Újítások, tervek

Még, jó, hogy minden legalább készer van benne taps1

Mi a véleményetek arról, hogy csinálhatnánk angol nyelvi csomagot a fórumunknak?

Ez abból jött, hogy az UHSF Modra ráharaptak a GSC-ben, és ezáltal szerintem hatalmasat fejlődhetne a fórumunk.

Én úgyis tudok angolul, meg pYura is, szerintem nem merülnének fel problémák.

Ha lesz sikere az UHSF modnak, akkor lehetne nyitni egy angol nyelvű szobát feedback gyanánt; támogatom :)

Mit szólnátok hozzá, ha összeállítanánk közösen egy FAQ-t? A hosszas magyarázgatások helyett egyszerűen csak egy linket adnánk hozzá azoknak a fórumozóknak, akik tízmilliomodjára is megkérdezik azt, amit 3 sorral lentebb tárgyalt valaki...

De én nem végigjátszásra gondoltam, hanem egy kis Tech Help-re, amikor valaki olyanokat kérdezget, hogy hogyan kell kimenni az ajtón meg mért nem lehet telepíteni a játékot, ha kiír valami német halandzsát, esetleg mitől sárga az ég, stb. Ilyenekre gondoltam.

A ,,Hogyan tudok kimenni az ajtón?" probléma már nagyon régen nem fordult elő (szerencsére :D ), telepítési problémák meg hibák az ritkább, azokból is van vagy 1000 verzió... :D nekem 8...

Ok, csak javaslat volt. Más fórumokon is sokat nyaggatják a társaságot hasonló kérdésekkel, nekem is meggyűlt már sok ilyennel a bajom, van egy pár, amire tudom is a megoldást, mivel elég sokat olvastam külföldi fórumokat technikai segítség ügyében. Na mind1, ahogy gondoljátok.

Tibi":28or05i9 mondta:
A ,,Hogyan tudok kimenni az ajtón?" probléma már nagyon régen nem fordult elő (szerencsére :D ), telepítési problémák meg hibák az ritkább, azokból is van vagy 1000 verzió... :D nekem 8...
Látod, látod, csak emlegetni kellett, és máris akad egy újabb n00b, aki megkérdi, hogyan is köll kimenni azon a szaros ajtón... :cry::lol:

Úgyis megkérdi, nem fogja megkeresni a leírást, mivel nem is tud róla hogy van.

Ezért csak egy linket kellene az orra alá dörgölni magyarázkodás helyett. Mellesleg hangsúlyozom, hogy én továbbra is elsősorban a technikai segítségnyújtásra gondolok!

Kimmuriel":1d2uvd0n mondta:
Látod, látod, csak emlegetni kellett, és máris akad egy újabb n00b, aki megkérdi, hogyan is köll kimenni azon a szaros ajtón... :cry::lol:

Miért te gondoltad volna, hogy találkozunk még ilyennel?
lama.gif
:D :D .

A végigjátszás dolgot valahogy úgy kéne megoldani, hogy a főoldalra piros betűvel kiírni, arrá pedig a Végigjátszás topik linkjét berakni (vagy a Végigjátszás szöveg is lehetne a hivatkozás), és lehet, hogy hamarabb észrevennék. De ha minden mindenki maga oldana meg, mi lenne a fórummal? Így sincs mostanság valami nagy forgalom errefelé, hát még akkor milyen lenne...

Úgy látom a külön angol rész még egy külföldi vendéget se vonzott... kár.

Vissza
Top Alul