Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nem mozgolódom tovább,mert az átkozott háló,amivel lefogtak,minden mozdulatomra szorosabban hú. nem hiszem,hogy megölni akarnának,legalábbis még nem..
A jármű belsejében félhomály,valamivel előttem a Társam fekszik szintúgy tehetetlenül,mint én,csak rajta egy irgalmatlan és ezúttal nem üres fém lőszeresláda van amúgy nyomatékképen,gondolom nem a kint egyre hangosabban tombolóm szélvihar miatt.
Nem mintha viccesnek találnám a helyzetet,de ez a szigorúan titkolózó,de mégiscsak a saját szadizmusában pancsikoló rosszindulat és vegytiszta gonoszság,ami itt körbevesz minket....Szóval ez ,valahogy irónikus.
Minek ekkora felhajtás egy kutya meg egy gyengén felfegyverzett ember okán? Ugyan mitől félnek?
A páncélos harcjármű most egy érezhetően simább és egyenesbe haladó útszakaszra ér,már korántsem dűlöngélünk,és a motor is egyenletesebben jár.
Az acélfalon túl egyre több emberi id-rezgést érzékelek,egyesek az ólmos fáradtság ,mások a rosszindulattal keveredő,harciasság,néhány meg a közömbös,sőt teljesen hétköznapi gondolatokat sugározzák felém.
Egy például a saját gyomorkorgásával van elfoglalva,másik meg valami távoli barátnőről fantáziálgat nem kevés erotikus felhanggal, a harmadik meg majd összecsinálja magát és fennhangon átkozza a késő váltást.
Ebből is tudom,hogy nagyon közel vagyunk az erőműhöz,és ezek a hangok az őrség rejtőzködő,készülődő tagjainak a gondolatai.
befelé eközben nem is figyelek,amiről aztán későn derül ki,hogy rosszul tettem.
Az egyik figura,aki a túlvégéről bámul, a homályon keresztül ,a mi végzetünkön és lehetséges eliminálásunkon agyal. Úgy néz rám,mintha látná,hogy én is látom a gondolatait,pedig ez messzemenőkig nem igaz.
A hátralevő kis időre behúnyom a szemeimet,és nagyot fújtava elernyedek. megpróbálok erőt nyerni.
Kívülről immár nemcsak id-zajok,de a valós külső tér zajai is átszűrődnek.
Egy hatalmas és nyikorgó fémtömeg mozgásának a zajait hallom,ahogy csikorogva elmozdul,majd a jármű megáll,és ugyanez a zaj egy dörrenésbe megy át.
Bezáródott a mögöttünk levő kapu, a motort a pilóta megállította,megérkeztünk tehát.

Semmi ok az aggodalomra!
Nincs semmiféle elszállás. . Csak egy kis zűr lesz,nem túl nagy. Oka van,nyugalom. Erőmű van,be akartunk szivárogni,de elkaptak. Valakinek kezdeni kell,nem? Csavarni kell a történeten,úgy vélem.
A cselekmény meg -miután párhuzamosan futó történések láncolata-szerintem legalábbis dramaturgiailag megengedhető elemként magával hozhatja,hogy két karakter bejut oda,ahová eddig a többieknek nem sikerült.

Részemről is oké már csak azért is mert sok mindent megengedtem magamnak, ami valamilyen szinten a szabályokba ütközik. Többnyire a tetteim legtöbbej nem lenne tűrhető :D De eddig nem tette szóvá senki.

2 nap után már alig voltam eszméletemnél. A varjak már felettem köröztek. Egy katonai helikoptert láttam. Képzelődök vagy sem? Teljesen kiszáradtam. Már kiáltozni se tudtam. Leeresztettek egy kötélhágcsót. Eloldoztak majd vizet adtak. közbe a ládából minden erőmet összeszedve kivettem a PDAt. Ekkor összeestem....

Tyhűűű... na ezen is túl vagyunk... Mondtam...
De a zónában vagyunk? kérdezte Nikolai...
Látod azt ott! mutattam egy Vortex anomália felé. Ha ilyeneket látsz akkor egyértelműen a zónában landoltunk...
Azok mik? Kérdezett Szása.
Nem voltatok még a zónában mi?
Nem...
Az egy Vortex... gravitációs anomália.
Jack Szása és Nikolai értetlenül néznek...
Jól van ezt majd később taglalom, de most szükséges lenne odébb állnunk! a legjobb lenne ha a kordonba mennénk felvenni a felszerelésünket!
Hát az jó lenne! mondta Nikolai
Ki szavaz arra hogy a Páncélost is vigyük? Kérdezte herceg...
Jól jöhet, mivel nincs fegyverünk... Viszont Te herceg, meg én kint maradunk a tankon, és irányítunk titeket, mert nem lenne jó anomáliába futni!
Miért ne lehetne csak egyszerűen átmenni azon a Vortexen... fele akkora mint a páncélos!?
Jack... az a vortex úgy feldobja a tankot 12 méterre mint egy matchboxot! feleltem
öhhhh... ezt nem tudtam...
nem is vártam hogy tudd... De induljunk! Mozgás!
Ezután a többiek beszálltak a tankba...
Én felültem az ágyútorony szélére, Herceg pedig a Géppuskához állt...
Ha jól tippeltem valahol a vörös erdő keleti felén vagyunk... a legjobb esélyünk, ha a sötét völgynél megyünk el...
mostanság kerülnöm kell a sereget és a szolgálatot...
Remélem Skullék már kitakarították a szabadokat a sötét völgyből... nincs kedvem harcolni...

Hajnalban riadok fel, körülnézek hol vagyok.Úgytűnik a székemben aludtam el, viszont álmomba egy 1-2 kép beugrott a
tudatomba. A régi ismerősök... hogy erre eddig nem gondoltam... Gyorsan összeszedem magam, felkelek és megyek le körülnézni.
Borisz alszik, de felrázom beszélnem kell vele.Először csak néz bambán, de miután rájött hogy én vagyok, észbekap és elkezd figyelni.
-Nekem indulnom kell, amíg nem térek vissza te irányítod az elvtársakat.Ameddig van alkatrész folytassátok a gyártást, de felezett munkavégzővel, mindig legyen elég őr szolgálatban, és legyen mindig kipihent ember is. Kérdés?
-Nincs.
-Akkor szerezzünk még 2 embert és gyorsan pakoljuk fel a teherautóra ami van, hosszú napom lesz...
2 percen belül már pakoljuk ki a raktárból a kész fegyvereket, átalakított megin megvan 30 darab, abból 10 marad, de simából is csak 30 van , de nembaj, viszem ami van. Most veszem észre hogy az egyik újonc is pakol velünk.Mikor végzünk, felé fordulok és megszólítom
-Nos elvtárs, mien itt az élet?
-Ahhoz képest hogy a zónában vagyunk egész tűrhető...
-Figyelj én megyek kordonba, és kellene egy segítség számolhatok veled?
-Igen!
-Akkor pattanj be a fülkébe, és várj meg.
Már indul is az újonc, én körülnézek, gyorsan átfutom a teendőket, és énis beülök a fülkébe.
Egy dologgal állunk szűkösen és az az idő.
Beletaposok a gázba, és már száguldunk is kifele a városból.Nem új a teherautó, és nem is biztonságos, de valahogy most nem nagyon érdekel. Megyek ahogy tudok. Sokkal gyorsabban haladok mint előzőleg, már rákanyarodtam a dél felé tartó útra.Az utolsó utam óta nem esett hó, így a hóbuckáktól nem kell tartani.Amíg tudok gyorsabban haladok, de miután letértem a mocsár fele, lassítanom kell.Az eddigi tempóhoz képest csak poroszkálunk a földes,jeges hóban.Az újonc fiú meg sem szólal mellettem,csak néz és figyeli az útvonalat.A fegyvere ott van a kezében, úgytűnik hallott róla hogy van egy pár ellenségünk.Lassan elérünk a vasúti töltéshez, még valahogy sikerül is felevickélni a tetejére, bár ennek a roncsnak ez már eléggé megterhelő.Csúszunk lefele a töltésről, kishíján fel is borul ez a halom ócskavas.Végül sikerül leérni egyben, indulunk tovább a falu fele.. már csak másfél kilóméter.. Ahhoz képest hogy reggel fél 6-kor indultunk, már 8 múlt... akármennyire is sietünk a az idő telik, még akkor is ha csökken a távolság.Végülis odaérünk, megint a falu mögött parkolok le, Sidrovich lejárata előtt.Szólok a fiúnak hogy jöjjön velem, most talán először egy "beosztottammal" jövök le a vén kereskedőhöz... változnak az idők.Benyitok a lenti "szobába", most rögtön megismer a vén róka.
-Fürge! Megint erre? Ki veled ez a gyerek?
-Nos igen megint erre jöttem, és ő egy nemrég toborzott tag.Fegyverekkel hogy állsz? Volt valami panasz?
Szinte megcsillan a fény az öreg szemében, érzi a pénz szagát.
-Akoráhogy is csináljátok azokat a csúzlikat, vagy akárhonnan is szerzitek, még bárba is kellett küldenem, ugyanis hamar eljutott odáig a pletyka, hogy vannak ezek a fegyvereim. Remélem azért jöttél mert van újabb szállítmány...
-Hozni hoztam, de most csak 15 átalakított, és 30 sima van, de beláthatod hogy alig telt el pár nap az előző szállítmány óta... azt már mindet elvitték?
-Nos ha jól emlékszem még 6 darab van belőle, legalábbis a simából.A többit mind elvitték, és mivel ilyen jó minőségű cuccot hozol nekem, talán kicsit többet is hajlandó leszek adni értük.
-Figyelj, lehordom a cuccot, aztán megbeszéljük a részleteket, és addig készítsd elő a hőálló ruhákat ha megérkeztek.
-Persze, már 2 napja ittvan az árú, hozom is.
Szólok a fiúnak hogy nyomás és pakoljuk le gyorsan a cuccot. 10 perc alatt megvagyunk, mikor lerakom az utolsót is az asztalra, megszólal az vén szivar:
-Na és mit fogsz ezekért kérni?
-Ugyebár a hőálló ruhák még az előző adagból vannak finanszírozva. Először is telefonálnom kéne, lehetőleg rejtett vonalon, minél hamarabb. Aztán kellene az összes információ a szolgálat csapatmozgásairól, egységeiről, felszereltségéről, vezetőiről, de ez nem sürgős, valamennyire ráér. Azután egy nagyobb adag ellátmány, és némi vodka. Mit mondasz erre?
-Az infó nem lesz valami egyszerű, de megszerzem, ismerem a megfelelő embereket. A telefont pedig rögtön megejtheted. és abban a pillanatban kirak az asztalra egy műholdas telefont.
-Biztos rejtett?
-Ezen intézem a beszállításokat.
-Akkor ok. Felveszem a telefont és beütöm a számot.Kicsöng.... ..... .... kattanás, majd egy hang beleszól:
-Itt Yurij.Kivel beszélek?
-Mihail vagyok.A zónából hívlak.
-Mit keresel te a zónában? Itt minden a feje tetején van, lehet hogy bukni fog az egész hálózat, te meg a zónában nyaralsz?
-Figyelj... ha nem vagytok túl jó helyzetben gyertek utánam, helyetek az lenne.
-Miért? Hol? Mikor?
-Ez most hosszú lenne. A lényeg, ha be tudtok jönni kaptok felszerelést, fegyvert, és éhenhalni sem fogtok...viszont mielőtt bejöttök el kéne intéznetek valamit.
-Mégis miről lenne szó?
-Figyelj! Most van reggel kilenc elmész a régi garázsomhoz, amit átalakítottam.A villanyóra felett lelvered a vakolatot, ott lesz a 3 kulcs.Amikor az megvan leolvasod az óra sorozatszámát, minden második számot kiírsz ez lesz a kód eddig ok?
Igen, eddig értem.
-Jólvan.Amikor kinyitottad az ajtót, bent találsz egy számzárat egy faajtón.Akármilyen gyengének is néz ki az az ajtó, írd be a kódot, különben halott vagy. Mikor beírtad a kódot kinyílik az ajtó, bent talász egy asztalt, annak a felső fiókjában egy borítékot. A borítékkal elmész abba a bankba, amit 99'-ben nyolcan próbáltak kirabolni. Ott odaadod a borítékot, amire neked adni fognak egy fémdobozt. Abban 150000 rubel van. 13:00-ra ezt csináld meg, és szedd össze a fiúkat.Megvagytok még mind az öten?
-Nem. Yorgijt elkapták.
-Jó akkor négyen lesztek. 13:00-kor hívlak újra.

Sidrovich és a fiú csak néznek rám.
-Visszaadom a telefont, de még 1-kor szükségem lesz rá ok?
-Jólvan, de itt legyél egyre.
-Nem szoktam késni.
Felpakoljuk az ellátmányt a teherautóra, mikor végzünk, szólok az újoncnak hogy üljön le a stalkerek közé, és próbáljon lérdezősködni, hogy mien mostanában a katonai aktivitás, addig én beszélek Farkassal....

Szépen haladgatunk az egyik kis ösvényen... ám egyszer csak eltűnik az ösvény, és csak fa van...
No akkor csak óvatosan...
A páncélos szépen áttör az erdőn, de figyelni kell hogy ne fusson anomáliába...
Végül is haladunk, már majdnem látom a másik végét, amikor fegyverropogásra leszek figyelmes...
ÁLLJ! Állítsd le a motort!
Mi van? kérdezte Szása miután megállt a tank...
amint leállt a motor sokkalta jobban lehetett hallani a tűzharcot... az erdő a felőli végén van amerre tartunk...
Herceg és én közelebb osontunk az erdő széléhez, és Látom amint egy tucat szolgálatos harcol 2 tucat szabadságos ellen...
a szolgálatosok egy kidőlt fa fedezékében harcolnak a szabadok hason fekve, vagy egy két szikla mögé bújnak... de többen vannak... és nyerésre is állnak... de a szolgálatos csapat nem hátrál.. tartja a vonalat, mert azt a parancsot kapták...
Hirtelen a távolban a Szabadok mögött emgjelenik egy újabb csapat... ezek is szabadok...
Na azt már nem! Mondtam, és vissza mentem a tankhoz...
Nikolai Indítsd a tankot, egyenesen menj! Ha kiértél a Bal oldalra Fordulj!
Szása Mássz le, Herceg te is, és irány a főágyú arra lőtök amit mondok és akkor amikor mondom!
Rendben! Jött a válasz, majd felmásztunk a tankra, Herceg le is ment, én csak beálltam a tetőgéppuskához... Jack közben feladott egy Fejhallgató szerűséget, amin volt egy mikrofon... asszem ez tompítja a hangot... és még rádiózni is tudok..., fel is tettem a fejemre, majd megnéztem a "Tárat"... háromnegyedig volt... Kibiztosítottam...
Nikolai! Indulj!
A tank felbőgött, majd elindul és szépen tarolta le a fákat...
Amikor az útolsó sor fát döntöttük le, Meglátott mind a két csapat, a szolgálatosok nem is lőttek már... a szabadok is elvették az ujjukat a ravaszról... ám amikor a tank feléjük fordult, én pedig elkezdtem osztani az áldást a tetőgéppuskából, olyan gyorsan felkelek a földről és kezdtek neki futni hogy úgy még nem láttam embert még nem láttam...
2-2 11 és 12 óránál, Tűz!
Tűz! Jött az ismétlés, majd eldörrent főágyú, ezzel a lövéssel 2 szabadságos alá robbantottunk krátert, 3at a robbanás repített el, még 5 pedig a hullám miatt esett földre... ezeket könnyű szerrel lekaszáltam.
11 óránál!
Látom! Mondta Majd nem sokkal később újra eldörrent újabb szabados bakákat hidegre téve...
Többet nem is lőttünk, a szabadok egy része elfutott.. de a többsége meghalt...
a Szolgálatosok közül pár ember már kikecmergett a Fedezékből és ujjongva Lóbálják a fegyvereiket a magasba Közben szidják a szabadokat...
Csak egy fickó közeledik egy Exopáncélos...
Jó napot Kollégák! Köszönt ide a szolgálatos... nem volt ismerős a hangja...
Biccentettem neki, de nem feleltem...
Nem tudtam hogy a hadsereg is bemerészkedik... főleg nem néztem volna ki hogy Modern tankokkal bejönne ide... Gondolom ez valami katonai teszt!
Igen az! feleltem szűkszavúan...
Hát azért köszönjük, ha maguk nem jönnek valószínűleg kicsinálják a csapatom...
Nincs mit!
Azért kösz, Mondta, majd megfordult, és elindult visszafele...
Várjon... Szóltam utána.
Igen?
Megtudná Mutatni a PDA-ját?
Miért?
Szeretném tudni hogy merre járunk...
Miért? maguknak nincs PDAja?
áááá ne is mondja... rátaposott a kollégám, és hát na érti...
Áhhááá... értem... egy pillanat! Mondta majd elővette a PDAját, és felnyújtotta.
Kikerestem a térképet, és nézem hogy hol is vagyunk... Sötét völgy délkeleti régiója....
Nem tudja hol van a szabadságos bázis? Kérdeztem...
De... úgy 500 méterre arra délkeletre az erdőben kezdődik egy lejtős rész... egy olyan 800 méter durván... és ott van rögtön a bázisuk... De miért érdekli ez önt? Tán be akar menetelni?
Nem... épp ellenkezőleg.. szeretném elkerülni a beléjük való futást... tudja nem igazán szeretném kilövetni a tankot!
Ja.. az lehet hogy előny lenne a katonai parancsnokánál... Hallom hogy keményen fogja a sereget a katonai parancsnok...
Még megnéztem az időt... 8:12 volt... majd vissza adtam a szolgálatosnak.
Nos Viszlát... Kapitány? Kérdezte tőlem a szolgálatos...
Százados...
Na akkor valóban kolléga! Mondta majd tisztelgett és tett egy 180 fokos fordulatot, majd elindult vissza a csapatához...
Nikolai Indulj! Mondtam, majd felbőgött a motor, és elindultunk.. felkanyarodtunk az útra és tovább zötyögtünk a Kordon felé békésen...

Épp mennék be Farkashoz, mikor eszembejut hogy kellene valami innivaló.Visszafordulok, gyorsan leszaladok Sidrovich-hoz, odaadok neki 3000 rubelt, adjon 1 üveg minőségi vodkát.Máris kezemben az üveg vodka,nem is akármilyen, Heavy Water.Mielőtt bemennék Farkashoz szólok kint az újoncnak hogy figyeljen.Én kopogok, majd bemegyek, ajtót becsukom magam után.Wolf az asztalánál ül, valamilyen jegyzetet olvas.
-Üdv! Mi a helyzet?
-Szevasz fürge! Semmi különös, nézegetem milyen piti melókat adjak ki a zöldfülűeknek...hallottam ám az üzletről amit előzőleg bonyolítottál le.Jó kis csúzlik.. honnan szerzitek be?
-Mondjuk úgy hogy a saját kezünk alól kerül ki.
-Várjál már ezzel most azt akarod mondani hogy ti gyártjátok?
-Nagyjából igen... de figyelj.. itt ez a remek vodka, csak ránk vár.. belekezdünk? Én 1-ig ráérek..
-Hát igazából nekem sincs túl sok dolgom, legyen, de érdekelne hogy hogy is tudtok ti fegyvert gyártani......

Körülnéztem a bárban. A stalkerek fintorogtak ám eleget, de az nem érdekelt. Minden olyan stalkert kikérdeztem, aki talán tudott valamit. De mindegyik csak azt válaszolta, hogy "Időbe telik míg kiderítek valamit."
BAH!... Mire ezek megtudnak bármit is, addigra én magam is kiderítek valamit. Félek, kénytelen leszek újra kapcsolatba lépni valahogy Drivijjel. Ha valaki, akkor ő biztosan tudja hogy hol van most Jeff.
Elvégre szellemként bárhol ott lehet.
Nem tudom, hogy hogy kell megidézni egy szellemet, mert hát nem is szoktam olyan gyakran beszélgetni velük, és nem vagyok az a spirituális személy.
De annyira emlékszem, hogy mikor beszéltem vele, akkor tudatomon kívül voltam. Tehát most is öntudatlan állapotba kell kerülnöm.
Érzem hogy megint rohadt szar érzés lesz, de nincs választásom. Vajon elég az is ha csak mélyen alszom? Majd most kiderül.
Béreltem egy szobát a szolgálatnál és lepihentem. A többieknek ma szabadnapot adtam. Azt csinálnak amit akarnak, csak ne essenek túlzásba.
Én magam lefeküdtem az ágyra és próbáltam aludni. De valahogy most túl sok energiám volt, így sehogy se sikerült. Forgolódtam a matracon és közben folyamatosan morogtam az orrom alatt. "Gyerünk Drivij! Most kell beszélnünk!"
Aztán meguntam az egészet és próbáltam valahogy lekötni az energiámat. Lementem a bárba, vettem némi kaját, aztán vissza mentem a szobámba, szétszedtem a fegyvereim, kitisztítottam őket, majd össze raktam. Aztán amikor már végképp nem tudtam mit kezdeni, lenyomtam egy pár fekvőt, és felülést.
A végén már éreztem, hogy kezdek kifáradni, úgyhogy lepihentem, ettem egy keveset, majd lefeküdtem.
Lassacskán elnyomott az álom. Azt hiszem most már itt az idő.

Felkerestem Jeffet, de nem úgy nézett ki mint aki ráér, már csak a rakétákból ítélve sem amik éppen előtte csapódtak össze. Egy repülőn vannak, Herceggel és a többiekkel. Vagyis már csak voltak mert ahogy látom a következő rakéta telibe kapta a gépet és szépen szét is szaggatta, de Jeffék élnek és virulnak. Sőt még mindig repülnek, egy tankkal. Legalábbis addig amíg nem érkeztek egy folyóba.
De nem követhetem tovább mert érzem hogy valaki nagyon rám koncentrál. Sulikov már is hiányoznék neki. Bárban van, és hát nem is tudom mit csinál tréninggel, meg a fegyvereit matatja, eszik. Majd lefekszik, hmm ez valyon az én tiszteletemre történt. Kuncogtam egy jót. De amint elaludt, már be is léptem, jobb így csinálni mikor alszik valaki akkor kevésbé rázza meg a dolog mint egy ébren,eszméleténél lévő embert, ilyenkor az agy pihenne, ha hagynám. Meg jelentem álmában.
- Sulikov már is hiányoznék.
- Hát az az igazság szükségem lenne a segítségedre.
- Az enyémre, legutóbb mikor találkoztunk még éltemben, halottan akartál látni.
- Vállba lőttél mégis mit vártál elloptad a dokumentumokat...közbe vágtam.
- Ha tudtad volna mi van azokban a papírokban te is cselekedtél volna. Most hasonló okon vannak Jeff nyomában is, és szerintem emlékszel még a vörös erdő határára, és az fekete irányítóra. Ő is a nyomunkban van.
- De őt megölte Jeff.
- Én is meghaltam. De mégis itt vagyok, úgy látszik a kí... mindegy.
- Mondjad ha bele kezdtél.
- Elég...miben kell a segítségem ?
- Jeff...hol találom meg ?
- Pont most láttam, éppen Kordon irányába mentek.
- Kösz....
- Hátha ennyi akkor én mennék és figyelném tovább az eseményeket. Jah és hehe nem kell semmi különleges rituálé ahhoz hogy megidézz, elég csak erősen rám gondolnod, vagy mielőtt elaludnál akkor koncentrálj rám, jövök én megérzem az ilyet.
- Jólvan...
Ott hagytam az álmát, csak előtte még enyhítettem a fejfájását, ha más legalább az nem fog neki fájni.

Miután átértünk a Kordoni határon Kiszálltunk a tankból... leszedtük a tetőgéppuskát, amit Nikolai a vállára is vett, majd a tankot alap járaton belevezettük egy Vortexbe...
Ezután lassan elbandukoltunk a közeli faluba...
Pár újonc csodálkozva tekint A géppuskát cipelő Nikolaira.
Még farkas is meglepődik a ritkaságon...
Odaakartam volna menni Farkashoz, de ő jött hozzám elöbb oda...
Hello, Nem adod el a géppuskát?
Miért?
a falu védelme nem éppen jó... de egy ijen géppuska sokat javíthatna rajta...
Hát... nem is tudom... Nincs is benne sok lőszer... Mondj egy árat!
25000 rubel!
Rendben! Mondtam neki... láthatólag fel se ismert már... talán jobb is így... bár amilyen szakállas arcom van már nem is csodálkozom...
Nikolai letette a tankgéppuskát a fal tövéhez, addig Farkas kihozta a pénzt...
20, 21, 22, 23... 24... és 25! tessék!
Kössz! Mondtam, majd lementünk Szidorovicshoz...
Á újoncok! Mivel szolgálhatok?
Érkezett ide egy előre kifizetett csomag! Pár ládányi felszerelés...
Igen érkezett.. de átvételi díjat ki kell fizetni!
Nos ide figyelj átadod az előre kifizetett csomagot, és nem töröm el a kezeidet! Mondta Jack ingerülten...
Ne fenyegetőzz fiatal úr! rosszat tesz az üzletnek!
Na ettől Jacknél elszállt a húr, és megfogta az öreget az ingénél, és kirángatta az ablakon...
Tudja mi tesz még rosszat az üzletnek? a tört nyak! Mondta Jack miközben a nyakára lépett a bakancsával.
Jó jó! várj, átadom!
Jack levette a lábát szidorovicsról... add ide a kulcs! mutatott a vasajtóra...
Szidorovics beletúrt a nadrág zsebébe, majd kivett egy ksi kulcsot, Jack beletette a lyukba, majd elfordítva kattant a zár...
Bement, vele együtt Nikolai is...
Hol vannak? Kérdezte bent.
Leghátul... egy doboz dinamit van rajta... mondta nagy nehezen feltápászkodva...
Itt is van! Mondja, majd int a többieknek akik be is mentek...
Nem sokkal később Nikolai jön ki az ajtón 2 málhazsákkal a kezében, őt követik a többiek.
Végeztünk?? kérdezte Szidorovics...
Azt hiszem igen! felelte Jack...
Nem... tettem hozzá gyorsan... kellene 6 tiszta PDA, a felső kategóriásból!
Szidorovics gondolkozik.. azt már nem adom ingyen!
Nem is várom el... Mondtam, majd megvillantottam a pénzt amit farkastól kaptunk a tankgéppuskáért...
Rendben... mondta, majd bement, de be is csukta az ajtót magam mögött... egy kis idő után vissza jött a 6db PDA val...
Tessék, fejlesztett feltörés ellen, és kijelzi a pdakat, 150 méteren belül... Műholdas térképen be van jelölve a stalkerek által megjelölt helyek.. anomáliások és egyéb elkerülendő helyek...
1500 darabja...
1000 mondtam...
na nem! mondta szidorovics...
Na de! mondtam haragosan...
Szidorovics kissé hátra hőkölt... biztos megfordult a fejében hogy ha nemet mond megint kirángatják az ablakon...
Rendben 6000! De húzzatok innen!
letettem a pénzt, majd felvettem a pdakat, és adtam mindenkinek egyet.
Jól van Jeff Mozogjunk! Mondta Jack..
Jeff??? Horkan fel a vén kereskedő...
Hátra nézek...
A szolgálat kitaszítottja?
Személyesen... feleltem.
Ugye tudod hogy jelentős vérdíj van a fejeden holtan 50 élve 200 ezer rubel!
Kitűzte ki a vérdíjat?
A katonai stalkerek, a zsoldosok, és a veterán szabadúszók téged keresnek égen földön...
Ki tűzte ki... Közbevágott Szidorovics mielőtt befejeztem volna a mondatot.
A hadsereg katonai parancsnoka!
Neki nincs annyi pénze!
A zónán kívül nagy szart kavartál! az SBU főhadiszállásából való szökés, 6 SBU tiszt megölése... A NATO egyik különleges egységének a C130asának elkötése és rakományának ellopása miatt van rajtad ekkora vérdíj...
Az szép... Mondta a töpszli...
és a szolgálat?
Nem foglalkozik veled... talán azért, mert te voltál az egyik stalker alapító, de az is lehet hogy túlságosan leköti őket a szabadságosokkal való harc, de lehet annak az oka is hogy megingott a bizalom a szolgálat és a sereg közt... és most nem szívesen látják a hadsereget a bárban... csak azokat engedik be akiket régebb óta ismernek... Mindez egy ember miatt... tudod nagyon érdekelne hogy hogyan tudtad felkúrni a zóna összes frakciójának az agyát?
Keményen meg kellet dolgoznom érte! Feleltem...
De ha elmondod akárkinek is hogy láttál engem visszajövök... és akkor meglátod milyen ha haragos vagyok!
Nyugalom! Eszem ágában sincs ujjat húzni egyikőtökkel se... se veled... se az úgy szint pipa katonai parancsnokkal, éppen ezért megkérnélek hogy távozz innen!
És hova?
Nem tudom.. vagyis várj... van itt egy fickó... jeles beszállító... kivalló minőségű AK-kat szállít nekem, viszont senki sem tudja honnan... Kérd meg hogy magával vigyen!
És szerinted magával is vinne egy csapat körözött személyt?
Ő nem tud a vérdíjról... valamint senki sem tudja honnan szerzik az AK kat... így gondolom neked ideális lenne elbújni... másrészt szerintem örülne pár plusz embernek! Nemsokára 1 óra... és akkor beszélek vele, megpróbállak beajánlani neki... minthogy fegyveres őrök vagytok!
De jobb lenne ha te is beszélnél vele elötte, mond hogy én küldtelek!
Mit kérsz cserébe?
Ezért semmit!
Ezt tőled nehéz elhinni! Mi az ára?
Csak annyit kérek hogy tüstént eltűnj innen ártana az üzletemnek ha itt háborús zóna alakulna ki, márpedig téged ismerve gyorsan kialakul egy olyan harc a közeledben amihez képest egy kisugárzás vidéki szellő... Mondta.
Rendben, ha elintézed, hogy vele menjünk, olyan gyorsan eltűnök, amilyen gyorsan lehet!

Ránézek az órámra, 1 lesz 10 perc múlva... úgytűnik elbeszéltük az időt.. és a vodka is elfogyott.Elindulok kifele, az újonc nyugodtan beszélget a zöldfülűekkel.. mondom neki hogy maradjon, elintézem a telefont, utána indulunk.Lemegyek az öreghez, éppen hogy benyitok, már mondja is:
-Nah végre ittvagy.Mielőtt elkezdenél telefonálni, lenne itt egy dolog.Nemrég lesétált ide 6 stalker, menekülnek, azt nem mondták ki elől.
-És mit csináljak velük?
-Figyelj... rólad tudom ki vagy, mégsem tudom honnan jössz... valami olyan helyen kószálsz, ahol senki sem jár, szóval rád gondoltam, de semmi sem kötelező.. ha mégis érdekelnének, az utolsó bal oldali házban találod őket.
-Jólvan, majd meglátjuk..még van 3 perc 1-ig.. addig fel tudnád becsülni mikorra kapom meg az infókat a szolgálatról? És még kellene 4 üveg vodka.
-Nos mivel az én infóim ezen a területen elég hiányosak, (közben valamit matat a számítógépén) ezért 1 hét biztos fog kelleni...(közben kiteszi a telefont és a négy üveg vodkát az asztalra)
-Jólvan, azért minél hamarabb kellenének.
Felveszem a telefont, majdtárcsázok.. kicsöng, de most szinte rögtön felveszik.
-Mihail te vagy az?
-Igen én vagyok.Megvan amit kértem?
-Ittvagyunk 4-en, a fémdoboz pedig a táskámban, a pénz bennevan, megszámoltam.
-Mikor tudtok legkorábban ideérni a zóna határához?
-Amennyiben most kocsiba ülünk, és nem állunk meg odáig, akkor holnap reggelre.De hogy jutunk át a határon?
-Affelől ne aggódjatok. (letakarom a mikrofont, majd odaszólok az öregnek)
-Van a határ körül embered?
-Van, mint mindig.
-Akkor értesítsd... reggel 6-kor várjon a katonai ellenőrzőponttól nyugatra, 3km-re, ha beér a 4 emberrel 5000-kap. Ok?
-Jólvan... Azzal előszed egy nagy hatótávolságú rádiót, és elkezdi keresni a frekvenciát. (én ismét beleszólok a telefonba)
Figyeljetek.Holnap reggel 6-kor várni fog titeket egy csávó, a katonai kordontól nyugatra.. az utolsó kilométereken gyalog menjetek.Holnap számítok rátok.Kérdés?
-Nincs, minden ok.A holnapi viszontlátásra. Azzal le is tette a telefont. Ezzel megvolnánk.Visszaadom a telefont Sidrovich-nak, és elindulok fel a faluba.Először az újonchoz megyek, már vár rám.
-Na te gyerek.. megtudtál valamit a katonákról?
-Hát ezt azt... van itt vanalami főmufti, talán Kuznyecov-nak hívják. Mondtak olyat hogy volt valami incidens a katonaság és a szolgálat között, így nemnagyon élvezi most a szolgálat a katonaság támogatását.Viszont hetente ugyanúgy kimegy egy teherautónyi ellátmány, de azt már nem tudja senki hogy hova... nagyjából ennyit hallottam...
-Jólesz, most gyere, beszélnünk kell pár stalkerral.
Visszasétálunk az utolsó házhoz, majd mindketten bemegyünk.Ahogy belépünk,már rántanák is elő a fegyvreiket, de közbeszólok:
-Nyugi!Sidrovich szólt hogy itt vagytok. Hezitálnak egy kicsit, majd lerakják a fegyvert.
-Na, így már jobb.Tehát akkor mi is volna az ábra?
megszólal az egyik csávó...
-Üdv.Én Yorgij vagyok, ők pedig: Nikolai, Szása, Herceg, Töpszli, Szergej.A helyzet pedig az hogy üldöznek minket. Az hogy ki, nem lényeges.
-De azért nem is lényegtelen.Miben tudtok nekem segíteni, ha még azt sem tudom ki elől bújtatlak titeket?
-Úgy értesültünk, hogy te valami olyan helyről jössz, ahol más nemnagyon van.És ha nincs ott senki más, akkor bárki üldöz is minket, nem talál meg.Jól mondom?
-Jól értesültetek.Tegyük fel elviszlek titeket, de nem jótettből.Lenne egy feladdat.Vállaljátok?
-Attól függ mi lenne az.
-Egy zombikkal lakott városban keresgélni egy bizonyos helyet.
-Elfogadjuk.
-Jólvan, akkor vannak szabályok. 1: Ahova megyünk egy bizonyos kommunista frakció bázisa, a vezetőjük pedig én vagyok.A helyzetünket rajtunk kívül senki sem ismeri, és ez maradjon is így. 2: A bázison belül csak az éppen szolgálatban lévő őröknél van fegyver. 3 Amennyiben van PDA-tok, az marad a zsebben amíg a bázis területén tartózkodtok. Mivel a neveteken, és azon kívül hogy menekültök nem tudok többet, amikor a bázis területén vagytok fegyveres őr fog kísérni titeket.
-Ellenvetés?
-Nincs.
-Ma még nem indulunk vissza, csak egy biztonságos helyre, ahol az éjszakát eltölthetjük.Megfelel?
-Igen.
-Akkor indulunk, szedjétek össsze a cuccotokat, mi addig kint várunk.Odafordulok az újonchoz, és mondom neki:
-Figyelj. Most egy ismerősömhöz megyünk, a holnapi nap pedig még vissza kell jönnöm kordonba.Addig te ügyelsz ezekre a jómadarakra.Menni fog?
-Igen.
-Helyes. Közben már kijöttek a házból szóval indulhatunk. Én megyek elöl, szótlanul jönnek mögöttem, nem kérdeznek semmit.Elég jó tempóban haladunk, fél óra múlva már a mocsárhoz vezető ösvényen haladunk.Most hogy ilyen hideg van remélem be van fagyva az iszapos vizes akármi, legalább akkor gyorsan haladnánk.Még 10 perc séta, és kiderül hogy tényleg be van fagyva,bár nem is csoda.Amennyire tudunk sietünk, szürkületben már nem olyan biztonságos errefelé mászkálni.Próbálunk az ösvényen maradni, amit feltehetőleg a vadállatok tapostak a nádasba.Fura is hogy még nem találkoztunk egyel sem.Mielőtt eljöttünk volna a szabadságtól még hallottunk híreket miszerint itt 2 frakcó háborúzik, de ennek ellenére egy emberrel sem találkoztunk.Röpke 50 perc nyugod séta után már látszódik a célállomásunk. A régi tartályok és csövek komoran emelkednek ki a nádasból.Ahogy közeledünk, mintha füst szállna fel a kéményből.Tehát még él az öreg. Megállunk a telep előtt szólok hogy várjanak meg.Bemegyek beszélni vele.Második kopogásra ki is nyílik az ajtó.Rámnéz, és rögtön meg is ismer.
-Hogy hogy erre tévedtél Mihail?
-Üdv Oleg.Itt van velem 7 ember, és holnapig menedéket keresnénk.Tudsz rajtunk segíteni?
-Persze megoldhatjuk.Lehet kicsit szűkösen leszünk, de megoldjuk. Szólj az embereidnek hogy jöjjenek nyugodtan.
Visszamegyek a nádfalhoz, és szólok hogy jöjjenek.Amíg odaérünk mondom nekik hogy Olegnek hívják.Bemegyünk az épületbe, szerencsére van elég hely.Amíg a többiek berendezkednek szólok az öregnek hogy menjünk fel a toronyba.
-Nekem holnap hajnalban vissza kell indulnom kordonba, és csak délután, vagy estefele érek vissza. Addig elleszel valahogy velük?
-Persze. Legalább majd őrködnek helyettem.
-Jólvan, csak ennyit akartam.. menjünk együnk valamit... és ha már erre jöttem hoztam 4 üveg vodkát is....

