Tippek, trükkök

Jaja, gránátvetőt sem. Tessék kipróbálni a bulldog forgótáras gránátvetőt, nagyon pöpec, pillanatok alatt leírtható vele bármekkroa mutáns vagy katona csapat.

F7-el sem megy? Lehet, hogy csak úgy lehet, én még nem próbáltam.

Próbáltam, nem működik :? . Na mindegy... bele fog ez nekem pár hétbe kerülni még végigviszem... mindig a pisztoly marad mert elfogy minden még a medkit is oszt game over... nehezebb mint gondoltam :)

Milyen fokozaton? Nekem veteránon egyszer sem fogyott ki még a lőszerem, mondjuk mindig rogyásig is indultam kalandozni. Legrosszabb esetben sem volt 120 lőszernél kevesebb nálam, max a játék első 2 órájában :) Most pl. olyan 1000 skuló van nálam, lepasszotlam a 6 lövetű gránátvetőmet meg hozzá a 28 gránátot egy kis eldugott ládikába, szépen megvár ott, ha majd kell és a VAL-hoz meg a sniper LR-300-hoz betáraztam 420-420 lőszert, a maradék meg a pisztolyhoz van, és még így is bőven maradt hely több mint 30 medkitnek meg a szükséges egyébnek. Betettem ide egy képet egy tegnapi felszerelés állapotomról, ott éppen kereken 940 lőszer volt nálam + 16 gránát :)

Van egy két gondom játék közben:
1. Végre találtam Dragunov puskát, de az istennek se kerül 7,62-es lőszer hozzá. :( Hol lehet ilyesmit beszerezni?
2. Időnként nem hajlandó hősöm elővenni a gránátot. Hiába nyomom a 4est, vagy tekerem a görgőt. :evil: Ötlet valakinek?

Biztos, hogy Dragunov, nem SVU? Lőszert hozzá én csak snipereknél találtam :o

Új tipp: Válaljátok el a dokinál a laborban a speciális ruhás küldetést és vigyétek el neki ghost ruháját, cserébe a seva suitnál is jobb ruhát ad, baromi jó cucc, ilyen zöld ruha van kurglov dokin is akit meg kell menteni. Sztem ez a legjobb ruci a játékban, majdnem minden tulajdonsága 90% körüli! :shock:

Én megcsináltam és összevetettem a SEVA suital... alig van különbség. Egyik tulajdonságában jobb, a másikban meg rosszabb. Kinézetre sokkal jobb SEVA, ezért azt tartottam meg ;)

"Biztos, hogy Dragunov, nem SVU? Lőszert hozzá én csak snipereknél találtam"

SVDm 2 alias: Dragunov :D

Erről van szó:
svdm.jpg

Akkor ráállok a sniperekre. Mondjuk nem sok van. :(

pYura":1uww1af3 mondta:
Én megcsináltam és összevetettem a SEVA suital... alig van különbség. Egyik tulajdonságában jobb, a másikban meg rosszabb. Kinézetre sokkal jobb SEVA, ezért azt tartottam meg ;)
Ööö...nálam egyik tulajdonságban sem jobb a Seva, amúgy kinéztre tényleg jobb, de azt úgy is csak az ellenfél látja, a manus keze mindig ugyanolyan, tök8 milyen ruhában van.

:o Még nem találtam SVD-t. Melyik területen használnak ilyet?

kick: ha megvan a zöld ruha csinálnál róla egy képet? Akkor sem cserélem le, nekem SEVA-ra van szükségem, hogy teljes legyen az illúzió :D

kick":1xsedmuk mondta:
Milyen fokozaton? Nekem veteránon egyszer sem fogyott ki még a lőszerem, mondjuk mindig rogyásig is indultam kalandozni. Legrosszabb esetben sem volt 120 lőszernél kevesebb nálam, max a játék első 2 órájában :) Most pl. olyan 1000 skuló van nálam, lepasszotlam a 6 lövetű gránátvetőmet meg hozzá a 28 gránátot egy kis eldugott ládikába, szépen megvár ott, ha majd kell és a VAL-hoz meg a sniper LR-300-hoz betáraztam 420-420 lőszert, a maradék meg a pisztolyhoz van, és még így is bőven maradt hely több mint 30 medkitnek meg a szükséges egyébnek. Betettem ide egy képet egy tegnapi felszerelés állapotomról, ott éppen kereken 940 lőszer volt nálam + 16 gránát :)

Novice-on kezdtem, de nem tudok vele takarékoskodni :D .

Vladi":3nm1vahh mondta:
Van egy két gondom játék közben:
1. Végre találtam Dragunov puskát, de az istennek se kerül 7,62-es lőszer hozzá. :( Hol lehet ilyesmit beszerezni?
2. Időnként nem hajlandó hősöm elővenni a gránátot. Hiába nyomom a 4est, vagy tekerem a görgőt. :evil: Ötlet valakinek?

A fegyverváltás néha nyugdíjas, a görgőt szép lassan tekerd. Bár az, hogy gombra nem veszi elő valóban fura. nekem arra még mindíg előkapta.

Más: a ruhákból meik a legjobb? Exo-t nem keresgélek, inkább futok el a golyózápor elől minthogy kibírjam... Az a zöld cumó kellene ami félig katonai (armor) de ugyanolyan "szkafander" van rajt mint a kutatóruhán. Annak mi a neve és kb. hol tudom beszerezni?

Tibi":31u3lyaa mondta:
Novice-on kezdtem, de nem tudok vele takarékoskodni :D .
Takarékoskodni kell. :) Nagyon rövid sorozatokat lőj, minél közelebb lopózva (kivétel a távcsöves puska), és lehetőleg csak olyanra, aki veled ellenséges és vissza is tud lőni. Kerüld a fölösleges lövöldözést, a mutáns állatokat is egyszerűbb elkerülni.

Vissza
Top Alul