Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tibi":c4auwjyq mondta:Úgy látom a külön angol rész még egy külföldi vendéget se vonzott... kár.
Murder3":3kju9kkx mondta:Nem tduom de a fansitot fejlesztitek vagy fogalkoztok egyáltalán vele?
Mert össze vissza van minden.
Murder3":1rt66txx mondta:Én néztem a staff(azt néztem meg legelőször) menüpontot de most abból hogy keveen csináljátok abból messze menő következtetéseket nem lehet levonni.
Meg azért is furcsa nekem ez mert a fansitének elvileg az a lényege és pont az a baj hog ezek nincsennek megcsinálva.
Én nem azért írom hogy lesszóljam az oldalt ,mert nyilván vannak fontosabb dolgok is meg ezt teljesen ingyen csináljátok és senki se ad pénzt így tudom nem sok jogom van ilyeneket mondani.
Itt a fórumon miért nem kértek segítséget hátha néhány fórumozó rászánná magát.
jim67":316xecv3 mondta:ha jól számolom ez a fansite kb 3 verziója..... nemtom az kit érdekel hogy nics pontosan leírva hogy mi az a duty.... én nem szidnám az oldalt mert nagyon de nagyon sok munkája van Widrának vele.. mellesleg a gsc nagyívben tesz az egészre mert semmi támogatást nem ad. néha olyan kérdéseitek vannak hogy azt józan ész határán belül nem lehet felfogni.. de ha megnéznél más fansite okat akkor láthatod az azok kb ennyire sincsenek megcsinálva... (most pl nem a nagy crysis hazai oldalára gondolok ). szal én inkább a reklamálás helyett örülnék hogy van egyáltalán néminemű hazai támogatás is , ugye milyen jólenne ha nem lenne a fansiite és a fórum aztán angolul írhatnátok a gsc-re. Gondolom ha kapna Widra érte pénzt akkor nem így álna a fansite.... de amíg ez bekövetkezik addig el kell fogadni hogy ilyen és kész.
ha van kedved akkor írd meg a hiányzó dolgokat add oda Widrának biztos szívesen kiteszi majd
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.