Sikerült elérnünk a megbeszélt helyre, ahol már vártak bennünket. Pár fickó volt ott, AK-kal és MP5-ösökkel felfegyverezve.
A ruhájukról nem lehetett megállapítani, hogy melyik frakció tagjai. A találka nem tartott sokáig, átadtuk a foglyot, kaptunk érte némi pénzt, és egy új feladatot.
Újra banditákkal volt dolgunk, de ezúttal egy komplett tábort kellett megsemmisítenünk, akik zaklatták a sztalkereket kordon és szeméttelep között.
15-20 ember, pár sátorban, M-16-osokkal és egyéb nyugati fegyverekkel. Nincs mese, el kell őket intézni, vagy sosem jutnak új sztalkerek
a szeméttelepre, és szépen lassan a banditák totálisan győznek...
Úgy döntöttünk, hogy várunk estig, azaz 10-15 óráig letáborozunk, és pihenünk.
Én leültem, és elkezdtem áttisztítani a fegyvereimet. Szétszereltem a pisztolyomat, újraolajoztam a sínt, és próbáltam az elsütőszerkezettel is babrálni valamit, mert gyakran elakadt. Ekkor Krüger ült mellém.
-Segítsek? - kérdezte.
Bólintottam, majd hozzátettem:
-Köszönöm.
Be is lőttük a fegyvert egy közeli fán, mert az utóbbi időben sokat romlott az állapota. Le kellene cserélnem lassan...
Ezután pedig beszélgettünk..

A várakozásom nem volt hiába való. Drivij ismét megjelent. Elmondta hogy Jeff a kordon közelében tartózkodik. Ha ott van, akkor csak egy helyet tudok, ahol biztonságban lehet, az újonc magánzók tábora.
Na ez szar ügy! Oda még katona nem igazán tette be a lábát. A sok zöldfülű magánzó azonnal lőni kezd ha egyenruhát látnak.
Ők még nincsenek tisztában azzal, hogy vannak lekenhető bokorugrók is. Például mint én.
De most nincs időm ezzel foglalkozni. Mihamarabb oda kell jutnom és elkapnom mielőtt tovább áll.
Amint felébredtem, máris rohantam ki a kocsihoz és rádióztam a többieknek, hogy azonnal indulunk. Hamar megjelent mindenki a kocsinál és mentünk vissza a kordonba mint az őrült.
Vagy 3-szor hajtottunk majdnem bele az anomáliákba és megint vagy 3-szor borultunk fel a kocsival, de végül elértünk oda.
Útközben elhaladtunk egy teherautó mellett is, de úgy hogy szinte majdnem lesodortuk az útról.
Amíg Vlagyimir tovább vezetett ebben az őrült tempóban, addig én a PDA-mon rákerestem Jeffre.
A kereső kidobta az adatait a zöldfülű táborban.
"Ez az! Időben vagyunk!" Kiáltottam fel győzedelmesen.
Aztán végül a falu mentén egy éles farolás és a kocsi megállt. Persze amint meglátták ezt a zöldfülűek, rögtön lőni kezdtek.
Hiába kiabáltunk nekik a fedezékből, hogy "Ne lőjetek! Farkassal szeretnénk beszélni!"
Akkor is tovább folytatták.
"Na jó! Kezdem unni!" Ordítottam el magam, majd óvatosan kihajoltam és számolni kezdtem.
Aztán amint lövések dördültek ismét gyorsan vissza húztam a fejem és azt mondtam.
"3 balra, 5 jobbra, egy a fehér épületben, kettő a zöld épület mögött!"
Aztán jeleztem a többieknek hogy vegyenek elő pár könnygázgránátot. Egymás után hajítottuk befelé a gránátokat, utána felraktuk a maszkokat és benyomultunk.
A faluban minden stalker fetrengett lassan a könnygáztól. Még azzal sem törődtek hogy feltegyék a maszkokat.
És amíg ők a gáztól szenvedtek, mi kihasználtuk az alkalmat és harcképtelenné tettük őket.
Pár pillanat alatt végeztünk és már a gáz is kezdett eloszlani. De még mindig nem lehetett kilátni.
"Szép munka fiúk! Most haladjunk to...." Mondtam volna, mert hirtelen egy stalker ruhás fickó hátulról fejbe vert.
Szerencsémre a sisak megvédett, de ez még így is fájt. Gyorsan megfordultam és fegyvert tartottam a stalkerre aki már készült lelőni engem.
Hamarosan teljesen eloszlott a gáz. Most már lehetett látni a támadóm. Egy stalker ruhás fickó volt egy AKSU-val a kezében. A maszk is rajta volt. Úgy látszik ő tapasztaltabb a többieknél, mert ő gyorsan kapcsolt.
Egy pár pillanatig fegyvert szegeztünk egymásra, utána a csapat többi tagja is rá tartotta a fegyvert.
"Ennek nincs semmi értelme! Szerintem tegyük le a fegyvert! Nem akarok balhét!" Mondtam.
"Honnan tudjam, hogy nem fogtok lelőni engem?!" Kérdezte a stalker.
"Onnan hogy mi is letesszük." Szóltam majd fél kezemmel jeleztem a többieknek, hogy eresszék le a fegyvereket.
"Tegyétek le a fegyvert fiúk!"
A többiek csak néztek rám, utána egymásra, de végül lassan leeresztették. A stalker is, és én is így tettünk.
Utána én levettem a maszkot. "Sulkov!" Szólt a stalker.
"Igen! Valóban így hívnak. De honnan tudod a nevem?" Kérdeztem vissza.
A stalker lassan levette a maszkot, amitől azonnal rájöttem a válaszra. "Onnan hogy nem ismerek még egy olyan csóró bokor ugrót, aki hozzánk jön le vodkáért." Mondta viccelődve.
"Áhh! Most már tudom!" Kiáltottam fel nyugodtan. Aztán a stalker felsegített.
"Kösz!...Farkas ugye?"
"Ja. Üdv újra itt! Rég nem lehetett téged erre látni. Mi az? talán új beszerzőt találtál?"
"Áh! Dehogy! Csak az utóbbi időben időm se volt egy pohár vodkára se. Lassan kezdek leszokni róla."
"Értem. Na? És mi járatban erre? Talán feltöltenéd a készleted? Mert ezt nyugodtan megtehetted volna ilyen balhé nélkül is. Csak szóltál volna nekem a rádión."
"Jaj tényleg! Igaz! Teljesen kiment a fejemből, annyira siettem erre."
"Miért mi a gond?"
"Keresek valakit. Sürgős."
"Ki lenne az? Talán segíthetek."
"A régi cimboránk. Jeff."
"Jeff? Ne hülyéskedj! Már mióta nem láttam errefelé. Sőt! Úgy tudom, hogy a vörös erdőnél meghalt."
"Dehogy halt meg! Amikor a vad vidéken voltam akkor találkoztam vele. Csak úgy oda jött és lőszert követelt tőlünk."
"Tényleg? Azt a rohadt! De akkor miért pont erre keresed?"
"Biztos forrásból tudom, hogy itt van. Plusz, a PDA-jára is rákerestem, amikor a közelben voltam."
"Hmm... Nem ugrik be, hogy láttam volna. Csak egy pár tag járt itt egy böhöm ágyúval, meg a szokásos beszállítók hoztak pár új csúzlit."
"Pár tag? Miféle tagok?"
"Pár szakadt ürge. Úgy néztek ki mint akiket végig kergettek az egész zónán. De azért ajándékba kaptunk tőlük egy jó kis kézi ágyút. Jó drága ajándék volt."
"Le tudnád írni valamelyiküket?"
"Háát!.... Ha jól hiszem az egyikük egy ilyen szakállas muksó volt. Kiválóan beszélt oroszul, de még akkor is érződött rajta hogy külföldi a csávó. És ráadásul elég puccos felszerelés volt náluk."
"Ő lesz az! Itt van még?"
"Nem! Elmentek a beszállítókkal. Lehet hogy menekültek valami, vagy valaki elől, de lehet, hogy csak nem volt semmi tennivalójuk."
"A fene! Legalább azt tudod, hogy merre mentek?"
"Bocs pajtás! De nem. A beszállítók egy jól eldugott kis helyen vannak. Hiába is kérdezel, nekem nem árulták el a búvóhelyüket. Ami azt illeti, senkinek se árulták el. Mindig egy teherautónyi fegyvert szállítanak ide az öreghez. Meg kell mondanom, elég fegyvereket. Én azt javaslom, hogy próbálkozz az öregnél! Ő vele tárgyalnak csak a beszállítók. Talán ő tudja."
"Kösz! Talán még később beugrok!" Mondtam.
"Jó! De akkor lehetőleg maradjon egyben a falu! Ok?"
Bólintottam egyet, aztán tovább indultam. Közben a zöldfülűek már ébredeztek. Farkas kezdhetett magyarázkodni.
Én a többiekkel együtt lementünk a vén kereskedőhöz. Az öreg amint meglátott minket, kétségbe esett arcot vágott.
"Jaj ne! Már megint mi van? Most ezúttal mi gondjuk?! Talán az a telhetetlen őrnagy küldte magukat?!"
Érthetetlen arccal néztünk egymásra, de aztán láttuk, hogy nem ismer meg minket.
Valószínűleg azért, mert már rengeteg idő telt el azóta és mind megváltoztunk.
Ki is használtam a helyzetet.
"Nyugalom öreg! Mi csak a szökevényekért jöttünk."
"Miféle szökevényekért?" Kérdezett vissza, mintha nem tudná, hogy miről beszélünk.
"Nagyon jól tudod, hogy miféle szökevények! Az amelyik itt járt nálatok."
"Nem tudom hogy kiről beszéltek!"
"Kezdem unni haver! Jobb ha most azonnal beszélsz vagy Kuznyecov nem áll jót magáért!"
Aztán felmutattam neki azt a képet amit akkor készítettek Jeffről, amikor Kuznyecov kiadta ellene az körözést.
"Hol van ez az ember?" Kérdeztem aggresszívan.
"Bocs pajtás, de nem is ismerem ezt a tagot. Honnan a rákból tudjam, hogy ki ez, amikor még sose láttam?!" Mentegetőzött.
"Szóval nem tudod?!" Kérdeztem oda türelmetlenül, majd hirtelen kirángattam az ablak mögül.
"Ne hazudj te hájas disznó! Nagyon jól tudod hogy ki ez! Az előbb fogtuk a jelzését tőled! Most azonnal áruld el, hogy hol van, különben itt helyben kinyírunk, és még csak nem is vonnának felelősségre minket!"
"Jól van! Jól van! Itt járt! Vett 6 darab újfajta PDA-át, meg felvett egy két csomagot, aztán elmentek valamerre."
"Merre indultak?!"
"Nem tudom!"
"MERRE!"
"Mondom, hogy nem tudom! Bújkálniuk kellett, ezért elküldtem őket egy pár sráchoz, akik messziről jöttek, rengeteg fegyverrel. Azt meg nem tudom, hogy honnan jönnek azok! De egész biztosra veszem, hogy valahonnan a zóna belsőbb területeiről. De ezt senki sem tudja."
"Ahha! Rendben! És mikor szoktak újra jönni azok a beszállítók?"
"Rengeteg fegyverük van. Ezért mindig változó időpontban. De elég gyakran járnak erre. Egy régi teherautóval jönnek és lepakolják itt az árút."
"Remek! Akkor taktikát váltunk! Itt maradunk és megvárjuk hogy ismét lejöjjön ide az árú! Ha megjött csak egy fuvart fogunk kérni tőlük!"
"Meg vagy húzatva?! Nem hiszem, hogy minden stalkert elvinnének a saját rejtekhelyükre. Ráadásul főleg nem katonákat." Szólt közbe Kerub.
"Hmm..." Gondolkodtam, majd eszembe jutott valami. "Hé Szidorovics! Ugye van pár felesleges stalker ruhád?"
"ööö...Van. Persze." Mondta és már hozta is a ruhákat.
"Remek! Mennyi lesz?"
"Ugyan vigyék csak! Az uraknak ajándékba adom." Mondta félelmében.
"Kösz! Igazán rendes tőled!"
Mondtam, majd kimentünk a pince elé.
"Rendben fiúk! Itt az alkalom! Átöltözünk, és megvárjuk itt a beszállítókat. Ha megéreznek valahogy rávesszük őket, hogy minket is vigyenek el. Ha másképp nem megy, akkor fegyverrel kényszerítjük őket. De nem ölünk meg senkit sem! Világos?"
"Igen!" Válaszolták egyszerre.
"Jól van! Most menjünk és vegyük át a ruhákat! A páncélruhát tegyétek a hátizsáktokba! Még szükség lehet rájuk. Nem tudni, hogy hányan vannak és mennyire fegyverzettek.
Ha mindenki kész, vegyüljetek el a stalkerek között. Jó álca lesz ez. Én minden esetre az öregnél maradok, hogy biztosan ne köpjön be minket. Na rajta mozgás!"
Adtam ki a parancsot, utána vissza mentünk a kocsihoz és átvettük a ruhákat. A katonai ruhát a hátzsákjainkba rejtettük.
Lassan vissza mentünk a faluba és miután elmondtam mindent erről az egész dologról és elmondtam neki a tervemet, lementem az öreghez ismét.
Elővettem a pisztolyt és rászegeztem. "Jaj! Istenem! Elmondtam mindent! Ne lőjön le!"
"Nyugi öreg! Egyenlőre nem tervezlek megölni! De biztosra akarok menni, hogy jó fej leszel és nem mondasz senkinek semmit! Szóval most egy ideig haverok leszünk. Érthető voltam?"
"Persze! Elég érthető!" Mondta hebegve.
"Rendben! Itt megvárjuk a komáidat! Egy szót se nekik, csak próbáld őket rávenni, hogy minket is vigyenek el! De ha beköpsz minket, akkor vedd úgy hogy halott vagy!"
"Rendben! Értettem!"
"Remek! Na akkor most én ott hátul leszek. Amíg a fegyver szállítók nem jönnek addig ne zavarj!"
Az öreg csak bólintott egyet, közben letörölte a homlokáról a verejtéket.
Én elindultam a raktár felé és ledőltem az egyik asztalra.

