Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Hispan: Hogy lehetne megoldani hogy más legyen a rangom tudom hogy hozzászólás szerint megy de nagy kérés lenne? Mondjuk: Fejvadász. csak azért mert sokat használtam a sniper-fegyokat .
De ha nem lehet ird meg légyszi hogy mért nem .
Kössz elöre is a visszajelzést

Külön rangja csak a moderátoroknak/adminoknak és azoknak lehet, akik nagyon régen itt vannak, rengeteget segítettek másoknak vagy a fórum működésében járultak közre.

rascal":155ur0fw mondta:
Hispan: Hogy lehetne megoldani hogy más legyen a rangom tudom hogy hozzászólás szerint megy de nagy kérés lenne? Mondjuk: Fejvadász. csak azért mert sokat használtam a sniper-fegyokat .
De ha nem lehet ird meg légyszi hogy mért nem .
Kössz elöre is a visszajelzést

Akkor én meg Dutys rangot kérek szépen :D
Mert én a dutyval nyertem meg a háborút :lol:

hispan":33o2geu9 mondta:
Külön rangja csak a moderátoroknak/adminoknak és azoknak lehet, akik nagyon régen itt vannak, rengeteget segítettek másoknak vagy a fórum működésében járultak közre.

vagy annak aki meghekkeli az oldalt :D

Hispna azért ez vedd komolyan mármint ne hogy azt hidd nehéz pl ezt a fórumot feltörni ami akármikor bekövetkezhet.
Én nem mernék vele viccelődni bár nem vagyok babonás típus :D

és akkor mivan ha feltöritek a fórumot (gondolom hispan-nak vannnak biztonsági másolatok...stb ) egy mail az Admintól a szolgáltatónak és volt fórum nincs fórum . egyébként meg senkinek nemlenne belőle haszna szal nem érdemes próbálkozni akkor se ha a pentagoon központi pc-jét is fel tudnátok törni :). És majd ha kiérdemlitek akkor válsazthattok magatoknak rangot is :wink:

Az az igazság hogy az iylen idegesítő vírusokat amiket ajándékba kaphatsz a netről se azért csinálják sokan mert valmi haszna is lenne belőle. :lol:

Mérte KELL töbesszámba beszélni 1-szer meg lett irva hogy mi a helyzet (rangtéma)és kész. Amugy meg mire odajut az ember hogy válasszon rangot addigra lehet hogy egy év is eltellik fal1

nálam egy kép megnyílt valami üvegek voltak 1 ablakban

(VinoBob: szerintem az előző 2hsz-ed gyúrd 1-be mert a vezetőség reklamálni fog )

Szintén :lol:

VinoBob":2c7tm5j4 mondta:
am ez a rand szerintem tiszta hülyeség. Egy giccs az egész nem több.
Teljesen igazad van. Amugy képek nekem is 304-et mutatnak. Szerkezd a h-szolásodat 1-sits :oops:

hát majd egybeszerkesztik a modik ha úgy látják jónak. Van valami külön topic am a csernobili zónának. Már az igazinak ahova lehet gyűjteni az infokat vele kapcsolatban :?:

mod:

nos lehet hogy tényleg törölni kéne...nem tudom mi lehet, nálam még működtek a linkek mikor csináltam a hsz-t.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul