Újítások, tervek

A rozsdás négyzeteken még egy kicsit lehetne csiszolni, de a felhők marhajók! :D

Nos a felhőkben majdnem 1 órám van, ami vizsgaidőszakban 2-nek számít :)

Mit javasolsz pYura, mit csináljak még a négyzetekkel?

Alapvetően azt akarom, hogy ne legyenek a lapnak keretei, amik behatárolják, hanem anélkül legyen fix szélességű (kicsit úgy, mint a stalker-game.com-on).

Kicsit több rozsda mehetne rá, meg sötétebb is lehetne, most olyan gesztenyés. :)

Pontosan: holnap van az utolsó vizsgám, csak nem húznak meg (el szokott aludni a tanár, miközben beszélnek neki), és akkor utána addig fel sem kelek, amíg nincs kész. Várom is meg félek is a váltástól, mert ilyenkor mindig egy csomó hiba szakad a nyakamba, de ez ezzel jár. Még pár dolgot ki kell dolgoznom, kikerülnek majd a Doma által küldött szörnyek, egyszerűsödik pár témakör, néhány felesleges eltűnik. A letöltőrendszer egyelőre marad olyan, mint amilyen most. Kb. ennyi. No meg persze egy más grafikai világ kezdődik...

hispan1":148ji4ts mondta:
Pontosan: holnap van az utolsó vizsgám, csak nem húznak meg (el szokott aludni a tanár, miközben beszélnek neki), és akkor utána addig fel sem kelek, amíg nincs kész. Várom is meg félek is a váltástól, mert ilyenkor mindig egy csomó hiba szakad a nyakamba, de ez ezzel jár. Még pár dolgot ki kell dolgoznom, kikerülnek majd a Doma által küldött szörnyek, egyszerűsödik pár témakör, néhány felesleges eltűnik. A letöltőrendszer egyelőre marad olyan, mint amilyen most. Kb. ennyi. No meg persze egy más grafikai világ kezdődik...
Milyen igaz, mikor azt hiszed, hogy most már nagyon is jó minden egyszerre csak annyi minden elő tud jönni, de ez a szép az egészben, szerintem .

nekem is lenne egy 5letem , vagyis inkább ajánlatom!
Mivel nagyon sokan floodolnak a forumon meg lehetne azt csinálni, hogy egy loginrendszert teszünk még mindkét oldalra, amely nem a letöltéseket a híreket stb korlátozza, csak mondjuk a forumot, ha valaki regel akkor bekerül a regitster táblába, ahol minden adat , de főleg ip és mail meg van adva...most dolgozom egy ip mask bann rendszeren és ha elkészül , valamint érdekel a dolog akkor szólj és megbeszélhetjük a részleteket...ez az alapkoncepcióm a sok görény szűrésére...

Diszkrimináció, de szerintem nyugodtan lehetne bannolni a .ru mail címeseket. Legtöbb kamu reg onnan jön. :oops:

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul