Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
megnéztem a Clear Sky térképét.Ha jol láttam az ujdonság (lengyelül irva)a Bagna a Rudy Las Limansk,Szpital.De én még ugyanugy beleraktam volna Pripjat-ot.Ha jol láttam a BAR és környéke nincs bekeretezve akkor az nem is lesz benne ahogy Pripjat sem?A vasuti hidat és attol lejjeb a folyó jobb oldalán lévő részt is beleraktam volna igy lenne teljes a Clear Sky:):).Bár ott nemtudom a valoságban mi van de nem lett volna rossz ott is barangolni......és pl csak a vasuti hidon lehetne átkelni azon meg néhol mesterlövészek lennének pl az egyik oldalon a hid aljánál vagy hasonlo:):)De korábban azt irták hogy a Red Forest is benne lesz(és erre irták páran hogy az nem ujdonság a SOC-ban is benne volt) viszont a Vörös Erdő az Antennák környékén van vagy van máshol is?Mert azt irták benne lesz de mivel az Antennák nincs bekeretezve akkor igy mégse lesz benne Red Forest?

jaja azaz:):)Kiváncsi leszek hogy most az a rész is benne lesz vagy ha nem lesz benne akkor hol lesz még Vörös Erdős pályarész?Ebben már azt hiszem lesz az a nagy elhagyatott antenna is ugye?Mint amilyen a Ryan Közlegény Megmentésében volt mikr elhulott tehenek voltak....

Google Earthon tökéletesen meg leeht nézni ezeket pl azt az antennát is, és egész jol néz ki és elég nagy

Igen nekik hamarabb kiadták, viszont nem hívják vissza, ők várhatnak a patchekre, mint majd mi is gondolom! Amerikában változtattak szept. 15.-re, mert elfelejtettek CD kulcsot adni a játékhoz, lol! :lol:

szerintem nnemm hagytak ki semmit...... csak még mindig nem merik kiadni az amcsiknak.... gondolom sok bug.... meg ilyenek ha kiadnák akkor úgy lehúznákk az egészet...... de szerintem ez a stalker nem az amcsiknakk készült..... (értsd: túl sokat kell gonndolkodni :lol: )

én ugy látom a marketingből, a terjesztés minőségéből, hogy kifejezetten Kelet-Európára készült...a legjobb CE-k a lenygeleknek és a ruszkiknak no meg az ukránoknak mentek, amiből a fehéroroszok is kapnak majd.... elég erős keleti mag, a többi ország csak az árnyékát kapja meg az igazi játéknak

nem hittem volna hogy valaha ilyet fogom mondani de öcsém tele van a f@szom a SOC-al.Pripjatban járok.Multkor azt csinálta hogy az egyik mentésemet nem akarta betölteni mert mikor már majdnem betöltötte kilépett és BUG hibát irt.Most direkt többször is mentettem a játékot.Most be akartam tölteni a legutolso mentést az All23-as(én csak igy mentem el őket)nem jo kilépett megint BUG hibával jo akkor törlöm be akarom tölteni a 22-est egy korábbit arra is kilép és BUG hibát ir ki a f@szom tele van mostmár meg ez a hülyeség is mikor valamelyik program nem válaszol és akkor Hibajelentés loszart se ér az ember az egésszel csak max annyi hogy kicsit megnyugtatja vagy még jobban felb@ssza az agyát az embernek.......felesleges opciok..........már félek betölteni a 21-es mentést mert ha az se jo akkor meddig menjek még vissza a játékban hogy folytatni tudjam?F@szom........

jim67":3jub4jxr mondta:
szerintem nnemm hagytak ki semmit...... csak még mindig nem merik kiadni az amcsiknak.... gondolom sok bug.... meg ilyenek ha kiadnák akkor úgy lehúznákk az egészet...... de szerintem ez a stalker nem az amcsiknakk készült..... (értsd: túl sokat kell gonndolkodni :lol: )

Egyetértek azzal hogy nem merik kiadni, biztos vagyok ebben, a CD-Kulcs téma csak kamu, viszont ebben a túl sokat kell gondolkodni dologban nem annyira, bár kell gondolkodni, persze, de engem inkább frusztrált mint szórakoztatott.:( Lehet hogy csak én vagyok ezzel így, de nekem a SHOC még mindig jobban tetszik.

Bocsi, de ez hülyeség mert csak Észak Amcsiban nem bírják kiadni ( ott Deep Silver a kiadó ), a többiekkel semmi gond.
"Deep Silver offered no specific date on the game's new North American release date, though, as noted by Shacknews, retailers now list the game for a September 15 release. The publisher also said that the subsequent release on Valve's digital delivery service Steam will "probably" also be pushed back. "
( itt a source ha érdekel: http://www.gamespot.com/news/6197036.html )

GAdam":1epl3nzv mondta:
Bocsi, de ez hülyeség mert csak Észak Amcsiban nem bírják kiadni ( ott Deep Silver a kiadó ), a többiekkel semmi gond.
"Deep Silver offered no specific date on the game's new North American release date, though, as noted by Shacknews, retailers now list the game for a September 15 release. The publisher also said that the subsequent release on Valve's digital delivery service Steam will "probably" also be pushed back. "
( itt a source ha érdekel: http://www.gamespot.com/news/6197036.html )

Szerintem meg pont az hogy USA-ban nem merik még kiadni, mert gondolom nyugat felé akarnak húzni a biznisz miatt.

Sziasztok!

Tudna-e nekem valaki segíteni...szóval a honlapomba szeretnék integrálni egy zenelejátszot, de nem jövök rá hogy kell, mert ebben a műfajban nem vagyok otthon. A lapom az gportal-os, és oda szeretnék vmi player-kütyüt.

Előre is köszi ha valaki tud segíteni!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul