Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
jajjjj én rohadt jot derültem most....éppen Dark Valley-ban voltam hogy segitsek a DUTY-s havernak kiszabadulni.Megyek be a fémkapunál ott van egy bandita észreveszem ő is észlel engem.Egymással szemben vagyunk s puskánkat egymásra szegezzük majd elkezd hátrálni.Ekkor mind a ketten lövünk és szépen kinyirtuk egymást:D:D:D:D LOL :D:D:D:D:

Nemsokára az xfire támogatni fogja az CS-t szóval ha akartok egy programot ami számolja az időt, hogy mennyit játszotok és akartok chatelni közbe barátokkal akkor irány az http://www.xifre.com !
Amúgy bárki felvehet engem is a nickem: gegeny :wink:

csá skacok

nagyon jo a CS már tolom de most jelenleg a f.szom tele van vele ugyanis mikor mennék át Cordonba,ahogy előbujok abbol az alagut féléből és átlépem a CTOP táblát elkezdenek rám lőni mint állat.Sehogy se tudom őket kicselezni már probáltam.Most is egy katona aki odajött le tudtam szedni de folyamatosan lőnek rám amint előbujok a fa törzse mögül.Lentebb egy kidőlt fáig eljutottam de max eddig onnantol mindig leszedtek valahogy ugyhogy nemtudom ezt a részt ki találta ki vagy ki hogy csinálta meg de én itt elakadtam:):)és ami a legszarabb még csak vissza se enged lépni a másik pályára hanem ujra ide rak be.......

a régi mondás most igaz..... szégyen a futás de hasznos asszem csak bal oldal fele tudsz menni (fel a falu fele )

Russianboy: ez egy általános társalgó topic, nem először teszed itt fel a kérdéseid, amiknek lenne jobb helye is...

gondolom ott a CLEAR SKY topic és ha odaírod ott megtalálod a válszt is (egyébként működnek a mentések majd.... )

értem.Köszönöm.Csak tudod melobol hazaérve fáradtan a f.szomnak van kedve millio kis topik közül kikeresni a megfelelőt ezért szoktam a Társalgoba irni mert itt mindenki irhat amiről és akinek akar.Amugy lenne egy kérdésem.csupán kváncsiságbol.Általában ha van magyaritás akkor mért nem működnek a mentett állások?Mert ezesetben most irtad hogy működni fognak de ugy általában amelyik játékban nem működik az mért van?Ha erre tud valaki válaszolni megköszönöm.csupán csak kiváncsiságbol érdekel.

bocsi én csak azt a magyarítást próbáltam ami a szöveg volt...... egyébként meg megspóroltál volna nem kis időt ha saját magad nézed meg hogy müxik e- vagy nem (egyébként magyarul vannak olyan beszólások..... )

RUSSIANBOY":v9emur3y mondta:
[...] ezért szoktam a Társalgoba irni mert itt mindenki irhat amiről és akinek akar.[...]

Pont azért tettem szóvá, mert
1) nem ez az első eset
2) ez a topic arra van, hogy olyan dolgokról legyen szó, amiről a többiben nem lehet, mert ott off lenne. Ha másokat rászorítunk a rendre és nem engedjük az offot és mások képesek is használni a megfelelő csatornákat, akkor nagyon kérlek, hogy Te is tedd ezt meg. Azért van felosztva a forum, hogy ne legyen káosz.

Szerintem pedig ez OFF (nézd, senki más nem kérdez itt a játékról, mert nem arra van), de köszönöm, hogy a jövőben a megfelelő helyre írod a kérdéseid.

Military Airplane Comparison Chart final (2008. 10. 01.):

macc_final.jpg

És ha már fotosop, ezt is nemrég kutyultam:

terminator_tssc1.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul