam ilyet már,és volt benne némi maradék. Finom volt nagyon.
Ahogy elszenderedtem kicsinység a délebéd után,megint álmodtam. Azt álmodtam,hogy a kétlábúaknál nincs dörgő bot,és békében megvagyunk velük. Szelídebbek,és nem ölnek.Velünk élnek,egy helyen...Enni adnak. Olyan szép volt.és a farkas nem barát,hanem ellenség,akivel meg kell harcolni. Villanó farkasnak,aki több helyről támad,meg híre hamva sincs.
Most azonban ismét késztetést érzek,hogy a kelő Szemes irányába baktassak.
Ismerős szagok jutottak el nyomomban az orromba,ami már teljesen ép. A falkám szaga,bizony az! ugyan messze még,de mire a Szemes lenyugszik,s előbújnak a kétlábút rémítő árnyak,én már megtaláltam,ahová a többiek jutottak. És akkor ott lesz anya is! De jó! Szaladok!

Na beszállnék én is , bocs az eddigi tétlenségért , csak elment a netem.

Az eligazítás után melegszem egy kicsit a tűznél váltok pár szót a többi stalkerrel és mnuka után érdeklődöm.

Ja és a mesélőtől kérdezem : pontosan minől is áll a felszerelésem?

Morzsi! az ureget sajnos uresen talalod egy keves vernyommal ami a falkadtol szarmazik.

Kiscsillag: felszereles AK, makarov, vagy vmi hasonloan ecceru pisztoly. egyszeru stalker ruci. hat munka mar nincs maximum az ha elbandukolsz a barba.

Nabu! a tarsad egy relikviat mutat neked amit itt talalt az ajtotol nem messze. viszont latszik rajta h veres, de elegge. meghozza emberver van rajta. beljebb mentek. egy nagy teret talaltok amin se ajto se semmi nincs csak aza bejarat hol ti bejottetek.

A Relikviát beteszem a táskámba. Lámpát kapcsolok,és a fegyvert a vállamhoz emelve lassan hátrálunk a bejárat felé.

(Az új képemen a stalker még hasonlít is rám) :)

Megvannak! Végre megvannak!
Beugrom a föld alá vájt üregbe,ahonnan a szagot érzem,de rögtön kifelé szűkölök. Itt a halál járt,érzem.... Nem merek visszamenni,pedig meg kell néznem ,van e bent valaki még...
Nagyon erőt kell vennem magamon,nem is tudom,hogyan,de megteszem. Amíg a szemem hozzászokik a félhomályhoz,lassan előtűnnek a formák,de csak a gyökerek,meg néhány szikladarab az,amit érzékelek.
A tappancsom valami nedvesben áll. Mi ez? Lehajolok,megszimatolom. Ez bizony vér. A saját fajtársaim vére. Mi történt itt? Csak állok és lassan úrrá lesz rajtam a félelem. Üvölteni kezdek torkom szakadtából. Mi mást tehetnék?

Tigris!!
Lassan rá kellene fűznöd valamelyik stalker történetére az storyline-omat ,mondjuk,hogy szembetalálkozok velük,de nem ölnek meg,hanem magukhoz édesgetnek,elvégre kölyök kutya vagyok,meg van szemem is a többiekkel ellentétben,valamint máshogy nézek ki külsőleg,mert visszamutálódott az írhám a normális felé.....Persze csak,ha bármelyik másik társunk vállalkozik erre...

Én elindulok a bár felé de útközben rámesteledik ezért meghúzom magam a betonút mellett balra a leszakadt híd előtti építményben , de még a nap utolsó sugarainál átkutatom.

Na itt kéne a kocka, hohy valami szörnyet, vagy valami használhatót találok.
Én lehet, hogy később majd vállalnám zombimorzsi " magamhoz édesgetését" .

Felébredtem valahol a semmi közepén. Elindulok Yantarba Sakharov barátomhoz, ruhám is fegyverzetem is eléggé gyalázatos állapotban van. Utam során találkozom egy kölyök kutyának látszó lénnyel, bár érzem rajta hogy nem az.Zombimorzsi Úgy érzem bajom nem lehet belőle ha közelebb megyek hozzá. Van még nálam némi vaddisznóhús, azt odaadom neki, örömmel elfogadja. Indulok tovább utamon, a kölyök követ egészen Yantarig. Úgyérzem lesz egy társam utam során :)

Nabu!! amikot elkezdtek hatralni latod h egy lathatatlan ero eldobja a tarsadat a masik iranyba. utolso kep amit latsz h 2 voros szempar mered rad, majd eszmeletedet veszted.