-Hol tanultál meg oroszul ?
-Még az egykori Szovjetunióban, mikor oda kellett mennem kiképzésre, de időközben a kommunizmus megbukott, így szélnek eresztettek minket. A fegyverismeretemet is ott szereztem, ugyanis náluk nem az az a kényelmes amerikai módszer uralkodik, hogy "áhh régi csúzli, dobjuk ki", hanem a régi fegyvereket is ugyanúgy megtanultuk kezelni, tisztítani, összerakni. Szibériában is úgy bántak velünk, mint a sajátjaikkal, a fenyvesben kellett -30 fokban túlélnünk egy szőrmebundával és egy Mosin-Nagant-al egy hétig, közben kergettek minket a kereső emberek. Szarvashúson éltünk. Majd Üzgbegisztánban használtunk először AK-74-est céltáblákra és sziklafalak megmászása közben ott lifegett a hátunkon, de nagy meglepetésemre főleg az ukrán srácoknál jellemző volt a PPS-43-as géppisztoly, amit már 1943 óta gyártanak. Ki mondta azt, hogy ami régi még nem lehet jó ? Épületharcoknál meglepően hatékony és gyors volt, bár most is rendelkezésemre állna egy. Az egész kiképzésben az volt a vicces, hogy megtanultunk lőni, robbanószereket alkalmazni, járműveket vezetni, közelharci technikákat, nyelveket, de végül koldusként végeztem a moszkvai metróállomásokon az öcsémmel Wilhelmel, megint de a színészi elhivatottságból is éppen a napi betevőt kerestük meg, én szavaltam, ő kísért harmónikával, ez sem tartott sokáig...-leveszem a hátizsákomat és kiveszem a rozsdás szánú tokarevet.
-Ez volt az a fegyver, amit először fordítottam ember ellen. Nagyon rossz ember volt, nőket erőszakolt, embereket ölt, kábítószert árult az utcákon, végül a kedvenc bárjában ültem le vele kártyázni és a kör végén az asztal mellett ülők szeme láttára lőttem kétszer fejbe, majd gyorsan leléptem. Egy közeli sikátorban megpihentem, kivettem a tárat, bűntudat kapott el. Embert öltem, mindegy, hogy kit. Rossz ember lettem. Nem a hazáért öltem, hanem csak, mert kellett a pénz. 500 rubel volt az élete. Két hét részegeskedés után Kijevbe utaztam. Itt is alvilági alakok közé keveredtem, és általában én végeztem a piszkos munkát. Szinte minden nagyobb európai város alvilági gengszterét tettem már hűvösre, majd megelégeltem, így itt vagyok. Amióta bevonultam, azóta nem jártam otthon. Mostanra már nincs senkim. A Zónába leállni jöttem.
-Én Kijevben születtem és majdnem az egész életemet ott is éltem le. Egy ortodox pap volt valami apa pótlék nekem, de arra kényszerített, hogy lopjak neki. Hát loptam, nem is keveset és sokszor nem is attól, aki megérdemelte. 9 évesen már a rendőrök elől menekültem. A pap jó volt hozzám, felnevelt, szerintem szeretett is, de egy nap ő is meghalt. Ezután már komolyabb gengszterekkel is dolgoznom kellett. Egy füstös képű neppertől vettem ezt az UZI-t. Az évek alatt 10 ember életét oltottam ki vele, meg a késemmel. A pisztolyomat egy helyi srác zsebéből emeltem el.-mutatja a makarovot.
-A szüleim nem lennének büszkék se rád, se rám. Mindketten el vagyunk felejtve.
Kis csend következik...
-Hogy halt meg az öcséd ?
-Ez kicsit bonyolult.
Közben eleredt az eső, és behúzódtunk egy biztonságos betonodúba ketten, a többiek is így kettesével, mert másképp nem férünk el.
-Van időnk.-bólint.

2001,Moldova,Bălţi
-Wilhelm ! Ne játsz azzal a fegyverrel ! Tedd le !-intettem az öcsémnek miközben az AK-47-es tömegzárával játszott.
-Ne feledd, amint közelebb érnek a vevők, azonnal rájuk lövünk !
-Rendben !
Egy dacia hajt be a gyártelep kerítésén, benzingőz szagú lesz tőle az egész légtér.
-Á Anton és Pjotr, remélem itt az áru az öreg Alexnek.-lép oda az olcsó cigarettát szivarként szívó, román kutya.
-Persze, hogy itt van Alex.
-Csodás, 300 darab 7.62-es volt az alku tárgya.
-Pjotr add át neki.-szólok az öcsinek.
Az pedig felrántva az AK-t, csípőből szórja a halálos lövedékeket a piti bűnözők felé. Én magam pedig Alexre pályázva a tokarevvel bukfenceztem egyik oszloptól a másikig.
-Tvhá jhú márty szukvá !-próbál oroszul beszélni a tudatlan söpredék.
Most Wilhelm köti le őket, biztonságban van ott a románokkal szemben. Néhány gránátot is dob tűzijáték végett. A románok ezt csak nagyon szerencsétlenül, az ő AK-47 másolataikkal tudják viszonozni. Alex egy Python 357-es magnummal feszít és tüzel a fején kopogó töltényhüvelyektől nem látva. Nagyon szánalmas. Alig tudom abbahagyni a röhögést. Végül erőt veszek magamon és a két gorilláját egy-egy fejlövéssel elintézve, Alex mellkasába is repítek egy golyót. Az kiborul, mint egy zsák. Wilhelm egy kis csend után idefut hozzám és mosolyog, de mikor odaér, akkor a halottnak hitt Alex rám céloz és lőni kezd, de Wilhelm kapja a golyókat, mikor védeni próbál, a nyakamat átkarolva. A hátába fúródott majdnem az összes, az egyik súrolta az én oldalamat is.
-Wilhelm ! Wilhelm !! Tarts ki öcsi, elviszlek innen. Nem lesz semmi baj.
-Georg ez nem fog menni. Sajnálom.-felköpött egy nagy adag vért és elerőtlenedett.
A román éppen a revolverével bajlódott, de ez már nem menti meg. Kikaptam a késemet a tokjából és kirúgtam a román kezéből a stukkert, ráléptem a csuklójára, ami szilánkosra tört a taposásban, majd ágyéktól nyakig felvágtam a disznót. Az közben visítozott, de a veséit a kezébe adtam, majd lassan kipakoltam mindent, amit találtam. Akkor hagytam abba, mikor azon kaptam magam, hogy a mellkasa a kezemben van letörve. Megfogtam az öcsém holttestét, a közeli erdőben elástam. Tettem rá virágot is, amit találtam, majd térdre hullottam és ordítani kezdtem, úgy, mint még soha. A testemet mindenhol vér borította...Az én hibám..

-Sajnálom az öcsédet. Mielőtt ide kellett jönnöm, azelőtt nekem is hasonlóképpen kellett megölnöm valakit. Egy kijevi gengszter túl sokat remélt és fegyverrel fenyegetett. Nem a te hibád. Az öcséd azért halt meg, mert szeretett, mint é..épeszű ember. Te jó ember vagy, mert, ha nem lennél az, akkor nem segítettél volna rajtam soha....Kísértet..

Mikor felébredtem ugyanott feküdtem, ahol elájultam. Senki sehol, csak Danila feküdt még ott. A felszerelésünk eltűnt. Nem tudtam mi tévő legyek, hát azzal kezdtem, hogyfelébresztettem Danilát. Zuhogott az eső. Gyorsan kerestünk egy biztos helyet.
-Mit mondtak neked?
-Nem emlékszem. Leütöttek.-mondta.
-Most mi legyen?
-Menjünk a Bárba!
-Rendben, és mondtam,hogy nem fogunk jól kijönni belőle.
-Tudom.
Megvártuk, hogy eláljon az eső. Elindultunk a Szeméttelep felé. Ott megint lassan, és elrejtőzve haladtunk. Lövöldözést hallottunk. Danila rögtön elindult megnézni.
-Te nem jössz?
-Hát, nem is tudom.
-Csak nem félsz?
Erre nem tudtam mit lépni. Elmentünk oda, ahol a lövések voltak. Egy csapat stalker ölt meg banditákat.
-Á, őket ismerem. Gyere köszönjünk.
-Biztos ez?
-Hát persze. Ne aggódj.
Lementünk.
-Barátom, Jurij !
-Danila? Tényleg te vagy?
-Meg se ismersz elsőre?
-Dehogynem. És ki a barátod?
-Á, ő csak velem mászkál.
-És hol a felszerelésetek?
-Elkapott minket egy csapat, amit Danila tanácsából követtünk.
-Ez az én Danila haverom. Nagyon tud bajaba sodorni másokat. Igaz?
-De meg is mentettelek, és akkor azt mondtad, hogy jössz nekem egyel.
-És mit akarsz?
-Veletek tartani.
-Ha nem úgy lessz mint múltkor, akkor jöhettek.
?Megkönnyebbültem, hogy egy rendes csapat vett a szárnyai alá minket. Beraktuk a pénzünket (amit nem vettek el) a közösbe, cserébe kaptunk felszerelést.

többé kevésbé simán ment, a fickóval... csak kicsit gázos a dolog... még jó hogy nem az igazi nevemet árultam el... a picsába... hogy nekem is pont a komcsik segítségét kell kérnem...
Remélem amíg náluk vagyok nem derül ki hogy szolgálatos voltam... sőt nem is akármelyik.. az a szolgálatos aki 3 emberrel együtt majdnem ledarálta Őket a banditákkal együtt...
Tudod engem csak 1 zavar... a ránk akasztott fegyveres őr... Mondja Herceg.
Na igen, az is szép de majd csak kijátsszuk mi aztat.
Ekkor lépett be az öreg. akinél letett minket a Komcsi vezér a mocsárban...
Jó estét uraim! Szól oda, majd levette a fegyverét a válláról, és a falnak támasztotta...
Kimegy valamelyikük őrködni?
Majd én megyek! Mondta Szása, majd felkelt.
Én is! Mondta a Töpszli.
Jack csak elmosolyodott azon amilyen gyorsan felpattant a kiskatona... lehet bejön neki Szása... Mondja halkan amikor az ajtónál járnak...
Nikolai Nyugisan eszegeti a vacsoráját: az öreg akinél meghúztuk magunkat lőtt egy vaddisznót, fiatal jószág volt így finoman volt megsütve a húsa, és nem is volt sugárzó annyira a többihez képest... jó magma is 2x repetáztam, mert régen ettem sült vadkant... kicsit fűszertelen volt, de itt luxus cikk a fűszer... Épp úgy mint az 5.56os ami a csapat lőszere...
Jack a Zsákban matatott, és a tárakat töltötte, az ömlesztett lőszerrel, majd mikor végzett, felnéz és belekezd a felszerelés elmondásába:
mindenkinek van 10 tár 5.56osa betárazva, ez 300 lőszer, ezen kívül még 150 ömlesztett lőszer van fejenként.. 60 páncéltörő, és 90 sima... a betárazott lőszerből 120 páncéltörő, a tárak meg vannak jelölve, hogy ne keverjétek, a páncéltörőnél lent van egy Piros csík...
Szásanak a Cheytachoz van 10 tár .408asa ami elég neki egy darabig... aztán Nikolainak van 5 tár sörét, és 3 tár robbanó lövedéke... az AA-12eséhez... a pisztolyokhoz 5-5 tár és ennyink van! Mondta...

Tudják urak, ez a sok modern fegyverzet mit sem ér ha nem lesz lőszerük! Mondja az öreg...
Tudjuk...
És azt is hogy ahova mennek ott nincs olyan lőszer ami az önök fegyverzetébe jó?
Felmerült... Mondtam.
Az öreg nem szólt rá semmit, csak megrázta a fejét...
Egy ideig bambán néztünk felé, majd Megtörtem végül a csendet...
Nikolai, Szergej menjetek aludni! Mondtam jackre nézve... Fő az inkognitó...
Mind a ketten Bólintottak, majd Kerestek egy kis békés zugot...
Elővettem a Pda-mat, és elkezdtem Matatni rajta... de sehogy se akart beengedni a tiszta PDA-anélkül hogy ne írtam volna be a nevemet... ha beírom hogy Yorgij, akkor lehetőség szerint észrevétlen maradhatok még ha el is veszik a pda-t átvizsgálásra, viszont mégiscsak egy kis időről van szó, úgyhogy lesz egy köztes megoldás... és névnek beírtam hogy Fejedelem. Már csak a vicc kedvéért is felveszem a nevet... had rettegjenek!
Miután megvoltam vele elkezdtem Bújni a térképet, és meg is találtam merre vagyok...
Furcsa ez a PDA.. teljesen más a kijelzője is... és lehet rejtve jelölni embereket... afféle megfigyelés szempontjából... Megkerestem Sulikov Frekvenciáját, és az én régi faluban hagyott pda frekvenciámat... 20 méter volt köztük a különbség... azt a rohadt... ez közel volt... ha ott maradok akkor megtaláltak volna... tehát nyomkövető volt benne... Tudhattam volna elöbb is...
Remélem a Fuvaros komcsik nem mennek be faluba mert komoly meglepi lesz ott...
Miután kicsit Utána néztem Sulikovnak , Átnéztem a sötét völgy területére is, meg is találtam Skull frekvenciáját... Milyen jó hogy a régi cimborák PDA frekvenciájára fejből emlékszem....
Megjelöltem őt is és ha nem is biztos hogy a legjobb ötlet, de küldtem neki egy üzenetet hogy a zónában vagyok...
Rejtett ként küldtem az üzenetet így nem tud vissza nyomozni, sem üzenetet vissza küldeni.
Remélem ő hisz abban hogy felültettek...
Miután átnéztem a dolgokat eltettem a PDA-mat, és Mondtam Hercegnek hogy keltsen fel éjfél tájt, akkor váltjuk a kinti őrséget...
Ő csak bólintott, majd Elment és leült az asztalához... pár percig még figyeltem míg ő amga is a pda-val játszik, de aztán elnyomott az álom...
Remélem Drivij mentesen...
(Azért jöhetsz :D )

