Újítások, tervek

*@*.infó már régen bannolva van és tegnap előtt bannoltam a *mail.ru címeket is.

widra: én nemigen értek ahhoz, amit csinálsz meg azt sem tudom, hogyan lehetne ezt a fórumot összeházasítani egy ilyen rendszerrel. AMúgy meg annyira sok flood-oló nincs, legfejlebb sok a kamu-reg, de azzal nagy kárt nem csinálnak :)

Honlapot nem tudok tiltani, de annak nincs is értelme.

Amúgy kész az újítás! 4.01 verzió, lehet rám zúdítani a hibákat/ötleteket/javaslatokat. Biztosan változni fog még ez-az.

A felhők tök jók lettek! eljen Remélem nem fog koppintásnak számítani a rozsdás fémlap, mert én is tervezek már elég régen egy új skint, csak még most jöttem rá, hogy kell megnyitni az 1096-ban a textúrafájlokat :S Egyébként vannak benne jó dolgok...

Pont az volt a cél, hogy kicsit ritkítsam a dolgokat. Szerintem az előző sem volt sokkal zsúfoltabb.

hispan1":3i81ebay mondta:
Pont az volt a cél, hogy kicsit ritkítsam a dolgokat. Szerintem az előző sem volt sokkal zsúfoltabb.

Nem azt mondtam, hogy zsúfolt volt, hanem, hogy nekem az a struktúra, elrendezés sokkal kézenfekvőbb volt. Lehet, hogy az furcsa, hogy nagyrészt átalakult az oldal... De továbrra is a felhők tetszenek :wink: Aműgy ez az én véleményem :wink:

faja lett az oldal!
csak egy tipp: sztem max 8 hír a főoldalon elég lenne... sajnos lassú a netem, de a többi oldalt hamarabb beadja, mint ezt...
MONDOM csak egy tipp :P

Én kicsit kopott aranyra gondoltam volna, nem narancsra :) De Ezzel az a baj, hogy minden monitoron egy kicsit másképp jelenik meg. Én magannál beállítom, de fateromnál barnásabb, öcséimnél sárgásabb... Lényeg, hogy olvasható.

Most lett frissitve az oldal és kitéve pYura által forditott Engine de a főoldalon a fejléc cime Februári naptár nem pedig mondjuk X-Ray Engine :wink:

Vissza
Top Alul