Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ööö...nálam egyik tulajdonságban sem jobb a Seva, amúgy kinéztre tényleg jobb, de azt úgy is csak az ellenfél látja, a manus keze mindig ugyanolyan, tök8 milyen ruhában van.pYura":1uww1af3 mondta:Én megcsináltam és összevetettem a SEVA suital... alig van különbség. Egyik tulajdonságában jobb, a másikban meg rosszabb. Kinézetre sokkal jobb SEVA, ezért azt tartottam meg![]()
kick":1xsedmuk mondta:Milyen fokozaton? Nekem veteránon egyszer sem fogyott ki még a lőszerem, mondjuk mindig rogyásig is indultam kalandozni. Legrosszabb esetben sem volt 120 lőszernél kevesebb nálam, max a játék első 2 órájábanMost pl. olyan 1000 skuló van nálam, lepasszotlam a 6 lövetű gránátvetőmet meg hozzá a 28 gránátot egy kis eldugott ládikába, szépen megvár ott, ha majd kell és a VAL-hoz meg a sniper LR-300-hoz betáraztam 420-420 lőszert, a maradék meg a pisztolyhoz van, és még így is bőven maradt hely több mint 30 medkitnek meg a szükséges egyébnek. Betettem ide egy képet egy tegnapi felszerelés állapotomról, ott éppen kereken 940 lőszer volt nálam + 16 gránát
![]()
Vladi":3nm1vahh mondta:Van egy két gondom játék közben:
1. Végre találtam Dragunov puskát, de az istennek se kerül 7,62-es lőszer hozzá.Hol lehet ilyesmit beszerezni?
2. Időnként nem hajlandó hősöm elővenni a gránátot. Hiába nyomom a 4est, vagy tekerem a görgőt. :evil: Ötlet valakinek?
Takarékoskodni kell.Tibi":31u3lyaa mondta:Novice-on kezdtem, de nem tudok vele takarékoskodni.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.