Tippek, trükkök

Crayon":1r4mlg4y mondta:
A fegyverváltás néha nyugdíjas, a görgőt szép lassan tekerd. Bár az, hogy gombra nem veszi elő valóban fura. nekem arra még mindíg előkapta.

Más: a ruhákból meik a legjobb? Exo-t nem keresgélek, inkább futok el a golyózápor elől minthogy kibírjam... Az a zöld cumó kellene ami félig katonai (armor) de ugyanolyan "szkafander" van rajt mint a kutatóruhán. Annak mi a neve és kb. hol tudom beszerezni?

Yantarban csináld meg a special body suit küldetést és kapsz egyet cserébe.

Elhoztam X16ból a Ghost nevű stalker ruháját (ez állítólag öngyógyító).
Azzal a küldivel nem szöszölök herótom van már a snorkoktól... szétlövöm mellette a robbanó hordót hatalmas robbanás, katonák fekszenek az meg vígan hörögve közeledik tovább.
Most van egy sima kutatóruhám meg a ghost féle ezeket cserélgetem.
RPG-vel még nem lőttem (1 raketta van hozzá és nem akarom elpazarolni) de a helikoptert érdemes lelőni? Még nem tudott eltalálni csak idegesít a hangja...

Nem állítólag, hanem tényleg gyógyít, kb. olyan gyorsan mint egy darab meat chunk, szal csak ezért ne tartsd meg. RPG-t nyugodtan eldobhatod, nem rakéta van hozzá, hanem gránát és nem fogsz belőle túl sokat találni a későbbiekben sem, inkább rakj a helyére pár doboz lőszert, jobban megéri, mint cipelni azt a nehéz csövet. Helikoptert ne akard lelőni, mert úgy sem találod el és nem is lő rád szándékosan, hacsak nem lövöldözöl feléje feleslegesen, majd az uccsó helyszínen lesz olyan helikopter ami rádlő, de abból 7 is lesz, 1-2-őt leszednek majd a monolithosok, de ennyi.

pYura: Itten vanik a kép:
SVD-t meg Red Forestban lehet találni, én kettőt találtam, de nem vettem fel őket, totál haszontalanok a sniper LR-300-am mellett.

green.jpg

kick":2ybuam0h mondta:
Nem állítólag, hanem tényleg gyógyít, kb. olyan gyorsan mint egy darab meat chunk, szal csak ezért ne tartsd meg. RPG-t nyugodtan eldobhatod, nem rakéta van hozzá, hanem gránát és nem fogsz belőle túl sokat találni a későbbiekben sem, inkább rakj a helyére pár doboz lőszert, jobban megéri, mint cipelni azt a nehéz csövet. Helikoptert ne akard lelőni, mert úgy sem találod el és nem is lő rád szándékosan, hacsak nem lövöldözöl feléje feleslegesen, majd az uccsó helyszínen lesz olyan helikopter ami rádlő, de abból 7 is lesz, 1-2-őt leszednek majd a monolithosok, de ennyi.

pYura: Itten vanik a kép:
SVD-t meg Red Forestban lehet találni, én kettőt találtam, de nem vettem fel őket, totál haszontalanok a sniper LR-300-am mellett.

Na eza zld ruha kell nekem is. Ezt adja az extra küldi yantarban?

RPG az rakétavető, nem gránát :P Nekem is van egy kis titkos stash-em ahova a cuccokat gyűjtöm van ott RPG is meg minden ami kell 8)
Itt a SEVA suit össze lehet hasonlítani, nincs nagy különbség.
ss_pyura_03-23-07_14-54-49__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1%-ot romlott minden tulajdonsága, mert már sokat hordtam pirul
Artifactokból nem túl jó az összeállításom rá kell jönni. Jobb lenne eladnom a 2*400% gyógyító Soulokat, mert jobban sérülök tőlük és így is van elég medkitem...Beteszek helyette inkább olyat, ami szimplán véd. Majd összeírom a legjobb kombinációt.
ps.: Korat talált már valaki (Colt 911)?

Ezt bizony, már írtam korábban is, tessék visszaolvasni :)

pYura":3vpv68ql mondta:
Mit, hogy hol van Colt?
Nem, henm ,hogy hol van a ruha. Na ezért hülyeség, hogy nem lehet idézni a közvetlenül utánam jövőt, mert így ha valaki közbeír, akkor máris nem egyértelmű a post! Amúgy pedig hivatalosan az RPG az bizony gránátvető, hiszen a Rocket Propelled Grenade az RPG rövidítés feloldása, vagyis rakéta póthajtású gránát. :wink:

Nézd meg itt pl. :http://www.world.guns.ru/grenade/gl02-e.htm

SVD-Dragunovot a Lab X-10 előtti bevezető óton szereztem. De lehet, hogy csak egy van belőle. (Ez ott van a Freedome bázis melletti átjáró után. Hosszú és kemény út valami Brain Scorcher felé 8) ) Volt vagy 30-40 skulóm hozzá, de bolond fejjel ellődöztem svu-val mire meglett A Puska.

Gránátot majd megróbálom eldobni aztán felvenni. (drop all)
Viszont a talált fegyverekből nem lehet valahogy kiszedni a töltényeket? Néha az is jól jönne.

Vladi":ndjoyxpx mondta:
Viszont a talált fegyverekből nem lehet valahogy kiszedni a töltényeket? Néha az is jól jönne.
De, ki lehet, ha van bennük. Felveszed őket majd az inverntoryban jobb klikk a fegyveren és a legördülőmenüben unload.

Valakinek van tapasztalata az alábbi problémában?
A PDA-n látható játékidő néha- látszólag minden ok nélkül- baromira begyorsul, így az emberünknek fél tonna zsírszalonna se lenne elég, annyira kajás lesz kb. félpercenként . (Ha jól olvastam lejjebb 6-8 óránként kell ennie)
Kérem válaszotokat!

Én elsősegély helyett is kaját használok, úgyhogy nem tudom :) . A piát kipróbáltam, nem érdemes fegyverrel neki menni a másiknak ha bevedeltél 3 üveggel, mert még eltalálod a csapattérsat (mint én :D ) :D .

tutela":2qv9t8o1 mondta:
Valakinek van tapasztalata az alábbi problémában?
A PDA-n látható játékidő néha- látszólag minden ok nélkül- baromira begyorsul, így az emberünknek fél tonna zsírszalonna se lenne elég, annyira kajás lesz kb. félpercenként . (Ha jól olvastam lejjebb 6-8 óránként kell ennie)
Kérem válaszotokat!

Ja megnyomod valamiért a *-ot és felgyorsul. /-el tudod visszaállítani.

Ne má', lehet gyorsítani az időt? Ez fel sem tűnt nekem :D

Azokat a játékokat bírom, ahol be lehet piálni és hülye lesz tőle a karakter. HÁHÁ... PIA RULZ!!! XD

Kár, hogy hugyozni nem kell utána. :lol: Amúgy érdekes, hogy a vodka fél literenként van. Ebből benyomnál hármat egyből tuti kipurcannál alkoholmérgezésben :D

Háhá...tényleg...fél liter vodka, főleg olyan amit a Zónában lehet kapni, tuti kinyírna... :D Rad Vodka(R) :D

Vissza
Top Alul