Követtem Jeff-éket a mocsárhoz mentek egy öreg fószer házába. Itt fognak el rejtőzni ?! hát mondjuk az isten hát mögött van az biztos, de nem annyira eldugott. Pakolásznak, vacsira egy szép vadkan-t eszenek. Huh de meg kóstolnám, de a picsába is halott vagyok. Jeff a PDA-val matat, majd aludni tér a többiek is a dolgukra mennek ki aludni, ki őrségbe. Jeff reménykedik hogy nem jelenek meg neki. Hát most akkor megint örülni fog nekem mint általában. Belépek az álmába.
- Fejedelem ? csak így lazán. A képességei egy része most már a neve is. Szerintem be fog rágni rád.
- Drivij bazd meg aludni sem lehet tőled nyugodtan. Meg mit foglalkozol te azzal..sőt milyen jogon lesel bele a dolgaimba egyáltalán.
- Hehe...megtehetem.
- Meg fojtanálak legszívesebben.
- Tudom de ezt majd máskor, a túl világon, meg várlak...
- Most csak cseszegetni jöttél vagy mondasz is valami értelmeset ?
- Ezt most úgy mondod mintha meg akarnál hallagatni.
- Igazad van, tünj el
- Na így, már mindjárt más...Komolyabbra vettem a figurát...Figyelj beszéltem Sulikovval, NEM ÁRULT EL !!! érted, nem ő az aki elárult, az igazi baj forrása a szar keverő,, az Kuznyecov, miatta vagyok ilyen, miatta üldöznek téged, Sulikov csak parancsot teljesít, pont mint mikor engem akart elkapni, bár lehet abban volt egy kis bosszú vágy is. Amikor találkoztam vele pont Kuznyecovról szerzet infot, 100%-ig biztos hogy korrupt.
- Ismersz már annyira, hogy tud nekem a 120% szokott elég lenni, elvárom minden téren ezt a szintű teljesítést. Kuznyecov nekem is gyanús, de Sulikov akkor is...hirtelen meg állt...
- Te is érezeted ?
- Igen
- A bassza meg
- Ő az ?
- Igen, úgy látszik össze szedte magát, hirtelen elmosódott a környezet a ház, kint voltunk a mocsár közepén, körbe forgolódunk sehol senki, majd amikor egy irányba nézünk hirtelen ott van előttünk pár lépésre a Fejedelem, két böhöm nagy vérszopóval.
- Itt a vége, most meghaltok
- Múltkor is ezzel jöttél, menj a búsba szólta le Jeff.
- Szerintem ne hergeld még jobban, tudod nagyon szar érzésem van.
- Szarok a szar meg érzéseidre. Szarok ennek a fejére, szarok én rátok, pusztuljatok már a fejemből.
A Fejedelem csak hátrébb lépet és a két vérszopó ugrott is nekünk, vagyis fél úton úgy döntöttek hogy Jeff-re ugrik mind kettő. Közöttük jelenek meg, és az utolsó pillanatban elkapom a két vérszopó nyakát, de lendületből tovább sodornak a testem át siklik Jeffén a két dögöt meg szét toltam oldalra így csak át siklottunk Jeff-en, aki egy jókora sziklát, küldött a Fejedelem felé. De ő csak szét zúzta fél kézzel.
- Ez kevés lesz Jeff... erőteljes mozdulattal fellökte Jeffet, aki hátra repült 2 métert. Közben birkózok a két vérszopóval, akik teljesen szét tépnek lassan, hát ilyen érzés az amikor valakinek az álmában meg ölik, szó szerint kibeleztek, még jó hogy halott vagyok. Az egyik át döftem a mellkasánál az öklömmel. Majd egy kis transzformáció után aminek következtében elszabadult a vad énem, nem is tudtam hogy ilyet is tudok. Át alakultam egy ilyen hegyomlás szerű izom köteggé, meglehetősen veszélyes karmokkal és fogakkal, át is haraptam a torkát, az egyiknek amíg a másikat odébb taszítottam egy fának, a kezemen lévő csak ernyedten dőlt a földre, majd eltünt a hullája, a másik egy fán landolt, de újra támadni készült. Közben Jeff már közel harcot vív, a Fejedelemmel. Aki hát játszik vele, de Jeff megunja, és sikerül bevinnie egy ütést könyökkel az állkapcsára, valami roppant is egyet, majd még egyet amikor Jeff a nyakát tekerte ki. Össze esik, én meg addig végeztem a vérszopóval. Vissza tértem az általános kinézetemhez, majd megálltam Jeff mellet.
- Ennyi lett volna ? kérdezi Jeff.
- Ez túl egyszerű...szemben közben ujra alakott öltött a Fejeldelem.
- Vége a játéknak !
Ezzel engem kitaszított az Jeff fejéből.
Kintről néztem az eseményeket, egy darabig, nem tudom mit játszódik bent , de Jeff, vért köpött egy jókora adagot. Erre fel is pattant Herceg az asztaltól. Majd oda rohan Jeff-hez, próbálja felébreszteni de , semmi, én meg sehogy se tudok bejutni az elméjébe, egy burok van körülötte, és kizár engem.
Ekkor jön az ötlet, Herceg úgy is pofozza, kapcsolat van köztük, őt nem zárja akkor majd rajta keresztül be jutok, Jeff már kezd sápadni, és egyre rosszabbul fest, érzem hogy gyengülnek az élet jelei. Ez az Herceg a fejét rázza most megyek, át folyok rajta, el lép Jeff-től, és csak néz egy darabig hogy mi volt, ez. Biztos érdekes érzés volt.
Bent, csak azt látom hogy Jeff lóg, és Fejdelem fél kézzel tartja a fejénél fogva, Látszanak körülöttük, valami féle energia nyalábok. Most nézem Fejedelem elég rendesen meg van tépve. Emeli a másik kezét, mintha át akarná ütni Jeff fejét, ekkor lépek közbe, Jeffnek a teste most az elméjének a kivetülése, sikerül egyesülnöm vele, és A Fejedelem kezén keresztül Eljutok hozzá, olyan erővel rontok rá, hogy ott hagyjuk Jeff-et és az elméjét, egy szép kis pszi hullám kíséretében, amennyit tudtam át pumpáltam magamból Jeff,be hogy életben maradjon.
-Gyere, csak mi ketten, el viszlek a pokolba. hahahaaa
A támadás hirtelen érte és ki volt szolgáltatva, éreztem hogy vissza zuhanunk abba az üres térbe amiben kétszer voltam eddig.
- Teee!!!...üvölt rám most már rendesen van alakja mind kettőnknek, zuhanunk egy nagy feketeségbe, én tolom lefelé. mindketten hallunk valami suttogó hangot beszél hozzánk valami egy földön túli nyelven de nem értem. Ránézek, a Fejedelemre,lassan egy őszinte mosoly ül az arcára.
- Köszönöm.
Még jó formán fel se fogtam mit mondott, elnyel minket a sötétség,és megszűnik minden ami volt, lepereg az életem minden perce, lassan ki ürülök, majd egybe olvadok a sötétséggel...

Hát mostanában egyszerűen nem megy.

Vége a Játéknak! Jött vissza ekkor hátra taszítódunk mind a ketten, ám amikor felkelek Drivij már nincs itt...
Felkeltem, de nem tudtam mi tévő legyek...
Mi van Jeff félsz?
Ekkor eszembe jut az mikor harcoltak... Hirtelen egy kard jelent meg a kezemben, amit ki is húztam a tokjából, majd lesújtottam, oldalról a fejedelemre, akinek át is metszette a lábát, majd fordultam egy 180 fokosat, és levágtam a bal kezét, és végül a markolatig mélyesztettem a mellkasánál...
A fejedelem elkapott a jobb kezével, majd a bal vissza nőtt a helyére, és kivette a Kardot a mellkasából, amint kint volt a hegye elvágott egy Szikla felé, amiről még leesni se tudtam, mert a Kardot utánam Küldte, és felszögezett a sziklára vele... Ki is köptem egy nagy adag vért...
Közel jön, majd kiveszi a kardot, és felemel a levegőbe, és a tudatomba vájt...
Pár másodpercig érzem a fájdalmat, majd erős fény tört elő, én hátra estem pár másodpercig zuhantam, de mégis perceknek tűnt, Képek vetültek elő:
az erőmű, laborok, a fejedelemről.. Drivijről... a kutatókról... az erőműről újra a szarkofágon belülről... egy hatalmas Kék Kristály, ami hirtelen el zöldeseik majd sárgává válik, végül élénk pirosra és felrobban...
a szilánkok szét vetődnek a robbanással együtt távolodik a nézet is látom ahogy a kristályok megtépázzák a hatalmas szarkofágot, és Vöröses fény tör ki rajta, a kép egyre csak távolodik de a piros fény egyre csak tőr ki rajta, végül elsötétül minden... pár pillanat múlva mintha nyílna a szemem, Hirtelen megpillantok egy Óriási Kitörést... ami száguld felém, és elsöpör mindent ami az útjába kerül...
Majd Fel riadtam a rémálomból, egy adagnyi vért előre köpve...
Folyamatosan Ziháltam, és homályosan láttam... a hangot egyáltalán nem hallottam egy fél percig... Mikor kezd kitisztulni a kép, akkor érzem hogy teljesen kivert a víz... Izzadtam mint egy 12 órás munka nap után...
Jeff! Jeff! Jeff jól vagy?
Jeff?!? Kérdez az öreg mikor látja hogy felriadtam.
Én csak lehajtom a fejem... Igen Jeff. Mondtam.
Mi történt? Kérdez Herceg.. a Többiek értetlenül meglepődve állnak a dolog elött...
Rossz álom... mondja az öreg...
Rémálom! Mondtam.
Mi történt? Mit láttál? Kérdezte Jack..
Elköszönt egy régi ismerős. Mondtam majd letöröltem a szakállamról, a még alvatlan vért...
Felkeltem a földről, majd elindultam kifele... Pihenned kéne! Mondta Herceg...
Kell egy kis Friss levegő...
Mondtam, majd kinyitottam az ajtót, és kimentem...
A töpszli, és Szása Páros is kijöttek utánam...
Én felmentem, kerestem magamnak egy kis helyet, majd leültem, és nekikezdtem kicsit kiüríteni az elmém... kicsit a semmire gondolni... ha minden más kudarcot vall, akkor ez mindig segít hogy lenyugodjak...

Vissza
Top Alul