Tippek, trükkök

hispan1":3oodz1y5 mondta:
Szóval akkor dobáljam el őket nyugodtan?
Szia! Pénzt lehet belőlük csinálni, nem is keveset, de néhányat azért nem árt megtartani. Kedvencem a Flash, amivel jobb lesz az állóképességed, aztán nagyon hasznos még a meat chunk, ami folyamatosan tölti vissza az életed (+400%), viszont néhány képességből levesz 10%-ot, de ezt megfelelő ruhával lehet kompenzálni. Ha ebből beteszel 4-et egy nagy csata közben akkor ha nem lőnek folyamatosan majdhogy nem sebezhetetlen vagy, mert rövid fedezék mögött tartózkodástól már sokat visszatölt, persze csak akkor érdemes használni, ha medkitek híjján van az ember. Egyet én mindig bent tartok, mert így a kisebb sérüléseknél (esés, pisztoly lövések, kutyus harapás meg egyébb állat karmolás) nem használom fölöslegesen a medkitjeimet. Van még egy nagyon jó kis artifact, aminek nincsenek negatív tulajdonságai ,de most a neve nem jut eszembe, ilyen féreg alakja van. Na, az azt tudja, hogy 5%-al megnöveli a golyóálló kapacitásod. Ha ebből is sok van és csata előtt beteszed, az igencsak életmentő szokott lenni. Én eddig sajna csak kettőt talátlam belőle amióta játszom :) Amúgy az artifactok nagyrésze tulajdonság szempontjából lényegtelen. Egy csomó többet vesz el, mint ad és egy frankó ruhánál már nem oszt-nem szoroz.

Ha újra végigviszem csak AK-t fogok használni az elejében és összespórolok 20 raklap 5.56x45-ös töltényt. És felhalmozok pár zsák előssegélycsomagot Pripyatban.
VSS nem jön be, mert pontatlan, nehéz vele fejest adni.

Az 5.45x39-es megy az AK-ba :D

Fórumszabályzat értemében nem idézünk ha az előző hsz-ra válaszolunk - pYura

Épp azért, ahhoz mindenhol van skulo és kár elpazarolni az olyan lőszert, ami aztán a legjobb fegyverekhez is jó lesz. :)

pYura":146huapz mondta:
Épp azért, ahhoz mindenhol van skulo és kár elpazarolni az olyan lőszert, ami aztán a legjobb fegyverekhez is jó lesz. :)
Ja értem, trükkös :D

Railway stationön van egyébként a legjobb páncél és pisztoly, amit eddig találtam. Előbbi a bedeszkázott ablakú, hosszú folyosós kutyhúban, a másik pedig az alagútban egy konténerben, ahol a sok elektromos anomália is van. :arrow:

pYura":1xt02ed0 mondta:
Railway stationön van egyébként a legjobb páncél és pisztoly, amit eddig találtam. Előbbi a bedeszkázott ablakú, hosszú folyosós kutyhúban, a másik pedig az alagútban egy konténerben, ahol a sok elektromos anomália is van. :arrow:
Az tulajdonképpen miylen puska? Mert én valahol nagyon északon warhouse környékén találtam egy hangtompítós mesterlövészre átalakított LR-300-at, ami rohadt messzre visz, könnyű és erős, eddig sztem ez a legjobb puska, meg egyedi is, kis nyilacskával jelölve, mint a gyorstüzelő AK- abból is sztem csak egy vna meg ebből is, észrevettem, hogy ha közelről kinyír egy katona rögtön felveszi ezt a fegyvert mitán kiírtott :)

Ez egy upgradelt Desert Eagle :D Hol találad ezt a fegyvert pontosan??

(TL)SAS":3d2ionc5 mondta:
Kiriyama":3d2ionc5 mondta:
Mitöl lehet hogy runtime error-al elszáll a játék? Eredeti.

Nvidián gyakori. (persze nem tom mid van mert nem írtad) Hát a runtime error az DX9 probléma szokott lenni és sok esetben csak az xp újrahúzása segít. De előtte próbáld meg a drivert frissíteni.

Nem ír ki valamilyen azonosító számot?

Nem figyeltem,és azóta nem csinálta. Köszi

pYura":sgk6ua62 mondta:
Ez egy upgradelt Desert Eagle :D Hol találad ezt a fegyvert pontosan??
Már nem emléxem sajna, asszem army warhouse terüelten, egy nagyon félreeső monolith vagy merc táborban, egy satuba volt befogva, mintha javítanák.

Egyébként így néz ki meg én így nézek ki:
stalker1.jpg

stalker2.jpg

Az alsó képen lévő szellemek először a frászt hozták rám, de nem tudnak ártani, tök flash :D

LOL csak nem ez az:
ss_pyura_03-20-07_23-01-19__l07_military__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ps.: egyébként ez egy easter egg is egyben, mert ez a csávó segített a fegyverek implantálásaban a játékhoz :D

Dehogy is, ez egy AK. Amúgy a kép a freedom bázison készült, ott található 6 lövetű gránátvető is, ez a manus meg asszem a freedomosok egyik vezetője (nem tuti), valami Lukash, akit az egyik Duty küldiben ki kellett nyírni, kemény volt mert két spas 12-vel felszerelt manus őrizte, de olyan 4-5 gránát elég volt nekik is, mert erősen fedezékben voltak. Továbbá ez a csóka szerkeszti a www.world.guns.ru-t, gondolom ezért is őt kérték fel "szakértőnek" :). Itt van róla egy kép: http://www.world.guns.ru/assault/an-94-max.jpg

Az én sniperemet vagy monolithosoktól vagy mercektől csórtam ,amúgy ugyanígy volt elhelyezve. Most amúgy már Prypiatban vok és a sok genyó monolithos gauss puskákkal lövöldözik rám a tetőkről. :x Kéne egy olyat is szerválnom, a VLA-mat odaadnám érte sztem, mert a másik két vállfegyverre szükségem lesz még :D A 6 lövetű gránátvető nagyon hasznos csapatokban támadó ellenfelek ellen ,szal azt tui megtartom, kár hogy nem lehet vele sprintelni.

Téllag AK, de nem ő Lukash. Kép nem jön be :(
ps.: én most vittem végig :P 3 befejezés van meg :wink:

pYura":2da2bcy7 mondta:
Ejj, én is végigvittem de úgy, hogy frankón meghaltam, szal nincs tovább. Hogy lehet előcsalni a többi befejezést? Leginkább az érdekelne, amit túl is él a főhős. :wink:

kick":3srhemup mondta:
pYura":3srhemup mondta:
Ejj, én is végigvittem de úgy, hogy frankón meghaltam, szal nincs tovább. Hogy lehet előcsalni a többi befejezést? Leginkább az érdekelne, amit túl is él a főhős. :wink:

Hát nem garantálom, hogy a 7 befejezés küzül van amelyiket túléled :lol: De ha a Strelok szálat követitek kaptok 2 true endinget. A Molith csak poén :wink:

Fontos tippaki eljut a reaktorig, az még előtte csináljon egy mentést, mert nem lehet visszamenni!!

Tipp: KÉZIGRÁNÁT!!! NAGGGYON sokat segít! Falról madínerből is lehet küldeni meg ahogy akarod, csak meg kell szokni az ívet! Ha már megszoktad, jó barát lehet 3-4 ellent simán legyűr, ha jó helyre dobod. Érdemes kitapasztalni a Csavarral(bolt, 6-os gomb) a dobást... ugyanúgy működik, mint a gránát dobása, csak más picit a súly, de a technika ugyanaz. :)

A gránát sem túl drága ahhoz, hogy meg lehessen tanulni célbadobni vele. Azért picit más, mint a csavar, sokkal messzebbre is hajítható.

Tök könnyű használni más játékokhoz képest. NAgyobb távolságra sem kell nagyon fölétartani eljen

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul