Újítások, tervek

vagy kitennni a főoldalra 1 normális végigjátszást azt csá

viszont akkor meg kell olyanra csinálni, hogy be lehessen nézni ide reg nélkül is, csak a hsz-ekhez kelljen regezni. ez azért is, mert zsákbamacskát nem játszik senki manapság, ha nem tudja mi van bent, megéri-e egyáltalán, akkor nem fog regezni... (filefront sem fogadja majd el, ha nem látja a tartalmat, és egy menü igencsak kevés lesz ahhoz, hogy idecsalogassuk az angolokat... modbox, meg csomó más topic kell oda)

Igazából akkor lesz értelme kitenni a logót, ha a freeplay is kimegy és akkor írjuk majd, hogy panaszokat ide lehet küldeni :D bár ha kapsz elég visszajelzést, akkor lehet, hogy nem is jó ötlet :F

Nem tduom de a fansitot fejlesztitek vagy fogalkoztok egyáltalán vele?
Mert össze vissza van minden.

hát pl ott vannak a szörnyek meg stb felsorolva és teljesen összevissza vaanak róla a leírások írva.
pl a frakciók menüpontnál a staélereknek meg a dutynak van külön ismertető írva a többinél mindig a stalkerek szövege jeleneik meg.
a monstáknál szintén ez a helyzet.

na ha ezt nem értettétek volna meg teljesen a biztonság kedvéért összefogallom.

A tartalommal van a baj.

Nos igen, amit most írni fogok nem fog tetszeni, de azért mégis leírom. Mindig ezzel van a gond, most ne értsd féle senki nem kért meg engem sem mást arra, hogy csináljuk ezt, de ha már itt vagyunk, vagyok most felvilágosítalak.
Nézted az oldalon a staff menüpontot? Gondolom azt nem nagyon. Vagy tegyük fel a kérdést máshogyan. Szerinted hány ember aktív a munkában? Na?! Ha számszorosak akarunk lenni 2-ő aktív tag 1 emberke, aki néhol segít, de jómagam s a másik ember inkább a fejlesztések a hírek részért felel, egyedül KöngisTiger-nek köszönhetjük meg a munkáját valamint Blackace-nek, de ők is inkább a háttérben munkálkodnak s nekik is egy adott témájú körben dolgoztak. KönigsT : fegyverek (ezt írtam is a TODO részben, hogy készül) Blackace, aki a Csernobil anyagát adta nekünk. Ezeket mi mind köszönjük nekik, de ezzel is az a helyzet, hogy nekem, nekünk még szépen bele kell rakni az oldalba. Mint tudod, remélem én sem, Mi sem 24 órában foglalkozunk a stalkerbuzériával, így sok mindenre sok idő is kell. Mire is akartam rávilágítani, arra, hogy örülök annak, hogy írsz s észrevételezel, de mondjuk úgy, hogy ez nem elég, sokan voltak, akik jöttek, mondták, hgy, így -úgy segédkeznek, de ezekből semmi max 1-2 ötlet volt s amikor ezeket megvitattuk s nem teszett már mentek is tovább.
Kérem ez nem így működik...Ötleteket s építőjellegű kritikát nagyon szívesen fogadunk, ebbe bele tartozik a negtív is, de az kérem ne olyan legyen, hogy -bazdmeg fos a tartalom kapjátok össze magatokat!-

Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és elolvastad hosszúnak bizonyult kommentemet.

Én néztem a staff(azt néztem meg legelőször :D ) menüpontot de most abból hogy keveen csináljátok abból messze menő következtetéseket nem lehet levonni.
Meg azért is furcsa nekem ez mert a fansitének elvileg az a lényege és pont az a baj hog ezek nincsennek megcsinálva.

Én nem azért írom hogy lesszóljam az oldalt ,mert nyilván vannak fontosabb dolgok is meg ezt teljesen ingyen csináljátok és senki se ad pénzt így tudom nem sok jogom van ilyeneket mondani.
Itt a fórumon miért nem kértek segítséget hátha néhány fórumozó rászánná magát.

ha jól számolom ez a fansite kb 3 verziója..... nemtom az kit érdekel hogy nics pontosan leírva hogy mi az a duty.... én nem szidnám az oldalt mert nagyon de nagyon sok munkája van Widrának vele.. mellesleg a gsc nagyívben tesz az egészre mert semmi támogatást nem ad. néha olyan kérdéseitek vannak hogy azt józan ész határán belül nem lehet felfogni.. de ha megnéznél más fansite okat akkor láthatod az azok kb ennyire sincsenek megcsinálva... (most pl nem a nagy crysis hazai oldalára gondolok ). szal én inkább a reklamálás helyett örülnék hogy van egyáltalán néminemű hazai támogatás is , ugye milyen jólenne ha nem lenne a fansiite és a fórum aztán angolul írhatnátok a gsc-re. Gondolom ha kapna Widra érte pénzt akkor nem így álna a fansite.... de amíg ez bekövetkezik addig el kell fogadni hogy ilyen és kész.
ha van kedved akkor írd meg a hiányzó dolgokat add oda Widrának biztos szívesen kiteszi majd

Murder3":1rt66txx mondta:
Én néztem a staff(azt néztem meg legelőször :D ) menüpontot de most abból hogy keveen csináljátok abból messze menő következtetéseket nem lehet levonni.
Meg azért is furcsa nekem ez mert a fansitének elvileg az a lényege és pont az a baj hog ezek nincsennek megcsinálva.

Én nem azért írom hogy lesszóljam az oldalt ,mert nyilván vannak fontosabb dolgok is meg ezt teljesen ingyen csináljátok és senki se ad pénzt így tudom nem sok jogom van ilyeneket mondani.
Itt a fórumon miért nem kértek segítséget hátha néhány fórumozó rászánná magát.

Tudom azt,hogy nem azért írod én csak a jelenlegi tényállást közöltem, de érted most én nem kérek meg senkit, hogy ejj te meg te csináld ezt, mert nem fogja, még az sem, aki önként ajánlotta fel a segítséged...persze vannak kivételek, a tegnap elkezdett dolgok után Tibi már küldött is a stalkerok-ról egy rövid részt, amit még a nap folyamán beillesztek az oldalba, s talán a héten az új fegyverek rész is elkészül.

Ezenfelül van még elég dolog, amik majd nagy meglepetések lesznek, elöljáróban ennyit, vagyis a legleső kérdésedre a válasz, igen még fejlesztjük az oldalt és a tartalom is fejlődni fog az elkövetkező időben.

üdv.

jelentem h nekialltam az allatkak(szornyikek) resznek amihez van 1 otletem megpedig az h az eddig sehol le nem irt allatot is beleteszek megpedig a Zombimorzsikat!!!!!!!!

jim67":316xecv3 mondta:
ha jól számolom ez a fansite kb 3 verziója..... nemtom az kit érdekel hogy nics pontosan leírva hogy mi az a duty.... én nem szidnám az oldalt mert nagyon de nagyon sok munkája van Widrának vele.. mellesleg a gsc nagyívben tesz az egészre mert semmi támogatást nem ad. néha olyan kérdéseitek vannak hogy azt józan ész határán belül nem lehet felfogni.. de ha megnéznél más fansite okat akkor láthatod az azok kb ennyire sincsenek megcsinálva... (most pl nem a nagy crysis hazai oldalára gondolok ). szal én inkább a reklamálás helyett örülnék hogy van egyáltalán néminemű hazai támogatás is , ugye milyen jólenne ha nem lenne a fansiite és a fórum aztán angolul írhatnátok a gsc-re. Gondolom ha kapna Widra érte pénzt akkor nem így álna a fansite.... de amíg ez bekövetkezik addig el kell fogadni hogy ilyen és kész.
ha van kedved akkor írd meg a hiányzó dolgokat add oda Widrának biztos szívesen kiteszi majd

én nem szidtam az oldalt.
Meg oké de akkor miért fansite ha pl a játékról nem pontos tényeket közöl mert elvileg ezt jelenti a fansite.
Én tudom hogy sok vele a meló meg nem értek rá és ingyen csináljátok.
Pont ahogy még kismillió oldal van ugyan ebben a helyzetbe. pl azon az oldalon ahol én is admin vagyok azért se kapunk pénzt meg ők is ugyanúgy dolgoznak mellete ott va nnekik a család meg miegymás de rendszeresen foglalkozunk az oldal frissítésével.
Meg vannak így még világszerte sok millióan hogy saját szabadidejüket pazarolják azért hogy a többi felhasználónak jó legyen.
Ne értsetek félre én nem szidom az oldat és nem is sürgetlek titeket de ha elhatározza vki magát hogy csinál 1 fansitot vagy bármi egyéebet és már elég nagy ismertségnek és tiszteletnek örvend az odla akkor azt illik jól megcsinálni és nem összedobni mert nyilván akkor nem kell elkezdeni.
Hisz pl lehet nem tízezrek vannak az oldalon de annak a sok usernek ezzel nagy örömet okoztok gondolom én(legalábbis énnekem igen és gondolom sokan mások is elvárják hogy rendsen legyen megcsinálva az oldal mert az iylen emberek nélkül akik a saját idejüket szánják erre eá azok nélkül nem lenne sok oylan hasznos oldal mint pl ez)
pl én se azt mondtam hogy meg kell parancsolni hanem megkérni hogy akit érdekel vagy tud/akar segíteni és lehet hogy akadna pár user akik segítenének 1 próbát legalábbis megérne.
Egyébként én a frakciók meg a szörnyek leírásában szivesen segítek ha kell.
Na szóval ezt ne sértésnek vegyétek fel.

már a legelső kommentemben írtam, hogy nem sértésnek szánom csak tájékoztatok...persze egyetértek veled s ha segítesz azt is szívesen veszem, vesszük.
Én személy szerint inkább a hírekért meg az oldalfejlesztésért felelek, mert ahhoz "értek" egy picit a tartalommal meg az a baj, hogy amikor jött ez a verziója az oldalnak a régi technikai okok miatt nem tudtam rendesen portolni, aztán mikor már ment volna a dolog vinyo off aztán a meglévő dolgaim mentek a csába.
Bár a serveren vannak még rejtett kincsek, amit idővel újra előhozunk, de ezt majd csak hónap végén vagy következő hónaptól tudjuk elkezdeni előkészíteni mer addig vizsgaidőszak van...
S ha az meg van akkor lehet tovább dolgozni itt is mindentéren, mint már említettem leszenek nagy változások, első körben az oldal 2 év után megválik az extrás tárhelytől és egy gyors serverre fog költözni, amint a szerződést megkötöttük jönnek majd a részletek.

Vissza
Top Alul