Újítások, tervek

igen azt lentebb linkeltem is de mért nem zárod be a topic-ot most úgysem aktuális a téma.. ha lessz valami fejlesztés azt úgyis megtudjuk.. legfeljebb kinyitod a topicot (ha lehet ilyet )

Igaz, de akkor folytassuk tovább a stalkerfansite-nak fentartott részben...erről ne vitatkozzunk :wink:

Murder3 az eszem megáll. Figyelsz is?
Nem tökéletesen egyértelmű a felosztás? Te most a stalkerfansite oldalról beszélsz (igen, ha felmész rá, ez lesz a böngésződ címsorában, és nem az, hogy HARDWIRED...) Ez a szoba a régi oldalnak van fenntartva, ha nem derült volna ki tökéletesen egyértelműen! (http://stalker.hardwired.hu/index_old.html)

Könyörgöm hát ha már megvert minket a jóisten 2 szemmel meg egy aggyal és szerencsétlenségünkre ezek még össze is vannak kapcsolva, akkor használjuk már őket, és miután szólnak nekünk nem egyszer, ne kötekedjünk, pláne ha nincs igazunk, jó? pff...........................

képzeld el fogalmam nem volt eddig erről az oldal létezéséről és azt hittem ze a jó topik mert azt se tudtam hogy extrás a fansite.

Már bocs se az iylen hsz-ek spawnnak számítanak vagy minek.
lehetőleg írj már oda valamit ne csak 1 emotikont rakj oda.

Ezt most nemellened mondom de eddig ezért nem figyelmeztettek.
Akkor mostmár írni is fogok hozzá valamit.

de ez olyan hogyha én mindig mindenre rányomnék 1 smájlit oszt kész szinte semmit sem fejez ki hogy it is akartál írni vagy mire rakod oda.

(bocs hispan hogy csakúgy játszadozok)
Szeretem amikor egyik szobában szétcsap egy Modi. :D
(mégegyszer bocs)

hispan":1bi5am8e mondta:
Murder3 kezd veled kapcsolatban elgurulni a gyógyszerem. És nem csak nekem. ÉS OFF VÉGE !!!

Miért?
És kiknek még?
Mert most csak azt mondtam gtc376-nak hogy ne írogasson mindenhova egy röhögő fejet.
na off vége van innentől.

Nem lehetne abbahagyni ezt a gyerkes játékot ??? az utóbbi hsz-eket lehetne törölni mert egyáltalán nincs köze a témához (gtc376 no comment :o ) ,

Utolsó felszólítás főleg Murder3-nak! Vegyen vissza a kötekedésből a hülye kérdésekből, különben mehet a picsába. És nem érdekel, hogy ha most itt megsértődik, de egy 15 vagy több éves embernek már legyen több esze. lol2

Rossz nap rossz ember. Murder3 kapsz egy warn-t meghatározatlan időre, mert meguntalak. Kérdezd meg, miért, és akkor azzal a lendülettel ki is teszlek.

Vissza
Top Alul