Morzsi! mar enis gondoltam erre a reszre, de sztem emg kicsi vagy es egy kicsit duhos is leszel mindjart. nem lesz oan konnyu hozzaszoknod a 2labuakhoz.Tortenet resze: kicsi fenylo dolgok vannak a lyuk korul, aminek szuros szaga van.

Kiscsillag! hat kerlek szepen talaltal egy felig megragott kenyeret, egy feluveg vodkat. az epulet tulso vegebe talaltal egy elegge szakadt vadaszpuskat. vmennyire ertesz a fegyevertisztitashoz iletve javitashoz szoval sikerul mukodo allapotba hoznod.

Blakacehun! Morzsi sztem kicsit messze van toled :D egyebkent meg mindenki a(morzsit kiveve) a kordonba levo falubol indul :D

Putiteng":3jqx4w9d mondta:
Nini! Ott egy vakkutya! Valamit szaglász, innen nem látom tisztán, remélem maga van, mert ha nem akkor szaladhatunk mint az őrültek.

Jaj, látom mindannyian le vagytok maradva. Mindenki 1-et tippelhet, hogy az a vakkutya ki volt!

Banditák! Marhák!

Szokásosan behozták a kis ebédemet, amikor megláttam, hogy végre csirkét hoztak! Hála istennek! Akkoriban, részeg vezetésért bevágtak egy hónapra a shitre, és ott összehaverkodtam egy palival, aki megtanított, hogy egyszerű dolgokból, hogy csináljunk fegyvert. A csirke csombból is lehet ám, jó kis kést csinálni. Kicsit reszelgetem, este meg amikor hozza a köcsög a vacsorát, elvágom a torkát...

nem vagyok le maradva, gondoltam h ra gondolsz mint aki egymagaba setalgat. de ha Morzsi nem felel ra akkor en minek irjak ra?????????????? maj degy kicsivel kesobb talalkozhattok vele kicsit tobbet is. de nem az elejen.

Pislákol a fény....Kezdek magamhoz térni.Elnézek jobbra.Hogy maradhattam életben ? A társam mellettem van a földön fekszik,nemtudom hogy él-e . A fegyverem a fejemtől 30 centire van érte nyúlok. Mi ez a bűz ? Csak most veszem észre,ez a hely egy kelence !! Kiszáradt,és büdös hullák hevernek a földön. A vérszopót még nemlátom ! De fáj a nyakam ! De most koncentrálnom kell a túlélésért ! A Spetnaz-nál megtanultam irányítani az érzékeimet. Most hangokat hallok,valami közeledik. Megvan a fegyverem ! Ott a vérszopó,és észrevett !! ...

A ház kijáratait eltorlaszolom , a kenyeret eldobom , tüzetrakok és a fél üveg vodka koryolgatása közben hozzálátok a vadászpuska randbeszedéséhez , majd elalszom.

Éjfél tájt valami zörgést hallok az ajtó előtt , nem megyek ki hátha elmúlik.
Aztán egyre hangosodik majd valami elkezdi kaparci az ajtót, fegyverem után nyúlok kibiztosítom az ajtó felé fogom és várom a további fejleményeket.

Nabu! a verszopo iszonyatosa sebesseggel kozeledik feled, alig birod szemmel kovetni. azonban az ak gyorsabb. :D egy teljes tarat beleeresztesz mire kifekszik.

Kiscsillag! egy oan nagy 4 labu hosszukaruhosszolabuize jon be az ajton. (nem jut eszembe h hivjak) viszont oan mintha nem arto szandekkal jonne.

Jólvan.Ez megdöglött.Levágom a méregmirigyét,mert ez sokat ér a kutatók számára,és ezért talán nagyobb figyelmet szentelnek nekünk. Odamegyek a társamhoz. Van pulzusa még,de nagyon gyenge. Bekötözöm a sebeit,majd a saját nyakamat. Egy kis keresgélés után találok egy táskát ami elég nehéz,és be van szíjjazva ! Magammal viszem ! A társamtól elveszem a PDA-ját,és az összes INFO-t átmentem az enyémre. Majd némi ébresztgetés után magához térítem a társamat. Szép lassan elbotorkálunk az ajtóig,és elhagyjuk ezt a sírkamrát. Megpróbálunk elvánszorogni a sötétvölgy felőli szabadsági ellenőrző ponthoz(a PDA-n be van jelölve az összes szabadsági ellenőrzőpont.)Remélem összejön ! Orvosra van szüksége mindkettőnknek.

Vissza
Top Alul