Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Teljes mértékben igazad van egyébként. Max 6jmf-t szabadna elkérniük. Itt már megvan az alap motor amire a játék épül, ezzel sem kell szenvedniük. Az 50% édeskevés... :(

nagyon várom a CLEAR SKY-t pedig eleinte olyasminek tartottam mint a Battlefield-et hogy lövöldözés és terület foglalás de ez más:):):):):).....mondjuk én csak egyvalamit kifogásolok akár a SHOC-ban akár a CLEAR SKY-ban tényleg nem lehet rá egy rossz szavam se és minden idők legjobb játéka(magánvélemény)de azt az egy dolgot kifogásolom csak bennük hogy mindenhol helikopter roncsok vannak.Ugy értem oké lezuhantak vagy oda szállitották de unom hogy mindig helikopter roncs van mármint vele nincs bajom csak hogy mindig egyben van a roncs nincs letörve sem a rotorlapátbol sem a kabin üvege nem hiányzik vagy ilyesmi na most ugye ott vagyunk a játékban és jönnek a MI 24-esek és van mikor lelövünk egyet pl mikor a BAR-tol elindulunk Yantar felé ahol a Kruglov proffot kell kisérgetni na ott lezuhan az egyik de ugye nehéz elképzelni hogyha lezuhan egy helikopter akkor teljesen egyben is marad a földön....én személyem szerint csak ezt az egy hibát látom a STALKER játékokban...........más nincs(szerencsére):):)A Clear Sky videok is egyre jobban tetszenek ujra s ujra megnézem őket és egyre jobban várom a GAME-t:D:DMár myvip-re is feltöltöttem pár Stalkeres meg Clear Sky-os videot hogy mások is lássák a legjobb játékrol szóló videokat):)

és kiszallítással meg ilynekkel mennyire jön ki ?

igen de vegyük észre hogy le van árazva 17 fontra az alap 30rol......szal lehet hogy csak pár darab vagy neten kedvezményes meg persze mindenki akkor hasznot rá amekkorát akar szal szerintem biztos lesz 8 körül ha viszont 5 akkor mindenki happy lesz:D:D

megnéztem ezt az uj videot ami ki van helyezve hát nem rossz de szerintem sok benne a pofázás már ugy értem nem baj ha magyaráznak rola csak akkor nem kéne megjátszani a kamerának hanem a kamerába kéne mondani nekünk akik epekedve várjuk a GAME-t azonkivül szerintem a puska hanjga sokkal szarabb lett mint amilyen volt ez olyan mint egy gyenge pisztolylövés ugyhogy bár ezt nemtudom már végleges verzio volt e de szerintem szarabb volt a puska hangja mint a SHOC-ban (bár ez csak magánvélemény).az inventory se rossz tetszik bár nemtudom mik azok a mérőórák ott benne amiből van vagy 5..........amugy eleinte nem tetszett de meg lehet szokni.......bár kicsit furcsa hogy itt nem a bal oldali rész a mi táskánk tartalma hanem a jobb.......

Gurrá,továrissí!
Eztet ölvassátok,mes dames et monsieurs!

Nukleáris baleset Franciaországban: evakuálták a dolgozókat

Evakuálták a dolgozókat a dél-franciaországi Drome tájékán fekvő Bollene atomerőművéből, a Tracastinból azt követően, hogy újabb nukleáris baleset következett be, melynek során mintegy százan kisebb sugárszennyezést szenvedtek.

Alain Peckre, az erőmű igazgatója a szerdai balesetről elmondta: éppen a 4-es számú reaktor egyik épületénél végeztek karbantartási munkákat, amikor kinyitottak egy csövet, amely az épület külső részén halad, s ekkor radioaktív por szabadult ki onnan. A balesetet követően az összes alkalmazottat orvosi vizsgálatnak vetették alá. 39 dolgozó szervezetében találtak „csekély”, a megengedett határérték alatti, illetve 61 esetben „gyenge” sugárszennyezettséget. További vizsgálatnak vetik alá a baleset előtt az üzemből távozott 32 személyt is.

A Tricastin atomerőmű szóvivője hangsúlyozta, hogy a sugárszennyezettség alkalmazottakon mért szintje sem a dolgozókra, sem környezetükre nem veszélyes.

A vállalat értesítette a francia nukleáris hatóságokat is, akik az eseményt a 0-7-ig terjedő skálán 0 fokozatúnak minősítették, s jelezték, nem történt súlyos baleset. Franciaországban, ahol számos atomerőmű működik, évente több száz, ezen kategóriába tartozó eseményt rögzítenek.

A BBC úgy értesült: a hatóságok elrendelték két helyi folyónál a halászati és vízisport-tilalmat. A cég vezetése szerint a mostani baleset nem függ össze a július 7-ivel, melynek során 74 kilónyi, urániumot tartalmazó folyadék szabadult ki a Tricastin területén fekvő Socatri üzemből. Kisebb nukleáris szennyezésre került sor a múlt hét pénteken is a Saint-Alban/Saint-Maurice területén fekvő erőműben, a 15 dolgozó kis mértékű sugárszennyezésével járó esemény nem érte el azt a szintet, hogy a 0-7-es skálán besorolják.

A Tricastin üzemre helyi lakosok panaszt tettek a hatóságoknál, s hírügynökségeknek nyilatkozva arra hívták fel a figyelmet, hogy tudomásuk szerint a helyi vízrendszerbe került szennyező anyag (70 mikrogramm/liter) jóval meghaladja a megengedett (15 mikrogramm/literes) mértéket, így egyik napról a másikra nem tudják használni a vezetékes vízhálózatot.

(Le Monde, Le Figaro, BBC, France2.fr)

mire az ember végigolvassa már arra gondol, a pincében mikor jön föl a radioaktív belvíz....

a média a legjobb sci-fi teremtő dolog.... csak azt sajnálják az újságírok, hogy nem halt meg mindenki, akkor több pénzt kapnának a cikkeikért...

Nightwatch pont ezt akartam mondani. Az ilyet éppen úgy felesleges megírni, mint ahogy a 0-7-es skálára sem kerülnek fel az események...

Kinyitottak egy csövet egy atomerőműben és páran az EÜ határérték alatti sugárzást kaptak... LOL Könyörgöm az egy atomerőmű!

hello! most tőltőtem le a játékot és azt szeretném tudni hogy a legelején mit kell csinálni? hogyan lehet kijutni a szobábol? kősszi.

Soma:bár én még nem játszottam a Clear Sky-al de ha jol tudom TILOS a Warez játékokkal bármilyen info vagy kérdés.Ha jol tudom............ugyhogy mostanság én is gondolkoztam rajta hogy talán letöltöm de a SHOC is megérte számomr az árát igy a CS is meg fogja érni igy hát nem szedem le:):)Majd megveszem:):)

viszont furcsálltam hogy a szavazásban kb ugyanannyian nyomtak arra hogy letöltik mint arra hogy megveszik én is arra nyomtam hogy megveszem bár lehet hogy a Még nincs rá pénzem-re kellett volna nyomnom:D:Dtehát akkor aránylag az oldal FELE igazi Stalker fan aki megveszi...........mondjuk én se szoktam más játékokat megvenni eredetiben mivel nem hiszem hogy sok ember megengedhetné magának egy honapban több játékot 10 000Ft/db feletti árakon igy nekem is csak a STALKER az eredeti meg még talán a Hl2 Episode ONE és talán még a WTCC:D:D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul